Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Στο εξοχικο δεν ειχα σημα να μπω απο το εξοχικο και σημερα δεν προλαβα καθολου με τη γιορτη και τα πηγαινε-ελα...

Λοιπον.......ειδε ορμονες, ειδε ΑΜΗ...της ειπα οτι περιμνεω και 4η ΑΜΗ :rolleyes:, της ειπα τι μου ειπε ο μαστρ, της ειπα οτι πηγα σε πολλους και τι μου ειπανε γενικως...

Μου ειπε:

• Οτι μου ειπε και ο μαντ και οι υπολοιποι..οτι η μια ωοθηκη ειναι πιο μικρη (οκ...το ξεραμε αυτο) η αλλη ειναι κανονικη...δε βλεπει ομως θεμα προωρης εμμηνοπαυσης....οι ορμονες μου ειναι καλες και ο υπερηχος δε δειχνει κατι τετοιο
  • Δε μπορουμε να στηριχτουμε σε καμια απο τις ΑΜΗ ουτε για να μιλησουμε για εμμηνοπαυση ουτε για το ειδος πρωτοκολλου αφου ειναι ολες διαφορετικες...αρα θα δουμε τι θα βγαλει και η 4η.....
  • Ειπε οτι εχουμε κανει ΟΛΕΣ ΤΙΣ εξετασεις και καποιες ανοσολογικες που λειπουν τις καλύπτουν οι αντιπηκτικες ενεσεις.
  • Προτεινε ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι θα εχουμε καλη ποιοτητα ωαριων....
  • Ζήτησα ομως να κανω αλλη μια διεγερση αρα προτεινε βραχυ, οσο γινεται με οχι μεγαλες δοσεις, να πετυχουμε ποιοτητα..δε χρεαιζεται προς το παρον βιοψια ορχεος, ουτε αλλη υστεροσκοπηση....Θα το παμε οσο πιο απλα γινεται και μου ειπε της αρκει 1 ΚΑΛΟ! Ακους Ντανιελα μου?
  • Ειπε καλυτερα να μην παρω ουτε cyclacur ουτε αντισυλληπτικα για να εχω σταθερο κυκλο...αλλα επειδη εγω γκρινιαζα οτι θα μου ρθει σε 70 μερες και θα χασω χρονο τελικα ειπε cyclacur που ειναι πιο φυσικα...

Αυτα...θα δουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και μου ειπε τα 4 κυστικα της τελευταιας φορας μπορει να ειναι κατι τυχαιο αν ομως ξαναγινει τοτε σημαινει οτι οι ωοθηκες δεν εχουν πολλα ωοθυλακια και απο το ζορι των ορμονων κανουν αδεια...

Με λιγα λογια ...οτι μου ειπαν ολοι, η μια ωοθηκη ειναι off, δεν κανω τα πολλα..πιθανον να εχω θεμα με κυστικα και ΑΝ πανε ολα χαλια θα το παλεψουμε με ΦΥΣΙΚΟ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου σας αφήνω πάω δουλειά.

Επειδή αύριο θα φύγω και δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω,να πω χρόνια πολλά στη Δημητρούλα μας.Κοριτσάρα μου να είσαι πάντα γερή και δυνατή και ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου.Με το καλό να πάρετε και το μωράκι σας αγκαλιά.

Ανιτάκι μου να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου και σύντομα να έρθει και το μωράκι που τόσο θέλετε.

Αθανασία μου νομίζω και εσένα τον άντρα σου Δημήτρη τον λένε,έτσι δεν είναι???Να τον χαίρεσαι λοιπόν και να δεις που θα έρθει και το δικό σας μωράκι πολύ σύντομα!!!!

Θα προσπαθήσω να μπω πάλι το βραδάκι που θα γυρίσω!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΑΚΙ....ΚΑΙ....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ....ΒΟΥΡ ΣΤΟ "ΨΗΤΟ"..!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Εσένα στο είπα κι αλλου....το πιστεύω αυτό το ένα και μοναδικό!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ κοριτσι!!!!!!!!!!!! Το παλευεις και αυτο μου αρεσει!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΝΤΙΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ δε θελω να λεω πολλα...να ξερεις σε σκεφτομαι!

