Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κι απο μένα!

Ανίτα τι ωραίο το φατσακι που έβαλες το πρωι?

Μου έφτιαξες τη διάθεση!

Αναστασία καλη βόλτα μωρό μου. Τον έψησες τον ψηλό για αύριο ή τον άφησες να κοιμηθεί χτες?

Νταντάκι πήρες θερμοκρασία σήμερα? Για πες...

Pink οχι δεν εχω πάρει ακόμα λεφτά. .. Ούτε 15 Οκτωβρίου που περίμενα, αλλά ούτε και τώρα με το κλείσιμο του μήνα. :-(

Εγώ είμαι σε τρομερό δίλημμα με τα επίπλα, χθες ήρθε η συνηφαδα μου, της άρεσε πιο πολύ σε σχέδιο και χρώμα του μπεμπε ζου, αλλά πιο πολύ σε διαστάσεις και κατασκευή η σιφονιερα του kids com. Της φαίνεται λέει πιο στιβαρή.

Είπα στον αντρα να με ξαναπάει σήμερα να τα δω τελευταία φορά και να αποφασίσω και είπε όχι. Οπότε πρέπει να περιμένω ως την τρίτη που είπε ότι θα με πάει.

Αντε να δούμε. .

Το ευχάριστο είναι ότι θα πάμε να δούμε το cirque de soleil Dralion στις 17:00 οπότε θα περάσει ωραία το απόγευμα μας.

:-)

Kalhmeraaaaaaa !!!

Pira thermokrasia otan hmoun ksapla kai htan 36.7-8 den to eida kala. Meta evala to themometro sto stoma kai eixa 37. Ti na pw den kserw.

Pote tha pas sta magazia?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmeraaaaaaa !!!

Pira thermokrasia otan hmoun ksapla kai htan 36.7-8 den to eida kala. Meta evala to themometro sto stoma kai eixa 37. Ti na pw den kserw.

Pote tha pas sta magazia?

Οι μετρήσεις να γίνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή στο ίδιο χέρι, πριν σηκωθείς κλπ.

Θα πάμε την τρίτη το απόγευμα αλλά οχι στης Αγίας Παρασκευής γιατί ντρέπομαι. :rolleyes:

Θα πάμε στης Κηφισιάς, που είναι κοντά το ένα μαγαζί με το άλλο, και όταν πάρω απόφαση θα τα παραγγείλω απο της Αγίας Παρασκευής.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κούκλες.Τι μου κάνετε???

Καλά δεν το πιστεύω τι έπαθε ο άνθρωπος Νατάσα μου.Και εμένα φέτος καθυστέρησαν να μου στείλουν το ασφαλιστήριο παρ'όλο που είχα πληρώσει.Ευτυχώς που δεν με σταμάτησαν δηλαδή.Εγώ πάντως το πληρώνω και μετά μου το αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο,δεν είναι ανάγκη να τους περιμένω όλη μέρα να έρθουν σπίτι.

Δημητρούλα ακόμα μπλεγμένη ε???Άντε να πάρεις μια απόφαση να τελειώσεις και με αυτό.

Νταντάκι μου μετράς τη θερμοκρασία σου???Πάντως για να έχεις ακριβή μέτρηση απ'οσο ξέρω πρέπει να το κάνεις όπως λέει η Δημητρούλα,αλλά και να ξέρεις γενικά ποιά είναι η θερμοκρασία σου σε κανονικές συνθήκες για να μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά.Π.χ. η μαμά μου έχει χαμηλή γενικότερη θερμοκρασία και με 37 είναι σαν να ψήνεται στον πυρετό.Λίγες μέρες μείνανε για να μάθουμε τα ευχάριστα!!!!

Καλησπέρα κι απο μένα!

Ανίτα τι ωραίο το φατσακι που έβαλες το πρωι?

Μου έφτιαξες τη διάθεση!

Αναστασία καλη βόλτα μωρό μου. Τον έψησες τον ψηλό για αύριο ή τον άφησες να κοιμηθεί χτες?

Νταντάκι πήρες θερμοκρασία σήμερα? Για πες...

