Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

landeaugars.giflandeaufille.gif

Πενέλοπε τι όμορφα νέα πρωινιάτικααααααα!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Να μας ζήσουν τα μπεμπουλίνια, φανταστικό το ότι μπήκαν απλή παρακολούθηση! με το καλό να τα δεχτεί και ο μικρούλης σας στο σπίτι.....

mum07.gifΛαμπρινούλα περαστικά στο μικρούλη σας....

shop.gifshoping07.gifΜιμιτρούλι και Νταντάκο πολύ ζήλεψα τη βολτίτσα σας!!!!! Μιμιτρούλι σούπερ τα νεάκια σας! Μια χαρά ο Δημητράκος μας... ο γιατρός δεν κατάλαβα σου έδωσε άδεια μέχρι και για τον τοκετό???? Νταντάκο μου ελπίζω ήδη στην κοιλίτσα σου να βρίσκεται το επόμενο ανήψι μας......

Τρελοπατινού μου τι κάνεις? σε σκέφτομαι πολύ χαζοκόριτσο..... roll2.gif

bebe10.gifbebe3.gif Αρτεμισάκι μου ο ένας είναι ησυχούλης κι ο άλλος ατακτούλης? άντε βρε καμάρι μου να ξεπεταχτούν λίγο να ησυχάσεις κομματάκι.....

cuistot1.gif Μορφάκι να μην κουράζεσαι πολύ στη δουλειά κι εύχομαι σύντομα να τα ξεμπερδέψεις στο μυαλουδάκι σου... να δώσεις χαιρετισμούς στην τσόκο....

MomDad πίνεις contrex? ίουυυυυυυυυυυυυυυ και ξανά ίουυυυυυυυυ!!!!! άντε ελπίζω και για επιβράβευση την παρασκευή.....chili.gif

Αννιτάκι μου ακόμα στον αγώνα?raisins.gif κι εγώ μια από τα ίδια! τελικά είμαστε πολλές! εσύ, εγώ, η momdad, το ναντιούλι μας, η αθανασούλα και πάντα στη λίστα ποια άλλη ???? η έφη!!!!!!! περαστικά και στον πατερούλη σου....

Νατασάκι γιατί μου είσαι πεσμένο χρυσουλάκι μου όμορφο? crapaud2.gif

Πατριωτάκι μου είσαι καλά?printemps07.gif είδα το σκ ήσουν στο χωριό μας...... δε με πήρες για καφεδάκι....χμ...νεξτ τάιμ!

Αναστασώ θα περάσεις καμιά βόλτα από τον γλυκούλη???? αν ναι....θέλω κι εγώ κουλουράκια!!!!!!cookies.gif ......σε δουλεύει η κομμώτρια ξανθέλλα μου??? χαχαχαχχαχαα μη μασάς!!!!sechechvx.gif

teletubbys.gifΡικάκι να χαίρεστε την αγορίνα σας! άντε και δώρο του χρόνου μια ροζ αδελφούλα εύχομαι!

εφάκι....... επειδή δεν πρόκειται να καταφέρω να γράψω ποτέ το ραπόρτο της συνάντησής μας όπως φαίνεται έχω να δηλώσω τα εξής...... είσαι ένα πανέμορφο πλάσμα εσωτερικά κι εξωτερικά.... όταν σε είδα έξω από το ξενοδοχείο ήμουν σίγουρη ότι είσαι εσύ! το τι γέλιο έριξα με τη ζούρλια σου δε λέγεται!!!!! είσαι ακριβώς όπως σε φανταζόμουν κι ο αντρούλης σου είναι πολύ τυχερός που σε έχει στη ζωή του..... τώρα στα διατροφικά..... μακάρι να ήμουν λίιιιγο σα κι εσένα γιατί με τη δουλειά έβαλα τα κιλά.... και τώρα τρέχω και δε φτάνω..... να ζητήσεις βοήθεια από τη μάνα σου όταν έχεις φορτωμένο πρόγραμμα, να ακολουθήσεις ακριβώς αυτά που σου γράφει η νάντια και δε θα έχεις κανένα θέμα. Κι όταν πια δεν προλαβαίνεις και θα φας από έξω... να βρεις ένα ωραίο ταβερνάκι με μαγειρευτά και να παίρνεις και το λαδερό σου και τα ψαράκια σου κι απ'όλα! (όχι "γύρο απ'όλα"....!!!!)groskebab.gifcornetfrit.gifσε τρελαίνουν τα ζουζούνια σου??sarbac.gif

