Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πήρα! Τους είπα ανοργάνωτους αλλά με το γάντι και μου λέει μια κυρία εκεί να πάω ό,τι ώρα θέλω πριν τις 7:00. Κοινώς θα περιμένω μέχρι να βγάλω άσπρα μάλλια αλλά δεν πειράζει, η δουλειά μου να γίνει. Οπότε φεύγω απο γραφείο και πάω εκεί....

Και εγώ ιντερνετ και ταινιουλες και σήριαλ. Περνάει γρήγορα ο καιρός!!!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

γλυκούλες μου τι κάνετε?

εγώ είμαι καλά... έχω πολύ άγχος ακόμα στο νέο κατάστημα αλλά είναι πολύ καλά τα πράγματα εκεί! είμαι πολύ τυχερή κορίτσια..... είναι όλα τα παιδιά πάνω κάτω στην ηλικία μου και μπορώ να πω πως με έχουν αγκαλιάσει και διαρκώς με καθησυχάζουν...και πειράζουν βεβαίως βεβαίως... :-D

Λινάκι μου στενοχωρήθηκα πολύ με το αποτέλεσμά σου...ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα και να βρεις απαντήσεις....

Νταντάκο μου να κάθεσαι στην αγκαλίτσα του καλού σου... άντε.... και μετά.... κλαρίνα θα σου ετοιμάσουν οι φούλες σου!

Νελλάκι μου τόσο ωραία που τα έχεις τα μικράκια σου και τόση καλή παρέα που κάνουν τα δυο τους στη φωλίτσα τους που νομίζω πως θέλουν να φτάσουν τις 40 εβδομάδες όπως τα πάνε!!!

Λαμπρινούλα ελπίζω να μη σε κουράζει ο γιοκαρίνας σου... άντε να δούμε τη θα πει η γιατρέσσα αυτή την εβδομάδα να ησυχάσετε και μ'αυτό....

Πατριωτάκι απλά έμεινα άφωνη με τα νέα σας..... τι να πω.... κουράγιο και δύναμη.....

Αρτεμισάκι μου ελπίζω να μου είσαι καλά και να έχουν ηρεμήσει τα πειναλέα ταρζανάκια σου!

αννούλα μου ελπίζω να είσαι σούπερ και να σχεδιάζεις υπέροχες διακοπές -γιατί όχι?- Χριστουγέννων!!!

MomDad καλώς όρισες! Γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι το μήνα που θα περιμένεις για να πάρεις γνώμες από άλλα ντοκτόρια?

σοκολατένια μου καλή δύναμη στην προσπάθεια! άντε και όταν ξαναγράψεις το ποστ να είναι απλά ένας τριψήφιος αριθμός!

σας γλυκοφιλώ όλες και θα επανέλθω το απόγευμα για τι άλλο? τι δεν έχω κάνει με καθυστέρηση δεκαημέρου? μα φυσικά να δώσω τη δικιά μου εκδοχή της κολωνακιώτικης συνάντησης....! χιχιχιχιχι! έχω λίγο δυσκολία στην πρόσβαση γιατί λείπει με άδεια το στεφάνι κι έχει μαζί του το λάπι τόπι αλλά θα την βρω την άκρη! :mrgreen::mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλημερα ομορφες! Διαβασα τα νεα σας αλλα δεν προλαβα να γραψω. Εχθες βρηκα ατομο και με γυρισε αρα στις 4 ημουν ηδη στο μαγαζι. Γινοταν ενας πανικος χαλασε και ο εκτυπωτης και ετρεχα!ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ μου σοκαριστηκα και λυπηθηκα πολυ με τα νεα...ακομα ψαχνω το γιατι σε τετοια ζητηματα...περασαν τοσα για να κανουν παιδακια και τους πηρε το 1 ξανα...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΛΙΝΑΚΙ μου λυπαμαι! Εχεις ταλαιπωρηθει τοσο πολυ! Σου ειπαν τι μπορει να φταιει? Εχεις και αλλα μωρακια στην καταψυξη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Η αμη 0,9....μιλησα με τον γιατρο, δεν εχω θεμα για τους επομενους μηνες ΤΕΛΙΚΑ... απλα ως τα 40 μπορει να μην εχω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την συμπαράστασή σας!!!

