Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σε ευχαριστω κοριτσι μου...αν νιωσεις αβολα με καποια ερωτηση θελω να μου το πεις! ;)

Σωστο αυτο με τον ομαδα αιματος!!!

και αν θελησεις 2ο παιδακι? θα ξαναπαρεις απο την ιδια?

Ελπίζαμε να ειναι από κατεψυγμένα ή δίδυμα. Αυτό είναι το καλύτερο για να έχουν το ίδιο DNA. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις από την ίδια. Θεωρητικά μπορείς να το ζητήσεις αλλά μέχρι τότε μπορεί πχ να έχει περάσει το όριο ηλικίας ή να μην την βρίσκουν κτλ κτλ

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Αρχικά δεν υπάρχουν βλαμμένες ερωτήσεις. Δεν αισθάνομαι άσχημα που είμαι σε αυτή την κατηγορία και θέλω να νιώθετε ελευθερες να με ρωτήσετε ό,τιδηποτε σας κάνει εντύπωση. Και εγώ ρωτάω για τις διαδικασίες πχ του φυσικού κύκλου που ποτέ δεν εχω κάνει. Αλλιως πώς να συμπαρασταθεί η μία στην άλλη? Επίσης, να δεις πώς αμολάω τις αποριες, στους γιατρούς ειδικά,....αλλά αυτή είναι η δουλειάς μας να ρωτάμε!

Λοιπόν την δότρια εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ την επιλέγεις (λεμε τα νόμιμα τώρα ε??? γιατί Ελλάς είναι, όλα γίνονται)!

Πολλά κέντρα όμως σε ρωτάνε την ομάδα αίματος γιατί όταν πχ το παιδί μεγαλώσει και έχει Β ενώ οι γονείς Α τί θα πει? Θα πει ότι η μαμά του πήγε με άλλον άντρα! Και καλά να το πει και να ρωτήσει, αν απλά τον τρώει μέσα του και αποκτήσει ψυχολογικά? Οπότε το καλύτερο είναι τουλάχιστον να έχει μια από τις ομάδες αίματος του ζευγαριού.

Εμείς είμαστε περισσότερο προσανατολισμένοι, σαν ζευγάρι, στην υγεία της γυναίκας παρά στην ομάδα αίματος και τα εξωτ. χαρακτηριστικά. Βέβαια και έτσι προκοπή δεν είδαμε αλλά λέμε τώρα!

.

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα που είσαι σε αυτή την κατηγορία.

Που ζούμε, στο μεσαίωνα?

Η πεθερά μου, πρόσφατα, μου λέει " η τάδε είναι έγκυος. ... εμ.... με εξωσωματική όμως. ..."

Και της λεω με ύφος "Ε ΚΑΙ?????? ΠΩΣ ΤΟ ΛΈΤΕ ΕΤΣΙ? ?? ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΤΕΣ!!!!"

Με θύμωσε πολύ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Η Φαίη είναι η Σκορδα!

Ααααα εφόσον είσαι Αθήνα, στην επόμενη συνάντηση είσαι καλεσμένη εννοείται!

Έχουμε φάει, έχουμε πιει καφέδες εδω μέσα, έχουμε πάει βόλτες, μαγαζιά. ...

ωωωω δεν ειμαι ενήμερη για το star system της χώρας μας, είμαι του ποιοτικού εγω :-D:grin::-D:grin: Οπότε να πέφτουν υπότιτλοι παρακαλώ!

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πρόσκληση!

1116566e3lmaeaw4h.gif

.

Η πεθερά μου, πρόσφατα, μου λέει " η τάδε είναι έγκυος. ... εμ.... με εξωσωματική όμως. ..."

Και της λεω με ύφος "Ε ΚΑΙ?????? ΠΩΣ ΤΟ ΛΈΤΕ ΕΤΣΙ? ?? ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΤΕΣ!!!!"

Με θύμωσε πολύ.

:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Kai μενα εχθες μου σχολιαζαν τα πολλα διδυμα λογω εξωσω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κορίτσια πάω να εργαστώ λιγάκι και τα λέμε σε λίγο...πολύ κάθισα.

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ..!!!:D:D:D

Να δω ποτε θα γνωρισω εσενα απο κοντα...:(:(:( Εσενα , το αννιτακι και την Ρικα!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ Ή ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ( ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ )..!!!!!!!!!:P:p;);)

ΑΝΝΙΤΑ στειλε μου ομορφια μου με πμ τη διευθυνση σου!!!

ΓΙΑΤΙ..??? ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΔΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ..????

ΣΤΗ ΣΤΕΛΝΩ..!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

.

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα που είσαι σε αυτή την κατηγορία.

Που ζούμε, στο μεσαίωνα?

Με θύμωσε πολύ.

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι Δήμητρα το θεωρούν ότι σε βρήκε μεγάλη συμφορά. Μια πολύ κοντινή μου συγγενής μου είπε όταν έμαθε ότι πάμε με εξωσωματική (όχι δανεικά...φαντασου) ότι ο Θεός ξέρει πού τα δίνει....το φαντάζεσαι? Μου είπε δηλαδή ότι δεν είμαι άξια να γίνω μάνα για αυτό με βάζει σε τέτοια δοκιμασία!Ούτε καν της πέρασε από το μυαλό ότι τα δικά μου παιδιά θα είναι πιο τυχερά από τα δικά της γιατί εγώ ΘΕΛΩ να τα αποκτήσω και δεν μου έτυχαν! Μπορεί 1/10 να είναι αναλφαβήτοι αλλά 9/10 είναι απαίδευτοι στην Ελλάδα!

Εχεις τραβήξει κι εσύ τον παθών σου τον τάραχο!!! Ο Θεός όμως όλες μας ανταμοίβει!!! Με το καλό να γνωρίσεις τον γιόκα σου και να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες σου!!!

1116566e3lmaeaw4h.gif

ωωωω δεν ειμαι ενήμερη για το star system της χώρας μας, είμαι του ποιοτικού εγω :-D:grin::-D:grin: Οπότε να πέφτουν υπότιτλοι παρακαλώ!

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πρόσκληση!

:D Α εγώ τώρα που είμαι στο σπίτι (απο το Μάη εχω αναρρωτική), τα έχω μάθει όλα!

Δεν έβλεπα ποτέ πολύ τηλεόραση (μόνο ξένες σειρές), αλλά τώρα έχω γίνει μεγάλο φυτό!

Όλη μέρα τηλεόραση και αραλίκι.

Ωραία είναι βέβαια, το απολαμβάνω.

Δούλευα απο πολύ μικρή οπότε αυτό το διάλειμμα μου χρειαζόταν.

Που μενεις, βόρεια, νότια, δεξιά, αριστερά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Kai μενα εχθες μου σχολιαζαν τα πολλα διδυμα λογω εξωσω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είναι σημάδι των καιρών μας αλλά είναι θετικό σημάδι των καιρών. Δηλαδή οι παλαιοί που έμεναν άτεκνοι ή και κοινωνικά περιθωριοποιημένοι ήταν καλύτεροι? Να μην μιλήσω για ποσοστά θνησιμότητας παιδιών!

Ευτυχώς που γεννιούνται τόσα δίδυμα και οι γιατροί αποκτούν εμπειρίες και μειώνονται ραγδαία τα ποσοστά πιθανών επιπλοκών στις δίδυμες κυήσεις!

1116566e3lmaeaw4h.gif

:D Α εγώ τώρα που είμαι στο σπίτι (απο το Μάη εχω αναρρωτική), τα έχω μάθει όλα!

Δεν έβλεπα ποτέ πολύ τηλεόραση (μόνο ξένες σειρές), αλλά τώρα έχω γίνει μεγάλο φυτό!

Όλη μέρα τηλεόραση και αραλίκι.

