Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΜΜΜΜ Χαίρομαι που μου το λες. Ημουν ανάμεσα σε δυο διαιτολογους εκ των οποίων την μία την ξέρουμε από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον και αμφιταλαντευόμουν αν θα έπρεπε να την προτιμήσω. Τελικά κατέληξα να επιλέξω την "ξενη" για να μπορώ να της λέω κάθε φορά ότι πχ παίρνω κορτιζόνη, φάρμακα κτλ....να μου το προσαρμόζει ανάλογα.

Στις γιορτές θα είμαι κορμάρααααααααααααα :D:D:D:D:D Νομίζω 1κιλο/βδομάδα είναι εφικτός στόχος (χωρίς φάρμακα). Να τα χάσω να έχω να παίρνω στην εγκυμοσύνη :-D:grin::-D:grin::-D

ΛΙΝ δεν εργάζεσαι?

Εκανες καλη επιλογη για να μπορεις να μιλας πιο ανετα κ θα γινεις κ κορμαρα;) για να μην εχεις προβλημα στην εγκυμοσυση να εχεις περιθωριο να τρως οτι θελεις στη διαρκεια της.

Εργαζομουν 3 Χρονια Με συμβαση.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι μου κάνετε; Επεσε μεγάλη ησυχία το τριήμερο και μας παρέσυρε και μέσα στην εβδομάδα. Τι να γίνει, δεν πειράζει, είχαμε λογοδιάρροια την περασμένη δεν γινεται κάθε μέρα.

Λιν, εχεις πολύ κουράγιο. Μπραβο σου. Νομίζω το κυριότερο είναι να βρεις τι φταίει.

Μετά μπορείς να πάρεις και λιγάκι το χρόνο σου, να ηρεμήσεις, να χαρείς το αντράκι σου, την υγεία σου, το σπίτι σου και προχωράς. Είσαι μικρή ακόμα και πιστεύω οτι θα σου έρθει το πολυπόθητο, αλλά κοίτα και λιγάκι τον εαυτό σου, ωστέ οταν με το καλό αρριβάρει να το υποδεχτείς με όλη την αγάπη που ήδη βάζεις αυτη τη στιγμή σε κάθε προσπαθεια

Γεια σου pink, αυτο ακριβως θα κανω να βρω τη φταιει πρωτα κ μετα θα ηρεμησω για καποιο διαστημα κ μετα προσπαθεια ελπιζω τελευταια κ τυχερη.

Τα παιδια τα λατρευω κ θα δωσω ολη μου τη ζωη οταν αποκτησω το δικο μου.

ΠΟΤΕ Με Το. Καλο ΓΕΝΝΑΣ;

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι μου κάνετε; Επεσε μεγάλη ησυχία το τριήμερο και μας παρέσυρε και μέσα στην εβδομάδα. Τι να γίνει, δεν πειράζει, είχαμε λογοδιάρροια την περασμένη δεν γινεται κάθε μέρα.

Λιν, εχεις πολύ κουράγιο. Μπραβο σου. Νομίζω το κυριότερο είναι να βρεις τι φταίει. Μετά μπορείς να πάρεις και λιγάκι το χρόνο σου, να ηρεμήσεις, να χαρείς το αντράκι σου, την υγεία σου, το σπίτι σου και προχωράς. Είσαι μικρή ακόμα και πιστεύω οτι θα σου έρθει το πολυπόθητο, αλλά κοίτα και λιγάκι τον εαυτό σου, ωστέ οταν με το καλό αρριβάρει να το υποδεχτείς με όλη την αγάπη που ήδη βάζεις αυτη τη στιγμή σε κάθε προσπάθεια.

Μοm_dad κι εμένα και οι δύο κυκλοι διέγερση με άφησαν με ενα κιλάκι παραπάνω αλλά τα προσθεσα στα κιλά εγκυμοσύνης ...Θα επανέλθεις μην αγχώνεσαι, το κυριο είναι να μη διατηρεις μια σωστή και σταθερή διατροφή...και μια δυο ατασθαλίες που και που χρειάζονται ...

Οσο για μενα, είμαι πολύ κουρασμένη. Βλέπω το notebook στο τραπέζι και βαριέμαι να παρω το φορτιστή για να το χρησιμοποιησω. Σημερα που εχω γυναικα για καθαριότητα εδέησα να το κάνω...Είμαι σαν μπαλα με ποδια και μαλλιά. Θα το πω και ας με βρίσετε...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!

Pou eisai kopela mou ???

Tora se skeuyomoun kai hthela na sou steilo sms. Hmoun sigourh oti genises.

Kane upomoni kopela mou, ligo emeine !!!

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα στην Dada...τί κάνεις? Μιλάς με το μωράκι σου? Κοντεύει και η δική σου μέρα, να ακούσουμε τα ευχάριστα!

pink hat το πόσο γέλασα με την μπάλα με πόδια, δεν φαντάζεσαι, να είσαι καλά!

Κάνε υπομονή λίγο έμεινε. Θα πας με φ.τ. ή προγραμματισμένα???

