Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αναστασία ερώτηση: έβγαλα ενα ψάρι απο την κατάψυξη χθες και μετά το έβαλα στη συντήρηση, δε το μαγείρεψα.

Μπορω να το μαγειρέψω σήμερα ή να το πετάξω?

Δεν έχει πάθει τίποτα...μαγείρεψε το άφοβα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μομ....η κομμώτρια άφαντη...γι'αυτό και εγώ αποφάσισα να έρθω Αθήνα στον κομμωτή μου και να τελειώνω.

ΑΜΑΝ αυτη η κομμωτρια....ακριβοθωρητες σαν τους γιατρους εγιναν κι αυτες! Μη χεσ@!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κι απο μένααααα!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Μου λειψατε αλλά χθες πέρασα πολύ καλά και χωρίς εσάς! Χιχιχιχι!

Μιλάμε ότι βρεθήκαμε 1 η ώρα με τη Ντανιέλα και το διαλυσαμε μετά τις 10 το βράδυ!

Βγάλαμε μεροκάματο!

Mom dad η Ντανιέλα την Παρασκευή θα πάει για χοριακή. Οχι σήμερα.

Εμείς επιτέλους αποφασίσαμε για έπιπλα!

Πήγαμε με τα Ντανιέλα στα kids com και βλέπαμε μια που ενώ μου άρεσε κάτι με χαλαγε αλλά δεν έβρισκα τι.

Λεει λοιπόν η Ντάντα η τάδε κουνια της αρέσει πιο πολύ αλλά είναι πολύ ακριβή.

Και λέει αυτή πάμε να δούμε τι τιμή μπορούμε να κάνουμε.

Και μου την αφήνει 60 ευρώ παραπάνω απο αυτή που κοίταζα αρχικά.

Ξετρελάθηκα εγώ από χαρά και ειπα στον αντρα ότι θέλω αυτή!

Τους πήρα τηλέφωνο για την παραγγελία αλλά πρέπει να παω να δώσω προκαταβολή.

Δυστυχώς με τη βροχή δε θα παω σήμερα τελικά οπότε κι αύριο μέρα είναι!

Ρουμπίδι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το mail!

παρακάτω εννοεις μαλλον ε? :confused:

Ημουν σιγουρη οτι με τη Ντανιελα θα εβρισκες ακρη στα επιπλα...ειναι μεγαλος τσακαλος! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εφάκι μου τι κάνεις?Πιες καφέ μαζί μας.

Καλημερα ομορφη!!!! Τι ωραια που βρεχει! :D Φυσαει κιολας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου Εφάκι μου!

Είναι πραγματικά πολύ όμορφα που είμαστε σπίτι εμείς και δεν τρέχουμε σε δουλειές!

Θυμάμαι που ήμουν στο μαγαζί και έβρεχε, είχε κρύο και δε μπορούσα να χουζουρέψω και έλεγα αχ και να ήμουν σπίτι. ..

Και τώρα είμαι! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΖΕΤΤΑΚΙ μου ελπιζω ολα να ειναι καλα! Σε φιλω και σε σκεφτομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γειά σου Εφάκι μου!

Είναι πραγματικά πολύ όμορφα που είμαστε σπίτι εμείς και δεν τρέχουμε σε δουλειές!

Θυμάμαι που ήμουν στο μαγαζί και έβρεχε, είχε κρύο και δε μπορούσα να χουζουρέψω και έλεγα αχ και να ήμουν σπίτι. ..

Και τώρα είμαι! :-)

Ναι ναι! :tongue::tongue:

Σπαριλααααααααααααααααα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παω να 5΄ να λουσω μαλλια και ξαναρχομαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

παρακάτω εννοεις μαλλον ε? :confused:

Ημουν σιγουρη οτι με τη Ντανιελα θα εβρισκες ακρη στα επιπλα...ειναι μεγαλος τσακαλος! ;)

Οχι παραπάνω εννοώ.

Ενώ η διαφορά τους ήταν μεγάλη και δε το σήκωνε η τσέπη μας, μου έκανε μεγάλη έκπτωση και τελικά μου βγαίνει μονο 60 ευρώ παραπάνω.

Και λέω απο το να παρω μια που μου αρέσει έτσι κι έτσι καλύτερα να δώσω 60 ευρώ παραπάνω και να πάρω αυτή που με ξετρέλανε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια είμαι καλοκαιρινός τύπος...δεν μου αρέσει καθόλου η βροχή και ο αέρας...

Μόνο το χιόνι μου αρέσει τα Χριστούγεννα και για λίγο ....5-6 μέρες.

Ναι είναι ωραίο το καλοκαίρι, είναι ανάλαφρο, ανέμελο, χαρούμενο...

Όμως και το κρύο και η βροχή, όταν είσαι στο σπίτι και χουχουλιαζεις φτιάχνοντας ένα ωραίο και μυρωδάτο φαγητό είναι. ...

Άστα! Σούπερ!

Για να μην πω πόσο ωραία νιώθω όταν βλέπω το τζάκι να καίει τα κυριακάτικα μεσημέρια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

xaxaxa...πάλι τα θαλασσωσα mimtra!!!

Με το καλό να παραγγείλεις και την κούνια του!!!

Dada που είσαι??? Εμφανίσου!

Αναστασία, η κομμώτρια πρέπει να φάει ξεμάλλιασμα! :D:D:D

Από Νασταζια είχαμε νέο και δεν το είδα?

leuta και εγώ θέλω να απεργήσω αλλά δεν έχω αιτήματα :(:(:(

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Ναι είναι ωραίο το καλοκαίρι, είναι ανάλαφρο, ανέμελο, χαρούμενο...

Όμως και το κρύο και η βροχή, όταν είσαι στο σπίτι και χουχουλιαζεις φτιάχνοντας ένα ωραίο και μυρωδάτο φαγητό είναι. ...

Άστα! Σούπερ!

Για να μην πω πόσο ωραία νιώθω όταν βλέπω το τζάκι να καίει τα κυριακάτικα μεσημέρια.

Ρομαντικούλα μου εσύ...

Τι ψάρι θα κάνεις?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ρομαντικούλα μου εσύ...

Τι ψάρι θα κάνεις?

Μια φετουλα σολωμο έβγαλα μωρέ. .. τίποτα σπουδαίο.

Ο Σ δεν τον τρώει οπότε θα του κάνω μπιφτέκια.

Εχω ζυμωμενα στην κατάψυξη οπότε θα τα βγάλω θα του κόψω και δυο πατατουλες, θα τα βάλω στο ρομπότ και έτοιμο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...