Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εσένα στο είπα κι αλλου....το πιστεύω αυτό το ένα και μοναδικό!

Καλώς σας βρήκα! Ωωωωω να και μια "συνάδερφος" έτσι να μην νιώθω μοναξιές!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!:D:D:D

Τώρα ξύπνησες???

και εγώ ένοιωθα μοναξιές.....:P:p

ναι τώρα...εγω..θα με μάθεις...είμαι το νυχτοπούλι της παρέας...όταν έχεις αυπνίες...εγω θα είμαι εδώ...

:P:p

Κοριτσάκια μου σας αφήνω πάω δουλειά.

Επειδή αύριο θα φύγω και δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω,να πω χρόνια πολλά στη Δημητρούλα μας.Κοριτσάρα μου να είσαι πάντα γερή και δυνατή και ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου.Με το καλό να πάρετε και το μωράκι σας αγκαλιά.

Ανιτάκι μου να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου και σύντομα να έρθει και το μωράκι που τόσο θέλετε.

Αθανασία μου νομίζω και εσένα τον άντρα σου Δημήτρη τον λένε,έτσι δεν είναι???Να τον χαίρεσαι λοιπόν και να δεις που θα έρθει και το δικό σας μωράκι πολύ σύντομα!!!!

Θα προσπαθήσω να μπω πάλι το βραδάκι που θα γυρίσω!!!!

Διαφημίσεις

Επειδή αύριο θα φύγω και δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω,να πω χρόνια πολλά στη Δημητρούλα μας.Κοριτσάρα μου να είσαι πάντα γερή και δυνατή και ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου.Με το καλό να πάρετε και το μωράκι σας αγκαλιά.

Ανιτάκι μου να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου και σύντομα να έρθει και το μωράκι που τόσο θέλετε.

Αθανασία μου νομίζω και εσένα τον άντρα σου Δημήτρη τον λένε,έτσι δεν είναι???Να τον χαίρεσαι λοιπόν και να δεις που θα έρθει και το δικό σας μωράκι πολύ σύντομα!!!!

Ναντιούλι ευχαριστώ πολύ!!! Ναι τον άντρα Δημητρη τον λένε.

Καλό ταξίδι και να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δήμητρα-Ανίτα θα τα πούμε τηλεφωνικώς.

Τα θυμάσαι όλα βρε Νάντια μου !!! Είσαι φοβερή !!!

Να σου πω και άλλο ένα?

Και ο άνδρας της Ζεττας ειναι Δημήτρης.

Yv7Sp2.png

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΝΤΙΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ δε θελω να λεω πολλα...να ξερεις σε σκεφτομαι!

ΝΕΛΛΑΚΙ μου εγω στο ειπα τα μωρακια σου θα βγουνε στρουμπουλα και μια χαρα!

Η ΔΗΜΗΤΡΑ που ειναι?

Για το ΖΕΤΤΑΚΙ και την ΛΙΝ ξερουμε κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εγινε τι ωρα να τελειωσουμε απο σαλονικα και πηγαμε καρφι στο εξοχικο που ειναι πιο κοντα στο σχολειο...σημερα στο πρωι με πηγε το μωρο στη γιορτη και ηρθε να με παρει κιολας...

Τωρα ειναι στο μαγαζι και γω σπιτι κανω δουλειες που γινεται πανικος...

Σας γραφω τι εγινε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...