Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ...!!!!!!!:P:p:p

καλησπερα σε ολες. κοριτσια μου τα καταφερα.γεννησα γυρω στις 11 το πρωιδυο

υπεροχα πλασματα. ειμαστε ολοι καλα και τα καμαρια μου στην απλη παρακολουθηση...σας στελνω

μια τεραστια αγκαλια και ευχομαι τα παιδακια μου να φερουν γουρι σε ολες γιατι τοαξιζετε

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ..!!!!!!!!:D:D:D

Γειά σου ρε Ανιτάκι ψυχούλα. ..

:-)

Ο μπαμπάς σου οκ?

Όλα καλά?

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΟΥ....!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ...ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ..???:lol::lol:

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου??????????????????????????????????????????Τι εγινε με τον μπαμπακα σου κοριτσαρα μου?

Ποτε λες να πας Αθηνα ομορφια μου?

ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ..!!!!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΜΕΣΑ..!!!!!!!!:P:p

καλά αλλα θελει επανεξέταση σε 6 μηνες για να δουμε πώς μεγαλωνει ένα ινοαδένωμα που προέκυψε..... αυτά

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ....ΚΥΣΤΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΤΙΣ "ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ" ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ...!!!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΑ ΟΚ...ΝΑΙ.??? ΝΑΙ..!!!!!!:P:p:p

Και ναι...τωρα θα με κραξετε...και θα με μαλωσετε :(:( και θα με κανετε πιο χαλια....:(:(...............

Απλα εγω παντα το λεω για τα δικα μου δεδομενα.....που για τα δικα μου δεδομενα τα βλεπω αλλιως..............:(:(:(:(

Με το προγραμμα της δουλειας...ολη μερα να μην τρωω και το βραδυ να τρωμε πιτογυρα...γιατι δεν εχουμε φαγητο καθε μερα και στις 11 που γυριζω απο το πρωι σπιτι δε θα κατσω να σκεφτω αν πρεπει ή οχι να φαω πιτσα και πιτογυρο...πρεπει κατι να φαω...εγινα 58,2.....εβαλα 1 κιλο σε 10 μέρες και αν συνεχισω θα γινω 59 και 60 και αν παρω και τα φαρμακα θα γινω σαν κ@υραδα και μετα χανονται και δυσκολα λογω των φαρμακων...

Δε λεω οτι τα 58 ειναι πολλα...λεω οτι αν συνεχισω ετσι και δεν προσεξω το 1 θα γινουν 2 και μετα 3 και μετα 4 και μετα χανονται δυσκολα...αυτο λεω...:roll::roll::roll::roll:

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ help!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!

ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ...!!!!!!:P:p

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ Ε.???;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!

Pink Hat με το καλό να πάτε σπίτι σας! Να σου ζήσουν και πάντα ευτυχισμένοι και γεροί να είστε όλοι!

Ανιτάκι σιδερένιος ο μπαμπάς σου!

Nastazia αλήθεια αυτό το ινομυωμα εμποδίζει τις προσπάθειες? Μπορεί να επηρεαστεί??? (και εγω ξερω πολλες κοπέλες που έχουν και απλά τα παρακολουθούν, δεν είναι κάτι)

Αναστασία (ναι σας ξεχωρισα) καλλωπισμό σήμερα? Εγώ αύριο έχω κλείσει!

mimitra τα κιλά φεύγουν γρήγορα και με τον θηλασμό. Σύντομα θα γυρίσεις στα φυσιολογικά σου και ο μικρός σου θα σε καμαρώνει

leuta θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τα κιλά (ετσι την πάτησα και εγω εν μέρει) αλλά και ως προς την υγεία. Τί βιταμίνες παίρνεις βρε κοριτσάκι από την πίτσα???? Μία απόφαση είναι. Ξοδεύεις τόσο χρόνο στην δουλειά, ξόδεψε και για την υγεία σου. Το σημαντικό αυτό είναι γιατί μοντέλα δεν θα γίνουμε. Αλλά είναι κρίμα να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με περιττά λίπη, να μην τον ενισχύουμε με βιτάμινες και στο καπάκι να τον φορτώνουμε με ορμόνες! Το ταξίδι μας είναι δύσκολο αλλά στον προορισμό πρέπει να φτάσουμε γερές και δυνατές για να έχει αξία για να καμαρώσουμε τα παιδάκια μας και να μπορούμε να τα χαρούμε! Αν κάνεις την αρχή, μετά θα είναι στην ρουτίνα σου η παρασκευή γεύματος - σνακ!

Εγώ κορίτσια χθες δοκιμάστηκα και κέρδισα. Ήρθε ο αντρας μου με το γλυκό στο κρεβάτι και μου λέει: Θες??? Του λέω είσαι τέρας. Πήρα το contrex μου αγκαλια και έπινα νερό! Ουτε καν το μύρισα!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Ανιτάκι μου καλημέρα...ντούρος ο μπαμπάκας έτσι?

Μομ καλημέρα και σε σένα...αν καλλωπιστώ θα δείξει η κομμώτρια είναι της υπομονής.

439758h831qlcl8s.gif

Αυτά είναι. Nα έρχεται όποτε η ίδια θέλει!!!

Εγώ εκλεισα σε κομμωτήριο, να είμαι ήσυχη!!! :D:D:D

Τί καλό μαγειρεύετε σήμερα? Εγώ έχω φασολάκια στο μενού μου! Γιαμι!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Είχαμε χθες ραντεβού αλλά δεν ήρθε...:evil::evil::evil::evil:

Μακαρόνια με κιμά...ζήλεια.

784130zt68ijrvfg.gif

Eυτυχως που δεν ζηλεύω και δεν λιγουρευομαι! Περιμένω πώς και πώς την Παρασκευή να με μετρήσει....είμαι λίγο τυπικουρας (σπασικλάκι χαχαχα)!