vil2_cartable4.gifΝαντιούλι δώσε καμιά συμβουλή στη "νέα" γιατί δεν την βλέπω καλά!!!!!! άντε να βρεθουμε να γιορτάσουμε σε λίγες μερούλες τη ντανιέλα μας.... προσπάθησε να ξεκουράζεσαι λιγουλάκι ομορφούλα!

εγώ έχω γίνει σαν χταπόδι.... bernard-hermite.gifτρέχω από δω ... τρέχω από κει.... ξεκινούν και οι εργασίες στο ΕΑΠ... έχω και μια ανησυχία μήπως δεν τα καταφέρω ποτέ..... βαρέθηκα.... άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα να στολίσω, να φτιάξω γλυκάκια να μυρίσει το σπίτι...... fairesapin.gif μπας και ηρεμήσει το μυαλουδάκι μου....είναι η πρώτη φορά που δεν γκρινιάζω με τις πρώιμες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες!

σας φιλώ όλες και σόρρυ αν ξέχασα κάποια..... μια ώρα το συγγράφω το μνμ! θα ξαναμπώ το βραδάκι μήπως πετύχω καμία και θέλω να γράψω στις φιλεναδίτσες από δίπλα....

πάω να πιω ένα ακόμα βροχερό καφεδάκι έξω στο μπαλκόνι....μμμμμμουτς!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

glitter-bug-smiley-emoticon.gifδε σας είπα και το καλύτερο.... το σάββατο το βράδυ εκεί που πίναμε ποτάκι στο λιμάνι του ναυπλίου με τον καλό μου.....ξαφνικά μία από το διπλανο τραπέζι ακριβώς...με μαλλί άφρο σηκώθηκε ουρλιάζοντας τινάζοντας το μαλλί της..... χεχε.... ναι καλά καταλάβατε! αυτή τη φορά η τερέζα επέλεξε γειτονικό κεφάλι κι ουχί το δικό μου!!!!!! τι καλά!!!!!! λαλαλλλαλαλα!!!!!!cockroach-smiley-emoticon.gif

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ειρηνάκι μου καλημέρα.Πωπω κοριτσάκι τι ώρα είναι αυτή που σηκώνεσαι???Τρέχεις και εσύ πολύ ρε κοπέλα μου.Και εγώ θέλω να αρχίσει να μυρίζει η ατμόσφαιρα Χριστούγεννα.Μου αρέσει πολύ.Πάντα μου άρεσε και μου φτιάχνει πολύ και την ψυχολογία.Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να στολίσω το σπίτι.Καλή δουλίτσα κούκλα!!!!

Δημητρούλα μου καλημέρα.Έστειλα μήνυμα στην εταιρία και περιμένω απάντηση.Αν μας απαντήσουν θετικά τότε θα ξαναδούμε τα στρώματα να δούμε τι θα επιλέξουμε.

Φιλάκια κούκλα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου...

Θα πιούμε καφέ ή θα το το κλείσουμε το μαγαζί?

