Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε κορίτσια ακούσατε τι έγινε στη Γαλλία???Μια γυναίκα γέννησε ένα μωράκι και το είχε 23 μήνες μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου της,από την ώρα δηλαδή που γεννήθηκε μέχρι που το ανακάλυψε κάποιος τυχαία και φυσικά ειδοποίησε την αστυνομία.Το μωράκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και οι γονείς συνελήφθησαν.Ο πατέρας λέει ότι δεν ήξερε πως η γυναίκα του ήταν καν έγκυος.

Τώρα φταίω εγώ που αναρωτιέμαι το γιατί????Γιατί να τα δίνει ο Θεός εκεί που δεν τα θέλουν,δεν τα προσέχουν,δεν τα αγαπούν ή ακόμα και τα κακοποιούν και από την άλλη να υπάρχουν τόσα ζευγάρια που προσπαθούν και ξαναπροσπαθούν και θέλουν τόσο πολύ ένα μωρό,που θα το λάτρευαν και θα το πρόσεχαν πιο καλά και από τον εαυτό τους.Δεν θέλω να αμφισβητώ την πίστη μου,αλλά ακούω τέτοιες ιστορίες δεν μπορώ.Με ενοχλεί πολύ και με εξοργίζει.Αν την είχα μπροστά μου αυτή τη "μάνα" δεν ξέρω τι θα έκανα!!!!:twisted:

το ακουσα δυστυχως και ειχα ακριβως αυτη την απορεια γιατι να τα στελνουν σε τετοιους γονεις:twisted: κ ενω υπαρχουν αλλοι οπως εμεις που κανουμε οτι μπορουμε κ ακομα παραπανω για να αποκτησουμε τα παιδακια μας.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

roubies καλημέρα. Πώς πέρασες το τριήμερο??? Δεν μου είπε κάτι ο γιατρός. Με την μαία μίλησα και μου είπε να παω για υπέρηχο 2η μέρα του κύκλου, σήμερα δηλαδή. Πήρα τηλ και ενημέρωσα, θα με πάρουν για την ώρα αλλά σίγουρα θα είναι μετά το γραφείο (να βγάλουμε και κανένα ευρώ) :D:D:D:D

labrinipo καλή προσαρμογή και μπράβο που περάσατε καλά. Χρειάζονται οι αλλαγές στην ζωή μας, να αλλάζουμε και λίγο παραστάσεις!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

το ακουσα δυστυχως και ειχα ακριβως αυτη την απορεια γιατι να τα στελνουν σε τετοιους γονεις:twisted: κ ενω υπαρχουν αλλοι οπως εμεις που κανουμε οτι μπορουμε κ ακομα παραπανω για να αποκτησουμε τα παιδακια μας.

Δεν ξέρω ρε Λινάκι.Δεν θέλω και δεν μου αρέσει να χάνω την πίστη μου,αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ακούω άλλο τέτοιες ιστορίες.

roubies καλημέρα. Πώς πέρασες το τριήμερο??? Δεν μου είπε κάτι ο γιατρός. Με την μαία μίλησα και μου είπε να παω για υπέρηχο 2η μέρα του κύκλου, σήμερα δηλαδή. Πήρα τηλ και ενημέρωσα, θα με πάρουν για την ώρα αλλά σίγουρα θα είναι μετά το γραφείο (να βγάλουμε και κανένα ευρώ) :D:D:D:D

labrinipo καλή προσαρμογή και μπράβο που περάσατε καλά. Χρειάζονται οι αλλαγές στην ζωή μας, να αλλάζουμε και λίγο παραστάσεις!

Καλά πέρασα κούκλα.Βασικά ξεκουράστηκα και κοιμήθηκα.

Αααα μάλιστα σήμερα θα πας.Άντε να δούμε τι θα σου πει.

Διαφημίσεις

Geia sas koukles mou !!!

Egw eimai polu kala. Simera sikothika apo to krevati k eimai ston kanape.

Exo kati monimes zalades ala me enoxloun para polu ta utrogestan. Koimame sinexia.

Tha kanw xoriaki 8.11.

Καλημέρα κούκλα μου!!!!Πολύ χαίρομαι που έχεις ανεβασμένη ψυχολογία.Έτσι να κάνεις,να πηγαίνεις από το κρεβάτι στον καναπέ και από τον καναπέ στο κρεβάτι!!!!Περίπου λοιπόν σε 1,5 εβδομάδα θα έχουμε αποτελέσματα.Άντε να κάνεις εσύ την καλή αρχή να έχουμε και καλή συνέχεια!!!!

Dadako ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

Αντε και εύχομαι οι Άγιοι Ταξιάρχες στις 8-11 να σας δώσουν υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!

