Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μετα απο 6 γιατρους που ειδα μαζεμενους εβγαλα πολλα συμπερασματα....καποιοι ασχολουνται καποιοι οχι...καποιοι αλλοι εχουν μεγαλη εμπειρια αλλοι λιγοτερη...καποιοι σε βλεπουν απο "ψηλα" καποιοι οχι...καποιοι ψαχνουν την περιπτωση σου καποιοι επιλεγουν την περπατημενη....καποιοι θελουν να σε βοηθησουν καποιοι σε βλεπουν σα νουμερο...δε φωτογραφιζω καποιον ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ο καθενας ειχε απο καποια καλα και καποια κακα....

Ο/η γιατρος που θα διαλεξω θα προσπαθησω να εχει ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ τα λιγοτερα αρνητικα απο τα παραπανω....

Κοριτσια δε θα κρινω ξανα κανεναν γιατρο ανοιχτα εδω στο καφε......οχι γιατι τους θεωρω σωστους..αντιθετως εμαθα πολλα απο την περιηγηση αυτη...Απλα δε θελω να επηρεαζω καμια κοπελα που εχει επιλεξει ηδη εναν γιατρο. Η καθεμια με τη δικη της κριση και τη βοηθεια του Θεου ας διαλεξει τον σωστο γιατρο για εκεινη....Οποια θελει με πμ να συζητησουμε για καποιον γιατρο ειμαι ανοιχτη....;)

Εγω να σας πω τη αληθεια ακομα δεν ειμαι σιγουρη αν εχω πρωρη εμμηνοιπαυση ή οχι...σιγουρα ο μαστρ με την εμπειρια που εχει κατι θα ειδε για να το πει...ή οι αλλοι γιατροι παλι που δεν ειδαν προωρη εμμηνοπαυση ισως ειχαν πιο πολλη υπομονη να ακουσουν οτι ειπα ή να δουνε στις εξετασεις μου και αλλα στοιχεια που εχουν σχεση με αυτο ή να μην ειχαν την εμπειρια να το εντοπισουν και δυστυχως να υπαρχει ως περιπτωση...αυτο τελικα το ξερει μονο ο Θεος...ελπιζω να μου δώσει χρονο να κανω την προσπαθεια μου...

Ουτε ξερω αν θα πετυχω ποτε...και δε το λεω με απαισιοδοξια...το λεω με ρεαλισμο!Οι ωοθηκες μου ισως λειτουργησουν ικανοποιητικα ισως οχι...τα εμβρυακια που πιθανον να καταφερω να παρω ισως εμφυτευτουν ισως οχι..

Ευχομαι 1 πραγμα μονο! να μην επιλεξω καποιον γιατρο που θα μου κανει κακο αντι για καλο (εχουμε διαβασει και τετοιες περιπτωσεις) και αν θελει ο θεος να με βοηθησει να γινω μανουλα...αν οχι...ευχομαι να εχω το θαρρος να το αποδεχτω και τη δυναμη να προχωρησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ. .

Εφη μου τα πράγματα είναι καλύτερα απ ότι λίγες μέρες πριν, έτσι δεν είναι?

Ούτε εγώ θέλω να κρίνω γιατρούς, στο κάτω κάτω αυτοί είναι οι επιστήμονες, εγώ τι είμαι?

Αυτό που μου άρεσε στη γιατρό αυτή είναι ότι πιστεύει ότι μπορείς να τα καταφέρεις!

Και πρότεινε κάποια πράγματα.

Δε θέλω να σε επηρεασω αλλά μου άρεσε όπως στα είπε.

Καλησπέρα στις υπόλοιπες. :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Να μαι κι εγώ. .

Εφη μου τα πράγματα είναι καλύτερα απ ότι λίγες μέρες πριν, έτσι δεν είναι?

Ούτε εγώ θέλω να κρίνω γιατρούς, στο κάτω κάτω αυτοί είναι οι επιστήμονες, εγώ τι είμαι?

Αυτό που μου άρεσε στη γιατρό αυτή είναι ότι πιστεύει ότι μπορείς να τα καταφέρεις!

Και πρότεινε κάποια πράγματα.

Δε θέλω να σε επηρεασω αλλά μου άρεσε όπως στα είπε.

Καλησπέρα στις υπόλοιπες. :wink:

Ας βγει και η ΑΜΗ , να μιλησω με τον Μαστρ στο τηλ και μετα αποφασιζουμε οριστικα...