ΝΕΛΛΑΚΙ μου εγω στο ειπα τα μωρακια σου θα βγουνε στρουμπουλα και μια χαρα!

Η ΔΗΜΗΤΡΑ που ειναι?

Για το ΖΕΤΤΑΚΙ και την ΛΙΝ ξερουμε κατι?

Μίλησα τώρα με την Λιν.

Έκανε δεύτερη χοριακή και δυστυχώς είναι 0.

Έχετε πολλά χαιρετίσματα. Θα μπει κάποια στιγμή.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Στο εξοχικο δεν ειχα σημα να μπω απο το εξοχικο και σημερα δεν προλαβα καθολου με τη γιορτη και τα πηγαινε-ελα...

Λοιπον.......ειδε ορμονες, ειδε ΑΜΗ...της ειπα οτι περιμνεω και 4η ΑΜΗ :rolleyes:, της ειπα τι μου ειπε ο μαστρ, της ειπα οτι πηγα σε πολλους και τι μου ειπανε γενικως...

Μου ειπε:

• Οτι μου ειπε και ο μαντ και οι υπολοιποι..οτι η μια ωοθηκη ειναι πιο μικρη (οκ...το ξεραμε αυτο) η αλλη ειναι κανονικη...δε βλεπει ομως θεμα προωρης εμμηνοπαυσης....οι ορμονες μου ειναι καλες και ο υπερηχος δε δειχνει κατι τετοιο
  • Δε μπορουμε να στηριχτουμε σε καμια απο τις ΑΜΗ ουτε για να μιλησουμε για εμμηνοπαυση ουτε για το ειδος πρωτοκολλου αφου ειναι ολες διαφορετικες...αρα θα δουμε τι θα βγαλει και η 4η.....
  • Ειπε οτι εχουμε κανει ΟΛΕΣ ΤΙΣ εξετασεις και καποιες ανοσολογικες που λειπουν τις καλύπτουν οι αντιπηκτικες ενεσεις.
  • Προτεινε ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι θα εχουμε καλη ποιοτητα ωαριων....
  • Ζήτησα ομως να κανω αλλη μια διεγερση αρα προτεινε βραχυ, οσο γινεται με οχι μεγαλες δοσεις, να πετυχουμε ποιοτητα..δε χρεαιζεται προς το παρον βιοψια ορχεος, ουτε αλλη υστεροσκοπηση....Θα το παμε οσο πιο απλα γινεται και μου ειπε της αρκει 1 ΚΑΛΟ! Ακους Ντανιελα μου?
  • Ειπε καλυτερα να μην παρω ουτε cyclacur ουτε αντισυλληπτικα για να εχω σταθερο κυκλο...αλλα επειδη εγω γκρινιαζα οτι θα μου ρθει σε 70 μερες και θα χασω χρονο τελικα ειπε cyclacur που ειναι πιο φυσικα...

Αυτα...θα δουμε!

Μου αρέσει αυτή η γιατρός !!!

Yv7Sp2.png

Ναντιούλι ευχαριστώ πολύ!!! Ναι τον άντρα Δημητρη τον λένε.

Καλό ταξίδι και να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δήμητρα-Ανίτα θα τα πούμε τηλεφωνικώς.

ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ...!!!!!!!!!!

Μου ειπε:

Αυτα...θα δουμε!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΜΑΣΤΡΟ....

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΑ ΜΟΥ ΩΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΔΙΝΕΙ" ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΓΕΡΣΕΙΣ....ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ 3 ΚΥΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ...ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ...ΕΛΕΟΣ...

Μίλησα τώρα με την Λιν.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ....ΚΡΙΜΑ....:(:(

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!!!;);)

Μου ειπε:

Αυτα...θα δουμε!

Και εμενα η μια ωοθήκη είναι πιο μικρή και δεν βγάζει καλά ωάρια.

1-2 κάθε φορα και είναι χαλια.

Την 2 φορα δεν έβγαλε καν.