Ναντιούλα μου πώς πέρασες??

Ρε κορίτσια τί να πείς????

Δεν σας το εγραψα γιατί δεν ήθελα να σας στενοχωρήσω αλλά το τριήμερο είχαμε μιά απώλεια.

"Έφυγε" το αγγελούδι της ξαδέλφης του άντρα μου.

Ξεψύχησε τη μέρα της γιορτούλας του -την Κυριακή του Αγ. Νέστορα-

το πουλάκι μου. Ηταν άρρωστο από λευχαιμία από τη στιγμή της γέννησής του-πριν δύο χρόνια- ωστόσο περίμενα ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Η μανούλα του με χίλιους κοπους και εξωσωματικές κατάφερε να κάνει τα διδυμάκια και τώρα έχασε το ένα.

Ο Θεός να τη βοήθησει και να την παρηγορήσει!!!!

Δεν σας το εγραψα γιατί δεν ήθελα να σας στενοχωρήσω αλλά το τριήμερο είχαμε μιά απώλεια.

το πουλάκι μου. Ηταν άρρωστο από λευχαιμία από τη στιγμή της γέννησής του-πριν δύο χρόνια- ωστόσο περίμενα ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Η μανούλα του με χίλιους κοπους και εξωσωματικές κατάφερε να κάνει τα διδυμάκια και τώρα έχασε το ένα.

Δεν έχω λόγια! Από εκεί ψηλά θα προσέχει το αδερφάκι του. Η μανούλα του ευτυχώς έχει έναν λόγο να ζει! Ας μην μας δίνει ο Θεός όσα μπορούμε να αντέξουμε!

Geia sas koukles mou !!!

Egw eimai polu kala. Simera sikothika apo to krevati k eimai ston kanape.

Exo kati monimes zalades ala me enoxloun para polu ta utrogestan. Koimame sinexia.

Tha kanw xoriaki 8.11.

dada χαλάρωση και αναπαυση να στεριώσει καλά το μικρούλι σου!!!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Dadako ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

Αντε και εύχομαι οι Άγιοι Ταξιάρχες στις 8-11 να σας δώσουν υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!

Θεέ μου δεν έχω λόγια!!!!!!Ας αναπαυτεί η ψυχούλα του!!!!

Κουράγιο στους γονείς!!!!!

Διαφημίσεις

Dadako ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

Ax Panagia mou ... Den exo logia ... Silipitiria ...

Yv7Sp2.png

Ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για να πάω απο εκεί και σε μία ώρα φεύγω από το γραφείο.....:twisted::twisted::twisted:Τί ανοργανωσια Θεέ μου???Τί να κάνω? Να φύγω? Και μετά τί θα γυρίζω βόρεια??? Δεν το πιστεύω αυτό που ζω! Μπορεί να με τρελάνει τόση ανοργανωσιά!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για να πάω απο εκεί και σε μία ώρα φεύγω από το γραφείο.....:twisted::twisted::twisted:Τί ανοργανωσια Θεέ μου???Τί να κάνω? Να φύγω? Και μετά τί θα γυρίζω βόρεια??? Δεν το πιστεύω αυτό που ζω! Μπορεί να με τρελάνει τόση ανοργανωσιά!

Ax kopela mou ti travas k esu. Egw tha tous eperna thl k tha tous evrizaaaaa !!!

Eleossssss !!!

Yv7Sp2.png

Ax kopela mou ti travas k esu. Egw tha tous eperna thl k tha tous evrizaaaaa !!!

Eleossssss !!!

Μα να έχεις το άγχος σου να έχεις και το αραλικι τους! Ασε που δεν μπορεί κι ο αντρας μου....δηλαδη πόσα να δεχτώ κι εγω!Θα τους κάνω ένα τηλέφωνο (αν και ειμαι σίγουρη ότι θα με γράψουν κανονικά)

Εσύ τί κάνεις??? Ξεκουραση? Βιβλία? ταινιες? Παρεα εχεις?

1116566e3lmaeaw4h.gif

Μα να έχεις το άγχος σου να έχεις και το αραλικι τους! Ασε που δεν μπορεί κι ο αντρας μου....δηλαδη πόσα να δεχτώ κι εγω!Θα τους κάνω ένα τηλέφωνο (αν και ειμαι σίγουρη ότι θα με γράψουν κανονικά)

Εσύ τί κάνεις??? Ξεκουραση? Βιβλία? ταινιες? Παρεα εχεις?

Kala eimai. Sto internet, koimame pio poles ores, vlepw k ena sirial.

Den exo parea, mono ton andra mou pou kai pou !!! Trexei sinexa k autos.

Monaxoula ala exo esas !!!

Pare thl na doume ti tha poun!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...