Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..????

ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ:(:(:(

Ειμαι στο μαθημα...ερωτα...γραφω βιαστικα στα διαλλειματα και δεν μπορω να μιλησω στο κινητο...:(

Εχω μαθημα ως τις 16¨30

Σου στελνω ενα μεγαλο φιλι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας!

Σας πεθύμησα! Τι μου κάνετε? έχουμε κανένα όμορφο νέο?

Εμείς είμαστε άρρωστοι...:( το ένα μωρο έπαθε βρογχιτιδα (ευτυχως ο άλλος ναι καλά κτυπά ξύλο) και γω μαστιτιδα και είμαστε χάλια.. Το μωρο κάνει συνεχεια μασκουλες βηχει και δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Όσο για τη μαστιτιδα (εκτός απο τον ψηλό πυρετό το ρίγος πόνο στο στήθος και ότι ήμουν στα πατώματα) νομίζω έφερε το τελικό κτύπημα στον θηλασμο το γαλα μου μειώθηκε απίστευτα... Ούφου! Δεν τελειώνουν τα βάσανα ποτέ. Το να γίνεις μαμά έρχεται με ένα τσουβάλι γεμάτο έγνοιες και άγχος. Μακάρι να μπορούσα να χαλαρωνω και να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά της ζωής! Νομίζω πως όλοι πρεπει να το προσπαθήσουμε αυτό καλό θα μας κάνει!

Τεσπα μη σας πρήζω με τα δικά μου πείτε εσείς!

Η πηνελοπη γέννησε?

Η Λαμπρινούλα μας πως τα παει με το μωρακι?

Η μιμιτρουλα πόσος καιρός έμεινε?

Οι υπόλοιπες φίλες που άρχισαν/ζουν?

Χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???

Αρτεμάκι μου λυπάμαι πολύ που έχετε τέτοιες ταλαιπωρίες.Ελπίζω σύντομα να είσαι και εσύ και το μπουμπούκι σου καλά.

mom έφαγες όλη μέρα τελικά χθες στο γιατρό.Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρεις στην επόμενη προσπάθειά σου να μείνεις έγκυος και να μην έχεις άλλη ταλαιπωρία.

Αναστασία μου καλά είσαι κουκλάρα???

Νταντάκι να χαρείς αυτό το διάστημα που είσαι σπίτι και να ξεκουραστείς!!!

Ανιτάκι μου όλα καλά και εσύ???

Εφάκι μακάρι να μπορεί κάθε φορά κάποιος να σε γυρίζει σπίτι,ώστε να γυρνάς λίγο νωρίτερα.Καλά τα ακούω τα νέα από το γιατρό.Πάρτε τις αποφάσεις σας με το αντράκι σου και να ξεκινήσετε και εσείς!!!!

Διδυμάκι μου σε πεθύμησα! Αννιτακι μου σε φιλω! Δημητρουλα που εισαι?

Παω στο αλλο σχολειο...σας χαιρετω...αν προλαβω θα μπω το βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διδυμάκι μου σε πεθύμησα! Αννιτακι μου σε φιλω! Δημητρουλα που εισαι?

Παω στο αλλο σχολειο...σας χαιρετω...αν προλαβω θα μπω το βραδυ!

Φιλάκια κούκλα.Καλή δουλίτσα!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες μου!

Εδώ είμαι κι εγώ. .

Σταθερή αξία!

Τα νέα μου, τελειώσαμε με το σπίτι, είναι πλέον καθαρό και μαζεμένο, οπότε χθες και σήμερα ξεκουράζομαι και απολαμβάνω την ηρεμία μου!

Έφη μου μετά το αποτέλεσμα της ΑΜΗ, πήρατε κάποιες αποφάσεις για γιατρό?

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, οπότε αν το έχεις ήδη γράψει, σορυ.

Νταντάκι μου τι κάνει το κοτοπουλάκι σου? :-)

Αρτεμάκι Κύπριο, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΨΥΧΗΗΗΗΗΗ????

Περαστικά και σε σενα και φυσικά στο μικρό σου πρίγκηπα.

