Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσια μου να ξερετε δεν χαθηκα για καποιο λογο μονο λογο δουλειας..

Μπαινω βιαστικα να βλεπω τι κανουν οι εγκυουλες μας και οσα κοριτσακια μου ειναι στην αναμονη!

Θα σας γραψω αυριο ελπιζω αναλυτικα αφου διαβασω τα νεα σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

:D Κι εγώ σε πάω ρε μανάριιιιιιι!!!!!!

Που είσαι χαμένη εσύ μαρή?

Μόνο απο το παιχνίδι που μου στέλνεις ζωές καταλαβαίνω ότι είσαι καλά!

καλά είμαι κοριτσάρα μου....τις μαυρες μου έχω...αλλά θα μου περάσει...εσυ φουσκώνεις;

8)8)8)8)8):cool:

Ειναι αναδρομος ο Ερμης...καποιας θα της ξεφυγε κατι λογω αστρων....

Ομορφουλα εγκυουλα μου τι κανει ο δημητρακης?

Καλά είναι κοριτσάκι μου.

Ελπίζω τη Δευτέρα να πάνε καλά οι μετρήσεις του και να είναι οκ και από βάρος γιατί αυτή τη βδομάδα τρωω όλο γλυκά και φοβάμαι λίγο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

μπράβο κουκλα μου!! χαιρομαι που εισαι καλυτερα!! :P:p:p:p

Εχω τα παιδακια στο σχολειο που συνεχεια ερχονται και με αγκαλιαζουν και ειναι τοσο γλυκα! Ποσο αθωα ειναι τα παιδακια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Όλη η πολυκατοικία!

Προχθές πάω κάτω ανοίγω την πόρτα και Αρχίζουν να τρέχουν προς το μέρος μου και τελικά έτσι όπως φρεναραν μπροστά μου, κουτουλησε η μια πάνω στην άλλη και γέλασα πάρα πολύ!

Είναι ότι καλύτερο να βγαίνεις απο το σπίτι σου και να σε κάνει να γελάς ενα τριχωτό πλάσμα!

Μάλλον τρια οχι ένα.

τα γλυκουλια μου!! τις γουσταρω τις γατες γιατί ειναι μεγαλα καραγκιοζάκια!!! χαχαχα.... ωραία στην πολυκατοικία σας ειστε ολοι φιλοζωοι... καλο αυτό, γιατί αλλοι τα διωχνουνε:twisted:

Διαφημίσεις

καλά είμαι κοριτσάρα μου....τις μαυρες μου έχω...αλλά θα μου περάσει...εσυ φουσκώνεις;

Ελπιζω να μην εγινε κατι Μορφακι μου....

Καλά είναι κοριτσάκι μου.

Ελπίζω τη Δευτέρα να πάνε καλά οι μετρήσεις του και να είναι οκ και από βάρος γιατί αυτή τη βδομάδα τρωω όλο γλυκά και φοβάμαι λίγο.

Αντε ωραια! ;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εχω τα παιδακια στο σχολειο που συνεχεια ερχονται και με αγκαλιαζουν και ειναι τοσο γλυκα! Ποσο αθωα ειναι τα παιδακια!!!!

ειναι πράγματι, ειναι και γλυκειά η δασκάλα τους..... :-D:grin:

ειναι πράγματι, ειναι και γλυκειά η δασκάλα τους..... :-D:grin:

Η δασκαλα φωναζει καποιες φορες...:tongue::tongue::tongue:

Να σου πω δε θελω να τα φωναζω πολυ...νιωθω τυψεις αλλα επειδη ειναι μωρα ακομα αν τα αφησεις λιγο αμεσως ξεσαλωνουν και γινεται πανικος...και με τον πανικο ουτε θα μαθουν πραγματα και υπαρχει και ο φοβος να χτυπησουν...

Αρα αναγκαστικα τα μαλωνεις...Οσες φορες ομως τα μαλωνω και τα βλεπω να μαζευονται στεναχωριεμαι...:( δε θελω να με φοβουνται ή να αγχωνονται....Σημερα πονεσε ο λαιμος μου ηταν πολυ ανησυχα....

Μου φεραν ομως λουλουδι, αυτοκολλητα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

τα γλυκουλια μου!! τις γουσταρω τις γατες γιατί ειναι μεγαλα καραγκιοζάκια!!! χαχαχα.... ωραία στην πολυκατοικία σας ειστε ολοι φιλοζωοι... καλο αυτό, γιατί αλλοι τα διωχνουνε:twisted:

Οχι μόνο δε τα διώχνουμε αλλά θα τους πάρουμε και φωλιτσα για το χειμώνα!

Για να μπαίνουν να χουχουλιαζουν.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οχι μόνο δε τα διώχνουμε αλλά θα τους πάρουμε και φωλιτσα για το χειμώνα!

Για να μπαίνουν να χουχουλιαζουν.

μπράβο σας κουκλα μου, καλά θα κανετε.... και να τους βαλετε και μια φλισενια κουβερτουλα... τα jumbo τις εχει φθηνες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...