Pink οχι δεν εχω πάρει ακόμα λεφτά. .. Ούτε 15 Οκτωβρίου που περίμενα, αλλά ούτε και τώρα με το κλείσιμο του μήνα. :-(

Εγώ είμαι σε τρομερό δίλημμα με τα επίπλα, χθες ήρθε η συνηφαδα μου, της άρεσε πιο πολύ σε σχέδιο και χρώμα του μπεμπε ζου, αλλά πιο πολύ σε διαστάσεις και κατασκευή η σιφονιερα του kids com. Της φαίνεται λέει πιο στιβαρή.

Είπα στον αντρα να με ξαναπάει σήμερα να τα δω τελευταία φορά και να αποφασίσω και είπε όχι. Οπότε πρέπει να περιμένω ως την τρίτη που είπε ότι θα με πάει.

Αντε να δούμε. .

Το ευχάριστο είναι ότι θα πάμε να δούμε το cirque de soleil Dralion στις 17:00 οπότε θα περάσει ωραία το απόγευμα μας.

:-)

Καλή διασκέδαση Δημητρούλα!!!

Διαφημίσεις

Ρουμπίδι μου θα χρειαστώ τα φώτα σου...

Τα γερμανικά σου φώτα για την ακρίβεια!

Θέλω να μου πεις μια μέρα που θα έχεις χρόνο να σε πάρω λίγο τηλέφωνο σπίτι να μπούμε σε ενα site να μου μεταφράσεις κάποια πράγματα!

Δυστυχώς το συγκεκριμένο site δεν εχει επιλογή γλώσσας και... δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Συνήθως ποιά ώρα σε βολεύει? Οεο?

Τώρα που τελείωσες το μάθημα θα ξεκουραστείς ή έχεις ακόμα τρέξιμο?

Θα πατε καμιά βόλτα?

Ασε ρε γμτ είδατε τι έγινε με αυτά τα παιδιά την Παρασκευή?

Εχω σκάσει. .

Μιλάμε το σπίτι μου είναι. .. 1 χλμ απο το σημείο αυτό.

Συγκεκριμένα όταν βάφαμε του μπεμπούλη το δωμάτιο, ακριβώς απέναντι ήμασταν που πήραμε τα χρώματα.

Ηταν μετά το φονικό του Φυσσα και θυμάμαι κοίταζα τα γραφεία τους κι έλεγα αντε να χαθείτε παλιόπαιδα.

Και τώρα. ..:-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρουμπίδι μου θα χρειαστώ τα φώτα σου...

Τα γερμανικά σου φώτα για την ακρίβεια!

Θέλω να μου πεις μια μέρα που θα έχεις χρόνο να σε πάρω λίγο τηλέφωνο σπίτι να μπούμε σε ενα site να μου μεταφράσεις κάποια πράγματα!

Δυστυχώς το συγκεκριμένο site δεν εχει επιλογή γλώσσας και... δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Συνήθως ποιά ώρα σε βολεύει? Οεο?

Τώρα που τελείωσες το μάθημα θα ξεκουραστείς ή έχεις ακόμα τρέξιμο?

Θα πατε καμιά βόλτα?

Ασε ρε γμτ είδατε τι έγινε με αυτά τα παιδιά την Παρασκευή?

Εχω σκάσει. .

Μιλάμε το σπίτι μου είναι. .. 1 χλμ απο το σημείο αυτό.

Συγκεκριμένα όταν βάφαμε του μπεμπούλη το δωμάτιο, ακριβώς απέναντι ήμασταν που πήραμε τα χρώματα.

Ηταν μετά το φονικό του Φυσσα και θυμάμαι κοίταζα τα γραφεία τους κι έλεγα αντε να χαθείτε παλιόπαιδα.

Και τώρα. ..:-(

Κοριτσάκι πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί δεν την παλεύω.Θες να μου στείλεις τη σελίδα του site και να την δω και να σου πω???

Κοριτσάκι πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί δεν την παλεύω.Θες να μου στείλεις τη σελίδα του site και να την δω και να σου πω???

Οχι για τώρα Ναντιούλα μου, άλλη μέρα.

