Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου.Βλέπω πολλή ησυχία έχουμε τώρα τελευταία.

Δημητρούλα έχει δίκιο η Νταντα.Μην τα πετάς στείλτα πίσω στην εταιρεία.Δεν είναι δυνατόν με σημερινή ημερομηνία να έχουν σκουλίκια!!!!:evil::evil:

Νταντάκι μου μακάρι να έχουν πάει όλα καλά και να μεγαλώνει το σποράκι σου!!!

Ειρηνάκι μου πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά στην νέα δουλειά.Άρα κάθε εμπόδιο για καλό που λένε!!!

Λαμπρινούλα δεν το πιστεύω τι έκαναν στη φίλη σου.Κανονικά αυτό χωράει μήνυση.Δεν γίνεται να παίζουν έτσι με τον πόνο μας και την αγωνία μας.Αλλά αυτοί στηρίζονται στο γεγονός ότι είναι πολύ χρονοβόρες αυτές οι διαδικασίες και συχνά και εμείς δεν έχουμε το κουράγιο πάνω στον πόνο μας να προβούμε σε τέτοιες διαδικασίες.Αλήθεια τώρα τι θα κάνει???Είναι ιάσιμο τουλάχιστον???

Λινάκι μου κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός.Δεν μπορεί θα βρει τι φταίει και έτσι θα κάνεις με μεγαλύτερη ασφάλεια την επόμενη προσπάθειά σου που εύχομαι να είναι και η τελευταία σου!!!!

Πηνελοπάκι κανένα νέο???

Νυχτεριδούλες μου που χαθήκατε???Για ελάτε πίσω γιατί μου λείπετε!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!933579dgz7jhs5b0.gif

Αχ πόσο χαίρομαι που έχω κάποιον να καλημερίζω κι ας μην είμαι στην μέση προσπάθειας ή κάτι τέτοιο.....νομίζω ότι θα αγαπήσω πιο πολύ το cafe!

Εγώ το μόνο που κάνω είναι κανονίζω πού θα ξοδέψω χρήματα...έτσι μου λέει ο άντρας μου γιατί έχω κάνονίσει εξόδους μέχρι και το άλλο ΣΚ!!:D:D:D:D

ΛΙΝ μου 12η προσπάθεια? Ηρωας είσαι!

labrinipo μου να τα πάρω να τα πάω που??? Από εξετάσεις καλός είναι αλλά όπως και εγώ ειπα και ο γιατρός φταίει ο σπόρος :? Προσανατολίζομαι στο εξωτερικό αν αποτύχω πάλι. Προτρέχω λίγο αλλά καλό είναι να υπάρχει εναλλακτικό πλάνο!Θα περιμένω βέβαια τις εξετάσεις και βλέπουμε! Αλλά αυτό το : Ολα πολύ καλά...και μηδέν πολύ μου την δίνει!

leuta κάτι μου λέει ότι κάνεις μια υπέροχη δουλειά!!! Νηπιαγωγός είσαι?

mimitra στείλτα πίσω, θα συμφωνήσω και εύχομαι να μην σου τριτώσει!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα κορίτσια!933579dgz7jhs5b0.gif

Αχ πόσο χαίρομαι που έχω κάποιον να καλημερίζω κι ας μην είμαι στην μέση προσπάθειας ή κάτι τέτοιο.....νομίζω ότι θα αγαπήσω πιο πολύ το cafe!

Εγώ το μόνο που κάνω είναι κανονίζω πού θα ξοδέψω χρήματα...έτσι μου λέει ο άντρας μου γιατί έχω κάνονίσει εξόδους μέχρι και το άλλο ΣΚ!!:D:D:D:D

ΛΙΝ μου 12η προσπάθεια? Ηρωας είσαι!

Καλημερα mom, καλα κανεις και θα το ριξεις εξω.

Αυριο θα παω στο γενεσις να Με δει ο ανοσολογος ελπιζω να βρω την αιτια για να ΣΥΝΕΧΙΣΩ νεα προσπαθεια.

Ολες ειμαστε ηρωες αφου ΕΧΟΥΜΕ μπει σε αυτη τη διαδικασια της εξωσωματικης.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???

Εγώ θα φύγω σε λίγο γιατί έχω εκτάκτως μάθημα νωρίτερα!!!

Είδες τι ωραία είναι mom μου να έχεις να καλημερίζεις κάποιον???Βέβαια τώρα τελευταία έχουμε αραιώσει λίγο,αλλά θα επανέλθουμε!!!

Η leuta δουλεύει σε δημοτικό και έχει ειδικότητα πληροφορικής.Και εγώ δουλέυω σε δημοτικό και σε φροντιστήριο και έχω ειδικότητα ξένης γλώσσας(γερμανικά).Όντως είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με παιδιά.Εμένα μου έκανε και πολύ καλό όλο αυτό το διάστημα που προσπαθούμε για παιδάκι.Τώρα τελαυταία έχω αρχίσει να φρικάρω λίγο με την έννοια ότι κοιτάζω τα παιδάκια(ειδικά τα μικρά)και αναρωτιέμαι πότε θα έρθει και το δικό μου,αλλά θα το ξεπεράσω.

