Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν έχω ωάρια και αν βγάλω είναι τζούφια....:(:(:(

Πρόωρη εμμηνόπαυση! Δεν πειράζει όμως...η δουλειά μας να γίνει!

Και ήθελα και πολλα παιδια.....χαχαχα

Να τι ήθελα να σε ρωτήσω λοιπόν..

Ασχετη εδώ...

Και πως έχεις περίοδο?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες.....

Εφη να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου άμεσα μέχρι τα 40 και εγώ στην εμμηνοπαυση θα είμαι.

Αθανασία μου στην ομόνοια δίνουν άλλα φάρμακα και όχι της εξωσω.

Μοm-dad τι περνάς και εσύ κοπέλα μου?Τι λούκι?Να σε ρωτήσω ήθελα γιατί κάνεις με δανεικά και όχι με δικά σου?Κάπου το έχεις πει αλλά δεν θυμάμαι....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.???

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Αννιτάκι μου ούτε εμένα μου κάνει αλλά αφού έχω τα κατεψυγμένα μου τί να κάνω? Να τα αφήσω? Ήδη έχουμε άγχος με τον σύζυγο μην κυκλοφορούν πουθενά παιδάκια του. Θέλω να πω με τόσα που έχουμε περάσει, έχουμε γίνει λίγο καχύποπτοι, μην γελάτε...όλα γίνονται!

ANASTASIA1976 με ορμονική υποκατάσταση, τύπου σικλακουρ, κυρίως γιατί και όταν έχω είναι πολύ ακανόνιστη και δεν θέλουμε να αφήσουμε τον οργανισμό σε τέτοια κατάσταση ακόμα!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Αννιτάκι μου ούτε εμένα μου κάνει αλλά αφού έχω τα κατεψυγμένα μου τί να κάνω? Να τα αφήσω? Ήδη έχουμε άγχος με τον σύζυγο μην κυκλοφορούν πουθενά παιδάκια του. Θέλω να πω με τόσα που έχουμε περάσει, έχουμε γίνει λίγο καχύποπτοι, μην γελάτε...όλα γίνονται!

ANASTASIA1976 με ορμονική υποκατάσταση, τύπου σικλακουρ, κυρίως γιατί και όταν έχω είναι πολύ ακανόνιστη και δεν θέλουμε να αφήσουμε τον οργανισμό σε τέτοια κατάσταση ακόμα!

ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!!!!!!!:P:p

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ( ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ...!!!!!:D:D:D

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Σορυ για την αδιακρισία απλά τόσο καιρό το είχα μεγάλη απορία...

Ολα καλά θα πάνε μπουμπού μην ανησυχείς...δύσκολος ο δρόμος μας αλλά θα τον περπατήσουμε.;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δεν έχω ωάρια και αν βγάλω είναι τζούφια....:(:(:(

Πρόωρη εμμηνόπαυση! Δεν πειράζει όμως...η δουλειά μας να γίνει!

Και ήθελα και πολλα παιδια.....χαχαχα

Να σε ρωτήσω κάτι? Με την ιδια δοτρια κανεις παντα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

με ορμονική υποκατάσταση, τύπου σικλακουρ, κυρίως γιατί και όταν έχω είναι πολύ ακανόνιστη και δεν θέλουμε να αφήσουμε τον οργανισμό σε τέτοια κατάσταση ακόμα!

Και γω αν το αφησω εχω καθε 50 μερες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σήμερα εχω και ολοημερο..θα γινει 8 να παω σπιτι...:roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σορυ για την αδιακρισία απλά τόσο καιρό το είχα μεγάλη απορία...

Ολα καλά θα πάνε μπουμπού μην ανησυχείς...δύσκολος ο δρόμος μας αλλά θα τον περπατήσουμε.;);)

Σιγά την αδιακρισία....αυτό είναι το λιγότερο. Ας γίνουμε μανούλες και όλα αυτά ούτε που θα τα θυμόμαστε! (πόσο καιρό και εσυ? Ουτε μια βδομαδα δεν σας ξέρω)

ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!!!!!!!:P:p

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ( ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ...!!!!!:D:D:D

Και εγώ τα πιστεύω...είδαμε και τα φρέσκα επιτυχίες...χαχαχα...ποτέ δεν ξέρεις!

Να σε ρωτήσω κάτι? Με την ιδια δοτρια κανεις παντα?

Μόνο μια φορά κατάφερα να κάνω κατεψυγμένα και άρα την ίδια δότρια. Τις υπόλοιπες είναι νέα προσπάθεια. Αααα και η επόμενη φυσικά.

Και γω αν το αφησω εχω καθε 50 μερες...

Σε νιώθω αλλά δεν πειράζει...όλα θα περάσουν!

Σήμερα εχω και ολοημερο..θα γινει 8 να παω σπιτι...:roll:

Καλά κουράγια!

Kalhmeraaaaaaa !!!

Prin ligo ksipnisa k tora xazevo. Ekana banio epitelous extes !!! Ax ti oreo pragma !!!

Kala eimai genika !!! Peimeno na perasoun oi hmeres na dw an katafere to moraki mou !!!

Filakiaaaa se oles !!!

Dada μου σε ζηλεύω.....μακάρι και εγώ να είχα την άνεση να κάτσω σπίτι μου!

Αυτό με το μπάνιο όντως μεγάλη πίκρα! Αν και εγώ ενα γρήγορο ντους το έκανα...δεν άντεχα με τόση προγεστερόνη...κολλουσα!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Σιγά την αδιακρισία....αυτό είναι το λιγότερο. Ας γίνουμε μανούλες και όλα αυτά ούτε που θα τα θυμόμαστε! (πόσο καιρό και εσυ? Ουτε μια βδομαδα δεν σας ξέρω)

Και εγώ τα πιστεύω...είδαμε και τα φρέσκα επιτυχίες...χαχαχα...ποτέ δεν ξέρεις!

Μόνο μια φορά κατάφερα να κάνω κατεψυγμένα και άρα την ίδια δότρια. Τις υπόλοιπες είναι νέα προσπάθεια. Αααα και η επόμενη φυσικά.

Σε νιώθω αλλά δεν πειράζει...όλα θα περάσουν!

Καλά κουράγια!

Dada μου σε ζηλεύω.....μακάρι και εγώ να είχα την άνεση να κάτσω σπίτι μου!

Αυτό με το μπάνιο όντως μεγάλη πίκρα! Αν και εγώ ενα γρήγορο ντους το έκανα...δεν άντεχα με τόση προγεστερόνη...κολλουσα!

Kai egw to idio ala anteksa. Ekana tin Paraskevi to vradi prin tin emvriometafora k meta extes to vradi. Poles fores eperna ta utrogestan mono apo to stoma.

Καλημέρα υπναρού μου.......τι κάνει το σποράκι σου?

Αχ Παναγια μου όλα καλά να πάνε.

Mom εχουμε μιλήσει και στο παρεντς παλαιότερα...που να θυμάσαι και εσύ?

Edw eimai agapoula !!! Kala einai to moraki mou. Vevea den niotho kati ala nomizo oti einai noris akoma.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...