Ωραία είναι βέβαια, το απολαμβάνω.

Δούλευα απο πολύ μικρή οπότε αυτό το διάλειμμα μου χρειαζόταν.

Που μενεις, βόρεια, νότια, δεξιά, αριστερά?

ΧΑΧΑΧΑ...καλά και εγώ στις εμβρυομεταφορές χαζεύω λίγο αλλά νομίζω ότι καίγονται τα ελάχιστα εγκεφαλικά μου κύτταρα!!!

Μένω Νότια (αριστερά δεξιά δεν ξέρω αλλά είναι προς τους λεφτάδες μεριά ;););););) χαχαχα)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι Δήμητρα το θεωρούν ότι σε βρήκε μεγάλη συμφορά. Μια πολύ κοντινή μου συγγενής μου είπε όταν έμαθε ότι πάμε με εξωσωματική (όχι δανεικά...φαντασου) ότι ο Θεός ξέρει πού τα δίνει....το φαντάζεσαι? Μου είπε δηλαδή ότι δεν είμαι άξια να γίνω μάνα για αυτό με βάζει σε τέτοια δοκιμασία!Ούτε καν της πέρασε από το μυαλό ότι τα δικά μου παιδιά θα είναι πιο τυχερά από τα δικά της γιατί εγώ ΘΕΛΩ να τα αποκτήσω και δεν μου έτυχαν! Μπορεί 1/10 να είναι αναλφαβήτοι αλλά 9/10 είναι απαίδευτοι στην Ελλάδα!

Εχεις τραβήξει κι εσύ τον παθών σου τον τάραχο!!! Ο Θεός όμως όλες μας ανταμοίβει!!! Με το καλό να γνωρίσεις τον γιόκα σου και να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες σου!!!

Απαράδεκτο ρε συ..... Εγω δε θα της μίλαγα ξανά.

Ή μάλλον θα της μίλαγα, αλλά θα φρόντιζα να της δώσω να καταλάβει το πόσο άσχημα με έκανε να αισθανθώ και θα της έλεγα ότι πλέον άλλαξε θέση στην καρδιά μου.

Πάντως υπάρχει μεγάλη "βλαχιά" γενικά.

Ακου άλλο καλό απο τη "μανούλα".

Της έλεγα τις τιμές του Ιασω που μου είπε ο γιατρός -τι θέλω κι εγώ και μιλάω;) και της λεω αν γίνει φυσιολογικά ο τοκετός είναι ταδε, αν γίνει καισαρικη είναι ταδε.

Και αρχίζει να βαράει ξύλα και να λέει "όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, απαπα".

:shock::shock::shock::shock:

Και της λεω δηλαδή αν γινει καισαρικη, σημαίνει ότι θα εχει παει κατι κακά? ??????????

Έλεος δηλαδή! !

Τι κανει ετσι ρε φούστη μου πια?

Καισαρικη? ???? Κακό που μας βρήκε Παναγία μου!!!!

Όποτε τη σκέφτομαι αυτή τη γυναίκα, φουντώνω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑ...καλά και εγώ στις εμβρυομεταφορές χαζεύω λίγο αλλά νομίζω ότι καίγονται τα ελάχιστα εγκεφαλικά μου κύτταρα!!!

Μένω Νότια (αριστερά δεξιά δεν ξέρω αλλά είναι προς τους λεφτάδες μεριά ;););););) χαχαχα)

Ωωωωω βλέπεις θάλασσα δηλαδή εσύ.

Πόσο ζηλεύω όσους μένουν νότια.

Πολύ μου αρέσει η παραλιακή.

Όποτε πάω χαζεύω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα μου, πού να θυμάσαι πουλάκι μου ...είμαστε και πολλές.

