Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αθανασία μου πότε περιμένεις περίοδο...μακάρι να μη σου έρθει ψυχή μου για τους επόμενους 9 μήνες.

Κοίτα επειδή έκανα ωορρηξία 12η με 13η μέρα θα μου ρθει στις 27 μέρες δηλαδή την άλλη Παρασκευή.

Δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί δεν πιστεύω....

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε 2πλο μπαι πας ή 3πλο μπαι πας.

Μπορείς να μου εξηγήσεις?

Οσο για το φαξ είναι το που θα πέσεις πιστεύω.

Αν είναι κάποιος στραβός. ..

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!!:tongue::tongue:

Νομίζω , χωρίς να είμαι ειδικός ότι έχει να κάνει με το πόσες αρτηρίες είναι βουλωμένες όταν κάνεις το χειρουργείο.

Σωστά?

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...!!!!!!!!;););)

Μαλλον αργεί να κάνει refresh ο υπολογιστής μου.

Επίσης ΜΑΛΛΟΝ όταν γράφω δεν φαίνονται τα τικεράκια γιατί μετά τα βλέπω :D:D:D Τεχνικά πράγματα, μηχανήματα του σ@τ@να!!!

Δεν αγχώνομαι με τα κιλά, γενικά με τίποτα δεν αγχώνομαι, όλα γίνονται σε αυτή την ζωή αρκεί να έχουμε την υγεία μας!!! 10 σε δύο μήνες??? Μπράβο σου!!! Άντε ξεκίνα και εσύ να έχουμε συμπαράσταση η μία την άλλη. Και αμα χάσεις τα 5 μην το πεις, να περιμένεις και εμενα...εγω εχω 8!!!:D:D:D

Είμαι Αθήνα ναι!!!

Η Φαίη ποια είναι ρε παιδιά???

ΧΑΧΑΧΑ....ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ..!!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κοίτα επειδή έκανα ωορρηξία 12η με 13η μέρα θα μου ρθει στις 27 μέρες δηλαδή την άλλη Παρασκευή.

Σου στελνω 2 φιλαρες! Μου λειπουν οι τηλφωνικες μας αναλυσεις!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!

Μοm dad να σε ρωτησω κατι για τα δανεικα? (μπορει να ειναι βλακεια η ερωτηση...:oops:) Για τη δοτρια...ζητατε και πως να ειναι...να σου μοιαζει ας πουμε....και το οτι αυτη θα εχει δωσει και σε αλλα ζευγαρια ωαρια..τι γινεται με αυτο θεμα?

Αρχικά δεν υπάρχουν βλαμμένες ερωτήσεις. Δεν αισθάνομαι άσχημα που είμαι σε αυτή την κατηγορία και θέλω να νιώθετε ελευθερες να με ρωτήσετε ό,τιδηποτε σας κάνει εντύπωση. Και εγώ ρωτάω για τις διαδικασίες πχ του φυσικού κύκλου που ποτέ δεν εχω κάνει. Αλλιως πώς να συμπαρασταθεί η μία στην άλλη? Επίσης, να δεις πώς αμολάω τις αποριες, στους γιατρούς ειδικά,....αλλά αυτή είναι η δουλειάς μας να ρωτάμε!

Λοιπόν την δότρια εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ την επιλέγεις (λεμε τα νόμιμα τώρα ε??? γιατί Ελλάς είναι, όλα γίνονται)!

Πολλά κέντρα όμως σε ρωτάνε την ομάδα αίματος γιατί όταν πχ το παιδί μεγαλώσει και έχει Β ενώ οι γονείς Α τί θα πει? Θα πει ότι η μαμά του πήγε με άλλον άντρα! Και καλά να το πει και να ρωτήσει, αν απλά τον τρώει μέσα του και αποκτήσει ψυχολογικά? Οπότε το καλύτερο είναι τουλάχιστον να έχει μια από τις ομάδες αίματος του ζευγαριού.

Εμείς είμαστε περισσότερο προσανατολισμένοι, σαν ζευγάρι, στην υγεία της γυναίκας παρά στην ομάδα αίματος και τα εξωτ. χαρακτηριστικά. Βέβαια και έτσι προκοπή δεν είδαμε αλλά λέμε τώρα!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Αθανασία πήρες τεστ ωορηξιας και ξέρεις ακριβώς την ημέρα ή στο είπε ο γιατρός?

Ή είναι σταθερή η ωορηξία σου οπότε ξέρεις στάνταρ?

Σόρυ που ρωτώ, ίσως εχεις ηδη γράψει, αλλά ξέρεις εγώ είμαι κούκου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα Έφη! :-)

Αύριο έχει αγώνα ε??