Δυστυχώς πρέπει να φύγω.Τα λέμε το βραδάκι!!!

Λινάκι μου κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός.Δεν μπορεί θα βρει τι φταίει και έτσι θα κάνεις με μεγαλύτερη ασφάλεια την επόμενη προσπάθειά σου που εύχομαι να είναι και η τελευταία σου!!!

Καλημερα roubaki, αυριο ελπιζω να δω φως στην περιπτωση μου.

Σε φιλω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???

Εγώ θα φύγω σε λίγο γιατί έχω εκτάκτως μάθημα νωρίτερα!!!

Είδες τι ωραία είναι mom μου να έχεις να καλημερίζεις κάποιον???Βέβαια τώρα τελευταία έχουμε αραιώσει λίγο,αλλά θα επανέλθουμε!!!

Η leuta δουλεύει σε δημοτικό και έχει ειδικότητα πληροφορικής.Και εγώ δουλέυω σε δημοτικό και σε φροντιστήριο και έχω ειδικότητα ξένης γλώσσας(γερμανικά).Όντως είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με παιδιά.Εμένα μου έκανε και πολύ καλό όλο αυτό το διάστημα που προσπαθούμε για παιδάκι.Τώρα τελαυταία έχω αρχίσει να φρικάρω λίγο με την έννοια ότι κοιτάζω τα παιδάκια(ειδικά τα μικρά)και αναρωτιέμαι πότε θα έρθει και το δικό μου,αλλά θα το ξεπεράσω.

Δυστυχώς πρέπει να φύγω.Τα λέμε το βραδάκι!!!

Καλο μαθημα

Θα ερθει κ. Το δικο σου ΠΑΙΔΑΚΙ κ θα ειναι πολυ τυχερο που θα σε εχει μανουλα.

ΛΙΝ σίγουρα θα βρεις την λύση ή τουλάχιστον θα αποκλείσεις και αυτούς τους παράγοντες! Να πας και να μας ενημερώσεις!

Εγώ έχω ξεσαλώσει....πάντα το κάνω αυτό. Η αποτυχία μου δίνει φτερά! Ετσι και πετύχω θα βαλτώσω στο κρεβάτι μου από φόβο, το πιστεύω!!!:D:D:D

roubies καλή δουλίτσα. Κάποια στιγμή θα μαθαίνεις και στο δικό σου παιδάκι Γερμανικά, είμαι σίγουρη. Πλησιάζει η ώρα! Πόσα χρόνια πια να προσπαθούμε? Θα μας δει απο εκεί πάνω και θα μας το στείλει!!!

112474tscedfbm45.gif112474tscedfbm45.gif112474tscedfbm45.gif112474tscedfbm45.gif

1116566e3lmaeaw4h.gif

ΛΙΝ σίγουρα θα βρεις την λύση ή τουλάχιστον θα αποκλείσεις και αυτούς τους παράγοντες! Να πας και να μας ενημερώσεις!

Εγώ έχω ξεσαλώσει....πάντα το κάνω αυτό. Η αποτυχία μου δίνει φτερά! Ετσι και πετύχω θα βαλτώσω στο κρεβάτι μου από φόβο, το πιστεύω!!!:D:D:D

roubies καλή δουλίτσα. Κάποια στιγμή θα μαθαίνεις και στο δικό σου παιδάκι Γερμανικά, είμαι σίγουρη. Πλησιάζει η ώρα! Πόσα χρόνια πια να προσπαθούμε? Θα μας δει απο εκεί πάνω και θα μας το στείλει!!

Θα σας πω αυριο τα νεα μου.

Καλα κανεις κ φερεσαι δυναμικα ετσι πρεπει γιατι τα καλυτερα θα ερθουν για ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

Αυριο παω και σε διαιτολογο...θελω να χασω τα 8 κιλα (ναι 8 ) που εχω παρει σε εναν χρόνο.

Εκτός του ότι δεν προσέχω γενικά, υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα φάρμακα? Φαντάζομαι δεν βοηθάνε, αλλά επιβαρύνουν?

1116566e3lmaeaw4h.gif

Αυριο παω και σε διαιτολογο...θελω να χασω τα 8 κιλα (ναι 8 ) που εχω παρει σε εναν χρόνο.

Εκτός του ότι δεν προσέχω γενικά, υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα φάρμακα? Φαντάζομαι δεν βοηθάνε, αλλά επιβαρύνουν?

Πεντε χρονια που ειμαι στη διαδικασια εξωσωματικων εχω φουσκωσει αλλα ΤΟ προβλημα ειναι στην κοιλια.

Ναι φταινε κ τα φαρμακα

Διαφημίσεις

Πεντε χρονια που ειμαι στη διαδικασια εξωσωματικων εχω φουσκωσει αλλα ΤΟ προβλημα ειναι στην κοιλια.

