Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λαμρινούλα μην αγχώνεσαι για τα ματάκια της μικρής ..όλα θα γίνουν.

Να δω πότε θα αξιωθώ να σου κάνω επίσκεψη?

Πηνελόπη το μυαλό σου στην γέννα..τα άλλα άστα καθαρίζουμε εμείς.

Geiaaaaa sou !!!

Ena ticket please !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ερχομαστε για το ματς σημερα και θα φυγουμε καπακι. Κατι χρηματα που μαζεψαμε να κατεβασουμε λιγο την πιστωτικη θα τα δωσουμε για τις βενζινες. Και γω χωρις μισθο ακομα. Ειμαστε τρελοι!Μιλαμε περα απο κα εισητηρια δεν ξοδευω πουθενα αλλου για να μου φτασουν. Ουτε καφε που λεει ο λογος. Και το κολατσιο απο το σπιτι το παιρνω..το μωρο με μαλωσε που εβαλα μποτες γιατι αν χασουμε υπαρχει φοβος για επεισοδια. Ετσι εβαλα αθλητικα...

Kala signomi eiste kalaaaaaa ??? Oute ston upno mou den tha to ekana autoooo !!! :tongue:

Yv7Sp2.png

Βολεύει σε περιμένω......

ειλικρινα αυτο σκεφτηκα αμεσως, να περασουμε να σου δωσω ενα φιλι και να φυγουμε. Αλλα δε θα σολαβουμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ρε διδυμάκι μου είστε τρελοί για δέσιμο το ξέρεις???Εγώ που είμαι εδώ δεν πάω,όχι γιατί δεν αγαπώ την ομάδα,ίσα ίσα την αγαπώ και ας μην είναι καλή,αλλά δεν γουστάρω γιατι όλο αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αρέσει καθόλου.Εγώ είχα μάθει ως παιδάκι να πηγαίνω στο γήπεδο και στις απέναντι κερκίδες να είναι οι φίλοι μας οι γάβροι και δώστου συνθήματα εμείς δώστου αυτοί να κάνουμε την πλάκα μας και να βγαίνουμε όλοι μαζί από το γήπεδο χωρίς να ανοίγει μύτη ανεξαρτήτως ποιός κέρδιζε ή έχανε.

Να ξέρεις άμα χάσουμε θα σε λέω γκαντέμω και γρουσούζα!!!Χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Kala signomi eiste kalaaaaaa ??? Oute ston upno mou den tha to ekana autoooo !!! :tongue:

η ζωη θελει και λιγο τρελα! Ολη τη βδομαδα δουλευουμε και τα σκ εξοχικο! Ουτε ακριβα ρουχα, ουτε μπουζουκια, ουτε εκδρομες! φαγαμε ποσα χρηματα στους γιατρους! Δε μαμιουνται ολα! Σημερα ξοδευουμε για την παρτη μας! :D:tongue:ΠΑΝΑΘΑ σου ερχομαστε. Αν χασουμε θα πεσει κλαμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

η ζωη θελει και λιγο τρελα! Ολη τη βδομαδα δουλευουμε και τα σκ εξοχικο! Ουτε ακριβα ρουχα, ουτε μπουζουκια, ουτε εκδρομες! φαγαμε ποσα χρηματα στους γιατρους! Δε μαμιουνται ολα! Σημερα ξοδευουμε για την παρτη μας! :D:tongue:ΠΑΝΑΘΑ σου ερχομαστε. Αν χασουμε θα πεσει κλαμα!

Μαρή αν χάσουμε θα σε βρίζω να ξέρεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ρε διδυμάκι μου είστε τρελοί για δέσιμο το ξέρεις???Εγώ που είμαι εδώ δεν πάω,όχι γιατί δεν αγαπώ την ομάδα,ίσα ίσα την αγαπώ και ας μην είναι καλή,αλλά δεν γουστάρω γιατι όλο αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αρέσει καθόλου.Εγώ είχα μάθει ως παιδάκι να πηγαίνω στο γήπεδο και στις απέναντι κερκίδες να είναι οι φίλοι μας οι γάβροι και δώστου συνθήματα εμείς δώστου αυτοί να κάνουμε την πλάκα μας και να βγαίνουμε όλοι μαζί από το γήπεδο χωρίς να ανοίγει μύτη ανεξαρτήτως ποιός κέρδιζε ή έχανε.

Να ξέρεις άμα χάσουμε θα σε λέω γκαντέμω και γρουσούζα!!!Χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

αν χασουμε μη με πεις γκαντεμω..θα κλαιω ουτως η αλλως..:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εδω πηγαμε σε αγωνα γιαννενα και γυρισαμε. Ειχε στο γηπεδο -4. Αυτο το κινητο με αγανακτει στο φορουμ. Εγραψα κατεβατο και κολλησε. Δεν το ανεβασε

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ερχομαι που ερχομαι μηπως να μεινω για τα γεννητουρια?:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΛΑΜΠΡΙΝΗ μου μη στεναχωριεσαι για τη μικρουλα μας.θα φτιαξει με τα γυαλακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κουκλάρες μου!!!

Τί κανετε;;;

Εφάκι καλά κανατε αφου γουστάρετε να δείτε την ομάδα σας από κοντά..... χρειάζεται και λίγο τρέλα η ζωή, ασχετα που εμείς δεν θα το κάναμε....

Δημητρούλα εγώ δεν κατάλαβα για ποιο λογο εφαγες αναφορά..... αφου το μονο που ειπες ειναι οτι την εσβησες απο το fb..... ήμαρτον.............................

Ρικάκι να χαίρεσθε τον κουκλος σας, να είναι γερός και συντομα να του χαρίσετε ενα αδελφάκι!!!

φιλιααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...