Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Geia sou Rikaki mou !!!

Na ton xerese ton kouklo sou !!!

Thelwwwww tourta toraaaaa !!!

Νταντάκι μου ευχαριστώ πολύ αγαπούλα μου, αντέ να περνάνε οι μέρες να ακούσουμε τα ευχάριστα και να χορέψουμε το χοντρο μπιζέλι!!!!!!!

όση τούρτα θέλει η κοριτσάρα μας.....και το μωράκι της.....;););););)

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου. ειμαστε καλήτερα ευτυχως η μικρή σταματησε να βήχει αλλα εχει λίγες μυξουλες, εντωμεταξυ επαθα πλακα γιατι ειδα μύξες και στο μωρο και του εβαλα ορο και του της ρουφουσα με μηχανημα ασε το καημενο πλανταξε αλλα ίσως να ειναι και οι βλεννες ακόμα που καθαρίζουν θα δουμε..

Αυριο γενναει η πηνελοπη μας?? καλα καταλαβα? αντε κουκλίτσα με το καλο με ενα πονο τα μωρακια γερα και δυνατα.

Ντανιελλα μου αυτο με την θερμοκρασια εχουν δίκιο τα κοριτσια απο ενα σημειο μετραμε αλλα μην δινεις βαση γενικα εγω τώρα δεν ειχα καθολου μετραγα και ειχα ολο 36,6 αρα ισως δεν παιζει.

Ναντια πολλα φιλια παραγγειλαμε γυαλακια ειναι πολυ γλυκια τωρα να δουμε πως θα την καταφερουμε να τα φοραει.

Rikaki πολυχρονος ευτυχισμενος και ευλογημενος! Να τον χαιρεστε.

Με καλει το καθηκον. πολλα φιλια σε ολες!!!!

Δημητρουλα με το καλο να παραγγειλετε τα μωρουδιακα σας αυτες ειναι οι τελειοτερες αγορες. Μην παρεις θηλαστρο αν δεν το δοκιμασεις εγω εχω ενα ηλεκτρικο και μου εχει βγαλει το λαδι ασε πακετο ενω το φθηνο χειροκινητο που ειχα ηταν κάλητερο τελικα ειναι τι σε βολευει σε ολα τα πραγματα.

Αννιτουλα μου?? μου ελειψες βρε πως πας σε τι φαση εισαι?

Αναστασια ποτε θα ερθεις μαντουδη?

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Οχι για τώρα Ναντιούλα μου, άλλη μέρα.

Τώρα σε ρώτησα τι θα κάνεις, οχι για τη μετάφραση αλλά για να δω αν θα πατε καμιά βόλτα , οχι γι αυτό.

Δεν είναι του παρόντος, θα σου πω.

Απλά θέλω να είμαστε στο τηλέφωνο για να το καταλάβω καλύτερα! :-)

Κάνε νανάκια και μια μέρα που θα έχεις ενα δεκάλεπτο, μιλάμε και κανονίζουμε.

Μάκια!

Κοριτσάκι στείλε μου βρε το site να το δω και θα σε πάρω τηλ να σου εξηγήσω ό,τι θες.Μπορώ και αύριο να σε πάρω αν θες.

Ναι βρε το κατάλαβα ότι γενικά ρωτάς.Θα πάμε για περπάτημα σε λίγο και μετά θα δω DWTS.

Ρικάκι τι τέλεια εικόνα!!!!Να σου ζήσει το αγγελούδι σου!!!!

Λαμπρινούλα μου αυτό με το πως θα την πεισετε είναι ένα θέμα γιατί είναι μικρούλα ακόμα ενώ εγώ ήμουν αρκετά μεγάλη όταν τα φόρεσα και καταλάβαινα ότι έπρεπε.Θα τα την βρείτε όμως την άκρη.Ελπίζω να είναι καλά ο μικρούλης σου και να μην κόλλησε συναχάκι!!!

Αναστασία μου πως πέρασες???Φαντάζομαι τέλεια!!!!

Νταντάκι μου τι κάνεις???

Μπουμπούκες?

Καλησπέρα. .

Μόλις ήρθα!

Είδαμε το cirque de soleil και ήταν πολύ ωραία παράσταση!

Είχε εντυπωσιακά νούμερα, πολύ ωραία κοστούμια, αλλά αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο ήταν η μουσική! Είχε ζωντανή μουσική και τραγουδιστές που τραγουδαγαν ζωντανά, ντυμένοι και εκείνοι με φοβερά κοστούμια!

Ουσιαστικά ήταν εξίσου εντυπωσιακοί οι μουσικοί με τους ακροβάτες!

Ειδικά σε μια φάση, έκαναν ένα νούμερο με δυο πανιά που έπεφταν απο το ταβάνι και ενα ζευγάρι ακροβατων, "ερωτοτροπούσε" και ταυτόχρονα μια φοβερή τραγουδιστρια, τραγούδαγε ενα υπέροχο τραγούδι με τέλεια μουσική και ήταν. .. τι να πω? Ανατριχιαστικό!

Βέρι νάις.

Ρουμπίδι μου το site είναι το εξής και αφορά βρεφικά στρώματα.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων μπέμπα μου.

http://www.julius-zoellner.de/

Ρίκα μου χαίρομαι πολύ που περάσατε τέλεια!

Να σου ζήσει το ταλιμπάν σου!