Τα νέα εδώ είναι ότι περιμένουμε τα ευχάριστα της Ντανιέλας στις 08/11.

Η Πηνελόπη ακόμα δε γέννησε, περιμένουμε απο μέρα σε μέρα.

Εγώ είμαι 29+4 και παρακαλάω κάθε μέρα να με αξιώσει να το πάρω αγκαλίτσα κάπου μέσα στις γιορτές. . Απο Χριστούγεννα? Πρωτοχρονιά? Μέχρι Φώτα το πολύ!

Έχω καιρό ακόμα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε παιδιά βάζω να βράσω κατι ταλιατελες μπαριλα οι οποίες εληγαν ΣΗΜΕΡΑ και αναδυθηκαν στο νερό σκουλήκια! !! Μικρά μικρά άσπρα σκουλήκια! !!!

Ευτυχώς που τα είδα!

Κανονικά τα μακαρόνια κρατάνε και λίγο παραπάνω, έτσι δεν είναι?

Αφού σήμερα έληξαν, δεν έληξαν πριν ενα μήνα!

Ασε που τα εχω σε δροσερό και ισκιερο μέρος.

Τς τς τς...

Μαλ@κισμενες εταιρείες...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε παιδιά βάζω να βράσω κατι ταλιατελες μπαριλα οι οποίες εληγαν ΣΗΜΕΡΑ και αναδυθηκαν στο νερό σκουλήκια! !! Μικρά μικρά άσπρα σκουλήκια! !!!

Ευτυχώς που τα είδα!

Κανονικά τα μακαρόνια κρατάνε και λίγο παραπάνω, έτσι δεν είναι?

Αφού σήμερα έληξαν, δεν έληξαν πριν ενα μήνα!

Ασε που τα εχω σε δροσερό και ισκιερο μέρος.

Τς τς τς...

Μαλ@κισμενες εταιρείες...

Geia sou koukla !!!

Ma ti einai auto pou se vrike me ta skoulikia !!!

Min ta petas. Valta se ena kouti, grapse k ena mail me ta xondra parapona k tha deis oti tha sou steiloun zimarika gia enan xrono !!!

Yv7Sp2.png

Geia sou koukla !!!

Ma ti einai auto pou se vrike me ta skoulikia !!!

Min ta petas. Valta se ena kouti, grapse k ena mail me ta xondra parapona k tha deis oti tha sou steiloun zimarika gia enan xrono !!!

Χεχεχεχε! Δεύτερο κρούσμα σκουληκιών! !

Με κυνηγάνε!

Το πρώτο δε το έχω πει στα κοριτσια, ασε, θα σιχαθουν!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Επιτ'ελους τελος!

Ηρθα σε ενα ιντερνετ καφε να περιμνεω το λεωφορειο (στις 6 :rolleyes:) και να ετοιμασω υλικο για το σχολειο...

Να σας πω την αληθεια ειμαι κομματια να ετοιμασω υλικο τωρα αλλα δερν εχω αλλη ωρα...

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Λεμε μαλλον για Σαλονικα...οταν ξερω ακριβως θα σας πω...

Κοριτσια θα ετρωγα ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΛΑ!

Με τις αδειες ανευ αποδοχων δεν ειχα σχολειο, ουτε προισταμενο και δεμε ενημερωσε κανεις για την απογραφη στον ΕΟΠΥΥ η οποια ληγει ΑΥΡΙΟ! Ευτυχως με πηρε ο παλιος Διευθυντης και μου το ειπε και την εκανα σημερα....Ουτε φαρμακα θα μπορουσα να παρω...:rolleyes::rolleyes::roll::roll::roll:

Ημουν και τυχερη σε κατι...μη γκρινιαζω μονο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπερα κουκλιτσες μου! ειμαστε καλα αλλα αρχισαμε τις αγκαλιτσες και δεν προλαβαινω και η μικρη ψιλοζηλευει σήμερα ήθελε πιπιλα και εγινε λίγο χαμος.

