Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γειά σααααας.... τι κάνετε κορίτσια μου?

Χαθηκαμε...

Ελπίζω να περνάτε καλά!

Από αύριο γυρίζουμε στην καθημερινή μας επαφή - ελπίζω.

Ευχαριστώ Εφη, Ζέτα και Μόρφω για τις ευχές!

Περισεψαν γλυκά ή να φέρω άλλα? :tongue:

Τα νέα μου: ήρθε μια κοπέλα χθες Κυριακή και σήμερα Δευτέρα και το σπίτι έγινε λαμπίκο!

Οι προετοιμασιες που είχαμε τελείωσαν. Ουσιαστικά κάναμε μια μίνι ανακαίνιση στο δωμάτιο του γραφείου και στο δωμάτιο του μπεμπούλη η οποία εφόσον ολοκληρώθηκε, πλέον μένει μόνο να παμε να αγοράσουμε ότι αγοράσουμε για εκείνον και βέβαια να τα τοποθετησουμε.

Μοκέτα επίσης εκκρεμεί.

Αλλά η πολύ δουλειά έγινε.

Σήμερα σιδέρωνα 5 ώρες σχεδόν!

Τα 'παιξα....

Και χθες βοήθησα την κοπέλα οπότε είμαι πολύ κουρασμένη.

Σήμερα μετά που έφυγε η κοπέλα πήγαμε λα παστερια κι έφαγα ενα τρομερό πιάτο με μοσχάρι που το ευχαριστηθηκα απίστευτα και μετά πήγαμε στα χαμπτονς και πήραμε καπκέικς!

Ήταν η αποζημίωση μας για την κούραση του διημέρου.

Το σπίτι μοσχοβολάει...

Αχ τι ωραία! :-)

Αντε ελάτε πίσω από αύριο να πούμε τίποτα.

Σας σκέφτομαι όλες.

Σμουτς. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου! Δημητρουλα ριξατε πολλη δουλεια, τελειωσατε τουλαχιστον τα χοντρα. Σημερα περιμενω αμη και εχω πολυ αγχος. Καλη βδομαδα σε ολες! Αθανασακι εχεις πμ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!

Εύχομαι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ και με ΠΕΙΣΜΑ και ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!

Ζεττάκι μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

Και όλα να πάνε καλά!!!

Dadaki μου πώς είσαι? πάει η ξεκούραση?

ΜΑΚΑΡΙ μανάρι μου όλα να πάνε καλά και να ακούσουμε κανά ευχάριστο!!

Έφη τί λέγαμε?

Δεν περιμένεις αλλά και δεν αγχωνεσαι κιόλας!!

Ξεκινάς την προσπάθεια-διότι τι να κάνουμε είμαστε από τις δυσκολες:P-

και θα ρθει το παιδάκι.

Δήμητρα τί τέλειο το ψαρονεφρι...έβαλα-όπως μου ε'ιπες- μανιτάρια και πιπεριές κόκκινη-πορτοκαλί-κίτρινη και γραβιερα κι έγινε ένα τεράστιο κουβάρι.

Οταν το έκοψα όμως ήταν εντυπωσιακό και στην όψη και στην γεύση..

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ-ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΑΡΑ ΜΟΥ..

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΛΙΝΑΚΙ μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!

Σε θαυμάζω για το κουράγιο και τη δύναμή σου!!

Μην απελπίζεσαι κορίτσι μου!!!!!

Πιστεύω ότι σύντομα θα ανταμειφθείς για την πίστη σου και θα αποκτήσεις το παιδακι σου!!

ΛΙΝΑΚΙ μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!

Σε θαυμάζω για το κουράγιο και τη δύναμή σου!!

Μην απελπίζεσαι κορίτσι μου!!!!!

Πιστεύω ότι σύντομα θα ανταμειφθείς για την πίστη σου και θα αποκτήσεις το παιδακι σου!!

Λινάκι μου λυπάμαι πολύ για το ατυχές αποτέλεσμα.Ξέρω ότι είσαι δυνατή και δεν το βάζεις κάτω.Πάρε το χρόνο σου ξεκουράσου και θα ξαναπροσπαθήσεις.Που θα πάει θα έρθει το νινάκι μας!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ....ΚΡΙΜΑ....:(:(

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!!!;);)

Λινάκι μου κουράγιο κοπελάρα μου, όποτε θες εμείς είμαστε εδω....

Τι κάνετε οι υπόλοιπες????

Καλημερα κοριτσια, ευχαριστω για τη στηριξη σας!!!!

Δεν το βαζω με τιποτα κατω δεν παραδινω τα 'οπλα μου' τοσο ευκολα ειδη αυτη τη βδομαδα φευγω Αθηνα.

Σας φιλω!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εργάσιμη εβδομάδα!!!

Λιν μου σε χαιρετώ κι απο εδώ και ειλικρινά λυπάμαι για το αποτέλεσμα! Αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Χαίρομαι που θα τα λέμε κι απο εδώ!

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν ή είχαν κάποιον που γιόρταζε! Δεν σας ξέρω ακόμα!

Dada μου καλημέρα. Πολύ χάρηκα που προχώρησε το ένα, να δεις που θα είναι και το τυχερό σου!!! Πες μας ημερομηνία χοριακής!!!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Καλημέρα και καλή εργάσιμη εβδομάδα!!!

Λιν μου σε χαιρετώ κι απο εδώ και ειλικρινά λυπάμαι για το αποτέλεσμα! Αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Χαίρομαι που θα τα λέμε κι απο εδώ!