Πήγα στο γιατρό την προηγούμενη Πέμπτη και είδε στον υπέρηχο ότι το ωάριο ήταν 21 χλ και μου είπε να έρθουμε σε επαφη το βράδυ και την άλλη μέρα, γιατί θα έκανα ωορρηξία. Εχω μωρέ πονάκια από Κυριακή-Τριτη πιο έντονα και μετά λιγοτερο σαν να περιμένω περίοδο.

Το έχω ξανανιώσει και παλιότερα, οπότε δεν περιμένω κάτι.

Mom dad, να συναντηθούμε ρε κορίτσι.. μην μασάτε..

Μου είχε περάσει και μένα απο το μυαλο και το είχα πει στον άντρα μου..μόνο που δεν με λίντζαρε.

Τί να πείς? Από κει βλέπεις και το επίπεδο των ανθρώπων..Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι κορίτσι..

Δηλαδή είναι πιο άξια η άλλη που παράτησε 4 παιδιά-το 4ο το έκανε για να βγει στη συνταξη πιο νωρίς-και έφυγε με τον γκόμενο που τυγχάνει να ειναι και ξάδελφός της??? το ακούσαμε και αυτό..

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ... κωλο ελληνική κοινωνία...

Απαράδεκτο ρε συ..... Εγω δε θα της μίλαγα ξανά.

Ή μάλλον θα της μίλαγα, αλλά θα φρόντιζα να της δώσω να καταλάβει το πόσο άσχημα με έκανε να αισθανθώ και θα της έλεγα ότι πλέον άλλαξε θέση στην καρδιά μου.

Πάντως υπάρχει μεγάλη "βλαχιά" γενικά.

Ακου άλλο καλό απο τη "μανούλα".

Της έλεγα τις τιμές του Ιασω που μου είπε ο γιατρός (τι θέλω κι εγώ και μιλάω;) και της λεω αν γίνει φυσιολογικά ο τοκετός είναι ταδε, αν γίνει καισαρικη είναι ταδε.

Και αρχίζει να βαράει ξύλα και να λέει "όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, απαπα".

:shock::shock::shock::shock:

Και της λεω δηλαδή αν γινει καισαρικη, σημαίνει ότι θα εχει παει κατι κακά? ??????????

Έλεος δηλαδή! !

Τι κανει ετσι ρε φούστη μου πια?

Καισαρικη? ???? Κακό που μας βρήκε Παναγία μου!!!!

Όποτε τη σκέφτομαι αυτή τη γυναίκα, φουντώνω.

ααααααααααα άλλο κακό που σε βρήκε κι εσένα!!! Καισαρική....από πού κατέβηκε? Από τα βουνά ήρθε??? Ευτυχώς εμένα δεν ξέρουν τίποτα από την πλευρά του άντρα μου! Οι δικοί μου πάλι δεν ξέρουν τις τελευταίες προσπάθειες γιατί δεν την παλεύουν με τίποτα. Νομίζουν ότι θα πάθω όλες τις αρρώστιες εξαιτίας των φαρμάκων! Μιλάμε ασχετοσύνη! Και σιγά τα φάρμακα που παίρνω! Σικλακουρ!!! :P :p :P

Εγώ το λέω...αν δεν υπήρχε το φορουμ θα αισθανόμουν εντελώς εξωγήινη!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Kalhmera koukles !!!

Prin ligo ksipnisa. Piga ma volta monh mou :(

Einai Paraskevi k piga stin eklisia tis Agias Paraskevis na anapso ena keraki. Mete ekatsa gia enan kafe. Einai orea mera. Vevea kourastika ligo.

Dimitra 37 to proi !!!

Καλά πάμε!!!!

Έτσι έτσι!

Ρε Νταντάκι μου, τώρα που έχεις άδεια, να βρεθούμε βρε καρδιά μου!

Να πάμε κανένα mall για βιτρίνες, junk food, καφεδάκι...

Όποτε θες πες μου.

Εκτός ΣΚ γιατί θα γκρινιάξει ο άντρας.

Και φυσικά όποια άλλη θέλει, ακολουθεί, δεν είναι ανάγκη να το λέω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...