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ κοριτσι!!!!!!!!!!!! Το παλευεις και αυτο μου αρεσει!! ;)

ΒΡΕ ΕΦΟΥΛΑ...ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...:(:(:(

Διαφημίσεις

Και μου ειπε τα 4 κυστικα της τελευταιας φορας μπορει να ειναι κατι τυχαιο αν ομως ξαναγινει τοτε σημαινει οτι οι ωοθηκες δεν εχουν πολλα ωοθυλακια και απο το ζορι των ορμονων κανουν αδεια...

Με λιγα λογια ...οτι μου ειπαν ολοι, η μια ωοθηκη ειναι off, δεν κανω τα πολλα..πιθανον να εχω θεμα με κυστικα και ΑΝ πανε ολα χαλια θα το παλεψουμε με ΦΥΣΙΚΟ.

πήγες στο κέντρο ή στο ιατρείο της;

mom dad καλωσήρθες μακαρι να σου φερουμε γουρι και συντομα να δικαιωθεις κι εσυ!

Εφακι μου ειδες που τσαμπα ανησυχουσες! ολα καλα θα πανε η γιατρος ακουγεται μια χαρα.

Αννιτουλα ολα οκ? υπο ελεγχο?

Ναντια γλυκεια μου δεν πειραζει που δεν κοιμαμαι ειναι ειναι ωραια αυπνια αυτη.

Την μικρη θα την παω οφθαλμιατρο στην Χρουσου στις 2 Νοεμβρη το πιο κοντινο ραντεβου σαν τον Παντο κι αυτη μου ειπε στην αρχη 3 μηνες ραντεβου και βρήκε απο ακύρωση.

Θα παμε αυριο την πρωτη εκδρομη μας.

Α και κατι αλλο υπαρχει ενας συλλογος Οταν αργει ο Πελαργος δινει δωρεαν φαρμακα εξωσωματικης για οποια χρειαστει η προυποθεση ειναι να γινε η εξωσωματικη στον Αρκουλη γιατι απο εκει προερχονται τα φαρμακα οποια θελει ας μου πει.

Πολλα φιλια.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

mom dad καλωσήρθες μακαρι να σου φερουμε γουρι και συντομα να δικαιωθεις κι εσυ!

Εφακι μου ειδες που τσαμπα ανησυχουσες! ολα καλα θα πανε η γιατρος ακουγεται μια χαρα.

Αννιτουλα ολα οκ? υπο ελεγχο?

Ναντια γλυκεια μου δεν πειραζει που δεν κοιμαμαι ειναι ειναι ωραια αυπνια αυτη.

Την μικρη θα την παω οφθαλμιατρο στην Χρουσου στις 2 Νοεμβρη το πιο κοντινο ραντεβου σαν τον Παντο κι αυτη μου ειπε στην αρχη 3 μηνες ραντεβου και βρήκε απο ακύρωση.

Θα παμε αυριο την πρωτη εκδρομη μας.

Α και κατι αλλο υπαρχει ενας συλλογος Οταν αργει ο Πελαργος δινει δωρεαν φαρμακα εξωσωματικης για οποια χρειαστει η προυποθεση ειναι να γινε η εξωσωματικη στον Αρκουλη γιατι απο εκει προερχονται τα φαρμακα οποια θελει ας μου πει.

Πολλα φιλια.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...!!!!!!!!!!1

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ..!!!:P:p

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ φιλια στα κουκλια σου!

Μίλησα τώρα με την Λιν.

ΚΡΙΜΑ...πραγματικα....:(

ΒΡΕ ΕΦΟΥΛΑ...ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...:(:(:(

Μα τι φταις εσυ κοριτσαρα μου! Ουτε να το ξαναπεις αυτο!!!

πήγες στο κέντρο ή στο ιατρείο της;

Ιατρειο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Επεσε δουλεια και χάθηκα!!!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα labrinipo. Aπό ό,τι κατάλαβα έχεις παιδάκια! Να τα χαίρεσαι και να περάσετε τέλεια στην εκδρομουλα σας!

leuta σε ευχαριστώ πολύ! Όλες το παλεύουμε, η καθε μια με τα δικά της όπλα. Ευχομαι όλες να κερδίσουμε!!!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...