Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Άνοιξα να μπω στο καφέ μας και χάρηκα τόσο πολύ που είδα ξανά κόσμο αρκετό και είχα πολλές σελίδες να διαβάσω!!!!

Δημητρούλα μου φουσκώνεις και μας αρέσεις!!!!Είσαι μια κούκλα και είμαι σίγουρη ότι και ο γιός σου θα είναι κούκλος.Με το καλό τη Δευτέρα ο υπέρηχος!!!!

Πηνελοπάκι μου φτάνει η ώρα κοριτσάρα μου!!!Κάνε λίγο υπομονή και να δεις που τα μωράκια δεν θα χρειστούν θερμοκοιτίδα και τότε θα είσαι πολύ χαρούμενη που άντεξαν τόσο!!!

Νταντάκι μου να βγεις λίγο έξω να ξεσκάσεις.Πιστεύω ότι τώρα έτσι κι αλλιώς θα έχει γατζωθεί και όλα θα πάνε καλά.Την άλλη Παρασκευή θα έχουμε πάρτυ λέμε!!!!

Διδυμάκι μου έτσι είναι τα παιδάκια.Χρειάζονται και λίγη πειθαρχία.Χρειάζονται όρια και να ξέρεις ότι αυτό τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.Πολλές φορές και εγώ αναρωτιέμαι πως γίνεται να με αγκαλιάζουν και να μου κάνουν πάρτυ έκλπηξη στα γενέθλιά μου όταν είμαι τόσο αυστηρή.Όμως τα παιδάκια ξέρουν,νιώθουν,καταλαβαίνουν ποιός νοιάζεται και τα αγαπάει και ποιός όχι.Και όταν τα κρατάς πειθαρχιμένα αντιλαμβάνονται ότι το κάνεις επειδή ενδιαφέρεσαι για εκείνα.Μην νιώθεις τύψεις.

Νατασούλα μου όλα καλά???Καλέ μην κάνεις κάθε μέρα δουλειές.Πήγαινε και για κανένα καφέ να ξεσκάσεις!!!!

Αναστασία μου και εσύ είσαι κουρασμένη κούκλα μου.Χαλαρά.Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!!!!

Που είσαι ρε Μορφάκι μου???Μου έλειψες ρε!!!!!Τι έχεις αγαπούλα????Πες εδώ στην νυχτεριδούλα σου!!!Πάντως πράγματι η κακάο μιλάει πιο πολύ απ'όλες.Εγώ και η Έφη δεν πιάνουμε μια μπροστά της!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Άνοιξα να μπω στο καφέ μας και χάρηκα τόσο πολύ που είδα ξανά κόσμο αρκετό και είχα πολλές σελίδες να διαβάσω!!!!

Δημητρούλα μου φουσκώνεις και μας αρέσεις!!!!Είσαι μια κούκλα και είμαι σίγουρη ότι και ο γιός σου θα είναι κούκλος.Με το καλό τη Δευτέρα ο υπέρηχος!!!!

Πηνελοπάκι μου φτάνει η ώρα κοριτσάρα μου!!!Κάνε λίγο υπομονή και να δεις που τα μωράκια δεν θα χρειστούν θερμοκοιτίδα και τότε θα είσαι πολύ χαρούμενη που άντεξαν τόσο!!!

Νταντάκι μου να βγεις λίγο έξω να ξεσκάσεις.Πιστεύω ότι τώρα έτσι κι αλλιώς θα έχει γατζωθεί και όλα θα πάνε καλά.Την άλλη Παρασκευή θα έχουμε πάρτυ λέμε!!!!

Διδυμάκι μου έτσι είναι τα παιδάκια.Χρειάζονται και λίγη πειθαρχία.Χρειάζονται όρια και να ξέρεις ότι αυτό τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.Πολλές φορές και εγώ αναρωτιέμαι πως γίνεται να με αγκαλιάζουν και να μου κάνουν πάρτυ έκλπηξη στα γενέθλιά μου όταν είμαι τόσο αυστηρή.Όμως τα παιδάκια ξέρουν,νιώθουν,καταλαβαίνουν ποιός νοιάζεται και τα αγαπάει και ποιός όχι.Και όταν τα κρατάς πειθαρχιμένα αντιλαμβάνονται ότι το κάνεις επειδή ενδιαφέρεσαι για εκείνα.Μην νιώθεις τύψεις.

