Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kαλημερα και Καλή εβδομάδα!!!!

Πενελοπε σου εύχομαι με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου τα μωράκια σου!!! να είναι γερά και καλότυχα!!!

Εγώ τελικά δεν θα τα καταφέρω να έρθω σήμερα στο ραντεβου σας.... προέκυψε και κάτι αλλο..... δεν χανόμαστε.... θα τα πούμε συντομα...

Φιλιά σε όλες!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μομ και Νατασάκι μου....όλα καλά?

Μομ μη αγχώνεσαι θα μας μάθεις σιγά σιγά.

Νατασούλα μου καλή επιτυχία στον υπέρηχο...

Δεν αγχώνομαι...ελπίζω απλά να σας κάνω να γελάτε!!!

Τα νέα μου: Πέρασα ένα γεμάτο ΣΚ! Ξεκίνησα και την δίαίτα και ευτυχώς την τηρώ. Παρασκευή ξανά μέτρηση! Τρώω ανά τρεις ώρες :-( Κοντεύω να σκάσω στο φαγητό! Αν χάσω να μου τρυπήσετε την μύτη! Εννοείται ότι το θύμα της κατάστασης είναι ο σύζυγος γιατί, τουλάχιστον στην αρχή, πάνε τα αλά κρεμ, τα ογκρατέν, τα κοκινιστά και τα γλυκά!!!:D:D:D:D Πάει το ψητό και το βραστό σύννεφο!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..!!!!!!!!!!:P:p:p:p

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....!!!!!!:P:p:p

ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ..!!!!!!!!:P:p:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ, ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..!!!!!:P:p:p

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..!!!!!:D:D:D

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΥΤΗ..!!!!!!;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ.???

ΨΩΝΙΣΕΣ.???;);)

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΕΣ..!!!!!!:P:p:p

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Δεν αγχώνομαι...ελπίζω απλά να σας κάνω να γελάτε!!!

Τα νέα μου: Πέρασα ένα γεμάτο ΣΚ! Ξεκίνησα και την δίαίτα και ευτυχώς την τηρώ. Παρασκευή ξανά μέτρηση! Τρώω ανά τρεις ώρες :-( Κοντεύω να σκάσω στο φαγητό! Αν χάσω να μου τρυπήσετε την μύτη! Εννοείται ότι το θύμα της κατάστασης είναι ο σύζυγος γιατί, τουλάχιστον στην αρχή, πάνε τα αλά κρεμ, τα ογκρατέν, τα κοκινιστά και τα γλυκά!!!:D:D:D:D Πάει το ψητό και το βραστό σύννεφο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ..!!!!!!

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ "ΝΥΦΗ" ΤΕΛΙΚΑ.....ΧΑΧΑΧΑ..!!!!:P:p

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ..!!!!!!

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ "ΝΥΦΗ" ΤΕΛΙΚΑ.....ΧΑΧΑΧΑ..!!!!:P:p

Καλημέρα Ανιτάκι και ευχαριστώ!

Προς τί η τόση χαρά? Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή γενικά???

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα και σε σένα Ανιτάκι μου.....δεν πήρα τίποτα ιδιαίτερο κατι χαζά έτσι για τη βόλτα..

Μομ με το μαλακό και η δίαιτα....και μη μου πεις ότι είσαι καμιά κοκαλιάρα σαν την Εφη μας που όλο δίαιτα κάνει για να χάσει?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα και σε σένα Ανιτάκι μου.....δεν πήρα τίποτα ιδιαίτερο κατι χαζά έτσι για τη βόλτα..

Μομ με το μαλακό και η δίαιτα....και μη μου πεις ότι είσαι καμιά κοκαλιάρα σαν την Εφη μας που όλο δίαιτα κάνει για να χάσει?

Kalhmeraaaaaa !!! Den me perneis thl sto spiti an mporis?

Yv7Sp2.png

Kalhmera kores !!!

Nellaki mou me to kalo agapoula mou !!! Hrthe i hmera pou tha pareis ta aggeloudia stin agkalia sou !!!

