Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα που δε το καταλαβαίνω?

Γιατί μερικές μερικές, παρουσιαστριες τις ανεβάζουν, παρουσιαστριες τις κατεβάζουν?

Στο ντανσιγνκ εννοώ.

Τι ακριβώς παρουσιάζουν?

Τι παρουσιάζει η Αραβανη, η Μαστροκωστα κλπ?

Ή απλά έχουν κολλήσει στο παρελθόν?

Απορία. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας φίλες μου!

Είμαστε λίγο καλύτερα ευχαριστώ για τις ευχές.

Αύριο γεννάει το κορίτσι μας? πηνελοπακι μου να πανε όλα καλά, καλή τύχη και να γεννηθούν εύκολα τα μωρακια και να ναι υγιή πανω απ όλα! Ότι θες με ρωτάς για τα δίδυμα :wink:.

Σας φιλώ όλες

Χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Mmmmmm kai emena mou efere o andras nanou !!! K me marmelada k me pralina !!!

Τελικά χθες την έφαγες την πίτσα διάβασα ε?

Άδικα έλεγα να φας κατι υγιεινό!

Δεν πειράζει χαλάλι.

Απλά πρόσεχε μην πάρεις κιλά στο πρώτο τρίμηνο όπως εγώ γιατί είναι κρίμα.

Κανονικά στο πρώτο τρίμηνο κανένα δεν πρέπει να πάρουμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φίλες μου!

Αύριο γεννάει το κορίτσι μας? πηνελοπακι μου να πανε όλα καλά, καλή τύχη και να γεννηθούν εύκολα τα μωρακια και να ναι υγιή πανω απ όλα! Ότι θες με ρωτάς για τα δίδυμα :wink:.

Σας φιλώ όλες

Χχχ

Γειά σου ρε κορίτσι!

Ναι αύριο θα έχουμε πελαργό εις διπλούν!

Ολα ενταξει με τα μωρά σου?

Πως είναι απο βάρος?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας φίλες μου!

Σας φιλώ όλες

Χχχ

Τι κανεις μικρή μου?Ο Σόλωνας και ο Κλεάνθης καλά είναι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσια μου ελπιζω να ειστε καλα! Μπηκα να ευχηθω στην ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΣ! Κοριτσι μου με το καλο αυριο! Σε σκεφτομαι και χαιρομαι πολυ για σενα! Επιτελους θα παρεις τα μωρακια σου αγκαλια! Εμεις χασαμε αλλα δεν πειραζει. Οποιος ειδε τον αγωνα και κρινει δικαια θα καταλαβε πολλα. 30 φαουλ η ομαδα με την κατοχη μπαλας και 8 φαουλ η ομαδα που προσπαθει να παρει την κατοχη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οποιος ασχολειται και γνωριζει απο ποδοσφαιρο ανεξαρτητα απο τι ομαδα ειναι το εχει κραξει! Τοσα φαουλ ουτε σε μπασκετ!:) Και με τοσα στημενα μεχρι και γω θα βαζα γκολ! Δεν πειραζει! Γνωστη κατασταση...Παρολαυτα η ατμοσφαιρα ηταν φανταστικη, η ομαδα δεδομενου των νεων και απειρων παιχτων το παλεψε μαγκικα και παληκαρισια και ο κοσμος χειροκροτουσε ως το τελος! Ηταν πολυ ωραιο ματς και ας χασαμε. Μπορει να μενει το αποτελεσμα στην ιστορια αλλα για τον φιλαθλο μετραει και το παιχνιδι αν αξιζε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πηνελοπάκι μου με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα τα αγγελούδια σου, να πάνε όλα καλά και να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι να χαίρεστε την πολυμελή πια οικογένεια σας....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μιμιτρα μου ακόμη δε πήγαμε ξανά στς γιατρο αλλα με την αρρώστια δε νομίζω να έβαλε βαρος.

Αναστασάκι μου το παλεύω ακόμη με το θηλασμο. Δίνω όμως και συμπληρωμα πλέον. Ειναι πολυ δύσκολο όπως ήρθαν τα πραγματα να συνεχίσω με αποκλειστικο.

Τωρα με ξυπνησε:mad: και ήρθα στο σαλόνι να τον βάλω στο Ριλαξ να μη ξυπνησει τον αλλο.... Πολυ ιδιοτροπος ρε παιδί μου.... Βγάζω γαλα να το εκμεταλλευτώ τουλάχιστο που ειμαι ξύπνια.... Ουφφου.... Θελω να κοιμηθώ μια νύχτα συνεχόμενα γινεται??

Κορίτσια κοιμηθείτε τωρα μετα τα μωρα ξεχάστε τον ύπνο.:-(

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα σε όλες...

Πηνελόπη μου εύχομαι με το καλό να αγκαλιάσεις τα μωράκια σου...να σου πάνε όλα καλά...όταν μπορέσεις στείλε σε κάποια από εμας τα νέα σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με πολλά και ευχάριστα γεγονότα!

Pink hat με το καλό να γεμίσει η αγκαλίτσα σου με τα μωράκια σου και καλά ξενύχτια πια!Η Παναγία μαζί σας σήμερα!!

Dada75 καλημέρα! Πώς είσαι σήμερα? Κοντεύει και η δική σου μέρα!!!

leuta μου τί χάσατε? Δεν καταλαβαινω! Σημασία έχει ότι το ευχαριστηθηκατε!

mimitra τέλειο το τσίρκο του ήλιου ε? Αντε και σε λίγο θα βλέπετε αποκλειστικά παιδικές παραστάσεις!!! (εγω το ποιος την ζωη μου θα ηθελα να δω)

RIKA1979 χρόνια του πολλά και ευτυχισμένα! Να τον καμαρώσεις και γαμπρό και μπαμπά και παππού!!!!

ρουμπιες πήγες για εξετάσεις εσυ τελικά?

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα σας κορίτσια μου

Ερώτηση προς Δήμητρα: σε πλήρωσε το ΙΚΑ ; Ρε συ ειναι 3 του μηνός και δεν εχω πάρει μυρωδιά απο τα λεφτα της άδειας κύησης. Και η απόφαση έχει βγεί απο τις 20 Οκτωβρίου..! Δεν θα έπρεπε 1/11 να τα ειχαμε πάρει;

Δεν είναι υποχρεωτικό να σε πληρώσουν με την επόμενη καταβολή. Εχει σχέση το διαθεσιμο ποσό και οι αιτήσεις πληρωμής. Κάνε υπομονή. 15 μπορεί να μπουν! Και εγώ μια αναρρωτική την είχα πληρωθεί αμέσως και του συζυγου σε αλλη περίπτωση πέρασε ενας μήνας!

(Gia tin Nastazia11) πηγαινε!!! Ουφ!!! Θα κάνω σκονάκι!!! Θυμόμουν Αναστασια και ξέχασα ότι εχουμε 2 :-( Ελπίζω τουλάχιστον να σας κάνω να γελάτε με τα μπερδεματα μου!

NASTAZIA 11 λοιπον!

Καλημέρα! Είδα έχεις καλλωπισμό σήμερα? Να γίνεις μία κούκλα και να μην έχεις καθόλου άγχος! Θα φυγει το παλιογρουσουζικο 2013 και το 2014 θα μας βρει υγιείς και μανούλες!!!:D:D:D:D:D

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...