Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ασε χαλαστήκε όλο το χωριό....

Βασικά εκ γενετής είχε μια πάθηση νευρολογικής φύσης, βέβαια εκτός από ένα αμυδρό κούτσεμα κατά τα άλλα ήταν πανέξυπνος και πολύ καλό παιδί...Ξέραμε ότι μεγαλώνοντας θα εξελίσσονταν και θα έμενε παράλυτος από τη μέση και κάτω, αλλά πολύ απότομα παρέλυσε η αριστερή μεριά και μπλόκαρε την αρτηρία της καρδιάς...Τον είχα δει πριν ένα μήνα και ήταν όπως πάντα...

Τι να πω, αυτοί οι γονείς δεν έχουν και άλλο παιδί...

ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ....:-(:-(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΣΥ.???:P:p:p

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ.?????

ΚΑΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..!!!!!!!!!!:P:p

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΟΟΟΟΣ...!!!!!!!;);)

Ευχαριστώ Ανιτάκι μου....Τι κάνεις εσύ??? Πότε θα ξέρεις για αυτό το μήνα????

cOiVp2.png

Ευχαριστώ Ανιτάκι μου....Τι κάνεις εσύ??? Πότε θα ξέρεις για αυτό το μήνα????

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΜΕΣΑ..!!!!!!:P:p:p

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...!!!!!!!:P:p

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Πηνελοπάκι μου γλυκό με το καλό να πάτε σπίτι την Παρασκευή και να ακολουθήσει ύστερα από λίγο και η μικρή τσαούσα.

Νταντάκι μου είναι πολύ κοντά η Παρασκευή και θα γίνει χαμός με το πάρτυ που θα στήσουμε!!!!!

Διδυμάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω.Στα διαλείμματα και εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.Είτε θα κάνω δουλειά,είτε θα έχω εποπτεία,είτε θα έρθει κανένας γονιός και θα μιλάμε.Πάντως διάλειμμα δεν γίνεται.Όσον αφορά όμως στα κενά σου πρέπει να το ξεκόψεις αυτό σιγά σιγά.Να κλείνεσαι στην αίθουσά σου και να ησυχάζεις λίγο και μετά κάνε ό,τι μπορείς.Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν να ζητήσω από την καθηγήτρια των υπολογιστών να μου κάνει τόσο απλές δουλειές ή αν ήμουν παντελώς άσχετη με το σπορ θα ζήταγα μια μέρα που θα μπορούσε και εκείνη να μου δείξει πως γίνεται,θα σημείωνα τα βήματα και μετά δεν θα την ξαναενοχλούσα.Εκνευρίζομαι όταν ο καθένας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του.

Επιτέλους Αναστασία μου ήρθε η κομμώτρια σήμερα.Πρέπει να κουρευτώ και εγώ.Λέω να πάω το άλλο Σάββατο πρωί πρωί να με χτενίσει κιόλας λιγάκι γιατί μετά έχουμε ενημέρωση γονέων στο φροντιστήριο,οποτε να είμαι κάπως σουλουπωμένη.

Λαμπρινούλα μου το αγοράκι σου εχει ακόμα μυξούλες ε???Θα περάσει σιγά σιγά με τη φροντίδα της μανούλας.Η μικρή σου πως πάει με τα γυαλάκια???

Ρικάκι μου μια κούκλα ήσουν στο πάρτυ του ταλιμπανάκου σου.Πολύ λυπάμαι για τον συμμαθητή σου κοπέλα μου.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του!!!

Ανιτάκι μου καλά είσαι κουκλάρα μου???

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να ρθει το αυριο...με τρωει η αγωνια....Ντανιελα τι ωρα θα ξερουμε????

Ρικακι μου κριμα για τον συμμαθητη σου....καλο παραδεισο να εχει...αυτα ειναι τα δυσκολα και τα αδικα...για και τους γονεις και για το ιδιο το παιδι...

Διδυμακι μου δε σε πετυχαινω κοριτσι μου...

ΜΟΡΦΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ! Τι εχεις χαθει μαρη?

ΑΘΑΝΑΣΙΑ γιατι δεν μπαινεις τα πρωινα?

ΑΡΤΕΜΙΣ φιλησε μου τα μωρακια σου!

ΛΑΜΠΡΙΝΗ τι εγινε με τα γυαλακια?

Σας φιλω ολες! Σημερα θα παμε θεσσαλονικη να παρουμε τα φαρμακα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

Χθές δεν μπήκα γιατί απέργησα και δεν πήγα στη δουλειά.

Αναστασάκι τί έγινε? Κουρεύτηκες?

Κανά νέο από Ζέττα?

Εφάκι απέργησες και εσύ χθές.Δεν το σκέφτηκα,θα σε έπαιρνα τηλέφωνο χθες να τα πούμε:(

Ρηνάκι μου τί κάνεις? Σόρυ κουτσούνα μου που δεν σε πήρα τηλέφωνο το Σαβ/κο γιατί κατεβήκαμε Σάββατο μεσημέρι και την Κυριακή μεσημέρι γυρίσαμε. Οπως καταλαβαίνεις δεν προλάβαμε να τους δουμε όλους. Ασε που είχε και το ντέρμπυ και τα αγόρια -ο άντρας μου και ο ανηψιός μου-πήγανε να το δούνε εξω.

Νελλάκι μου με το καλό να γυρίσεις σπιτάκι σου με τα μωράκια!!!

Ρίκα μου κρίμα για το παιδί και για τους γονεις του!! Ο μικρουλης τί κάνει?

Πολλά φιλιά σου στέλνω

Αρτεμισάκι διδυμομανούλα τί κάνεις?

Σας στέλνω πολλά φιλιά !!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες...επιτέλους κουρευτηκα.....

Kαλημέρα και με γεια!!! Ελπίζω να αξιζε η αναμονή!

Ασε χαλαστήκε όλο το χωριό....

Βασικά εκ γενετής είχε μια πάθηση νευρολογικής φύσης, βέβαια εκτός από ένα αμυδρό κούτσεμα κατά τα άλλα ήταν πανέξυπνος και πολύ καλό παιδί...Ξέραμε ότι μεγαλώνοντας θα εξελίσσονταν και θα έμενε παράλυτος από τη μέση και κάτω, αλλά πολύ απότομα παρέλυσε η αριστερή μεριά και μπλόκαρε την αρτηρία της καρδιάς...Τον είχα δει πριν ένα μήνα και ήταν όπως πάντα...

Τι να πω, αυτοί οι γονείς δεν έχουν και άλλο παιδί...

Να ζήσετε να τον θυμάστε. Κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι!

Καλημέρα leuta. Με το καλό να πάρεις τα φαρμακακια σου και να είναι τα τυχερουλια σου!

ΧΑΧΑΧΑ.....ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ...!!!!!!!!!!:P:p:p

Μπράβο στον μπαμπά σου. Να ζήσει να σας χαίρεται!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Μπράβο στον μπαμπά σου. Να ζήσει να σας χαίρεται!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ..???:D:D

KAΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!:P:p:p

Καλημέρα κούκλες !!!

Τι κάνετε? Εγώ τώρα ξύπνησα, θα κάνω το καφεδάκι μου και μετά θα πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα και για την άδεια.

Εγώ αύριο θα πάω πρωί πρωί να δώσω αίμα και μετά θα παο για ένα interview για δουλειά. Θα σας ενημερώσω γύρο στις 12 !!!

Άντε να δούμε !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...