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην Dada...τί κάνεις? Μιλάς με το μωράκι σου? Κοντεύει και η δική σου μέρα, να ακούσουμε τα ευχάριστα!

Geia sou koritsaki mou !!!

Mia milame mia den milame, eksartate apo ta simptomata ... Einai ales 7 hmeres k tha perasoun pou tha paei !!!

I pink (Penelope) exei didima, koritsi kai agori kai tha paei programstismena na genisi. Se liges meroules tha ta parei stin agkalia tis !!!

Yv7Sp2.png

Geia sou koritsaki mou !!!

Mia milame mia den milame, eksartate apo ta simptomata ... Einai ales 7 hmeres k tha perasoun pou tha paei !!!

I pink (Penelope) exei didima, koritsi kai agori kai tha paei programstismena na genisi. Se liges meroules tha ta parei stin agkalia tis !!!

Γεια σου Dadaki, Με το καλο να ΜΑΣ ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!

Διαφημίσεις

Geiaaaaa sou Linaki !!!

Teleio to tragoudaki auto. To akouw sinexia.

Makari tin ali Pempti na xorevoume oles to xontro mpizeli !!!

Dadaki μου ετοιμασου την πεμπτη για το μεγαλο παρτι!!!!!!!!!

Ευχομαι να ανοιξεις το χορο των θετικων χοριακων!!!!!!

Και να εχεις 3ψηφιο νουμερο.

Φιλακια

Κορίτσια μου, οπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, ειμαι καλά, ίσως παραπάνω από ότι πρέπει...:wink: αναμονη και πάλι αναμονή. Απλως η λαικη ρήση, "καλή λευτεριά" αποκτάει τεράστιο νοημα αυτές τις μέρες. Πραγματικά είμαι ενα ράκος χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου δηλαδη... Αυριο θα ξέρω ακριβώς το πρόγραμμα,δηλαδή αν θα γεννήσω την Δευτέρα ή την Τρίτη. Βασικά θα εξαρτηθεί απο το επειγον της καταστασης (που δεν είναι έτσι όπως τα βλέπω τα πραγματα) και απο τη διαθεσιμότητα χειρουργείων. Φοβάμαι οτι το πιθανότερο σενάριο είναι για Τρίτη γιατι το μοτο της γιατρου μου ειναι να κρατησουμε οσες μερες μπορουμε για να παρουν βάρος. Ευχομαι να πηραν κατι παραπάνω να μην μπουν θερμοκοιτιδα. Ουφ...!αντε να δουμε..

Νταντακι πιστεύω οτι θα τα μας φερεις τα καλά νεα γιατι και στατιστικα να το παρεις δεν γινεται...εγω μάλλον θα ειμαι στο μαιευτηριο εκείνη τη μέρα αλλά θα ενημερωθώ...

Σας φιλώ όλες.....

kOZcp3.png

γεια σου κορίτσι, η Dada με κάλυψε. Θα παω με καισαρική γιατί έχω δίδυμα αφενός και αφετέρου εχω ηδη κανει καισαρική στο γιο μου. Ασε που εχω και περίδεση οπότε πάλι καλά γιατι τις περιδέσεις σε φ.τ τις αφαιρουν χωρίς καμία απολύτως ναρκωση....αυτό δεν θέλω να το ζήσω.

Οσο για το ότι μοιάζω με μπαλα με πόδια δεν απέχει και πολύ απο την πραγματικότητα. Μέτρησα σημερα την περίμετρο της κοιλιάς μου. Είναι 1 μέτρο ακριβώς. Φαντασου λοιπόν αυτό σε εναν άνθρωπο 1,56 ! Δεν περιγραφω αλλο

kOZcp3.png

τί κανεις Πενελοπε;;;; ετοιμη η βαλιτσουλα;;;; ο γιοκας σου τί κανει;;;

Γεια σου στυλατη κοπελάρα μου! Πως είσαι; Κανένα ζουμερό νέο; Εστω και στεγνό δηλαδή δεν πειράζει, τουλάχιστον να ζησω μέσα απο τις ζωές των άλλων. :tongue::tongue:

Εγω εχω ετοιμη βαλίτσα εδω και 2 εβδομαδες. Βέβαια δεν ξέρω με αυτο τον καιρό τι ακριβώς να πάρω. Ειχα αγορασει μακρυμανικη νυχτικιά και δεν λέει να δροσίσει λίγο. Οποτε θα σκασω. Εβαλα μεσα και τιραντε νυχτικιες και δυο ειδών ρόμπες...ουτε ταξίδι να πηγαινα.

Ο γιος μου ψιλοκρύωσε και βηχει αυτες τις μέρες και σαν να αρχίζω να νιώθω κάτι κι έγω. Θα το πω αυτό αυριο στη γιατρό μπας και με βάλει νωρίτερα να μην ανεβάσω κανενα πυρετο...Βεβαιαο ο γιος απλως καταροή έχει και λίγο βήχα, αλλά κάθε φορά όλο και κάτι με κολλάει

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...