Ρηνάκι μου, τί καλά που βρήκες καλούς συναδέλφους!!!!

Το σαβ/κο θα είμαι στην πατρίδα, θα σου τηλ μήπως ανταμώσουμε.

Γράφε μας όταν μπορείς.

Εφη είδες? Μην αγχώνεσαι βρε μικρούλα.

Απλά πρεπει να αποφασίσετε και να μπείτε στο πρόγραμμα,

σιγά σιγά.

Νασταζιάκι πώς περάσατε εσείς κουτσούνα?

Ρε κορίτσια κανά νέο από Άννα-Cacao -Ζέττα έχουμε?

Καλημέρα κι απο εμένα!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!

leuta δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά μια χαρά μου φάνηκε προς το παρόν η ΑΜΗ σου!

kale έκανα την ίδια δουλειά το καλοκαίρι! Πήγα σε 4-5, όλοι τα ίδια μου λένε. Αφού ο άντρας μου δεν με πίστευε στο τέλος...μου λέει κάπου αλλού γυρνάς και μετά έρχεσαι και μου λες τα ίδια και τα ίδια :-D:grin::-D:grin:

Χθες ξενύχτησα στον γιατρό. Πήγα 17:20 και έφυγα στις 21:00 κόντεψα να πηδήξω κάτω από το παράθυρο :(:(:(

Μου πήρε δείγμα από το αίμα (μπλιαχ) για να δει λέει κάτι για την ποιότητα του ενδομητρίου, μου είπε να κάνω ΝΚ πάλι και κάτι για διαβητη (αν και αυτό στην ουσία επηρεάζει τα αυγά αλλά μπορεί να δημιουργήσει και επιπλοκές γενικότερα). Μου είπε ότι επιμένει ότι έπρεπε να έχω βάλει και τα 6 (νευρααααααααααααα εγω), ότι περίμενε να μείνω και ότι είναι θέμα χρόνου (με άλλα λόγια πάλι ευκολάκι μας είπε :twisted::twisted::twisted:).

Περιμένουμε την εξεταση σε 20 μέρες, να κάνω και εγώ τις δυο αυτές που μου είπε - θα καθυστερήσω λίγο γιατί κόβω σταδιακά την κορτιζόνη, μετά έναν κύκλο ενισχυμένο με σικλακουρ και στον επόμενο εμβρυομεταφορά.

Θετικά: α)Τουλάχιστον βρήκε κάτι να ψάξει, ο προηγούμενος είχε την απάντηση "Γκαντεμιά" και β) με το πρόγραμμα που έβαλε μας πάει 3 κύκλους μετά ενώ ο πρώτος μας πήγαινε στα καπάκια!

Αρνητικά: α)Τί αναμονή??? β)Πάλι ευκολάκι είμαστε και είναι θέμα χρόνου? Κοντεύει να γίνει θέμα αιώνα :(:(:(:(

Αχ πώς τα ακούτε????

Εννοείται ότι αν δεν πετύχω με τα κατεψυγμένα (τα οποία δεν τα έχει και σε εκτίμηση) αλλάζω γιατρό!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες.....

Εφη να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου άμεσα μέχρι τα 40 και εγώ στην εμμηνοπαυση θα είμαι.

Αθανασία μου στην ομόνοια δίνουν άλλα φάρμακα και όχι της εξωσω.

Μοm-dad τι περνάς και εσύ κοπέλα μου?Τι λούκι?Να σε ρωτήσω ήθελα γιατί κάνεις με δανεικά και όχι με δικά σου?Κάπου το έχεις πει αλλά δεν θυμάμαι....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα όμορφες.....

