Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δημητρούλα μου, πού να θυμάσαι πουλάκι μου ...είμαστε και πολλές.

Πήγα στο γιατρό την προηγούμενη Πέμπτη και είδε στον υπέρηχο ότι το ωάριο ήταν 21 χλ και μου είπε να έρθουμε σε επαφη το βράδυ και την άλλη μέρα, γιατί θα έκανα ωορρηξία. Εχω μωρέ πονάκια από Κυριακή-Τριτη πιο έντονα και μετά λιγοτερο σαν να περιμένω περίοδο.

Το έχω ξανανιώσει και παλιότερα, οπότε δεν περιμένω κάτι.

Mom dad, να συναντηθούμε ρε κορίτσι.. μην μασάτε..

Μου είχε περάσει και μένα απο το μυαλο και το είχα πει στον άντρα μου..μόνο που δεν με λίντζαρε.

Τί να πείς? Από κει βλέπεις και το επίπεδο των ανθρώπων..Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι κορίτσι..

Δηλαδή είναι πιο άξια η άλλη που παράτησε 4 παιδιά-το 4ο το έκανε για να βγει στη συνταξη πιο νωρίς-και έφυγε με τον γκόμενο που τυγχάνει να ειναι και ξάδελφός της??? το ακούσαμε και αυτό..

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ... κωλο ελληνική κοινωνία...

Α ήταν τότε που δεν έμπαινα πολύ γιατί έκανα δουλειές εδω μέσα.

Είχατε επαφές τριτου τύπου ή μια φορά?

(Τρίτου τυπου εννοώ ασύστολα! :tongue: )

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά πάμε!!!!

Έτσι έτσι!

Ρε Νταντάκι μου, τώρα που έχεις άδεια, να βρεθούμε βρε καρδιά μου!

Να πάμε κανένα mall για βιτρίνες, junk food, καφεδάκι...

Όποτε θες πες μου.

Εκτός ΣΚ γιατί θα γκρινιάξει ο άντρας.

Και φυσικά όποια άλλη θέλει, ακολουθεί, δεν είναι ανάγκη να το λέω.

Κανονίστε από Δευτέρα να έρθετε στο mall αλλά όχι πολύ πρωί να σας προλάβω μετά τη δουλειά.

Kalhmera koukles !!!

Prin ligo ksipnisa. Piga ma volta monh mou :(

Einai Paraskevi k piga stin eklisia tis Agias Paraskevis na anapso ena keraki. Mete ekatsa gia enan kafe. Einai orea mera. Vevea kourastika ligo.

Dimitra 37 to proi !!!

Βοηθεια σου!!!

Θερμοκρασία είναι αυτη??? Ουαου! Να ξεκουραστείς Dada....σιγά σιγά και απαλές κινήσεις!

Αναρωτική πώς πήρες τόσες μέρες? Θέλω κι εγώ οδηγίες...εχω φάει όλη μου την άδεια! Στις γιορτές τί θα κάνω? Δεν εχουμε και τζάκι στο γραφειο να έρθει ο Άγιος!

Ωωωωω βλέπεις θάλασσα δηλαδή εσύ.

Πόσο ζηλεύω όσους μένουν νότια.

Πολύ μου αρέσει η παραλιακή.

Όποτε πάω χαζεύω.

Αχ και εγώ δεν θα μπορουσα να ζήσω χωρίς να βλέπω θάλασσα! Ακόμα και χειμώνα κάθομαι και χαζεύω!

Δημητρούλα μου, πού να θυμάσαι πουλάκι μου ...είμαστε και πολλές.

Πήγα στο γιατρό την προηγούμενη Πέμπτη και είδε στον υπέρηχο ότι το ωάριο ήταν 21 χλ και μου είπε να έρθουμε σε επαφη το βράδυ και την άλλη μέρα, γιατί θα έκανα ωορρηξία. Εχω μωρέ πονάκια από Κυριακή-Τριτη πιο έντονα και μετά λιγοτερο σαν να περιμένω περίοδο.

