Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σημασία έχει να ζυγίζεσαι στην ίδια κατάσταση (γιατί ούτε εγώ πάω τουαλέτα τακτικά πχ κάθε πρωί). Επίσης η φάση του κύκλου σου μπορεί να δημιουργεί ανεβοκατεβασμα στο βάρος σου.

Νιώθω ήδη μη πρησμένη αλλά ταυτόχρονα σταμάτησε και η κορτίζονη οπότε δεν ξέρω πόσο και αν έχασα! Θα μάθουμε! Ελπίζω έστω και 0,5 κιλάκι να είναι, ας είναι λίπος και όχι υγρά ή μυική μάζα! Αυτό με νοιαζει!

Μην με δαιμονίζεις τώρα....λες για αυτο????

Ξέρω κι εγώ? ... και την άλλη φορά ίδια περίοδο είχε μείνει και ειχε δημιουργηθεί θέμα τύπου είναι δεν είναι έγκυος η Φαιη. .

Και νααααααα η τηλεθέαση. .

Δε λεω, καλή είναι, πλάκα έχει και η εκπομπή καμιά φορά αλλά. ..

Αυτοί τα πουλάνε όλα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε αφού έχει αφήσει και ρίζα!

Σίγουρα είναι! !

Και εντελώς τυχαία με το που άρχισε η νέα τηλεοπτική σεζόν. .

Την ειχε και μια φωτο με δερματινη κολλητη φουστα και η κοιλιτσα πεταγοταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Τι δυσκολεύτηκε μαρή, αυτή παντρεύτηκε Ιούλιο και Σεπτέμβριο έμεινε!

Είχα μείνει κι εγώ ακριβώς τότε. .. στο αγγελούδι μου... :-(

Η τσιμτσιλη είναι που δυσκολεύτηκε και ειχε και δυο παλλινδρομες.

Εχει δηλώσει ότι προσπαθούσαν από πριν παντρευτούν..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εκεί που πάω τώρα έχει και φώτο του Τριαντ@φυλοπουλου και του Φερ3ντίνου! Πολλοί γνωστοί και φιρμάτοι τον επιλέγουν. Νομίζω και ο τέως Πρωθυπουργός??? Αυτοι γιατί επιασαν? Μήπως να τους ενημερωσω εκει μέσα ότι θα γίνω και εγώ κάποια στιγμή της ζωής μου φιρμάτη και να με προσέξουν????

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Μπορείς όμως ευγενικά να τους πεις ότι δεν έχεις χρόνο και ότι θα προσπαθήσεις πιο μετά να τους εξηπηρετησεις...

Το παν είναι να είσαι καλά οχι να φτιάχνεις τα πισιά των άλλων. ..

Ετσι δεν είναι ρε μπέμπα?

Δε τα διορθωνω, υπαρχει ειδικη υπηρεσια ΕΥΤΥΧΩΣ! Ασε που η σχολη η δικη μου στο πανεπιστημιο βγαζει προγραμματιστες και οχι τεχνικους....

Απλα θελουν να τους γραψω CD,να του βοηθησω σε εγγραφα....να τους σκαναρω κατι..πραγματα ομως που μπορει να τα μαθει και να τα κανει και καποιος που δεν ειναι των ΗΥ...

Θα καθομαι σε καθε διαλλειμα στο εργαστηριο πληροφορικης και θα κλειδωνω και την πορτα :mad: και ας το παρεξηγησουν..εχθες ειχα 2 ωρες κενο και δεν ηπια ουτε ενα καφε να ασχολουμαι με τα θεματα του καθενος...

Γενικα ειμαι φιλοτιμη και θυμα...μετα ομως τα γραφεια που δεν πηρα φετος αποσπαση και τους δουλεψα σαν τον ειλωτα...αποφασισα να γινω πιο γαιδουρα...Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ειναι να κανω καλο μαθημα στα παιδακια οχι να ειμαι η βοηθος του καθενος...Για τον καθενα αυτο που ζηταει ειναι δουλεια 5΄ για μενα ομως ολα μαζι ειναι οτι χανω το διαλλειμα ή το κενο μου..

ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ! :mad::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δε μπορώ άλλο να βλέπω διαφημίσεις του pretty bra.

Θα ξεράσω.

Εχει βγάλει και pretty βρ@κί νομίζω τώρα!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Εκεί που πάω τώρα έχει και φώτο του Τριαντ@φυλοπουλου και του Φερ3ντίνου! Πολλοί γνωστοί και φιρμάτοι τον επιλέγουν. Νομίζω και ο τέως Πρωθυπουργός??? Αυτοι γιατί επιασαν? Μήπως να τους ενημερωσω εκει μέσα ότι θα γίνω και εγώ κάποια στιγμή της ζωής μου φιρμάτη και να με προσέξουν????

Ο τριανταφυλλοπουλο και ο φερεντινος εκαναν εξωσω????? :shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Οχι ρε για διαιτολόγο λέει.

:oops::oops::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θεέ μου δεν υπάρχει σωτηρία. ..:mad:

πολυ πρηξιμο...και κραταει και 10 ωρες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μην αγχώνεσαι Εφάκι καλή καρδιά....άν είναι στο χαρακτήρα σου δεν πρόκειται να αλλάξεις.

Να σας πω ένα νέο να γελάσετε?

πες πες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...