Ναι φταινε κ τα φαρμακα

ΜΜΜΜ Χαίρομαι που μου το λες. Ημουν ανάμεσα σε δυο διαιτολογους εκ των οποίων την μία την ξέρουμε από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον και αμφιταλαντευόμουν αν θα έπρεπε να την προτιμήσω. Τελικά κατέληξα να επιλέξω την "ξενη" για να μπορώ να της λέω κάθε φορά ότι πχ παίρνω κορτιζόνη, φάρμακα κτλ....να μου το προσαρμόζει ανάλογα.

Στις γιορτές θα είμαι κορμάρααααααααααααα :D:D:D:D:D Νομίζω 1κιλο/βδομάδα είναι εφικτός στόχος (χωρίς φάρμακα). Να τα χάσω να έχω να παίρνω στην εγκυμοσύνη :-D:grin::-D:grin::-D

ΛΙΝ δεν εργάζεσαι?

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα...

Τι κάνετε αγάπες μου σήμερα?

Μομ αστα τα κιλά μεγάλο θέμα...και εγώ έχω πάρει..χάνω κάποια μέχρι την επόμενη προσπάθεια και μετά φτου και από την αρχή..τώρα είμαι στο +4...καλά πάω έτσι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι μου κάνετε; Επεσε μεγάλη ησυχία το τριήμερο και μας παρέσυρε και μέσα στην εβδομάδα. Τι να γίνει, δεν πειράζει, είχαμε λογοδιάρροια την περασμένη δεν γινεται κάθε μέρα.

Λιν, εχεις πολύ κουράγιο. Μπραβο σου. Νομίζω το κυριότερο είναι να βρεις τι φταίει. Μετά μπορείς να πάρεις και λιγάκι το χρόνο σου, να ηρεμήσεις, να χαρείς το αντράκι σου, την υγεία σου, το σπίτι σου και προχωράς. Είσαι μικρή ακόμα και πιστεύω οτι θα σου έρθει το πολυπόθητο, αλλά κοίτα και λιγάκι τον εαυτό σου, ωστέ οταν με το καλό αρριβάρει να το υποδεχτείς με όλη την αγάπη που ήδη βάζεις αυτη τη στιγμή σε κάθε προσπάθεια.

Μοm_dad κι εμένα και οι δύο κυκλοι διέγερση με άφησαν με ενα κιλάκι παραπάνω αλλά τα προσθεσα στα κιλά εγκυμοσύνης ...Θα επανέλθεις μην αγχώνεσαι, το κυριο είναι να μη διατηρεις μια σωστή και σταθερή διατροφή...και μια δυο ατασθαλίες που και που χρειάζονται ...

Οσο για μενα, είμαι πολύ κουρασμένη. Βλέπω το notebook στο τραπέζι και βαριέμαι να παρω το φορτιστή για να το χρησιμοποιησω. Σημερα που εχω γυναικα για καθαριότητα εδέησα να το κάνω...Είμαι σαν μπαλα με ποδια και μαλλιά. Θα το πω και ας με βρίσετε...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!

kOZcp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!!

Τί κανετε;;;

Πηνελοπη σε ειχα στο μυαλό μου απο το πρωί.... καλά που εγραψες γιατί πίστευα ότι γέννησες!!!

Αναστασω τί κανεις κοριτσαρα;;; δουλίτσα είσαι;;;

Η Μόρφω τί κανει;;; γιατί εξαφανίστηκε;;;

φιλιά σε όλες!!!

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι μου κάνετε; Επεσε μεγάλη ησυχία το τριήμερο και μας παρέσυρε και μέσα στην εβδομάδα. Τι να γίνει, δεν πειράζει, είχαμε λογοδιάρροια την περασμένη δεν γινεται κάθε μέρα.

Λιν, εχεις πολύ κουράγιο. Μπραβο σου. Νομίζω το κυριότερο είναι να βρεις τι φταίει. Μετά μπορείς να πάρεις και λιγάκι το χρόνο σου, να ηρεμήσεις, να χαρείς το αντράκι σου, την υγεία σου, το σπίτι σου και προχωράς. Είσαι μικρή ακόμα και πιστεύω οτι θα σου έρθει το πολυπόθητο, αλλά κοίτα και λιγάκι τον εαυτό σου, ωστέ οταν με το καλό αρριβάρει να το υποδεχτείς με όλη την αγάπη που ήδη βάζεις αυτη τη στιγμή σε κάθε προσπάθεια.

Μοm_dad κι εμένα και οι δύο κυκλοι διέγερση με άφησαν με ενα κιλάκι παραπάνω αλλά τα προσθεσα στα κιλά εγκυμοσύνης ...Θα επανέλθεις μην αγχώνεσαι, το κυριο είναι να μη διατηρεις μια σωστή και σταθερή διατροφή...και μια δυο ατασθαλίες που και που χρειάζονται ...

Οσο για μενα, είμαι πολύ κουρασμένη. Βλέπω το notebook στο τραπέζι και βαριέμαι να παρω το φορτιστή για να το χρησιμοποιησω. Σημερα που εχω γυναικα για καθαριότητα εδέησα να το κάνω...Είμαι σαν μπαλα με ποδια και μαλλιά. Θα το πω και ας με βρίσετε...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!

τί κανεις Πενελοπε;;;; ετοιμη η βαλιτσουλα;;;; ο γιοκας σου τί κανει;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...