Ειρανάκι μουυυυυυυυυυυ πόσο χάρηκα που είδα μνμ σου...τρελάρα μου όποτε θες πάρε να τα πούμε.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τί κάνετε? Αχ τί βροντές ήταν αυτές το βράδυ? Νομιζα μας βομβάρδιζαν! Αφού ξύπνησε ο άντρας μου και μου λεει: Ελα αγκαλιά, δεν θα κοιμηθείς με τόσο θόρυβο! Χαμός και τώρα πολύ μαυρίλα :-( Ευτυχώς δεν μου χαλάει τα σχέδια....στο mall δεν βρέχει :D:D:D:D

Dada μου σήμερα είναι η μεγάλη μέρα? Καλή επιτυχία σου εύχομαι και περιμένουμε τα ευχάριστα. Πότε θα ξέορυμε????

kale μου ναι το πίνω (το παλευω δηλαδη)...είναι λίγο ουι και μπλιαχ και μακρια απο εμάς αλλά μπρος στην υγεία μας.....

Επίσης και εγώ ανυπομονώ για τις γιορτές, με το καλό να μυρίσουν τα σπίτια μας χριστούγεννα!

Κατσαρίδα στο μαλλί??? Ανατρίχιασα!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα κορίτσια μου...

Θα πιούμε καφέ ή θα το το κλείσουμε το μαγαζί?

Ειρανάκι μουυυυυυυυυυυ πόσο χάρηκα που είδα μνμ σου...τρελάρα μου όποτε θες πάρε να τα πούμε.

1687973mcb6ne2b8w.gif

Kαλημέρα!

Ήρθε η κομμώτρια????

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα κι απο μένααααα!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Μου λειψατε αλλά χθες πέρασα πολύ καλά και χωρίς εσάς! Χιχιχιχι!

Μιλάμε ότι βρεθήκαμε 1 η ώρα με τη Ντανιέλα και το διαλυσαμε μετά τις 10 το βράδυ!

Βγάλαμε μεροκάματο!

Mom dad η Ντανιέλα την Παρασκευή θα πάει για χοριακή. Οχι σήμερα.

Εμείς επιτέλους αποφασίσαμε για έπιπλα!

Πήγαμε με τα Ντανιέλα στα kids com και βλέπαμε μια που ενώ μου άρεσε κάτι με χαλαγε αλλά δεν έβρισκα τι.

Λεει λοιπόν η Ντάντα η τάδε κουνια της αρέσει πιο πολύ αλλά είναι πολύ ακριβή.

Και λέει αυτή πάμε να δούμε τι τιμή μπορούμε να κάνουμε.

Και μου την αφήνει 60 ευρώ παραπάνω απο αυτή που κοίταζα αρχικά.

Ξετρελάθηκα εγώ από χαρά και ειπα στον αντρα ότι θέλω αυτή!

Τους πήρα τηλέφωνο για την παραγγελία αλλά πρέπει να παω να δώσω προκαταβολή.

Δυστυχώς με τη βροχή δε θα παω σήμερα τελικά οπότε κι αύριο μέρα είναι!

Ρουμπίδι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το mail!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

glitter-bug-smiley-emoticon.gifδε σας είπα και το καλύτερο.... το σάββατο το βράδυ εκεί που πίναμε ποτάκι στο λιμάνι του ναυπλίου με τον καλό μου.....ξαφνικά μία από το διπλανο τραπέζι ακριβώς...με μαλλί άφρο σηκώθηκε ουρλιάζοντας τινάζοντας το μαλλί της..... χεχε.... ναι καλά καταλάβατε! αυτή τη φορά η τερέζα επέλεξε γειτονικό κεφάλι κι ουχί το δικό μου!!!!!! τι καλά!!!!!! λαλαλλλαλαλα!!!!!!cockroach-smiley-emoticon.gif

Ελα ρε Ειρηνάκι Χεχεχεχε!

Πολύ γέλασα με το μήνυμα !!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα μομ....η κομμώτρια άφαντη...γι'αυτό και εγώ αποφάσισα να έρθω Αθήνα στον κομμωτή μου και να τελειώνω.

Εσύ τι κάνεις?

Εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικά μανίτσα μου!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

KAΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα απεργω! Χανω πολλα χρηματα αλλα ουτως ή αλλως δεν πληρωνομαι ακομα...:cool: και επειτα τις Τεταρτες ειναι που εχω διπλο σχολειο και γυριζω στις 8 το βραδυ απο τις 6:30 το πρωι! Αρα....επελεξα φτωχεια μεν...ποιοτητα ζωης δε....;)

ΒΡΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ και ειναι τελεια! Σηκωθηκα στις 10...πινω το καφεδακι μου...ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! Θα κανω καμια δουλίτσα σπιτι μετα θα ξαπλαρω παλι και το απογευμα μαγαζι!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!

ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ...!!!!!!:P:p

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ Ε.???;);)

Το ξερω οτι τα λες απο αγαπη και τα λες και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! Δε θελω συγνωμες μεταξυ μας λες και μου ειπες κατι κακο:cool: σιγα....αντε μη σου κανω αναφορα! χεχεχεχχεχχε!! :P:p

leuta θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τα κιλά (ετσι την πάτησα και εγω εν μέρει) αλλά και ως προς την υγεία. Τί βιταμίνες παίρνεις βρε κοριτσάκι από την πίτσα???? Μία απόφαση είναι. Ξοδεύεις τόσο χρόνο στην δουλειά, ξόδεψε και για την υγεία σου. Το σημαντικό αυτό είναι γιατί μοντέλα δεν θα γίνουμε. Αλλά είναι κρίμα να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με περιττά λίπη, να μην τον ενισχύουμε με βιτάμινες και στο καπάκι να τον φορτώνουμε με ορμόνες! Το ταξίδι μας είναι δύσκολο αλλά στον προορισμό πρέπει να φτάσουμε γερές και δυνατές για να έχει αξία για να καμαρώσουμε τα παιδάκια μας και να μπορούμε να τα χαρούμε! Αν κάνεις την αρχή, μετά θα είναι στην ρουτίνα σου η παρασκευή γεύματος - σνακ!

Εχεις δικιο...τη διάσταση της υγειας δε τη σκεφτηκα....:roll: ειναι πολυ πιο σοβαρο απο το να γινω απλα κ@υραδα! :P

εφάκι....... επειδή δεν πρόκειται να καταφέρω να γράψω ποτέ το ραπόρτο της συνάντησής μας όπως φαίνεται έχω να δηλώσω τα εξής...... είσαι ένα πανέμορφο πλάσμα εσωτερικά κι εξωτερικά.... όταν σε είδα έξω από το ξενοδοχείο ήμουν σίγουρη ότι είσαι εσύ! το τι γέλιο έριξα με τη ζούρλια σου δε λέγεται!!!!! είσαι ακριβώς όπως σε φανταζόμουν κι ο αντρούλης σου είναι πολύ τυχερός που σε έχει στη ζωή του..... τώρα στα διατροφικά..... μακάρι να ήμουν λίιιιγο σα κι εσένα γιατί με τη δουλειά έβαλα τα κιλά.... και τώρα τρέχω και δε φτάνω..... να ζητήσεις βοήθεια από τη μάνα σου όταν έχεις φορτωμένο πρόγραμμα, να ακολουθήσεις ακριβώς αυτά που σου γράφει η νάντια και δε θα έχεις κανένα θέμα. Κι όταν πια δεν προλαβαίνεις και θα φας από έξω... να βρεις ένα ωραίο ταβερνάκι με μαγειρευτά και να παίρνεις και το λαδερό σου και τα ψαράκια σου κι απ'όλα! (όχι "γύρο απ'όλα"....!!!!)groskebab.gifcornetfrit.gifσε τρελαίνουν τα ζουζούνια σου??sarbac.gif

Με τρελαινουν δε λες τιποτα αλλα τα αγαπαω παρα πολυ! Ειναι πολυ καλα παιδακια!!!!!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Περασα τοσο τελεια εκεινο το πρωινο!

καταλαβαινω οτι τρεχεις...να μπαινεις οποτε μπορεις...μας λειπεις!

:P:p την καημενη την κοπελα! :D:D

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μου!!!!Σήμερα είναι η μέρα των κοριτσιών που αγαπάνε τη βροχή!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙ ΜΟΥ! Τι ωραια που βρεχει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...