Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Επειδή είμαι αλοπαρμένη, λεω μήπως έγινε, μήπως πέρασαν δηλαδή τα γενέθλια του και δε το πήρα είδηση!

Μήπως δε σου ευχήθηκα!

Ευτυχώς. .

Σιγά ρε Δημητρούλα μου...Μην αγχώνεσαι με τέτοια....Σήμερα σε ξύπνησε ο Δημητράκης πάλι ή κοιμόνταν του καλού καιρού???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Ρίκα έχεις δει το κοριτσάκι στην τηλεόραση την κόρη της Βουλγαρας τσιγγάνας της μαμάς της Μαρίας?

Τι κόκκινο της φωτιάς μαλλί είναι αυτό που έχει?

Ρε λες να της το βάφουν?

Ε ναι τέτοιο κόκκινό δεν έχω δει ποτέ σε φυσικό...

cOiVp2.png

Σιγά ρε Δημητρούλα μου...Μην αγχώνεσαι με τέτοια....Σήμερα σε ξύπνησε ο Δημητράκης πάλι ή κοιμόνταν του καλού καιρού???

Δε με ξύπνησε σήμερα αλλά τον ένιωσα οπότε οκ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε με ξύπνησε σήμερα αλλά τον ένιωσα οπότε οκ.

Μια χαρά τα δίνει τα σηματάκια του το μωρό μας....Μη κοιτάς που η μανούλα του είναι μέσα στην καψούρα και θα ήθελε να μιλάνε κιόλας....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cOiVp2.png

Τι καλα που θα κοιμηθω 3 μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ηρθαν 3 κυριες στο μαγαζι που ειναι πολλα χρονια πελατισσες και το μωρο τις εκανε απο 1 δωρακι και μου λενε "εφη τι να σου ευχηθουμε?" και τις ειπα

"να κοιμηθω τις επομενες 3 μερες πολυ γιατι το χρειαζομαι" :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαλλον αλλο περιμεναν να ακουσουν..:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εφάκι μακάρι να βγει κάτι πολύ καλό από όλα αυτά...σου ευχομαι τα καλυτερα..

Σε ευχαριστω ...για ολα...;) ξερεις εσυ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ 3ΜΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Ζεττάκι να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου για αύριο.Να είστε πάντα ευτυχισμένοι με υγεια και σύντομα να έχετε και καλά νέα!!!!

Διδυμάκι μου νομίζω καλά είναι τα νέα.Ότι είναι δύσκολες οι περιπτώσεις μας το ξέραμε ήδη,αλλιώς δεν θα κάναμε εξωσωματική.Έχεις ήδη πάει σε αρκετούς γιατρούς και έχεις συλλέξει αρκετές απόψεις και εντυπώσεις,οπότε πιστεύω θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα.Συμφωνώ με τη Δημητρούλα ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε με απόλυτη ασφάλεια τους γιατρούς αφού αυτοί είναι οι επιστήμονες και όχι εμείς(εκτός φυσικά από κραυγαλέες περιπτώσεις που τις έχουμε δει και αυτές).Οπότε θα πάρεις σύντομα τις αποφάσεις σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά.Καλή ξεκούραση το τριήμερο.

Νταντάκι μου όλα να πάνε καλά και να έχουμε ευχάριστα νέα!!!!

Κορίτσια μου θα ξεκινήσω και εγώ τις ζουζουνιές και βλέπουμε.Τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε!!!:P:p:p

Λινάκι μου λυπάμαι πολύ για το ατυχές αποτέλεσμα.Ξέρω ότι είσαι δυνατή και δεν το βάζεις κάτω.Πάρε το χρόνο σου ξεκουράσου και θα ξαναπροσπαθήσεις.Που θα πάει θα έρθει το νινάκι μας!!!!

Λαμπρινούλα μου να περάσετε τέλεια!!!Τι καλά που ακυρώθηκε ραντεβού και θα πάτε με τη μικρή σου γρηγορότερα.Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάρες!!!

Δημητρούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! Με το καλό να έρθει ο Δημητράκης σας και να γιορτάσετε μαζί του χρονου..... θα σου τηλ. αργοτερα....

Ζέτα, Ανίτα, Αθανασία να χαίρεσθε τα αντράκια σας!! και σας εσάς εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα οι κοιλίτσες σας να φουσκώσουνε με μωράκια!!!!!!

Ντάντα καλή επιτυχία!!! καλοστέργιωτο!!!

Εφη χαίρομαι που είσαι λιγο καλυτερα..... όλα θα γίνουνε θα το δείς!!!

mom dad καλωσορισες στο παρεάκι μας!! σε θυμαμαι απο το παρεντς για τη δυναμη που εχεις.....

Φιλια σε όλες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ..!!!!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ..!!!!!!!:P:p:p

ΖΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ..!!!!!:D:D:D

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ..!!!!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέραααααααααααα

Δήμητρα χρόνια πολλά με το καλό να γεννηθεί το αντράκι σου...

Ζεττα, Ανίτα και Αθανασία να χαίρεστε τα στεφάνια σας και του χρόνου με ένα μωράκι...

Dadaki μου η σκέψη μου και η προσευχούλα μου μαζί σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δημητρούλα χρόνια πολλά κοριτσούδι μου!! Να ίσαι καλά να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και με το καλό να έρθει στο κόσμο το μωρό σου!!!!

Χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς!!! Σε βλέπω συχνά πυκνα που μεγαλώνετε και χαίρομαι πολύ!!!

Χρόνια πολλά επίσης σε όλα τα κοριτσάκια και τους ανθρώπους τους!!!

Καλό τριήμερο!! Χρόνια πολλά!!!

Δε σας προλαβαίνω ώστε να συμμετέχω αλλά σας έχω στη καρδιά μου που καλοδεχτήκατε θέρμα!!

Σας φιλώ!!

Τη καλημέρα μου <3

fRj7p3.png

Δημητρούλα χρόνια πολλά! Σου εύχοαμι ό,τι επιθυμεις και του χρόνου να είσαι γερη να τα γιορτάσεις διπλά με το γιό σου

Ανίτα, Αθανασία και Ζεττα να χαίρεστε τους άντρες σας κι εσεις... και του χρόνου να γιορτάσετε 3...!!!

Νταντάκι μου τι νεα; Θα μπεις να πεις; αν οχι στείλε ενα sms!!!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...