Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ειστε όλες σπίτι και δεν βάζετε γλωσσα μέσα εεεε;

χαίρομαι που βλέπω κινηση. Βασικά περιμενω με αγωνία την Παρασκευή για να πάρει θετικό το Νταντακι...θα γινει εξαλλο παρτυ εδω...! Βλέπω Νταντακι μου εχεις πονάκια, βυζάκια κλπ...καλά μου ακούγονται όλα αυτα...αντε Παναγία μου μακάρι να πάνε ολα καλά..!

Κορίτσια μου σας ευχαριστω πολύ όλες για τις ευχές σας. Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Βασικά θελω να πω και συγγνωμη δημοσια στη Δημητρα που της ειπα οτι θα την επαιρνα τηλεφωνάκι αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα....Βασικά προσπαθώ πολύ με το θηλασμό και ειναι λίγο αγώνας δρόμου. Εχει καθε 3 ωρες θηλασμό και πρέπει να είμαι απίκο για να μην προλάβουν και τα ταίσουν πριν κατεβω στη μοναδα...Στις ωρες του θηλασμου όμως ειτε ερχεται η γιατρός και δεν με βρίσκει είτε μου αφήνουν φαγητο το οποίο μου το παίρνουν πίσω γιατι δεν προλαβαινω να ανεβω και ετσι ειναι ενας συνεχής αγώνας δρόμου...Βασικά με αυτό το ρυθμό δεν ξέρω ακριβώς πότε θα μπορω να σας δω γιατι πραγματικά ειμαι συνεχώς κάτω στη μοναδα...Ζητώ συγγνώμη κοριτσάκια μου αλλά προσπαθώ μπας και καταφέρω να θηλάσω αυτη τη φορά..!

Την Παρασκευή θα βγω και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω μαζί μου το γιο μου. Η μικρή μάλλον θα μείνει για 3-4 μέρες ακόμα μεχρι να πάρει λίγο βάρος...!

Σας φιλώ όλες...

Αγαπημένη μου!!!!! Τι λόγια λες καλέ?

Τι Συγγνώμη ζητάς?

ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΗΜΕΡΑ αλλά με τη βροχή και τις απεργίες δεν τολμώ να βγω έξω.

Αν με φέρει αύριο ο άντρας θα είναι καλό!

Για να σου δώσω ενα φιλάκι, τρια λεπτά, τίποτα άλλο!

Πωπωπω Παναγία μου τι ευτυχισμένη πρέπει να είσαι!

Σε χαίρομαι καλό μου..

Φτου σου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Με πήραν απο το κέντρο πριν λίγο για να τους απαντήσω τι θα κάνω με τα κατεψυγμένα.

Τους είπα ότι αποφασίσαμε φυσικά να τα κρατήσουμε και είπαν θα μου στείλουν τα χαρτιά για υπογραφές και προχωράμε.

Τελικά μου είπε 200 για 2 χρόνια οχι για ένα.

Προσφορά. ...

Πιστευω αποφασισατε πολυ σωστα! ;)

Εφη το νερό μόνο καλό κάνει.

Συμφωνώ.

Οχι υπερβολές βέβαια αλλά τρια λίτρα είναι σούπερ.

Εγω το διαστημα που ειχα την ανευ αποδοχων και κ@λοβαρουσα...επινα νερο...εβαζα κρεμες...προσεχα παρα πολυ και ειχα μεγαλη διαφορα στο προσωπο...σας το χα πει...ολες με ρωτουσαν αν εκανα κατι στο προσωπο...:cool:

Οι μπάμιες είναι ωραίες με κοτόπουλο.

Γιαμ γιαμ γιαμ. .

Εγω θα τις κανω σκετες

χαίρομαι που βλέπω κινηση. Βασικά περιμενω με αγωνία την Παρασκευή για να πάρει θετικό το Νταντακι...θα γινει εξαλλο παρτυ εδω...! Βλέπω Νταντακι μου εχεις πονάκια, βυζάκια κλπ...καλά μου ακούγονται όλα αυτα...αντε Παναγία μου μακάρι να πάνε ολα καλά..!

Κορίτσια μου σας ευχαριστω πολύ όλες για τις ευχές σας. Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Βασικά θελω να πω και συγγνωμη δημοσια στη Δημητρα που της ειπα οτι θα την επαιρνα τηλεφωνάκι αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα....Βασικά προσπαθώ πολύ με το θηλασμό και ειναι λίγο αγώνας δρόμου. Εχει καθε 3 ωρες θηλασμό και πρέπει να είμαι απίκο για να μην προλάβουν και τα ταίσουν πριν κατεβω στη μοναδα...Στις ωρες του θηλασμου όμως ειτε ερχεται η γιατρός και δεν με βρίσκει είτε μου αφήνουν φαγητο το οποίο μου το παίρνουν πίσω γιατι δεν προλαβαινω να ανεβω και ετσι ειναι ενας συνεχής αγώνας δρόμου...Βασικά με αυτό το ρυθμό δεν ξέρω ακριβώς πότε θα μπορω να σας δω γιατι πραγματικά ειμαι συνεχώς κάτω στη μοναδα...Ζητώ συγγνώμη κοριτσάκια μου αλλά προσπαθώ μπας και καταφέρω να θηλάσω αυτη τη φορά..!