Τώρα σε ρώτησα τι θα κάνεις, οχι για τη μετάφραση αλλά για να δω αν θα πατε καμιά βόλτα , οχι γι αυτό.

Δεν είναι του παρόντος, θα σου πω.

Απλά θέλω να είμαστε στο τηλέφωνο για να το καταλάβω καλύτερα! :-)

Κάνε νανάκια και μια μέρα που θα έχεις ενα δεκάλεπτο, μιλάμε και κανονίζουμε.

Μάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ σημερα εχει γενεθλια ο γιοκας σου? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

(εγραψα με πρασινα γραμματα για να τον κανεις ΠΑΝΑΘΑ :D)

Σωστά!

HAPPY BIRTHDAY ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΟ!!!!!!:D:D

Σας αγαπώ.

Σμουτς!

Ρικάκι μου να χαίρεσαι το αντράκι σου....

Δημητρούλα μου καλήμέρα και ναι πολύ σε αγαπάω....

Ρικάκι μου χρόνια πολλά για το αγοράκι σου.Να το χαίρεσαι,να είναι γερό και πάντα τυχερό!!!!!Πολύχρονος!!!!

Ρικάκι να χαίρεσαι το γιόκα σου. Σας ευχομαι να ζησετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια αγκαλιά και στο τέλος να τον δεις όπως αυτός επιθυμει (δεν ειναι ετσι η ευχή αλλά ειμαι της άποψης οτι τα παιδάκια θα πρέπει να κάνουν αυτό που αγαπάνε για να ειναι ευτυχισμένα)..Να περάσετε καλά στο αποψινο παρτυ και να μας φιλησεις το ταλιμπανακι σου...

Ρικάκι να χαίρεσθε τον κουκλος σας, να είναι γερός και συντομα να του χαρίσετε ενα αδελφάκι!!!

φιλιααα

ρικάαααακι,να χαίρεσαι το αντράκι σου,να είναι γερό και καλότυχο,και όπως είπαμε ε;είδες τι παιδιά κάνουμε...;);)...:D:D:D

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!!!!:P:p:p:p

[/size][/b][/color]

Φουλίτσες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, το "ανηψάκι" σας ξεσάλωσε χθες, τρεις το βράδυ πήγε για να κοιμηθεί....:P:p:p:p:p:p Μακάρι να είμασταν κοντά να σας κεράσουμε...Του έδωσα όλα τα φιλιά σας....;);););)

Αααααα και για να μη ξεχαστώ, ο μπουφες φέτος ήταν αφιερωμένος σε εσάς, έκανα σχεδόν όλες τις συνταγές και δεν έμεινε ούτε δείγμα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξετρελάθηκαν όλοιι....

Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύυυυυυυυυ.....

908865_10202370667405229_662229293_n.jpg?oh=33974a41cb5b2b490a61aada8e30f7fc&oe=5278ABC9&__gda__=1383611643_8791f046af92f5429262614a0129ecbb

Κερνάμε και τουρτίτσααααααα!!!!!!!!

cOiVp2.png

Φουλίτσες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, το "ανηψάκι" σας ξεσάλωσε χθες, τρεις το βράδυ πήγε για να κοιμηθεί....:P:p:p:p:p:p Μακάρι να είμασταν κοντά να σας κεράσουμε...Του έδωσα όλα τα φιλιά σας....;);););)

Αααααα και για να μη ξεχαστώ, ο μπουφες φέτος ήταν αφιερωμένος σε εσάς, έκανα σχεδόν όλες τις συνταγές και δεν έμεινε ούτε δείγμα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξετρελάθηκαν όλοιι....

Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύυυυυυυυυ.....

908865_10202370667405229_662229293_n.jpg?oh=33974a41cb5b2b490a61aada8e30f7fc&oe=5278ABC9&__gda__=1383611643_8791f046af92f5429262614a0129ecbb

Κερνάμε και τουρτίτσααααααα!!!!!!!!

Geia sou Rikaki mou !!!

Na ton xerese ton kouklo sou !!!

Thelwwwww tourta toraaaaa !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...