Το έχω ξανανιώσει και παλιότερα, οπότε δεν περιμένω κάτι.

Mom dad, να συναντηθούμε ρε κορίτσι.. μην μασάτε..

Μου είχε περάσει και μένα απο το μυαλο και το είχα πει στον άντρα μου..μόνο που δεν με λίντζαρε.

Τί να πείς? Από κει βλέπεις και το επίπεδο των ανθρώπων..Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι κορίτσι..

Δηλαδή είναι πιο άξια η άλλη που παράτησε 4 παιδιά-το 4ο το έκανε για να βγει στη συνταξη πιο νωρίς-και έφυγε με τον γκόμενο που τυγχάνει να ειναι και ξάδελφός της??? το ακούσαμε και αυτό..

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ... κωλο ελληνική κοινωνία...

Αχ μακάρι να πετύχει....μην σε ξεσηκώνουμε αλλά εγώ πιστεύω σε μικρά θαυματάκια

Και εμένα με πιάνουν τα ψυχολογικά μου, δεν ειμαι καμία super γυναικά, και τα σκέφτομαι αλλά από αδυναμία και απογοητευση. Αν το πει κάποιος όμως σε εσένα είναι απο κακία και μόνο.

Δεν είμαστε αναίσθητες και ότι δεν αξίζουμε θα σκεφτούμε, και ότι μπορεί ο αντρας μας πχ να ήταν ήδη πολυτεκνος αν είχε μπλέξει με μια άλλη κτλ κτλ! Δεν το συζητώ...τέτοιες σκεψεις περνάνε παντα από το μυαλό μας. Δεν χρειαζομαστε όμως άτομα να μας τις φυτευουν κιόλας.....:-D:grin::-D

boss εν οψει! Επιστρεφω προσεχως

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Α ήταν τότε που δεν έμπαινα πολύ γιατί έκανα δουλειές εδω μέσα.

Είχατε επαφές τριτου τύπου ή μια φορά?

(Τρίτου τυπου εννοώ ασύστολα! :tongue: )

Δεν είναι για μας το ασύστολα Babe.;):wink:

Ρώτησα τον γιατρό να κάνουμε βράδυ πρωί αλλά μου είπε καλύτερα -για το δικό μας σπέρμα-μία την Πέμπτη βράδυ και μία την Παρασκευή.

ααααααααααα άλλο κακό που σε βρήκε κι εσένα!!! Καισαρική....από πού κατέβηκε? Από τα βουνά ήρθε??? Ευτυχώς εμένα δεν ξέρουν τίποτα από την πλευρά του άντρα μου! Οι δικοί μου πάλι δεν ξέρουν τις τελευταίες προσπάθειες γιατί δεν την παλεύουν με τίποτα. Νομίζουν ότι θα πάθω όλες τις αρρώστιες εξαιτίας των φαρμάκων! Μιλάμε ασχετοσύνη! Και σιγά τα φάρμακα που παίρνω! Σικλακουρ!!! :P :p :P

Εγώ το λέω...αν δεν υπήρχε το φορουμ θα αισθανόμουν εντελώς εξωγήινη!

Ούτε εμας ξέρει τι έχουμε περάσει.

Μονο την πρώτη φυσιολογικη κυηση ξέρει.

Ακου ακου να γελάσεις, έχει και συνέχεια!

Διαβάζει ενα άρθρο στο ίντερνετ (που εμείς της μάθαμε), το οποίο ελεγε οτι τα παιδιά που γεννιούνται με τεχνητους πόνους, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για αυτισμό.

Αρχικά της λεω " θα σας παρακαλούσα μέχρι να γεννήσω να μη μου μιλάτε για τέτοια δυσάρεστα πράγματα".

Μετά μου λέει " Εντάξει δε θα ξαναγίνει", όμως τη συνεχισαμε την κουβέντα.