Την Παρασκευή θα βγω και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω μαζί μου το γιο μου. Η μικρή μάλλον θα μείνει για 3-4 μέρες ακόμα μεχρι να πάρει λίγο βάρος...!

Σας φιλώ όλες...

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα!!! Τι καλα που θα βγεις την παρασκευη..και η μικρη πως θα τρωει που θα φυγεις? Δε θα τη θηλαζεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Στις ωρες του θηλασμου όμως ειτε ερχεται η γιατρός και δεν με βρίσκει είτε μου αφήνουν φαγητο το οποίο μου το παίρνουν πίσω γιατι δεν προλαβαινω να ανεβω και ετσι ειναι ενας συνεχής αγώνας δρόμου....

Καλα οι γυφτοι γιατι παιρνουν πισω το φαγητο? Κια τι τρως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αγαπημένη μου!!!!! Τι λόγια λες καλέ?

Τι Συγγνώμη ζητάς?

ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΗΜΕΡΑ αλλά με τη βροχή και τις απεργίες δεν τολμώ να βγω έξω.

Αν με φέρει αύριο ο άντρας θα είναι καλό!

Για να σου δώσω ενα φιλάκι, τρια λεπτά, τίποτα άλλο!

Πωπωπω Παναγία μου τι ευτυχισμένη πρέπει να είσαι!

Σε χαίρομαι καλό μου..

Φτου σου!

Αχ κοριτσάκι μου καλό έσυ...Καλά με τη βροχή που ρίχνει μέχρι και η γυναικολόγος μου σήμερα άργησε να με επισκεφθεί και μου χάλασε όλο το ωράριο...Αλλά τουλάχιστον έφαγα πρωινο. ;)

Αν αυριο το αποφασίσεις πάρε με ενα τηλέφωνο για να μπορείς να με βρεις ...!! Βέβαια αν εχω το γιο μου αυριο στο δωμάτιο τότε θα μειωθει και ο χρόνος παραμονης στο θηλασμό...! Πάρε με ομως για να ειμαστε σιγουρες οτι θα τα πουμε...

Ειμαι πολυ ευτυχισμένη...εννοείται. Ο γιος μου ειναι και φαγανός και ήσυχος. Η μικρη είναι τσαουσα...ακομα δεν εχει πιάσει στήθος αλλά που θα μου πάει...και γκρινιάζει...και νευριάζει ...κλπ...Ειναι όμως μια γλυκα....τοσα δα και τόσο όμορφα και γλυκα...

Α! να μη ξεχάσω, Αναστασία ο άντρας μου μου είπε οτι με πηρε μια πολύ ευγενική κοπέλα τηλέφωνο και μάλιστα ήσουν και από τα πρώτα τηλεφωνήματα και το χάρηκε ακόμα περισσότερο...Σ'ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου...

kOZcp3.png

Καλα οι γυφτοι γιατι παιρνουν πισω το φαγητο? Κια τι τρως?

μου φέρνουν άλλο δίσκο με ζεστο φαγάκι...Αλλά μέχρι εχτές ειχε ελεγχόμενα γευματα, δηλαδη νοσοκομειακά, οπότε δεν στεναχωρεθηκα και πολυ που πηραν πισω το φιδε...Σημερα το πρόλαβα με χαρα...ειχαν βεβαια φακες αλλά δεν ηταν και άσχημες...! Μια χαρά ήταν.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Πιστευω αποφασισατε πολυ σωστα! ;)

Εγω το διαστημα που ειχα την ανευ αποδοχων και κ@λοβαρουσα...επινα νερο...εβαζα κρεμες...προσεχα παρα πολυ και ειχα μεγαλη διαφορα στο προσωπο...σας το χα πει...ολες με ρωτουσαν αν εκανα κατι στο προσωπο...:cool:

Εγω θα τις κανω σκετες

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα!!! Τι καλα που θα βγεις την παρασκευη..και η μικρη πως θα τρωει που θα φυγεις? Δε θα τη θηλαζεις?

Θα βγαζω με θήλαστρο και θα της το πηγαίνω. Αλλιώς θα τη βγάζει όπως τη βγάζει και μέχρι τώρα, δηλαδή με ξένο..!

Ερωτηση για τις μπαμιες. Τις κατεψυγμένες τις καθαρίζεις; τις βαζεις και σε ξιδι;

kOZcp3.png

Σας φιλώ όλες...

Agapoulaaaaaaaaaa geia sou !!!

Makari na kanoune ena terastio party tin Paraskevi !!!

Dn sou lew pola edw. Tha ertho avrio me tin Dimitra kai tha ta poume ligaki.

