Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Bon jour!!!!

Πώς είστε κορίτσια;;

Ρικάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη και σύντομα να γίνεις πάλι μανούλα!!! Να χαίρεσθε και τον κουκλο σας!!

Ανιτάκι περαστικά στον πατέρα σου!! Σιδερένιος.

Φιλιά σε όλες...

Λυσάμε σημερα όπως βλέπεις.

Δευτέρα έχουμε μίνι συνάντηση!

Η Αθανασία, η Ντανιέλα κι εγώ -> all in the mall!

Γουσταρίζεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Bon jour!!!!

Πώς είστε κορίτσια;;

Ρικάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη και σύντομα να γίνεις πάλι μανούλα!!! Να χαίρεσθε και τον κουκλο σας!!

Ανιτάκι περαστικά στον πατέρα σου!! Σιδερένιος.

Φιλιά σε όλες...

κοπελάρα μου καλημέραααααααααααα...καλό μήνα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Gia pes, gia pes !!!

Vriskeis kai tin timi i mono an tha einai thetiki i arnitiki ??? :D:D:D

Δεν το έχω εξασκήσει! Μονο το θετικό ή το αρνητικό βλέπω! Εσύ πας και (+)

mom....και εμένα με ρώτησαν για τα χαρακτηριστικά της δότριας και τους λέω δεν με ενδιαφέρουν αυτά...υγιείς θέλω να είναι....και τα άλλα είναι περιττά....

Συμφωνώ. Βεβαια εγώ θα ήθελα μια λίστα με τις εξετάσεις που τους κάνουν! Αλλά δεν λένε!

ααα...όλο ξεχνάω...σήμερα θα πάω να κάνω εξετάσεις...γίνεται να τους πάω το χαρτί μετά.....και είπα να μου κλείσουν ραντεβού στον γιατρό στις 12 του μηνός...

Τί εξετάσεις κορίτσι??? Με το καλό και καλά αποτελέσματα!

Χαιντε χαιντε Δημητρούλα.......

Μαζί ήμασταν όταν την ρώτησες και σου είπε ότι την λένε Αργυρώ.

ΧΑΧΑΧΑ....η εγκυμοσυνη δημιουργεί κενά μνήμης!

Ρε παιδιά αυτή η Δούκισσα πόσο όμορφη είναι επιτέλους?

Mom Dad Δούκισσα εννοώ τη Νομικού = μοντέλο, παρουσιαστρια.:tongue:

χαχαχα... Και ο αντρας μου πολύ την θαυμάζει!

Γιούπιιιι! !!!!!!!

Θα το πω και στη μαϊμού που ούτε εκείνη δουλεύει, μήπως μπορεί να έρθει.

Ηθελα να ρωτησω ποια είναι η Μαιμου αλλά με κάλυψε η Dada

Orea einai ala polu kriokoli vre koritsia. Kseneroti teleios. Kai kserw kai kati alo. Einai polu xazi.

Ο αντρας προτιμά τις χαζές! Δεν με θελει ετσι έξυπνη...χαχαχα....ευτυχως που δεν έχει λεφτά! Θα μου τον έκλεβε!

λένε οτι ξεμυάλισε τον άντρα της καγιά...

Χολίδης με χίλια!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Λυσάμε σημερα όπως βλέπεις.

Δευτέρα έχουμε μίνι συνάντηση!

Η Αθανασία, η Ντανιέλα κι εγώ -> all in the mall!

Γουσταρίζεις?

γουσταρίζω..... αλλα δεν θα απαντήσω ακόμα..... αναλογως με τα ψυχολογικα μου.... εχω τη Δευτερα υπερηχο μαστου.... και με εχει πιασει αγχος.... αν ειμαι ηρεμη..... θα ερθω....

Mom dad εμείς εδώ είμαστε και φίλες στο Facebook.

ΑΝ και ΌΠΟΤΕ θελήσεις να μας δεις, να σε δούμε, μας το λες!

Καταλαβαίνω ότι τώρα ίσως είναι νωρίς για να προχωρήσει τόσο η σχέση μας :tongue: αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

mom δεν το πιστεύω πως σου μίλησε έτσι αυτή η γυναίκα.Εγώ θα της έλεγα πράγματι ξέρει που τα δίνει γι'αυτό τα ιδρύματα είναι γεμάτα από παρατημένα μωρά.Άσε μας κυρά μου!!!!

Πάντως μην κάνεις σκέψεις ότι ο άντρας σου αν είχε άλλη θα ήταν π.χ. πολύτεκνος.Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ο άντρας σου ούτε που το έχει σκεφτεί αυτό.Στο λέω γιατί εμάς το θέμα είναι το σπέρμα και ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκα ότι αν είχα άλλον άντρα τώρα θα ήμουν μαμά.Ούτε για μια στιγμή.Οπότε μην βασανίζεις το μυαλό σου και την ψυχή σου με τέτοια κοριτσάκι μου!!!!

Συμφωνώ με όσα λες, τώρα που δεν είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Αν πάρω κι άλλη κουλούρα πάλι τα ίδια θα σκέφτομαι!Ευτυχως ειναι για λίγο!

Αφιερωμένο στην κυρια που μίλησε έτσι στην mom-dad

ΧΑΧΑΧΑ Ευχαριστω!!!!!!

Η Ρίκα ποια είναι ρε παιδιά??? Χρόνια πολλά κι απο εμένα!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Συμφωνώ με όσα λες, τώρα που δεν είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Αν πάρω κι άλλη κουλούρα πάλι τα ίδια θα σκέφτομαι!Ευτυχως ειναι για λίγο!

ΧΑΧΑΧΑ Ευχαριστω!!!!!!

Η Ρίκα ποια είναι ρε παιδιά??? Χρόνια πολλά κι απο εμένα!

Καλήμερα κορίτσι και απο μένα!!! Η μαιμου ειμαι εγώ!!!! παρούσα.....:roll:

Διαφημίσεις

Συμφωνώ. Βεβαια εγώ θα ήθελα μια λίστα με τις εξετάσεις που τους κάνουν! Αλλά δεν λένε!

Τί εξετάσεις κορίτσι??? Με το καλό και καλά αποτελέσματα!

ναι ρε δεν λένε...ας ελπίσουμε οτι τις κάνουν όλες΄...

α..τίποτα κάτι ορμονολογικές.....επειδή είμαι στόκος...όταν πέρασα επιτροπή ξέχασα να τις βγάλω φωτοτ.και δεν έχω τώρα εξετάσεις να δείξω στον γιατρό που θα πάω ..θα τις ξανακάνω..

:rolleyes::D

γουσταρίζω..... αλλα δεν θα απαντήσω ακόμα..... αναλογως με τα ψυχολογικα μου.... εχω τη Δευτερα υπερηχο μαστου.... και με εχει πιασει αγχος.... αν ειμαι ηρεμη..... θα ερθω....

Μανίτσα? Είδες κάτι και έχεις υπέρηχο ή τυπικά?

Τι ώρα έχεις υπέρηχο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μανίτσα? Είδες κάτι και έχεις υπέρηχο ή τυπικά?

Τι ώρα έχεις υπέρηχο?

εχω δει χρονια τώρα..... τυπικά τον κανω μετά απο 2 εξω.... να ξερω και τί μου γίνεται.....

16.30

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...