Και μου λέει "και δε το καταλαβαίνω δηλαδή, γιατί να κάνουν τεχνητους πόνους, να αφήσουν το παιδάκι μεσα να έρθει μονο του κλπ κλπ"

Και της λεω επειδή πολλές φορές υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το παιδί αν δεν γίνει τοκετός άμεσα! Δεν έχετε ακούσει ποτέ για γερασμένο πλακουντα, για λίγα υγρά κλπ???

Δηλαδή καλύτερα να σκάσει το παιδί για να μη γίνουν τεχνητοι πονοι και ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ? ???????

Πω πω λέμε βλαχιά. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ούτε εμας ξέρει τι έχουμε περάσει.

Μονο την πρώτη φυσιολογικη κυηση ξέρει.

Ακου ακου να γελάσεις, έχει και συνέχεια!

Διαβάζει ενα άρθρο στο ίντερνετ (που εμείς της μάθαμε), το οποίο ελεγε οτι τα παιδιά που γεννιούνται με τεχνητους πόνους, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για αυτισμό.

Αρχικά της λεω " θα σας παρακαλούσα μέχρι να γεννήσω να μη μου μιλάτε για τέτοια δυσάρεστα πράγματα".

Μετά μου λέει " Εντάξει δε θα ξαναγίνει", όμως τη συνεχισαμε την κουβέντα.

Και μου λέει "και δε το καταλαβαίνω δηλαδή, γιατί να κάνουν τεχνητους πόνους, να αφήσουν το παιδάκι μεσα να έρθει μονο του κλπ κλπ"

Και της λεω επειδή πολλές φορές υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το παιδί αν δεν γίνει τοκετός άμεσα! Δεν έχετε ακούσει ποτέ για γερασμένο πλακουντα, για λίγα υγρά κλπ???

Δηλαδή καλύτερα να σκάσει το παιδί για να μη γίνουν τεχνητοι πονοι και ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ? ???????

Πω πω λέμε βλαχιά. ..

Εσύ φταις που κάθεσαι και τις μαθαίνεις! Λίγο ποντικοφαρμακο να κάνει το δρομολογιο μεχρι το W.C. ανα πενταλεπτο να δεις μετα...θα έχει χρόνο να σκέφτεται βλακείες????

1116566e3lmaeaw4h.gif

Δεν είναι για μας το ασύστολα Babe.;):wink:

Ρώτησα τον γιατρό να κάνουμε βράδυ πρωί αλλά μου είπε καλύτερα -για το δικό μας σπέρμα-μία την Πέμπτη βράδυ και μία την Παρασκευή.

Οκ.

Ότι πει ο γιατρός. Για να το λέει κάτι ξέρει.

Να σου πω κι εμείς οσο προσπαθουσαμε με την ασυστολη μέθοδο, τίποτα δεν έγινε.

Ο μπεμπούλης ήρθε με μια φορά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά πάμε!!!!

Έτσι έτσι!

Ρε Νταντάκι μου, τώρα που έχεις άδεια, να βρεθούμε βρε καρδιά μου!

Να πάμε κανένα mall για βιτρίνες, junk food, καφεδάκι...

Όποτε θες πες μου.

Εκτός ΣΚ γιατί θα γκρινιάξει ο άντρας.

Και φυσικά όποια άλλη θέλει, ακολουθεί, δεν είναι ανάγκη να το λέω.

Na vrethoume opote thes !!! Kai simera !!!

Yv7Sp2.png

Εσύ φταις που κάθεσαι και τις μαθαίνεις! Λίγο ποντικοφαρμακο να κάνει το δρομολογιο μεχρι το W.C. ανα πενταλεπτο να δεις μετα...θα έχει χρόνο να σκέφτεται βλακείες????

Οτι φταίω φταίω! Είναι σίγουρο.

Φταίω επειδή μιλάω.

Ενα πράγμα με ρωτάει, δεκα της απαντώ.

Και παίρνει αέρα.

Αλλά τώρα τελευταία της μιλάω μονολεκτικά και απότομα οπότε την έχει καταλάβει ότι έχω στραβώσει.

