Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Διδυμάκι μου να πάρεις τα φαρμακάκια σου και να είναι τα τυχερά σου!!!Προσοχή να μην μου κουράζεσαι!!!!

Νταντάκι μου αύριο θα γίνει τρελό πάρτυ σου λέω!!!!Καλή επιτυχία και στο interview.

Αθανασία μου γλυκιά τι κάνεις ομορφιά μου???

mom καλημέρα είσαι καλά???

Ανιτάκι μου όλα καλά με τον μπαμπάκα σου ευτυχώς!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες !!!

Τι κάνετε? Εγώ τώρα ξύπνησα, θα κάνω το καφεδάκι μου και μετά θα πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα και για την άδεια.

Εγώ αύριο θα πάω πρωί πρωί να δώσω αίμα και μετά θα παο για ένα interview για δουλειά. Θα σας ενημερώσω γύρο στις 12 !!!

Άντε να δούμε !!!

Καλημέρα Dada!!! Αυριο θα γίνει τρελό πανηγύρι. Να δεις θα έχουμε διπλή επιτυχία (δουλειά και μπεμπέ)

Mom_Dad καλημέρα!! Τί κάνεις?

Καλημέρα και σε εσένα!!! Καλά είμαι...εδώ στην πείνα και στην στέρηση!!! Αλλά ξεφουσκώνω και παίρνω τα πάνω μου!

Ξεκουράστηκες χθες τουλάχιστον ή πεθανες στις δουλίτσες?

mom καλημέρα είσαι καλά???!

roubies είμαι μια χαρά....πολύ ευδιάθετη αν και πεινασμένο το κακόμοιρο το momdadaki...αυριο μεγάλη μερα!

Εσύ εκείνες τις εξετάσεις τις έκανες??? Την έχασα την συνέχεια (νομίζω δηλαδή γιατί και για την Ναstazia το ίδιο πιστευα...χαχαχα)

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα Dada!!! Αυριο θα γίνει τρελό πανηγύρι. Να δεις θα έχουμε διπλή επιτυχία (δουλειά και μπεμπέ)

Καλημέρα και σε εσένα!!! Καλά είμαι...εδώ στην πείνα και στην στέρηση!!! Αλλά ξεφουσκώνω και παίρνω τα πάνω μου!

Ξεκουράστηκες χθες τουλάχιστον ή πεθανες στις δουλίτσες?

roubies είμαι μια χαρά....πολύ ευδιάθετη αν και πεινασμένο το κακόμοιρο το momdadaki...αυριο μεγάλη μερα!

Εσύ εκείνες τις εξετάσεις τις έκανες??? Την έχασα την συνέχεια (νομίζω δηλαδή γιατί και για την Ναstazia το ίδιο πιστευα...χαχαχα)

Καλά είμαι κορίτσι μου και εγώ.Βασικά δεν είχα να κάνω κάποιες εξετάσεις.Εγώ τώρα ύστερα από την παλλίνδρομη είμαι σε φάση αναμονής μήπως πιάσουμε μπεμπέ φυσιολογικά.Αν δεν γίνει αυτό μέχρι το τέλος του χρόνου θα πάω για εξωσωματική.Μάλλον αγαπούλα με μπέρδεψες.Δεν πειράζει όμως σιγά σιγά θα μας μάθεις.

Άσε και εγώ σε διατροφή είμαι,αλλά όσο χάνω το χαίρομαι και νιώθω καλύτερα!!!Μου έχει λείψει όμως και ένα γλυκάκι βρε αδερφέ!!!!

Kαλημερα ζουζουνιτσες!

Ναντια μου δυστυχως εχουμε ακόμα μυξουλες πιο πολυ το βραδυ εμφανίζονται και του κανω πλύσεις με ορο το καημενο μεσα στην νύχτα για να ανασανει,ευτυχως κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Σημερα θα παρουμε τα γυαλακια αντε να δουμε πως θα τα δεχτει η μικρή μου.

Εφακι μου πως εισαι ?

Αννιτουλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα κούκλες !!!

Τι κάνετε? Εγώ τώρα ξύπνησα, θα κάνω το καφεδάκι μου και μετά θα πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα και για την άδεια.

Εγώ αύριο θα πάω πρωί πρωί να δώσω αίμα και μετά θα παο για ένα interview για δουλειά. Θα σας ενημερώσω γύρο στις 12 !!!

Άντε να δούμε !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ...!!!!!!!!!

Α, ΩΡΑΙΑ..!!!! ΟΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΥΡΙΟ...!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ..????