Parakalaw tin Panagia kai tin Agia Paraskevi na to zisoume OLES sintoma !!!

Egw eimai kala, mia eimai hremh mia exo nevra ti na pw. Se 3 meroules tha doume !!!

Καλημέρα μικρή και τριανταφυλλένια....δεν θέλω νευρα....θέλω αισιοδοξία....

ΑΝΑΣΑ.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Kalhmera kores !!!

Nellaki mou me to kalo agapoula mou !!! Hrthe i hmera pou tha pareis ta aggeloudia stin agkalia sou !!!

Parakalaw tin Panagia kai tin Agia Paraskevi na to zisoume OLES sintoma !!!

Egw eimai kala, mia eimai hremh mia exo nevra ti na pw. Se 3 meroules tha doume !!!

Dada μου υπομονή και θετικές σκέψεις! Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!

Τί κόκκαλο? Ψάχνουμε μπας και τα έχει φάει το κρέας....10 κιλά μου είπε η διαιτολογος για να μπω στο πράσινο κουτάκι πρέπει να χάσω. Εγώ και τα 8 των εξωσωματικών να χάσω, ευχαριστημένη θα είμαι. Το καλό είναι ότι όλο το λίπος το έχω κάτω από το δέρμα και όχι στα σπλάχνα=όργανα! Βιταμίνες επίσης φουλ. Υγρά μου λείπουν είπε, θα το φτιάξουμε όμως και να φύγει το λίπος!

Και το καλό, δεν εχω χαλάσει τον μεταβολισμό μου...1550 θερμίδες καίω εν ηρεμία....καλά δεν είναι?

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα Ανιτάκι και ευχαριστώ!

Προς τί η τόση χαρά? Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή γενικά???

EIMAI ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ, ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ...!!!!!!!!!:P:p:p

EIMAI ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ, ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ...!!!!!!!!!:P:p:p

Ελεγα μην σου σύμβαίνει και κάτι υπέροχο σε προσωπικό επίπεδο, να χαρούμε όλες μαζί!

Οποια έχει νέα από Pink Hat θα ενημερώσει φαντάζομαι!!!

Ισχύει αυτό που λένε για επίσχεση εργασίας από τα ιδιωτικά μαιευτήρια????

1116566e3lmaeaw4h.gif

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Πηνελοπάκι μου με το καλό να πάρεις τα μωράκια σου αγκαλιά.

Δημητρούλα μου σου έστειλα και μήνυμα.Σόρρυ μωρέ αλλά έλειπα τελικά το πρωί και τώρα τρέχω να πάω δουλειά.Θα τα πούμε άλλη στιγμή.Με το καλό να δεις το αγοράκι σου σήμερα.

Νατασούλα μου όλα θα πάνε καλά στο γιατρό σήμερα.

Νταντάκι λίγες μέρες έμειναν και θα μάθουμε!!!!!Όλα καλά θα πάνε.Να είσαι ήρεμη!!!!

Στέλνω σε όλα τα κορίτσια τα φιλιά μου.Πάω δουλειά και τα λέμε το βραδάκι!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Πηνελοπάκι μου με το καλό να πάρεις τα μωράκια σου αγκαλιά.

Δημητρούλα μου σου έστειλα και μήνυμα.Σόρρυ μωρέ αλλά έλειπα τελικά το πρωί και τώρα τρέχω να πάω δουλειά.Θα τα πούμε άλλη στιγμή.Με το καλό να δεις το αγοράκι σου σήμερα.

Νατασούλα μου όλα θα πάνε καλά στο γιατρό σήμερα.

Νταντάκι λίγες μέρες έμειναν και θα μάθουμε!!!!!Όλα καλά θα πάνε.Να είσαι ήρεμη!!!!

Στέλνω σε όλα τα κορίτσια τα φιλιά μου.Πάω δουλειά και τα λέμε το βραδάκι!!!

Καλή δουλίτσα!!!

Mimitra δεν θυμόμουν ότι έχεις υπέρηχο! Τέλειο πράγμα οι υπέρηχοι! Με το καλό να τον δεις!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...