Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kalhmera koukles !!!

Ti kanete? Egw tora ksipnisa. 36.8 !!!

Dimitra akousa to tragoudi kai pethana !!! Polu plaka !!! Den to eixa akousei pote !!!

Morfaki, mom kai Nantia mpravo pou vrikate tin leksi !!! To psaronefri to fagame opote isxei o kafes !!!

και γω την ειχα βρει. Θελω και γω καφε :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα! οπως καταλαβατε δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα πια΄ξυπναει ο μικρος το βραδυ η μικρή βήχει και δεν παμε σχολειο και τα εχω παιξει λιγο. Σημερα πήγε με τον μπαμπα της στην οφθαλμιατρο περιμενω να γυρισουν τηλεφωνικα μου ειπαν οτι εχει λίγο υπερμετρωπια και θα βαλουμε γυαλακια τελικα αλλα ευτυχως διορθωνεται. Πολλα φιλια σε ολες. Ντανιελλα καπου διαβασα για πονακια περιοδου χμ... λες να εχουμε χοριακουλα? μακαρι παναγιτσα μου πολλα φιλια

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλησπέρα κούκλες.Επέστρεψα.

Λαμπρινούλα μου όλα καλά με τη μικρούλα.Και εγώ είχα υπερμετρωπία μικρή και φόραγα γυαλιά.Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα.Λογικό να κουράζεσαι τώρα περισσότερο.Θα ξεπεταχτεί και ο μικρούλης σου και μετά θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Νταντάκι εγώ μια χαρά είμαι με τον καφέ δεν θέλω ψαρονέφρι.Και το Εφάκι βάλε μέσα στον καφέ.:P:p:p

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

δεν εχω λόγια.....τι κυκλοφορεί ρε φουστη μου....και περισσότερο εκνευρίζομαι που ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ασχοληθηκαμε ωρες ωρών και σελίδες επί σελίδων...

Πηνελοπάκι μου εμείς κάναμε αυτό που νιώθαμε πως έπρεπε να κάνουμε,δηλαδή και να στηρίξουμε και να ενδιαφερθούμε.Τώρα αν κάποιος δεν το εκτιμά αυτό μόνο κακό στον εαυτό του κάνει.

Εσύ να μην εκνευρίζεσαι καθόλου!!!!!Έρχονται τα μωρά μας λέμεεεεεεε!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κούκλες.Επέστρεψα.

Λαμπρινούλα μου όλα καλά με τη μικρούλα.Και εγώ είχα υπερμετρωπία μικρή και φόραγα γυαλιά.Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα.Λογικό να κουράζεσαι τώρα περισσότερο.Θα ξεπεταχτεί και ο μικρούλης σου και μετά θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Νταντάκι εγώ μια χαρά είμαι με τον καφέ δεν θέλω ψαρονέφρι.Και το Εφάκι βάλε μέσα στον καφέ.:P:p:p

Ναντιακι μου σε ευχαριστω τελικα εχουμε 2 βαθμους υπερμετρωπια σε καθε ματι θα ξαναπαμε σ 3 μηνες για επανελεγχο θα βαλουμε γυαλακια και βλεπουμε. εσυ ποσο καιρο φορεσες τα γυαλακια? στραβιζες ή δεν εβλεπες καλα? ποσο χρονων ησουν ανακριση ε?

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Ναντιακι μου σε ευχαριστω τελικα εχουμε 2 βαθμους υπερμετρωπια σε καθε ματι θα ξαναπαμε σ 3 μηνες για επανελεγχο θα βαλουμε γυαλακια και βλεπουμε. εσυ ποσο καιρο φορεσες τα γυαλακια? στραβιζες ή δεν εβλεπες καλα? ποσο χρονων ησουν ανακριση ε?

Σιγά την ανάκριση καλέ.Εγώ δεν στράβιζα,αλλά μπέρδευα τα γράμματα στον πίνακα.Πρέπει να ήμουν στην α γυμνασίου όταν το ανακαλύψαμε.Δεν τα φόρεσα πάντως για μεγάλο χρονικό διάστημα.Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα.

Καλημερα! οπως καταλαβατε δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα πια΄ξυπναει ο μικρος το βραδυ η μικρή βήχει και δεν παμε σχολειο και τα εχω παιξει λιγο. Σημερα πήγε με τον μπαμπα της στην οφθαλμιατρο περιμενω να γυρισουν τηλεφωνικα μου ειπαν οτι εχει λίγο υπερμετρωπια και θα βαλουμε γυαλακια τελικα αλλα ευτυχως διορθωνεται. Πολλα φιλια σε ολες. Ντανιελλα καπου διαβασα για πονακια περιοδου χμ... λες να εχουμε χοριακουλα? μακαρι παναγιτσα μου πολλα φιλια

Geia sou Lamprinoula mou !!!

Min stenaxoriese gia tin mikri. Efoson einai kati pou diorthonete ola kala.

Egw exo tous ponous periodou apo tin oolipsia. Logika simera i avio tha mou erxotan kai mpori gia auto na ponao ligo parapano. Simera eimai kalhtera. Makari na exoume thetiko apotelesma. Se 6 hmeres tha to mathoume !!!

Yv7Sp2.png

ερχομαστε για το ματς σημερα και θα φυγουμε καπακι. Κατι χρηματα που μαζεψαμε να κατεβασουμε λιγο την πιστωτικη θα τα δωσουμε για τις βενζινες. Και γω χωρις μισθο ακομα. Ειμαστε τρελοι!Μιλαμε περα απο κα εισητηρια δεν ξοδευω πουθενα αλλου για να μου φτασουν. Ουτε καφε που λεει ο λογος. Και το κολατσιο απο το σπιτι το παιρνω..το μωρο με μαλωσε που εβαλα μποτες γιατι αν χασουμε υπαρχει φοβος για επεισοδια. Ετσι εβαλα αθλητικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

A nai !!! Sorry pou se ksexasa !!!

Otan ertheis exis enan kafe kerasmeno !!!

ελπιζω να με κερασεις και καφε και γλυκο και μπομπονιερα βαφτισης! Μακαρι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

κοριτσια αν χασουμε στην εδρα μας, που υπαρχει περιπτωση γιατι η ομαδα δυστυχως δεν τραβαει περυσι και φετος, θα κλαψω, και ας με πουνε κυρατσα οι αντρες στο γηπεδο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τωρα που ξαναρχομαι αθηνα σκεφτηκα αν βολευε ο δρομος να περνουσα να εδινα ενα φιλι στην ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ μου. Αλλα δε βολευει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Λαμρινούλα μην αγχώνεσαι για τα ματάκια της μικρής ..όλα θα γίνουν.

Να δω πότε θα αξιωθώ να σου κάνω επίσκεψη?

Πηνελόπη το μυαλό σου στην γέννα..τα άλλα άστα καθαρίζουμε εμείς.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...