Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μαρή Ντάντα γιατί πονάς?Τι έπαθες?
πονάω έγραψε;εγώ πεινάω διάβασα...και δεν έδωσα σημασία...οτι ναναι
δεν ξαπλωνεις λιγο;;; μπας και περασει;;;
Giati???? το έχεις ξαναπάθει?

Genika exo ponakia periodou ala einai fisiologiko. Simera ponaw ligo parapano. Mpori epeidi perpatisa ligo meta apo 6 hmeres ksapla ...

Tha ksaplosw tora kai ola ok.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Νατασάκι μου μην αγχώνεσαι.

Θα σε περιμένουμε να σε δούμε.

Μορφάκι καλή δουλειά!!!!!

Αναστασάκι έλααααααααααααααα!!!!

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά στο φόρουμ είμαστε ΟΛΕΣ

ΟΜΟΡΦΕΣ και ΕΞΥΠΝΕΣ!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Να ΄μαι κι έγω...

Λοιπόν να σας πάρω με τη σειρά.

Ρικάκι χρόνια πολλά και καλά. Σου ευχομαι να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς, να εισαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να χαιρεσαι πάντα το παιδάκι σου. Αυριο θα σου δωσω τις ευχες για το υιο...δεν το κάνω απο σημερα.

Ανιτάκι περαστικά ρε κορίτσι. Αν εχετε παντως νοσοκομα στην οικογένεια αγχωνεσαι και λιγο λιγότερο. Θα προσεξει ο ανθρωπος και θα συνέλθει. Θα το δεις

Νατασα μην φοβασαι με το στηθος. Φαντασου οτι εγω εχω παρα πολυ πυκνο στηθος και καθε φορα που με βλεπουν μου λενε οτι ειναι πολυ δυσκολη η διαγνωση και παντα κάνω και υπερηχο και μαστογραφια. Αυτο συνδυασμενο με εξωσωματικές και οικογενειακό ιστορικό όπου μαμα και γιαγια παρουσιασαν θέματα, κανενας γιατρος δεν δειχνει ησυχος...Απλως το παρακολουθω συχνα... Μην φρικάρεις. Δεν θα σου πει μη κανεις εξω, απλως θα σου πει να κοιταχτεις μετα...

Κοριτσάκια μου επισης ηθελα να πω πως θα το ηθελα παρα μα πάρα πολύ να έρθω κι εγώ στη συνάντηση, να δω και την Αναστασία, αλλά εχω μια υποχρέωση: ΓΕΝΝΑΩ...κανονισαμε χειρουργείο...τη ΔΕυτερα θα μπω, τωρα δεν ειναι σιγουρο αν θα με βαλουν πρωι ή απόγευμαμ θα εξαρτηθεί απο το τί έκτακτα θα υπάρξουν!!!

Αυτά κουκλίτσες μου, παω να φαω και τα λέμε αργότερα

kOZcp3.png

pink hat μεγάλη χαρά! Μεγάλη μέρα η Δευτέρα! Με το καλό και όλα να πάνε καλά, η Παναγία να σας προστατεύει εκείνη την ώρα και με το καλό να γεμίσει η αγκαλίτσα σου!!!

Καλή δουλίτσα σε όσες πιάνουν τώρα δουλειά!

Dada τον καφεεεεε ή το ψαρονέφρι, ό,τι προτιμάς!

marathn δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου!!!

ANASTASIA1976 και morfakiax εντάξει, δεν θα σας μπλοκάρω απο το fbook! Μην με καλοπιάνετε άλλο!!!:D :D :D

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Πήγα στο διαχειριστή γιατί μου ήρθαν τα κοινόχρηστα κι έπαθα σοκ! :shock:

Πηνελόπη μωρό μου η ώρα η καλήηηηηη!!!!!! Γιουπιιιι!!!!!

Ε ρε γλέντια που θα μας φέρει ο Νοέμβριος!

Μορφάκι μου.... σ ευχαριστώ γι αυτό που είπες. Λαβ γιου. .

Νταντάκι μου υπέροχο φαίνεται το φαγητό σου!

Πήγαινε τώρα να ξεκουραστείς, μην παίρνεις πολύ θάρρος.

Μου ήρθαν τα αυτοκόλλητα του μπεμπούλη μου!

Υπέροχα είναι!