Aργότερα νομίζω θα μου έχει και ελάχιστες ποσότητες από τέτοια φαγητά....ε???

Για την κομμώτρια no comments

1116566e3lmaeaw4h.gif

καλησπερα σε ολες. κοριτσια μου τα καταφερα.γεννησα γυρω στις 11 το πρωιδυο

υπεροχα πλασματα. ειμαστε ολοι καλα και τα καμαρια μου στην απλη παρακολουθηση...σας στελνω

μια τεραστια αγκαλια και ευχομαι τα παιδακια μου να φερουν γουρι σε ολες γιατι τοαξιζετε

Συγχαρητηρια ολα πηγαν μια χαρα! να σας ζησουν να ειναι γερα κ καλοτυχα!!! συγκινηθηκα τι καλα εχουμε κι αλλα μωρακια στην παρεα! πολλα φιλια!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημερα κουκλιτσες! Ειμαστε καλα αν και τελικα δεν τις γλύτωσε τις μύξες ο μικρουλης μου τον εχω τρελλανει στον ορο και στο ρουφηγμα να τον βοηθησω τον καημενο και κανει τοση υπομονη μια σταλιτσα μωρο.

Αννιτουλα μου περαστικα στον μπαμπα σου. ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ !!!

Δημητρα τελειΑ τα νεα ο μικρος μεγαλωνει και θεριευει ιδανικο το βαρος του μπραβο.

Ντανιελα μου λιγο εμεινε για τα ευχαριστα προσευχομαι να παρουμε την χοριακαρα μας!

πολλα φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημερα κουκλιτσες! Ειμαστε καλα αν και τελικα δεν τις γλύτωσε τις μύξες ο μικρουλης μου τον εχω τρελλανει στον ορο και στο ρουφηγμα να τον βοηθησω τον καημενο και κανει τοση υπομονη μια σταλιτσα μωρο.

Δημητρα τελειΑ τα νεα ο μικρος μεγαλωνει και θεριευει ιδανικο το βαρος του μπραβο.

Ντανιελα μου λιγο εμεινε για τα ευχαριστα προσευχομαι να παρουμε την χοριακαρα μας!

πολλα φιλια σε ολες!

Λαμπρινούλα μου περαστικα στο μικρό σου!

Μίλησα με το γιατρό μου για το σκηνικό που έγινε στο Ιασω (αυτό που μου ειπες στο τηλέφωνο, ας μη το αναφέρουμε εδώ).

Μου είπε επακριβώς τι έγινε και ουσιαστικά μου έδωσε την άλλη όψη του νομίσματος.

Όπως και να χει ήταν άσχημο σκηνικό.

Πάρε με καμιά μέρα που θα μπορείς να τα πούμε! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γύρισα απο το ΙΚΑ, έκλεισα ραντεβού για την επιτροπή της αναρωτικης (αυτή την τελευταία που δε θα πληρωθώ) και παρόλο που δεν είχα ραντεβού ο γυναικολόγος του κέντρου μάνας παιδιού μου έδωσε και την άδεια τοκετού!

Ζωτω!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Λαμπρινούλα μη στεναχωριέσαι μια χαρά είναι ο μικρούλης σου...θα τον γιάνει η μανούλα του...

Δήμητρα δεν κατάλαβα τίποτα από το τελευταίο σου μνμ.

Ντάντα που είσαι?Παρουσιάσου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ανιτάκι μου καλημέρα...ντούρος ο μπαμπάκας έτσι?

Μομ καλημέρα και σε σένα...αν καλλωπιστώ θα δείξει η κομμώτρια είναι της υπομονής.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΝΑΙ-ΝΑΙ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ..!!!:P:p

784130zt68ijrvfg.gif

Eυτυχως που δεν ζηλεύω και δεν λιγουρευομαι! Περιμένω πώς και πώς την Παρασκευή να με μετρήσει....είμαι λίγο τυπικουρας (σπασικλάκι χαχαχα)!

Aργότερα νομίζω θα μου έχει και ελάχιστες ποσότητες από τέτοια φαγητά....ε???

Για την κομμώτρια no comments

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!;);)

πολλα φιλια σε ολες!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ....ΑΧ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ...ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ..!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κοριτσακια μου καλησπέρα!!!Πολλή ησυχία σήμερα!!!

Λαμπρινούλα μου περαστικά στο αγοράκι σου.

Διδυμάκι μου έχεις δίκιο ότι εύκολα ξεφεύγει κανείς και παίρνει κιλά.Εγώ όταν παντρεύτηκα ήμουν 56 κιλά.Μετά με το ωράριο που είχα και επειδή δεν προλάβαινα να μαγειρέψω πήρα κιλά χωρίς να το καταλάβω.Και η ευθύνη ήταν δική μου που δεν είχα κάνει καλό προγραμματισμό,ώστε να βρίσκω χρόνο για σωστή διατροφή,όπως κάνω τώρα.Βάλε το πρόγραμμά σου κάτω και θα βρεις τη λύση,είμαι σίγουρη.Τώρα όσον αφορά στο σχολείο τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις και χειρότερα μην σου πω.Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι όποιος διαλέγει το επάγγελμα αυτό χωρίς να το αγαπάει πραγματικά,απλά δεν αντέχει και τα παρατάει και σκέφτεται "όποιος μάθει έμαθε".Το χειρότερο είναι ότι η κατάσταση χειροτερεύει με γεωμετρική πρόοδο από χρόνο σε χρόνο.

Δημητρούλα και Ντανιέλα πως περάσατε???Με κάνετε και ζηλεύω κατεργάρες!!!Δημητρούλα αύριο το πρωί θα στείλω το μαιλ.

Φιλάκια σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...