Mom Dad καλη επιτυχια γλυκουλα μου ελπίζω να πανε ολα καλα αυτη την φορα βεβαια αν δεν εισαι ευχαριστημενη απο το κεντρο περνεις τα εμβρυακια σου και τα πας αλλου, το οτι τα εκανες εκει δεν σημαινει κι οτι πρεπει να τα βαλεις εκει. Καλη επιτυχια.

Daniella μου προσευχομαι να πανε ολα καλα και το εμβρυακι να γαντζωθει.

Αρτεμις μου περαστικα στο μικρουλη σου και σε σενα μας πως βρε παιδι μου μαστιτιδα και ποναει κρίμα, αλλα ολα περναν θα δεις πολλα φιλια.

Εφακι τελεια η ΑΜΗ τι να πω κι εγω δηλαδη, αρα εσυ θα κανεις πανω απο δυο παιδια τελικα.

Πηνελοπακι μου τα μωρακι μας εχουν εκπληξει ευχαριστα ειδες ξεπερασαν καθε προσδοκια. πολλα φιλια με το καλο.

Ναντιουλα μου πως εισαι?

Νασταζια ποτε ξεκινας?

Kale ειρηνουλα μου μας ελειψες.

Μορφω πολλα φιλια.

Αθανασια τι να πω για το αγγελουδι ο θεος να φυλαει παναγιτσα μου.

Αναστασια μου πως περνας ποτε θα μας ερθεις καμια βολτίτσα.

Κοριτσια εχω σοκαριστει αυτες τις μερες με την φιλη μου την Μαρινα μετα απο αρκετες προσπαθειες πήγε σε εναν γνωστο γιατρο κι αυτος της υποσχεθηκε οτι θα φτιαξει το προβλημα της και θα την καθαρίσει και θα μεινει εγκυοος τελικα μετα απο δυο υστεροσκοπίσεις κι αφου εβγαλε συμφύσεις την κατστρεψε της το ειπε ο επομενος γιατρος που πηγε της εχει τρυπησει την μητρα απιστευτο? κοριτσια προσοχη! Πολλα φιλια σε ολες:|

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΛΙΝΑΚΙ μου λυπαμαι! Εχεις ταλαιπωρηθει τοσο πολυ! Σου ειπαν τι μπορει να φταιει? Εχεις και αλλα μωρακια στην καταψυξη?

Καλησπερα

Leutaκι τελειωσαν καλα ηταν εκανα ΤΡΕΙΣ προσπαθειες Με αυτα που ειχα, περιμενω να ξεκινησω νεα προσπαθεια Με φρεσκα εμβρυακια.

Ο Παντος δεν το περιμενε αρνητικο κ αποροι κ μου ΕΙΠΑΙ την παρασκευη να παω στο κεντρο να Με ΔΕι ανοσολογος.

Το εχω ξεπεραση το αποτελεσμα δεν θελω να κοιταω πισω,αλλα μπροστα.

Εσυ ολα καλα;

image.php?u=35426&dateline=1369653980

γλυκούλες μου τι κάνετε?

εγώ είμαι καλά... έχω πολύ άγχος ακόμα στο νέο κατάστημα αλλά είναι πολύ καλά τα πράγματα εκεί! είμαι πολύ τυχερή κορίτσια..... είναι όλα τα παιδιά πάνω κάτω στην ηλικία μου και μπορώ να πω πως με έχουν αγκαλιάσει και διαρκώς με καθησυχάζουν...και πειράζουν βεβαίως βεβαίως... :-D

Λινάκι μου στενοχωρήθηκα πολύ με το αποτέλεσμά σου...ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα και να βρεις απαντήσεις....

Καλησπερα kale, ολα στη ζωη ειναι που θα ΠΑΕΙ θα ερθουν κ καλυτερες μερες, ειμαι πολυ καλα ετοιμαζομαι για νεα προσπαθεια αλλα πρωτα στον ανοσολογο αφου μου το ειπαι ο παντοςθα τον δω την παρασκευη ελπιζω να βρω τη λυση.

Χαιρομαι που εισαι καλα! να μην εχεις αγχος αφου σου φαιρονται ωραια.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...