Καλημερα mom μου! και εγω χαιρομαι που θα τα λεμε μια εδω μια εκει. Εννοειται πως δεν το βαζουμε κατω θα ειμαστε ακομα πιο δυνατες κ γενναιες για να πετυχουμε τον κοινο σκοπο μας να γινουμε μανουλες.

Εγώ αδιαθέτησα χθες και σήμερα θα πάω για υπέρηχο! Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω την δεύτερη μέρα του κύκλου και να συζητησουμε (εντυπωσιαστηκα)!

Καλά τα σούρνουμε στον γιατρό αλλά είναι η μοναδική φορά μετά από προσπάθεια που βογκάω από τους πόνους, πολύ πόνος, πολύ αίμα (συγνωμη κιολας πρωινιατικα). Ζήτησα και από έναν συγγενή μας που έχει πολλούς γνωστους στον ιατρικό τομέα, λόγω επαγγέλματος, να μας συστήσει κάποιον. Μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει! :confused::confused::confused:

ΛΙΝ σε ποιον θα έρθεις θα εσύ?

(κάτι μου λέει ότι αυτή η βδομάδα θα περάσει πιο γρήγορα....)

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Εγώ αδιαθέτησα χθες και σήμερα θα πάω για υπέρηχο! Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω την δεύτερη μέρα του κύκλου και να συζητησουμε (εντυπωσιαστηκα)!

Καλά τα σούρνουμε στον γιατρό αλλά είναι η μοναδική φορά μετά από προσπάθεια που βογκάω από τους πόνους, πολύ πόνος, πολύ αίμα (συγνωμη κιολας πρωινιατικα). Ζήτησα και από έναν συγγενή μας που έχει πολλούς γνωστους στον ιατρικό τομέα, λόγω επαγγέλματος, να μας συστήσει κάποιον. Μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει! :confused::confused::confused:

ΛΙΝ σε ποιον θα έρθεις θα εσύ?

(κάτι μου λέει ότι αυτή η βδομάδα θα περάσει πιο γρήγορα....)

Σου στελνω πμ

Καλημερα! Περασαμε πολυ ωραια αν και ο μικρος δεν κοιμοταν καλα τα βραδια μόλις επισρεψαμε ευτυχως ηρεμησε.

Ντανιελλα μου καλη επιτυχια καλοστεργιωμενο να ειναι το εμβρυακι σου. Πολλα φιλια

Καλη εβδομαδα!

Φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!!!

Λινάκι χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω.Μίλα με το γιατρό και δείτε τα επόμενα σχέδιά σας.Θα έρθει και το μωράκι οπωσδήποτε.

mom καλά κάνεις και το ψάχνεις.Αφού έχεις έμπιστο άνθρωπο θα πάρεις τις πλροφορίες που χρειάζεσαι.

Λαμπρινούλα μου μάλλον άλλαξε κρεβατάκι και περιβάλλον ο μικρούλης και γι'αυτό δεν μπορούσε να κοιμηθεί εύκολα.Πάντως αφού περάσατε καλά αυτό μετράει.

Εφάκι μου μην εχεις άγχος.Ό,τι κι αν είναι θα το αντιμετωπίσουμε.

Αθανασία μου ωραίο το φαγάκι της Δημητρούλας ε???Ήμουν σίγουρη!!!!

Ρε κορίτσια ακούσατε τι έγινε στη Γαλλία???Μια γυναίκα γέννησε ένα μωράκι και το είχε 23 μήνες μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου της,από την ώρα δηλαδή που γεννήθηκε μέχρι που το ανακάλυψε κάποιος τυχαία και φυσικά ειδοποίησε την αστυνομία.Το μωράκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και οι γονείς συνελήφθησαν.Ο πατέρας λέει ότι δεν ήξερε πως η γυναίκα του ήταν καν έγκυος.

Τώρα φταίω εγώ που αναρωτιέμαι το γιατί????Γιατί να τα δίνει ο Θεός εκεί που δεν τα θέλουν,δεν τα προσέχουν,δεν τα αγαπούν ή ακόμα και τα κακοποιούν και από την άλλη να υπάρχουν τόσα ζευγάρια που προσπαθούν και ξαναπροσπαθούν και θέλουν τόσο πολύ ένα μωρό,που θα το λάτρευαν και θα το πρόσεχαν πιο καλά και από τον εαυτό τους.Δεν θέλω να αμφισβητώ την πίστη μου,αλλά ακούω τέτοιες ιστορίες δεν μπορώ.Με ενοχλεί πολύ και με εξοργίζει.Αν την είχα μπροστά μου αυτή τη "μάνα" δεν ξέρω τι θα έκανα!!!!:twisted:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!!!

Λινάκι χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω.Μίλα με το γιατρό και δείτε τα επόμενα σχέδιά σας.Θα έρθει και το μωράκι οπωσδήποτε.

Καλημερα roubaki,

εσυ καλα εισαι?

οταν βρεθει η αιτια σιγουρα θα ερθει, αρκει να βρεθει.

Καλημερα roubaki,

εσυ καλα εισαι?

οταν βρεθει η αιτια σιγουρα θα ερθει, αρκει να βρεθει.

Καλά είμαι κορίτσι μου.

Θα βρεθεί μην ανησυχείς γι'αυτό.Όλα βρίσκονται και όλα φτιάχνονται.Θα κάνεις κάποιες εξετάσεις επιπλέον???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...