Το είδα στη διαφήμιση!

Ναι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!

Επιτέλους μπορεσα να διαβάσω τα νεα σας!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου περαστικα στον μπαμπα σου...δε σε πηρα τηλ καθολου :oops:αλλα τρεχω...εχθες κοιμηθηκα στις 2 και ξυπνησα παλι σημερα στις 6 παρα...

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ μου ομορφη αντε να ρθει η Δευτερα να μαθουμε νεα απο τον Δημητρακη...βαρος...μουρίτσα....:wink::wink::wink:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ανυπομονω για σενα λες και θα γεννησω εγω :D:D:D Αντε με το καλο κορίτσι μου!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου δε σε πετυχαινω....Σε φιλω!

ΑΘΑΝΑΣΙΑ...ουτε εσενα δεν εχω παρει....δεν προλαβαινω αληθεια...:oops: Ειναι σερρες ο κολλητος μου ως την Τριτη και δε θα τον δω...δεν υπαρχει χρονος...Μακαρι ως τα Χριστουγεννα να μας εχεις καλα νεα!

ΖΕΤΤΑΚΙ μου σε φιλω!!!!

ΝΤΑΝΙΕΛΙΤΑ μου να πας καμια βολτουλα να ξεσκασεις!!!!!! Αντε και περναει ο καιρος....;););) Παρασκευη ειπαμε ε?

ΔΙΔΥΜΑΚΙ με καλυπτεις παντα με αυτα που λες στο εχω πει...μη το ξαναλεω και γινομαι κουραστικη 8-)8-):cool: Ελπιζω να σε πετυχω και σενα!

ΜΟΡΦΑΚΙ με ειπες...με ξαναειπες γλωσσου και τελικα βρηκες χειροτερες? τσ τσ τσ τσ τσ ...εγω σου λεγα οτι δεν ειμαι....:roll::-D\

ΕΙΡΗΝΗ μη χανεσαι μας λειπεις!!!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΗ μου να μου φιλησεις τα παιδακια σου!!!

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ...ΞΑΝΘΟΥΛΑ μου εισαι πολυ γλυκο παιδι!!!!

ΑΝΝΑ που εισαι μαρη? CACAO????

Μοm dad να σε ρωτησω κατι για τα δανεικα? (μπορει να ειναι βλακεια η ερωτηση...:oops:) Για τη δοτρια...ζητατε και πως να ειναι...να σου μοιαζει ας πουμε....και το οτι αυτη θα εχει δωσει και σε αλλα ζευγαρια ωαρια..τι γινεται με αυτο θεμα?

ΣΙΓΟΥΡΑ ξεχασα καποια...δεν θυμαμαι ποια...και θα ξεκινησω μαθημα αρα ας με συγχωρεσει!!! :cool::cool::cool:

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΣ...!!!!

ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ....:P:p:p

ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ..ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ.!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εφάκι μου..κουκλάρα μου...δεν πειράζει που δεν με πετυχαίνεις...εγώ σε διαβάζω...

Να δω ποτε θα γνωρισω εσενα απο κοντα...:(:(:( Εσενα , το αννιτακι και την Ρικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Να δω ποτε θα γνωρισω εσενα απο κοντα...:(:(:( Εσενα , το αννιτακι και την Ρικα!

Τη Λαμπρινουλα ελπιζω να τη γνωρισω στην επομενη επισκεψη Αθηνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αρχικά δεν υπάρχουν βλαμμένες ερωτήσεις. Δεν αισθάνομαι άσχημα που είμαι σε αυτή την κατηγορία και θέλω να νιώθετε ελευθερες να με ρωτήσετε ό,τιδηποτε σας κάνει εντύπωση. Και εγώ ρωτάω για τις διαδικασίες πχ του φυσικού κύκλου που ποτέ δεν εχω κάνει. Αλλιως πώς να συμπαρασταθεί η μία στην άλλη? Επίσης, να δεις πώς αμολάω τις αποριες, στους γιατρούς ειδικά,....αλλά αυτή είναι η δουλειάς μας να ρωτάμε!

Σε ευχαριστω κοριτσι μου...αν νιωσεις αβολα με καποια ερωτηση θελω να μου το πεις! ;)

Σωστο αυτο με τον ομαδα αιματος!!!

και αν θελησεις 2ο παιδακι? θα ξαναπαρεις απο την ιδια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΑΝΝΙΤΑ στειλε μου ομορφια μου με πμ τη διευθυνση σου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Με το καλό να ΜΗΝ ερθει!!!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...