Ουτως ή αλλως πρεπει να προχωρησουμε...για ολους τους γιατρους που πηγα εχω διαβασει και καλα και κακα..απο αυτους τους 6 καποιοι μας αρεσαν καποιοι οχι......θα αποφασισουμε και ο θεος βοηθος....

Τον μαστρ δε θα τον επιλέξουμε το πιο πιθανο για αλλους λογους αλλα επειδη τον θεωρω γιατρο με εμπειρια αφου μου το ειπε κατι ειδε...αρα θα εχω παντα τον φοβο της εμμηνοπαυσης στο μυαλο μου αρα θελω να κινηθω γρηγορα και οτι γινει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ας βγει και η ΑΜΗ , να μιλησω με τον Μαστρ στο τηλ και μετα αποφασιζουμε οριστικα...

Ουτως ή αλλως πρεπει να προχωρησουμε...για ολους τους γιατρους που πηγα εχω διαβασει και καλα και κακα..απο αυτους τους 6 καποιοι μας αρεσαν καποιοι οχι......θα αποφασισουμε και ο θεος βοηθος....

Τον μαστρ δε θα τον επιλέξουμε το πιο πιθανο για αλλους λογους αλλα επειδη τον θεωρω γιατρο με εμπειρια αφου μου το ειπε κατι ειδε...αρα θα εχω παντα τον φοβο της εμμηνοπαυσης στο μυαλο μου αρα θελω να κινηθω γρηγορα και οτι γινει...

Το να κινηθείς γρήγορα είναι το πιο σοφό.

Είμαι σίγουρη ότι θα πάρετε την πιο σωστή για εσας απόφαση, μιας που είδατε όχι ενα, οχι δυο, αλλά εξι γιατρούς.

Έχεις γνώση των πραγμάτων, έχεις άποψη, έχεις τον άντρα σου δίπλα σου, κάτι πολύ σημαντικό, οπότε πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

mom dad καλωσήρθες μακαρι να σου φερουμε γουρι και συντομα να δικαιωθεις κι εσυ!

Εφακι μου ειδες που τσαμπα ανησυχουσες! ολα καλα θα πανε η γιατρος ακουγεται μια χαρα.

Αννιτουλα ολα οκ? υπο ελεγχο?

Ναντια γλυκεια μου δεν πειραζει που δεν κοιμαμαι ειναι ειναι ωραια αυπνια αυτη.

Την μικρη θα την παω οφθαλμιατρο στην Χρουσου στις 2 Νοεμβρη το πιο κοντινο ραντεβου σαν τον Παντο κι αυτη μου ειπε στην αρχη 3 μηνες ραντεβου και βρήκε απο ακύρωση.

Θα παμε αυριο την πρωτη εκδρομη μας.

Α και κατι αλλο υπαρχει ενας συλλογος Οταν αργει ο Πελαργος δινει δωρεαν φαρμακα εξωσωματικης για οποια χρειαστει η προυποθεση ειναι να γινε η εξωσωματικη στον Αρκουλη γιατι απο εκει προερχονται τα φαρμακα οποια θελει ας μου πει.

Πολλα φιλια.

Πολύ πρωτοποριακό αυτό με τον Αρκουλή.

ΚΑΙ η κοπέλα εξυπηρετείται αλλά και ο Αρκουλης κερδίζει την πελάτισσα.

Nice....

Που θα πατε Λαμπρινούλα μου?

Σε πεθυμησα βρε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Δημητρούλα μου τι κάνεις?????

Εφάκι μου έχεις όλες τις πληροφορίες, όλες τις απόψεις και το ένστικτό για να ξεκινήσεις το ταξίδι που θα σου φέρει το μωράκι σας και εύχομαι να είναι σύντομα ώστε να γεμίσει η αγκαλίτσα σου και να μη σε νοιάζει αν είναι κοντά η εμμηνόπαυση ή όχι.....

Λινάκι μου κουράγιο κοπελάρα μου, όποτε θες εμείς είμαστε εδω....

Τι κάνετε οι υπόλοιπες????

cOiVp2.png

Αθανασία μου...

Το χθεσινό φαγητό είναι απλούστατο!

Τα σνιτσελ Μιμικος απλά τα ψήνω 10 λεπτά στο φούρνο.

