Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κυστες και ενα μορφωμα μου εχει πει ο ενας γιατρος(ακτινολογος), ινοκυστικη μαστοπαθεια ο μαστολογος..... αλλα θελω να το δω το θεμα παλι..... το αγχος μου ειναι μη μου πει να μην κανω 3η..... αυτά:twisted:

Οσο προσέχουμε και πσρακολουθουμε το στήθος μας, δεν με ανησυχεί τίποτα.

Αλι στις δολιες τις γυναίκες που δεν το παρακολουθουσαν και...

Τέλος πάντων.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Θα ψήσω το μωρό το Σ-Κ για να έρθω και εγώ...τι στο καλό μια ζωη την έχουμε....

Ψηστο το μωρό Σασάκιιιιιιι!!!!

Καντου κανένα τσαλιμακι το ΣΚ και θα πέσει!

Ξέρεις εσύ. .. :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

το ξέρω Ναντιάκι μου..... ολα θα γίνουνε.... δεν εχεις μαθημα σημερα;;; ωραια να κανουμε παρεουλα:D

Έχω αγαπούλα μάθημα.Φεύγω τώρα.Απλά άργησε να γίνει το φαγητό και καθυστέρησα!!!!

Διαφημίσεις

γουσταρίζω..... αλλα δεν θα απαντήσω ακόμα..... αναλογως με τα ψυχολογικα μου.... εχω τη Δευτερα υπερηχο μαστου.... και με εχει πιασει αγχος.... αν ειμαι ηρεμη..... θα ερθω....

Κακώς αγχώνεσαι! Θα έπρεπε να χαίρεσαι που για τους λόγους σου, το ψάχνεις!

Mom dad εμείς εδώ είμαστε και φίλες στο Facebook.

ΑΝ και ΌΠΟΤΕ θελήσεις να μας δεις, να σε δούμε, μας το λες!

Καταλαβαίνω ότι τώρα ίσως είναι νωρίς για να προχωρήσει τόσο η σχέση μας :tongue: αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα!

Λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει την γρια και θέλει!!!:D:D:D

ναι ρε δεν λένε...ας ελπίσουμε οτι τις κάνουν όλες΄...

α..τίποτα κάτι ορμονολογικές.....επειδή είμαι στόκος...όταν πέρασα επιτροπή ξέχασα να τις βγάλω φωτοτ.και δεν έχω τώρα εξετάσεις να δείξω στον γιατρό που θα πάω ..θα τις ξανακάνω..

:rolleyes::D

Τα μεταδιδόμενα κτλ θα τα κάνουν. Για χρωμοσωμικα κτλ αποκλειεται μαλλον!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....οποιος δεν εχει μυαλό, δεχεται τρυπηματα!!!

Μομ από ότι κατάλαβες πολιορκήσε με τρόπο από την πρόεδρο(Δήμητρα)..δεν θα την γλυτώσεις...χεχεχεχε..

Προεδράρα μου δωωωωωωωωωωωωωωωσε λέμε...:tongue::tongue::tongue:

Μου αρέσει να με πολιορκούν! Αισθάνομαι σημαντικής :wink::wink::wink:

Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ τελευταία

like like like!

Οσο προσέχουμε και πσρακολουθουμε το στήθος μας, δεν με ανησυχεί τίποτα.

Αλι στις δολιες τις γυναίκες που δεν το παρακολουθουσαν και...

Τέλος πάντων.

Συμφωνώ!!! Πόσες φορές σκέφτομαι ότι είμαι συνεχώς στους γιατρούς αλλά κάλλιο γαϊδουροδενε παρά γαϊδουρογύρευε!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...