Τα πήρα απο το ίντερνετ από το stick it.gr

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Πήγα στο διαχειριστή γιατί μου ήρθαν τα κοινόχρηστα κι έπαθα σοκ! :shock:

Εμας μας πήρε τηλέφωνο ότι χρωστάμε 2 κοινόχρηστα και θέλει να παραδώσει. Τις λέω εγώ δεν ξέρω τίποτα (δεν εχω λάβει ειδοποιητηρια) και μου λέει: Ο αντρας σου τα ξέρει όμως! Πράγματι του τα είχε δώσει και δεν είχε πει τίποτα ο ελεεινός!!!:D:D:D:D

Εσάς γιατί? βαλατε πετρέλαιο?

Μου ήρθαν τα αυτοκόλλητα του μπεμπούλη μου!

Υπέροχα είναι!

Τα πήρα απο το ίντερνετ από το stick it.gr

Με το καλό να τα βάλετε και να στολίσουν τον χώρο του!!!

Mom dad, με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται?

Εγώ όπως βλέπεις είμαι επί των δημοσίων σχέσεων της παρέας!

Γραμματεία :(:(:(:(

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Εμας μας πήρε τηλέφωνο ότι χρωστάμε 2 κοινόχρηστα και θέλει να παραδώσει. Τις λέω εγώ δεν ξέρω τίποτα (δεν εχω λάβει ειδοποιητηρια) και μου λέει: Ο αντρας σου τα ξέρει όμως! Πράγματι του τα είχε δώσει και δεν είχε πει τίποτα ο ελεεινός!!!:D:D:D:D

Με το καλό να τα βάλετε και να στολίσουν τον χώρο του!!!

Γραμματεία :(:(:(:(

Εγώ με το που έρχονται οι λογαριασμοί, τρέχω να τους πληρώσω αμέσως για να ξέρω μετά ακριβώς πόσα λεφτά έχω για φάγωμα!

Και γιατί το λες έτσι καλέ?

Είναι πολύ ωραία δουλειά να είσαι στη γραμματεία.

Εμένα μου είμαι της οργάνωσης κλπ, ουουουου.... τρελαίνομαι.

Παω για μπάνιο.

Χαιρετώ σας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ με το που έρχονται οι λογαριασμοί, τρέχω να τους πληρώσω αμέσως για να ξέρω μετά ακριβώς πόσα λεφτά έχω για φάγωμα!

Και γιατί το λες έτσι καλέ?

Είναι πολύ ωραία δουλειά να είσαι στη γραμματεία.

Εμένα μου είμαι της οργάνωσης κλπ, ουουουου.... τρελαίνομαι.

Παω για μπάνιο.

Χαιρετώ σας.

φιλακια

σας αφηνω και εγω

Να ΄μαι κι έγω...

Λοιπόν να σας πάρω με τη σειρά.

Ρικάκι χρόνια πολλά και καλά. Σου ευχομαι να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς, να εισαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να χαιρεσαι πάντα το παιδάκι σου. Αυριο θα σου δωσω τις ευχες για το υιο...δεν το κάνω απο σημερα.

Ανιτάκι περαστικά ρε κορίτσι. Αν εχετε παντως νοσοκομα στην οικογένεια αγχωνεσαι και λιγο λιγότερο. Θα προσεξει ο ανθρωπος και θα συνέλθει. Θα το δεις

Νατασα μην φοβασαι με το στηθος. Φαντασου οτι εγω εχω παρα πολυ πυκνο στηθος και καθε φορα που με βλεπουν μου λενε οτι ειναι πολυ δυσκολη η διαγνωση και παντα κάνω και υπερηχο και μαστογραφια. Αυτο συνδυασμενο με εξωσωματικές και οικογενειακό ιστορικό όπου μαμα και γιαγια παρουσιασαν θέματα, κανενας γιατρος δεν δειχνει ησυχος...Απλως το παρακολουθω συχνα... Μην φρικάρεις. Δεν θα σου πει μη κανεις εξω, απλως θα σου πει να κοιταχτεις μετα...

Κοριτσάκια μου επισης ηθελα να πω πως θα το ηθελα παρα μα πάρα πολύ να έρθω κι εγώ στη συνάντηση, να δω και την Αναστασία, αλλά εχω μια υποχρέωση: ΓΕΝΝΑΩ...κανονισαμε χειρουργείο...τη ΔΕυτερα θα μπω, τωρα δεν ειναι σιγουρο αν θα με βαλουν πρωι ή απόγευμαμ θα εξαρτηθεί απο το τί έκτακτα θα υπάρξουν!!!

Αυτά κουκλίτσες μου, παω να φαω και τα λέμε αργότερα

Πενελοπε με το καλό καρδιά μου!!! όλα να πάνε καλά!!!

Αντε από εδώ και πέρα μόνο χαρές να έχουμε στο παρεάκι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...