Ο πουρές με τσένταρ είναι ως εξής: κόβω τις πατάτες σε κομμάτια για να βράσουν πιο γρήγορα. Όταν τις τσιμπήσω και λιώνουν, χυνω το νερό.

Προσθέτω με το μάτι γάλα νουνού χλιαρό και βούτυρο αντόρο. Βάζω αλάτι και τα λιώνω με το μαγικό μύλο της κενγουντ.

Αφού γίνουν κρέμα και είμαι οκ απο την υφή του, προσθέτω τυρί σε φέτες τσένταρ, αφου τις εχω κοψει σε κομμάτια.

Ανακατεύω καλά καλά, να λιώσει το τυρί και να γίνει ο πουρές σαν τσίχλα.

Οχι που να το παινευτω αλλά γίνεται γ@μάτος ο πουρές!

Αλλά επειδή είναι βαρύς, δε βάζω πάαααρα πολύ στο πιάτο.

Προκειμένου να ισορροπήσει το πιάτο μου, να εχει δηλαδή κατι δροσερό, ενα λαχανικο, ετοιμαζω και μανιτάρια σωτε μαζί.

Πως?

Πανεύκολα.

Αγοράζω μανιτάρια και τα σκουπίζω με βρεγμένη πετσέτα.

Τα κοβω στα τέσσερα, σα μήλα.

Ζεσταίνω λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι.

Θερμοκρασία στο φουλ γιατί αλλιώς τα μανιτάρια θα βράσουν, κάτι που δε το θέλουμε.

Θέλουμε να ψηθούν.

Αφού κάψει το λάδι προσθέτω τα μανιτάρια και μια σελίδα σκόρδο κομμένο σε φέτες.

Σωταρω σωταρω σωταρω για 3-4 λεπτά ώσπου να δω ότι ολα τα μανιτάρια έχουν ακούμπησει λάδι και έχουν ψηθεί.

Προσθέτω αλάτι και πιπέρι και φρεσκοτριμενο μοσχοκάρυδο.

Αφού δω ότι είναι οκ, με το μάτι το βλεπω, σβήνω με κονιάκ και ρίχνω πάνω ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξηηηηη!!!!

Ούτε μισή ώρα δε θέλει αυτό το φαγητό για να ετοιμαστει!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Δημητρούλα μου τι κάνεις?????

Εφάκι μου έχεις όλες τις πληροφορίες, όλες τις απόψεις και το ένστικτό για να ξεκινήσεις το ταξίδι που θα σου φέρει το μωράκι σας και εύχομαι να είναι σύντομα ώστε να γεμίσει η αγκαλίτσα σου και να μη σε νοιάζει αν είναι κοντά η εμμηνόπαυση ή όχι.....

Λινάκι μου κουράγιο κοπελάρα μου, όποτε θες εμείς είμαστε εδω....

Τι κάνετε οι υπόλοιπες????

Ρικο Ρίκο Ρίκο κο Ρίκο κοοο Ρίκο κοοοοο!!

Καλά είμαι ρε αγάπη.

Σήμερα βαρέθηκα να μαγειρέψω και λεω να βράσω μακαρόνια και επειδή εχω στο ντουλάπι μια σάλτσα πεστο εδω και πολύ καιρό, λεω να την φάμε σήμερα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ρικο Ρίκο Ρίκο κο Ρίκο κοοο Ρίκο κοοοοο!!

Καλά είμαι ρε αγάπη.

Σήμερα βαρέθηκα να μαγειρέψω και λεω να βράσω μακαρόνια και επειδή εχω στο ντουλάπι μια σάλτσα πεστο εδω και πολύ καιρό, λεω να την φάμε σήμερα.

Εμένα μια χαρά μενού μου ακούγεται χρυσοχέρα μου...;););)

cOiVp2.png

Το άλλο Σάββατο......Γιατί σοκαρίστηκες????

Επειδή είμαι αλοπαρμένη, λεω μήπως έγινε, μήπως πέρασαν δηλαδή τα γενέθλια του και δε το πήρα είδηση!

Μήπως δε σου ευχήθηκα!

Ευτυχώς. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε Ρίκα έχεις δει το κοριτσάκι στην τηλεόραση την κόρη της Βουλγαρας τσιγγάνας της μαμάς της Μαρίας?

Τι κόκκινο της φωτιάς μαλλί είναι αυτό που έχει?

Ρε λες να της το βάφουν?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...