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ...ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ..!!!!!!:P:p

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..!!!!:D:D

Διδυμάκι μου να πάρεις τα φαρμακάκια σου και να είναι τα τυχερά σου!!!Προσοχή να μην μου κουράζεσαι!!!!

Νταντάκι μου αύριο θα γίνει τρελό πάρτυ σου λέω!!!!Καλή επιτυχία και στο interview.

Αθανασία μου γλυκιά τι κάνεις ομορφιά μου???

mom καλημέρα είσαι καλά???

Ανιτάκι μου όλα καλά με τον μπαμπάκα σου ευτυχώς!!!!

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ..???;);)

ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗ ΚΙ ΕΣΥ, ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ..!!!:lol::lol::lol:

Mom Dad τίποτα δεν έκανα χθές. Μόνο λίγο ηλεκτρική γιατί λείπαμε και το Σαβκο. Με έχει τσακίσει η μέση μου ρε γαμ.. άσε διατροφή προσπαθώ να κάνω και εγώ αλλά με τον άντρα μου δεν καταφέρνω πολλά πράγματα. Χθές π.χ. έφτιαξε χοτ ντογκ τί να κάνω να μη φάω???

Λαμπρινούλα τελικά η φίλη μου δεν τα γλυτωσε τα γυαλιά. Πέστης ότι αν είναι καλό κορίτσι και τα φοράει όταν έρθει η γιατρίνα-ξέρεις εσύ-θα της φέρει μιά κουκλίτσα. Πότε σαραντίζετε καλέ??

Ναντιούλα πώς πάει το σχολείο?? Καλά είμαι μωρέ μόνο η μέση με έχει πιάσει η ρημάδα.

Λαμπρινούλα μου θα του περάσει του μικρούλη σου μωρέ.Λίγη υπομονή θέλει.Τι να κάνει και αυτό που είναι τόσο μικρούλη.Με το καλό τα γυαλάκια της μικρής σου.

Αθανασία μου και τον άντρα μου τον έχει πιάσει η μέση του.Περαστικά κορίτσι!!!

Ανιτάκι μου τρέχω,αλλά τι να κάνω μωρέ.Δεν παραπονιέμαι.Όταν με το καλό έρθει το μωράκι μου θα χαλαρώσω ρυθμούς!!!

Κοριτσάκια φεύγω,πάω δουλειά.Τα λέμε το βραδάκι!!!

Λαμπρινούλα μου θα του περάσει του μικρούλη σου μωρέ.Λίγη υπομονή θέλει.Τι να κάνει και αυτό που είναι τόσο μικρούλη.Με το καλό τα γυαλάκια της μικρής σου.

Αθανασία μου και τον άντρα μου τον έχει πιάσει η μέση του.Περαστικά κορίτσι!!!

Ανιτάκι μου τρέχω,αλλά τι να κάνω μωρέ.Δεν παραπονιέμαι.Όταν με το καλό έρθει το μωράκι μου θα χαλαρώσω ρυθμούς!!!

Κοριτσάκια φεύγω,πάω δουλειά.Τα λέμε το βραδάκι!!!

Καλή δουλίτσα!!!

Διαφημίσεις

Καλά είμαι κορίτσι μου και εγώ.Βασικά δεν είχα να κάνω κάποιες εξετάσεις.Εγώ τώρα ύστερα από την παλλίνδρομη είμαι σε φάση αναμονής μήπως πιάσουμε μπεμπέ φυσιολογικά.Αν δεν γίνει αυτό μέχρι το τέλος του χρόνου θα πάω για εξωσωματική.Μάλλον αγαπούλα με μπέρδεψες.Δεν πειράζει όμως σιγά σιγά θα μας μάθεις.

Άσε και εγώ σε διατροφή είμαι,αλλά όσο χάνω το χαίρομαι και νιώθω καλύτερα!!!Μου έχει λείψει όμως και ένα γλυκάκι βρε αδερφέ!!!!

Oyf oyf ... οποια κοπέλα έδωσε τις εξετασεις και τώρα πρέπει να τις επαναλάβει γιατί δεν κράτησε αντίγραφα....να παρουσιαστει!!!:D:D:D

Ευχομαι το δώρο του Αη Βασίλη να είναι ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!!!

Καλη δουλίτσα!

Kαλημερα ζουζουνιτσες!

Ναντια μου δυστυχως εχουμε ακόμα μυξουλες πιο πολυ το βραδυ εμφανίζονται και του κανω πλύσεις με ορο το καημενο μεσα στην νύχτα για να ανασανει,ευτυχως κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Σημερα θα παρουμε τα γυαλακια αντε να δουμε πως θα τα δεχτει η μικρή μου.

