Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αμάν βρε Δήμητρα... ολο αυτό λες..... μία κουκλα εισαι η οποια για μενα δεν εχεις παρει κιλα.... σεξι γουμαν.... μην υποτιμας μανουλα τον εαυτό σου:P:p

με αγαπη στο λεω..:P

Καλά άμα με έβλεπες σήμερα με το φόρεμα θα άλλαζες γνώμη! :tongue:

Δε με πειράζει όμως.

Σκασίλα μου.

Σήμερα η μαία μου είπε να περπατάω μια ώρα την ημέρα.

Και για να μην παχύνω άλλο αλλά και επειδή όταν μπω στον ένατο πρέπει να περπαταω σίγουρα πολύ και πρέπει να είμαι προετοιμασμενη ως τότε.

Μην παω απευθείας απο τον καναπέ τόσους μήνες για περπάτημα, γιατί δε θα το αντέξει η μέση μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά άμα με έβλεπες σήμερα με το φόρεμα θα άλλαζες γνώμη! :tongue:

Δε με πειράζει όμως.

Σκασίλα μου.

Σήμερα η μαία μου είπε να περπατάω μια ώρα την ημέρα.

Και για να μην παχύνω άλλο αλλά και επειδή όταν μπω στον ένατο πρέπει να περπαταω σίγουρα πολύ και πρέπει να είμαι προετοιμασμενη ως τότε.

Μην παω απευθείας απο τον καναπέ τόσους μήνες για περπάτημα, γιατί δε θα το αντέξει η μέση μου.

καλά... μια κουκλα θα εισουνα αλλα τεσπα...

να περπατάς καμάρι μου οσο μπορει... σιγα σιγα.... τον αλλο μηνα θα ξαναπας για υπερηχο;;

καλά... μια κουκλα θα εισουνα αλλα τεσπα...

να περπατάς καμάρι μου οσο μπορει... σιγα σιγα.... τον αλλο μηνα θα ξαναπας για υπερηχο;;

Σε 3 βδομάδες θα ξαναπάω.

Μετά λογικά θα μου πει να παω σε 3 βδομάδες και μετά ανα δύο.

Στον 9ο πηγαίνεις ανα δυο βδομάδες.

Βασικά αυτός σε 4 βδομάδες θέλει να με βλέπει αλλά εγώ. ..

Ξέρεις!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Νατάσα να σε ρωτήσω κάτι?

Τώρα που έλενξες το στήθος, μπορείς να πας για ivf ε?

ναι μπορω.... αλλα μου ειπε ανεξαρτητα αν κανω ή αν δεν κανω σε 6 μηνες πρεπει να παω....

ναι μπορω.... αλλα μου ειπε ανεξαρτητα αν κανω ή αν δεν κανω σε 6 μηνες πρεπει να παω....

Οκ, είπαμε, το να ελέγχουμε μια κατάσταση, οποια κι αν είναι αυτή, είναι το καλύτερο.

Εσύ τελικά σκέφτηκες αν και πότε θα κάνεις προσπάθεια?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οκ, είπαμε, το να ελέγχουμε μια κατάσταση, οποια κι αν είναι αυτή, είναι το καλύτερο.

Εσύ τελικά σκέφτηκες αν και πότε θα κάνεις προσπάθεια?

δεν εχω σκεφτει ακομα.... θα δουμε....

ωραια η πιτσα προκατ... τί ειχε το κοτοπουλο;;;

Διαφημίσεις

δεν εχω σκεφτει ακομα.... θα δουμε....

ωραια η πιτσα προκατ... τί ειχε το κοτοπουλο;;;

Ειναι από προχθές. .. :rolleyes:

Μας έφτιαξε η μαμά του ενα χωριάτικο κοτόπουλο το οποίο ήταν τεράστιο και ενώ φάγαμε δυο μέρες, ακόμα δεν έχει τελειώσει!

Και εγώ δε μαγείρεψα σήμερα γιατί δε θέλω να πετάω φαγητά (ήμουν και όλη μέρα έξω).

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα όμορφες...

Χαίρομαι που τα περάσατε όμορφα..

Νατάσακι μου ολα καλά με τον μαστό...θα το παρακολουθείς και όλα καλά θα πάνε.

καλησπερα κουκλα!!!

ναι καλα, θα το παρακολουθω και θα ευχομαι να μην μεγαλωσει... κατι ειπε η Δημητρα για μία συριγγα.... ανατριχιασα και μονο στην σκεψη.... ειμαι και φοβιτσιαρα παναθεμά με....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...