Εχει πει κι άλλα. .. Ουουουουου. ...

Τι να λέμε δηλαδή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Βοηθεια σου!!!

Θερμοκρασία είναι αυτη??? Ουαου! Να ξεκουραστείς Dada....σιγά σιγά και απαλές κινήσεις!

Αναρωτική πώς πήρες τόσες μέρες? Θέλω κι εγώ οδηγίες...εχω φάει όλη μου την άδεια! Στις γιορτές τί θα κάνω? Δεν εχουμε και τζάκι στο γραφειο να έρθει ο Άγιος!

Αχ και εγώ δεν θα μπορουσα να ζήσω χωρίς να βλέπω θάλασσα! Ακόμα και χειμώνα κάθομαι και χαζεύω!

Αχ μακάρι να πετύχει....μην σε ξεσηκώνουμε αλλά εγώ πιστεύω σε μικρά θαυματάκια

Και εμένα με πιάνουν τα ψυχολογικά μου, δεν ειμαι καμία super γυναικά, και τα σκέφτομαι αλλά από αδυναμία και απογοητευση. Αν το πει κάποιος όμως σε εσένα είναι απο κακία και μόνο.

Δεν είμαστε αναίσθητες και ότι δεν αξίζουμε θα σκεφτούμε, και ότι μπορεί ο αντρας μας πχ να ήταν ήδη πολυτεκνος αν είχε μπλέξει με μια άλλη κτλ κτλ! Δεν το συζητώ...τέτοιες σκεψεις περνάνε παντα από το μυαλό μας. Δεν χρειαζομαστε όμως άτομα να μας τις φυτευουν κιόλας.....:-D:grin::-D

boss εν οψει! Επιστρεφω προσεχως

Nai thermokrasia einai. 3 hmeres metrao kai einai panta giro sta 37-37.5

Otan kaneis eksosomatiki exeis dikeoma na pareis adeia 15 hmeres. Mou edose ena xarti o giatros mou pou lei pote ekana oolipsia k emvriometafora kai ok.

Yv7Sp2.png

Na vrethoume opote thes !!! Kai simera !!!

Μέχρι τις 2 περιμένω έναν κουριερ, αν έρθει και τελειώσω είμαι ελεύθερη!

Εσύ όμως την έκανες τη βόλτα για σήμερα.

Μήπως να μην ξεσαλωσεις απότομα και μήπως να το πας λάου λάου?

Μήπως να βρεθούμε Δευτέρα?

Εγώ δεν έχω πρόβλημα!

Για σενα το λέω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μέχρι τις 2 περιμένω έναν κουριερ, αν έρθει και τελειώσω είμαι ελεύθερη!

Εσύ όμως την έκανες τη βόλτα για σήμερα.

Μήπως να μην ξεσαλωσεις απότομα και μήπως να το πας λάου λάου?

Μήπως να βρεθούμε Δευτέρα?

Εγώ δεν έχω πρόβλημα!

Για σενα το λέω!

Xmmm exeis dikio. Kourastika ligo. Tha to kanonisoume gia Deutera tote !!!

Yv7Sp2.png

Nai thermokrasia einai. 3 hmeres metrao kai einai panta giro sta 37-37.5

Otan kaneis eksosomatiki exeis dikeoma na pareis adeia 15 hmeres. Mou edose ena xarti o giatros mou pou lei pote ekana oolipsia k emvriometafora kai ok.

Αυτό σημαίνει ότι θα το μάθουν όλοι όμως! Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!:D:D:D:D

Και εμένα με ρωτησε ο γιατρός για την θερμοκρασία μου αν είχα μετρηθεί κτλ αλλά δεν μου είπε πόρισμα :D:D:D:D

Dada είμαι πολύ κοντά στο να γίνω μάντισσα χοριακών!!! Αν πέσω μέσα και με εσένα να δεις που θα το κάνω επάγγελμα!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...