Νατασούλα μου όλα καλά???Καλέ μην κάνεις κάθε μέρα δουλειές.Πήγαινε και για κανένα καφέ να ξεσκάσεις!!!!

Αναστασία μου και εσύ είσαι κουρασμένη κούκλα μου.Χαλαρά.Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!!!!

Που είσαι ρε Μορφάκι μου???Μου έλειψες ρε!!!!!Τι έχεις αγαπούλα????Πες εδώ στην νυχτεριδούλα σου!!!Πάντως πράγματι η κακάο μιλάει πιο πολύ απ'όλες.Εγώ και η Έφη δεν πιάνουμε μια μπροστά της!!!

κοριτσάρα μου,που είσαι;καμιά δεν μιλάει σαν αυτην...:D:D

κοριτσάρα μου,που είσαι;καμιά δεν μιλάει σαν αυτην...:D:D

Εδώ είμαι κούκλα!!!Έγραφα ολόκληρο λόγο όπως θα δεις και ήμουν απασχολημένη!!!!:P:p:p:p

Καμία δεν μιλάει σαν την κακάο σίγουρα.Βέβαια με το ποστ που θα δεις τώρα ίσως αναθεωρήσεις,αλλά τι να κάνω.Δεν μπορώ θέλω να λέω και εγώ τη γνώμη μου.Πετάγομαι σαν την τσουτσού:tongue::tongue::tongue:.Και ειδικά αν κάτι είναι τόσο άδικο.

Εδώ είμαι κούκλα!!!Έγραφα ολόκληρο λόγο όπως θα δεις και ήμουν απασχολημένη!!!!:P:p:p:p

Καμία δεν μιλάει σαν την κακάο σίγουρα.Βέβαια με το ποστ που θα δεις τώρα ίσως αναθεωρήσεις,αλλά τι να κάνω.Δεν μπορώ θέλω να λέω και εγώ τη γνώμη μου.Πετάγομαι σαν την τσουτσού:tongue::tongue::tongue:.Και ειδικά αν κάτι είναι τόσο άδικο.

λοιπόν έχω αδικήσει την έφη...εφη σου ζητάω συγνώμη που σε έλεγα γλωσσού τόσο καιρό:D:D...εσείς μιλάτε πιο πολύ.....γλωσσούδες...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

λοιπόν έχω αδικήσει την έφη...εφη σου ζητάω συγνώμη που σε έλεγα γλωσσού τόσο καιρό:D:D...εσείς μιλάτε πιο πολύ.....γλωσσούδες...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αη μαρή!!!!

Εγώ τα λέω πολλά και μαζεμένα.Η κακάο μιλάει συνεχώς,δίχως τελειωμό!!!:tongue::tongue::tongue:

μπήκα στο φβ...να διαγράψω την λιν...γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε στην δήμητρα...και μας διέγραψε αυτή....καλύτερα....

Είδες γι'αυτό δεν έχω fb για να μην έχω τέτοια προβλήματα.:tongue::tongue::tongue:

Θα μου πεις τώρα τι έχεις ή θα φωνάξω Ρίκα και κακάο να γίνει χαμός!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μάντεψε...μιλάω με την ροζαλίντα..με μνμ ...και δεν την προλαβαίνω..:D

Έλα ρε!!!Τότε σε δικαιολογώ.Ήθελα και εγώ να της στείλω μήνυμα,αλλά είπα να μην την ανησυχήσω τέτοια ώρα.Αφού είναι όμως ξύπνια θα της στείλω.

Έλα ρε!!!Τότε σε δικαιολογώ.Ήθελα και εγώ να της στείλω μήνυμα,αλλά είπα να μην την ανησυχήσω τέτοια ώρα.Αφού είναι όμως ξύπνια θα της στείλω.

ξύπνια είναι το βλήμα

ξύπνια είναι το βλήμα

Της έστειλα και μου απάντησε.Σε λέει κουτσομπόλα επειδή της είπα ότι εσύ μου είπες ότι είναι ξύπνια!!!Τώρα είμαι εγώ η κουτσομπόλα και το καρφί!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!

Φιλενάδα πάω να κάνω μπανάκι.Αν είσαι εδώ αργότερα καλώς,αλλιώς καληνύχτα αγαπούλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...