Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Μορφάκι μου σόρρυ,αλλά μετά έβαλα και άλλο πληντύριο,μπήκα έκανα μπάνιο,ετοιμάσα ένα μικρό τεστάκι για το σχολείο,ετοίμασα και άλλο υλικό για το σχολείο,ξανάπλωσα,οπότε όπως καταλαβαίνεις πήγε πολύ αργά.Θα συντονιστούμε όμως που θα πάει!!!!

:rolleyes:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφες!!!!

Θα παω με την ξαδερφη μου σημερα αρα κοιμηθηκα +2 ωρες!!!!!!!!!! :P:p

Ελπιζω να γυρισω και μαζι της αρα θα ειμαι χλίδα σήμερα!

ΔΙΔΥΜΑΚΙ μου δε σε πετυχαινω...τρεχεις πολυ κοριτσαρα μου ε?

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μου περιμενουμε....σου ειπα δε θελω να λεω πολλα...αν ομως πανε ολα τελεια θα γινεις της πουτ@ν@ς εδω την Παρασκευη απο χορους...

ΕΙΡΗΝΗ που εισαι χαμενη παλι? :(

ΑΘΑΝΑΣΑΚΙ μου????

Και γω εχθες ειχα συνεχομενα 6 ωρες...κοριτσια δεν ξερω τι γνωμη εχετε για τους εκπαιδευτικους αλλα αν δεν εισαι λαμογιο και θελεις να κανεις μαθημα καλο και να μην κοροιδευεις τον κοσμο ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΜΑ.....

Καθε ωρα αλλο τμημα, να ηρεμήσουν, να κανεις διαφορετικο μαθημα, να βρειτε ρυθμο...:rolleyes: και στο δικο μου μαθημα ειμαι συνεχεια ορθια γιατι θελω να βλεπω τους υπολογιστες..

Αφήστε που σε καθε απλο πραγματακι που τους λεω να κανουν π.χ. να κανουν κλικ σε ενα παραθυρο πρεπει να μαλωσω τους 2 που μιλανε να το ξαναπω για τους αλλους 2 που δεν ακουσαν, να ελεγξω και τους 20 αν το εκαναν σωστα και ξανα μετα να παμε στη στο 2ο κλικ....και μετα στο 3ο κλικ...

Τις θεωρω απο τις καλυτερες δουλειες γιατι εχεις επαφη με παιδια και ειδικα στο δημοτικο ειναι αθωα και πολυ γλυκα αλλα ειναι δυσκολο!

Ποναει ο λαιμος μου και οι χορδες...ελπιζω μην ξαναβγαλω θεμα..γι αυτο ειχα κανει διαλλειμα απο την εκπαιδευση και ειχα παει στα γραφεια..ειχα σοβαρο θεμα με τις χορδες...ελπιζω να μπορεσω να το εχω υπο ελεγχο αλλιως πρεπει να παω σε λογοθεραπευτη να το προλαβω πριν βγει προβλημα...

Κατα τα αλλα ειμαι καλα...ολα βαινουν ομαλα...:cool: προχωραμε και βλεπουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου??????????????????????????????????????????Τι εγινε με τον μπαμπακα σου κοριτσαρα μου?

Ποτε λες να πας Αθηνα ομορφια μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΔΗΜΗΤΡΑ εσυ να εισαι σαν κ@υραδα το θεωρω ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Εισαι τοσο ομορφο που εγω σε χαζευα στον καφε! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και ναι...τωρα θα με κραξετε...και θα με μαλωσετε :(:( και θα με κανετε πιο χαλια....:(:(...............

Απλα εγω παντα το λεω για τα δικα μου δεδομενα.....που για τα δικα μου δεδομενα τα βλεπω αλλιως..............:(:(:(:(

Με το προγραμμα της δουλειας...ολη μερα να μην τρωω και το βραδυ να τρωμε πιτογυρα...γιατι δεν εχουμε φαγητο καθε μερα και στις 11 που γυριζω απο το πρωι σπιτι δε θα κατσω να σκεφτω αν πρεπει ή οχι να φαω πιτσα και πιτογυρο...πρεπει κατι να φαω...εγινα 58,2.....εβαλα 1 κιλο σε 10 μέρες και αν συνεχισω θα γινω 59 και 60 και αν παρω και τα φαρμακα θα γινω σαν κ@υραδα και μετα χανονται και δυσκολα λογω των φαρμακων...