Εφη να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου άμεσα μέχρι τα 40 και εγώ στην εμμηνοπαυση θα είμαι.

Αθανασία μου στην ομόνοια δίνουν άλλα φάρμακα και όχι της εξωσω.

Μοm-dad τι περνάς και εσύ κοπέλα μου?Τι λούκι?Να σε ρωτήσω ήθελα γιατί κάνεις με δανεικά και όχι με δικά σου?Κάπου το έχεις πει αλλά δεν θυμάμαι....

Δεν έχω ωάρια και αν βγάλω είναι τζούφια....:(:(:(

Πρόωρη εμμηνόπαυση! Δεν πειράζει όμως...η δουλειά μας να γίνει!

Και ήθελα και πολλα παιδια.....χαχαχα

1116566e3lmaeaw4h.gif

Dada που είσαι μαρή??????????????????????????????????

Θα κοιμάται και θα ονειρεύεται το μωράκι της!!!:D:D:D:D

Και εγώ ρίχνω τρελούς ύπνους στις εμβρυομεταφοράς. Εκεί που δεν βάζω πωπώ κάτω στα κανονικά μου....τις μέρες της ξάπλας στρώνω δέρμα :-D:grin::-D

1116566e3lmaeaw4h.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ..!!!!!!:P:p:p

Καλημέρα κι απο εμένα!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!

leuta δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά μια χαρά μου φάνηκε προς το παρόν η ΑΜΗ σου!

kale έκανα την ίδια δουλειά το καλοκαίρι! Πήγα σε 4-5, όλοι τα ίδια μου λένε. Αφού ο άντρας μου δεν με πίστευε στο τέλος...μου λέει κάπου αλλού γυρνάς και μετά έρχεσαι και μου λες τα ίδια και τα ίδια :-D:grin::-D:grin:

Χθες ξενύχτησα στον γιατρό. Πήγα 17:20 και έφυγα στις 21:00 κόντεψα να πηδήξω κάτω από το παράθυρο :(:(:(

Μου πήρε δείγμα από το αίμα (μπλιαχ) για να δει λέει κάτι για την ποιότητα του ενδομητρίου, μου είπε να κάνω ΝΚ πάλι και κάτι για διαβητη (αν και αυτό στην ουσία επηρεάζει τα αυγά αλλά μπορεί να δημιουργήσει και επιπλοκές γενικότερα). Μου είπε ότι επιμένει ότι έπρεπε να έχω βάλει και τα 6 (νευρααααααααααααα εγω), ότι περίμενε να μείνω και ότι είναι θέμα χρόνου (με άλλα λόγια πάλι ευκολάκι μας είπε :twisted::twisted::twisted:).

Περιμένουμε την εξεταση σε 20 μέρες, να κάνω και εγώ τις δυο αυτές που μου είπε - θα καθυστερήσω λίγο γιατί κόβω σταδιακά την κορτιζόνη, μετά έναν κύκλο ενισχυμένο με σικλακουρ και στον επόμενο εμβρυομεταφορά.

Θετικά: α)Τουλάχιστον βρήκε κάτι να ψάξει, ο προηγούμενος είχε την απάντηση "Γκαντεμιά" και β) με το πρόγραμμα που έβαλε μας πάει 3 κύκλους μετά ενώ ο πρώτος μας πήγαινε στα καπάκια!

Αρνητικά: α)Τί αναμονή??? β)Πάλι ευκολάκι είμαστε και είναι θέμα χρόνου? Κοντεύει να γίνει θέμα αιώνα :(:(:(:(

Αχ πώς τα ακούτε????

Εννοείται ότι αν δεν πετύχω με τα κατεψυγμένα (τα οποία δεν τα έχει και σε εκτίμηση) αλλάζω γιατρό!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.????

ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ....ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..!!!!;);)

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..!!!!:-D:grin:

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...