Yv7Sp2.png

Αχ κοριτσάκι μου καλό έσυ...Καλά με τη βροχή που ρίχνει μέχρι και η γυναικολόγος μου σήμερα άργησε να με επισκεφθεί και μου χάλασε όλο το ωράριο...Αλλά τουλάχιστον έφαγα πρωινο. ;)

Αν αυριο το αποφασίσεις πάρε με ενα τηλέφωνο για να μπορείς να με βρεις ...!! Βέβαια αν εχω το γιο μου αυριο στο δωμάτιο τότε θα μειωθει και ο χρόνος παραμονης στο θηλασμό...! Πάρε με ομως για να ειμαστε σιγουρες οτι θα τα πουμε...

Ειμαι πολυ ευτυχισμένη...εννοείται. Ο γιος μου ειναι και φαγανός και ήσυχος. Η μικρη είναι τσαουσα...ακομα δεν εχει πιάσει στήθος αλλά που θα μου πάει...και γκρινιάζει...και νευριάζει ...κλπ...Ειναι όμως μια γλυκα....τοσα δα και τόσο όμορφα και γλυκα...

Α! να μη ξεχάσω, Αναστασία ο άντρας μου μου είπε οτι με πηρε μια πολύ ευγενική κοπέλα τηλέφωνο και μάλιστα ήσουν και από τα πρώτα τηλεφωνήματα και το χάρηκε ακόμα περισσότερο...Σ'ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου...

Μακάρι να με φέρει ο Σ να σε δω.

Το θέλω πολύ!

Γελάω με την τσαούσα που θυμώνει!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Θα βγαζω με θήλαστρο και θα της το πηγαίνω. Αλλιώς θα τη βγάζει όπως τη βγάζει και μέχρι τώρα, δηλαδή με ξένο..!

Ερωτηση για τις μπαμιες. Τις κατεψυγμένες τις καθαρίζεις; τις βαζεις και σε ξιδι;

Στις κατεψυγμενες δεν κανω κανενα απο τα 2 :cool: και ειναι ωραιοτατες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ο μεγαλος αδερφος τα ειδε? Τι λεει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Πηνελόπη μου τι χαρά μου έδωσες δεν λέγετε.....

Μιλούσα στον δικό σου ο οποίος φαινόταν πολύ συγκινημένος και ήμουν έτοιμη να μπήξω τα κλάματα από την συγκίνηση....

Να σου ζήσουν τα ομορφάκια σου...σαν χθες μου φαίνεται που μας ανακοίνωσες την χοριακή σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Σας φιλώ για σήμερα εγώ.

Χαιρετώ σας..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Δημητρουλα μου! Σας ευχαριστηθηκα σημερα...

παω και γω...θα ξαναμπω πιο μετα απο το μαγαζι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπερα κοριτσια! Πηνελοπη μου τι ευτυχισμενη μαμα εισαι μακαρι να μπορουσα να ερχομουν να σε δω αλλα ο μικρος ειναι κρεμασμενος απο το βυζί ειδικα τώρα με τις μύξες θηλαζει καθε 2 ωρες την μερα, παλεψε το κι εσυ οσο μπορεις με το θηλασμο αν και στα διδυμα πιστευω και λιγο συμπληρωμα ειναι απαραίτητο. Πολυ χαιρομαι που θα βγειτε την παρασκευη και συντομα θα παρετε και την τσαουσα σας. Πολλα φιλια σε ολη την οικογενεια!!!

Ντανιελλα μαλλον εισαι εγκυος σε ειδα στον υπνο μου και σου ελεγα τώρα που βγηκε το σπορακι μου απο την κοιλια μου μπήκε το δικο σου... σημαδιακο λες? μακαρι και τα πονακια ειναι τελειο σημαδι. την Παρασκευη θα κανουμε τρελλο παρτυ λεμε!!!

Εφακι μου μην κουραζεσαι για τους αλλους εισαι φιλοτιμη για αυτο αλλα πανω απο ολα εσυ.

Δημητρα διαλεγεις φινα πραγματα για το γιοκα ε??? αχ τι ωραια ειναι απο τις καλήτερες στιγμες τις ζωης σου αυτη να την ζησεις οσο μπορεις καλήτερα.

Κοριτσια μαθατε οτι αυξηθηκαν οι τιμοκαταλογοι στα μαιευτηρια κατα 250 ευρω στο Ιασω και σε ολα ψαξτο Δημητρα και δες και τι γινεται με τον Εοππυ γιατι ακουω οτι θα πληρωνουμε ολο το ποσο και θα παιρνουμε μετα την επιστροφη... ελλας το μεγαλειο σου.

Αναστασια τι εγινε με την κομμωτρια??? θα ρθει? δεν θα ρθει? μηπως να το ριξουμε στην κομμωτικη αν εχει τοσο δουλεια? μου λειψες γλυκουλα μου.

Ειρηνακι μου τρελλο και πανεμορφο μην χανεσαι χαιρομαι που εισαι καλα!

Πολλα φιλια σε ολες!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Λαμπρινή σε έχω στο πρόγραμμα..απλά δεν σου λέω μέρα για να μη σε ξεσηκώσω....μάλλον την άλλη βδομάδα πρώτα ο Θεός θα σου έρθω.

Οσο για την κομμώτρια σε μια ώρα έχω ραντεβού....για να δούμε τι θα δούμε.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...