Δε λεω οτι τα 58 ειναι πολλα...λεω οτι αν συνεχισω ετσι και δεν προσεξω το 1 θα γινουν 2 και μετα 3 και μετα 4 και μετα χανονται δυσκολα...αυτο λεω...:roll::roll::roll::roll:

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ help!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Και ναι...τωρα θα με κραξετε...και θα με μαλωσετε :(:( και θα με κανετε πιο χαλια....:(:(...............

Απλα εγω παντα το λεω για τα δικα μου δεδομενα.....που για τα δικα μου δεδομενα τα βλεπω αλλιως..............:(:(:(:(

Με το προγραμμα της δουλειας...ολη μερα να μην τρωω και το βραδυ να τρωμε πιτογυρα...γιατι δεν εχουμε φαγητο καθε μερα και στις 11 που γυριζω απο το πρωι σπιτι δε θα κατσω να σκεφτω αν πρεπει ή οχι να φαω πιτσα και πιτογυρο...πρεπει κατι να φαω...εγινα 58,2.....εβαλα 1 κιλο σε 10 μέρες και αν συνεχισω θα γινω 59 και 60 και αν παρω και τα φαρμακα θα γινω σαν κ@υραδα και μετα χανονται και δυσκολα λογω των φαρμακων...

Δε λεω οτι τα 58 ειναι πολλα...λεω οτι αν συνεχισω ετσι και δεν προσεξω το 1 θα γινουν 2 και μετα 3 και μετα 4 και μετα χανονται δυσκολα...αυτο λεω...:roll::roll::roll::roll:

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ help!!!

Έφτασεεεε!!!!

Καλημέρα καλημερα! Αρχικά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Δε με νοιάζει και τόσο πλέον η εμφάνιση μου, έχω τόσο πολύ στο μυαλό μου το να είναι καλά το παιδί μου που.... λέω. ... σκασίλα μου πως είμαι.

Τώρα για σένα. .. τι να πω? Θες λίγο ξύλο!

Έχεις πολύ ωραίο σώμα και μακριά και πόδια αλλά για να μείνει έτσι πρέπει να κάνεις κάτι!

Τι να κάνεις?

Σκέψου πόσοι εκπαιδευτικοι ανα την Ελλάδα κάνουν διάλειμμα για φαγητό!

Κάτσε ρε φιλενάδα, με μερικά λεπτά την ημέρα θα χαλασει το πρόγραμμα?

Όχι!

Πρωί πίνε το γάλα σου με ενα αβγό *10 λεπτά* κατά τις 11 φάε ενα πορτοκαλι *5 λεπτά*, το μεσημέρι φάε κανονικά το φαγητό σου *15 λεπτά* και το βραδυ τη σαλάτα σου *10 λεπτά*.

Πρέπει να πας πάλι 57.

Αυτό βάλε σα στόχο.

Ναι όλες θα σε πουν τρελή και εγώ ετσι σε έλεγα.

Αλλά τώρα που εχω πάρει τοσα κιλά, καταλαβαίνω ότι ο οργανισμός δε θέλει πολύ για να κυλήσει. .

Επίσης επειδή σε είδα και απο κοντά και ειπα τι ωραίο σώμα που έχει, ε , για να είναι ωραίο το σώμα θέλει μια κάποια προσπάθεια!

Δε γίνονται εύκολα όλα!

Λοιπόν θα τρως όπως είπαμε οκ?

Φεύγω παω στο ΙΚΑ.

Σμουτς!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ και σύντομα οι τρεις σας σπίτι σας!!!

Δημητρούλα μου τέλεια νέα!!!

Ο Δημητράκης έφτασε 1,5 κιλό , ένα βαράκι.....

Πλησιάζει ο καιρός κοριτσάκι, να προσέχεις όμως εεε?

Συγνώμη που δεν σας συνάντησα χθές , σου είπε η Ντανιέλα.

Ντανιελάκι υπομονή και έρχονται τα ευχάριστα!!!

Νατάσα μου , Ευτυχώς είναι καλά τα νέα!!! Μην αγχώνεσαι ότι σου είπε ο γιατρός!!

Αναστασούλα τί κάνεις? Δεν κατέβηκες τελικά.

Φιλιά σε όλες και καλή μέρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...