Περαστικά σας!

Mom Dad τίποτα δεν έκανα χθές. Μόνο λίγο ηλεκτρική γιατί λείπαμε και το Σαβκο. Με έχει τσακίσει η μέση μου ρε γαμ.. άσε διατροφή προσπαθώ να κάνω και εγώ αλλά με τον άντρα μου δεν καταφέρνω πολλά πράγματα. Χθές π.χ. έφτιαξε χοτ ντογκ τί να κάνω να μη φάω???

Και εμένα τέτοιος είναι αλλά κρατάω χαρακτήρα (ακόμα τουλάχιστον)!:tongue::tongue::tongue: Σήμερα πχ μου λέει, θα φάμε γκούντις (γιατί θα πάμε για κάτι ψωνάκια)...τον κακό σου τον καιρό του λέω...γιαουρτί εχω εγώ!!!:D:D:D

Αλλά τώρα έπεσε μια σχετική πείνα (τί να σου κάνει ένα κουλουράκι Θεσ/κης και ένας χυμός) και χτύπησα φρυγανια :-(

Θα το αλλάξω. Ταπεράκι στο γραφειο, δεν παλευεται η πείνα το μεσημέρι και το βράδυ φουσκώνω! Ανάποδα μου τα έχει!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Oyf oyf ... οποια κοπέλα έδωσε τις εξετασεις και τώρα πρέπει να τις επαναλάβει γιατί δεν κράτησε αντίγραφα....να παρουσιαστει!!!:D:D:D

Ευχομαι το δώρο του Αη Βασίλη να είναι ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!!!

Καλη δουλίτσα!

Περαστικά σας!

Και εμένα τέτοιος είναι αλλά κρατάω χαρακτήρα (ακόμα τουλάχιστον)!:tongue::tongue::tongue: Σήμερα πχ μου λέει, θα φάμε γκούντις (γιατί θα πάμε για κάτι ψωνάκια)...τον κακό σου τον καιρό του λέω...γιαουρτί εχω εγώ!!!:D:D:D

Αλλά τώρα έπεσε μια σχετική πείνα (τί να σου κάνει ένα κουλουράκι Θεσ/κης και ένας χυμός) και χτύπησα φρυγανια :-(

Θα το αλλάξω. Ταπεράκι στο γραφειο, δεν παλευεται η πείνα το μεσημέρι και το βράδυ φουσκώνω! Ανάποδα μου τα έχει!

Ααα! Δεν παλεύεται χωρίς τάπερ στη δουλειά.

Αμα ξυπνάς από τις 6 και γυρνάς στις 16.30 με 17.00 δεν γίνεται χωρίς μεσημεριανό αλλιώς δεν καταλαβαίνεις τί και πόσο τρώς.

Η Μόρφω είναι η κοπέλα που δεν κράτησε αντίγραφα εξετάσεων.

Αλήθεια πού είναι αυτή η ψυχή????

Ααα! Δεν παλεύεται χωρίς τάπερ στη δουλειά.

Αμα ξυπνάς από τις 6 και γυρνάς στις 16.30 με 17.00 δεν γίνεται χωρίς μεσημεριανό αλλιώς δεν καταλαβαίνεις τί και πόσο τρώς.

Η Μόρφω είναι η κοπέλα που δεν κράτησε αντίγραφα εξετάσεων.

Αλήθεια πού είναι αυτή η ψυχή????

Εγώ στις 7 ξυπνάω και αυτό γιατί είμαι βλάκας (θα μπορουσα να ξυπνάω και 7:30), θέλω όμως να ετοιμάζομαι με την ησυχία μου, να μην τρέχω, να φτιάχνω καφέ και να φεύγω νωρίς για την δουλειά γιατί έχει λαλήσει ο κόσμος και οδηγουν και όπως να 'ναι το πρωί! Ασε που εμένα το κυρίως μου το έχει 7-9....ακους ταμπουρλα στην κοιλια μου μεχρι να ερθει η ευλογημένη ώρα του φαγητου! Αυριο ταπεράκι γιατί πρέπει να μείνω και 4 ώρες νηστική για την λιπομετρηση....

Πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο στον ύπνο μου θα βλέπω παστίτσια και μουσακάδες :D:D:D

Morfo? Ετσι ειναι το nickname της??? Δεν θυμαμαι καθόλου! Εστω....Μόρφω παρουσιασου!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...