Και του χρόνου με μια κόρη ρε μπέμπα. .

Λαμπρινούλα μου σκέφτομαι ΑΝ χρειαστεί να πάρω θήλαστρο, να νοικιάσω απο το Ιασω.

Αυτά είναι τα καλύτερα λέει και δεν είναι και ακριβή η ενοικίαση.

Θα δούμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια εγώ λίγο βαρέθηκα να βλέπω ντανσινγκ...

Ολο τα ίδια και τα ίδια ..

Μόνο να δω τη Δούκισσα θέλω, για δυο τρία λεπτά να δω τι φοράει και πως είναι και μετά θα δω ταινία.

Θα δω στο πρόγραμμα τι έχει και βλέπουμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

images?q=tbn:ANd9GcQ8iBxL5D7AVdpMmeFEPAheYEecgZ-MpUKFbylCoDMBcn5hbysiBdimXapY

Λένε ότι τα λουλούδια πάνε στα λουλούδια....

Πηνελόπη μωρό μου, αύριο τέτοια ώρα θα έχεις στη λιλίτσα σου (λιλίτσα=αγκαλίτσα) τα δύο πανέμορφα μωρά σου..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να γίνετε μια ακόμα πιο ευτυχισμένη οικογένεια, τα μωρά σου να έχουν υγεία και πάνω απ' όλα ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ.

Θα σε σκέφτομαι πολύ και θα έρθω να σε δω, μάλλον την Τετάρτη.

Σε φιλώ πολύ φουλίτσα μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μπουμπούκες?

Καλησπέρα. .

Μόλις ήρθα!

Είδαμε το cirque de soleil και ήταν πολύ ωραία παράσταση!

Είχε εντυπωσιακά νούμερα, πολύ ωραία κοστούμια, αλλά αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο ήταν η μουσική! Είχε ζωντανή μουσική και τραγουδιστές που τραγουδαγαν ζωντανά, ντυμένοι και εκείνοι με φοβερά κοστούμια!

Ουσιαστικά ήταν εξίσου εντυπωσιακοί οι μουσικοί με τους ακροβάτες!

Ειδικά σε μια φάση, έκαναν ένα νούμερο με δυο πανιά που έπεφταν απο το ταβάνι και ενα ζευγάρι ακροβατων, "ερωτοτροπούσε" και ταυτόχρονα μια φοβερή τραγουδιστρια, τραγούδαγε ενα υπέροχο τραγούδι με τέλεια μουσική και ήταν. .. τι να πω? Ανατριχιαστικό!

Βέρι νάις.

Ρουμπίδι μου το site είναι το εξής και αφορά βρεφικά στρώματα.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων μπέμπα μου.

http://www.julius-zoellner.de/

Ρίκα μου χαίρομαι πολύ που περάσατε τέλεια!

Να σου ζήσει το ταλιμπάν σου!

Και του χρόνου με μια κόρη ρε μπέμπα. .

Λαμπρινούλα μου σκέφτομαι ΑΝ χρειαστεί να πάρω θήλαστρο, να νοικιάσω απο το Ιασω.

Αυτά είναι τα καλύτερα λέει και δεν είναι και ακριβή η ενοικίαση.

Θα δούμε.

Χαίρομαι που περάσατε ωραία κοριτσάκι μου.Βρε τι ευχαριστείς μην λες χαζά.Δεν είναι τίποτα.Τι ώρα ξυπνάς συνήθως το πρωί να σε πάρω αύριο να τα πούμε???

Χαίρομαι που περάσατε ωραία κοριτσάκι μου.Βρε τι ευχαριστείς μην λες χαζά.Δεν είναι τίποτα.Τι ώρα ξυπνάς συνήθως το πρωί να σε πάρω αύριο να τα πούμε???

Περίπου ξυπνάω 9:30 με 10.

Οπότε όταν ξυπνήσω θα σου στείλω μήνυμα στο κινητό.

Εκτός αν εσύ κοιμάσαι τέτοια ώρα, αλλά δε νομίζω γιατί σε εχω δει να γράφεις νωρίς.

Απλά 10:30 θα αρχίσω να ετοιμάζομαι γιατί 11 θα φύγω από το σπίτι- έχω γιατρούλη και μετά καφέ με τις φούλες.

Αν δεν ταιριάζει αύριο μεθαύριο αντί μεθαύριο δεν είναι επείγον μωρό μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και εκεί που γυρίζαμε σπίτι με τον άντρα. .. πέφτουμε πάνω σε ενα Νανού ντονατς...

Δε γινόταν να μην πάρουμε ρε παιδια.

Αμαρτία. .:rolleyes:

Mmmmmm kai emena mou efere o andras nanou !!! K me marmelada k me pralina !!!

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου ...

Ελπίζω όλα καλά...

Δημητρού δεν θα σας κάνω την τιμή αυριο....θα έρθει μια κοπέλα να με κουρέψει...το είχα κανονίσει αλλα το είχα ξεχάσει....

Θα το κανονίσουμε άλλη φορά...

Ναντια μου τι κάνεις γλυκιά μου?δεν σε πετυχαίνω σχεδόν ποτέ...τρέχεις μπουμπού μου έτσι?

Εφηηηηηηηηηηηη που είσαι?Ακόμα κλαις?Πάει αυτό πέρασε τώρα πάμε για άλλα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...