Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα! Θα σας μάθω κι εγώ σιγά-σιγά!

Αχ δεν το βάζω κάτω, δεν με πειράζει κιόλας. Απολαμβάνουμε την διαδικασία με τον άντρα μου, με υποστηρίζει πολύ και μας αρέσει που έστω και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ελπίζουμε.

Σημασία έχει ότι περνάει ο χρόνος και αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Όταν μας είχαν πει ότι είμαστε εύκολη περίπτωση και ότι τα ποσοστά στην δική μας περίπτωση αγγίζουν το 75%! Νιώθω ότι περνάμε "αδιάφοροι" και κανείς δεν σκύβει στο πρόβλημά μας. Η τελευταία προσπάθεια ήταν σε άλλο κέντρο για αλλαγή του γουριου ας πουμε αλλά και πάλι τζίφος :?

Σχετικά με την επόμενη προσπάθεια, επειδή έχουμε τα κατεψυγμένα αλλά δεν έιμαστε ικανοποιημένοι με το κέντρο το καινούριο, μια ιδέα είναι να πάμε για Δεκέμβριο, στην περίπτωση που καταφέρουν να γίνουν βλαστοκύστες τα κατεψυγμένα και μόνο και αν αποτύχουμε απο το νέο έτος να προσπαθήσουμε σε άλλο κέντρο. Αλλά αυτό θα το δούμε αν καταφέρουμε να μιλήσουμε με τον γιατρό γιατί χθες δεν με πήρε τηλέφωνο (φυσικά, πάντα τον ψάχνω...το έχω συνηθίσει)

Ας ελπίσουμε κορίτσι ότι τα κατεψυγμένα σου θα είναι και τα τυχερά σου και δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο.Αυτό με την εύκολη περίπτωση δεν μου αρέσει και μένα καθόλου.Προφανώς υπάρχουν πιο δύσκολες περιπτώσεις αυτό το καταλαβαίνω,αλλά καλό είναι οι γιατροί να είναι πιο συγκρατημένοι γιατί υπάρχει και η φύση που παιζει το ρόλο της και κανένας μα κανένας δεν μπορεί να την προβλέψει.

Διαφημίσεις

Ας ελπίσουμε κορίτσι ότι τα κατεψυγμένα σου θα είναι και τα τυχερά σου και δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο.Αυτό με την εύκολη περίπτωση δεν μου αρέσει και μένα καθόλου.Προφανώς υπάρχουν πιο δύσκολες περιπτώσεις αυτό το καταλαβαίνω,αλλά καλό είναι οι γιατροί να είναι πιο συγκρατημένοι γιατί υπάρχει και η φύση που παιζει το ρόλο της και κανένας μα κανένας δεν μπορεί να την προβλέψει.

Συμφωνώ...φαντάσου ότι ο προηγουμενος ήθελε να κάνουμε βιοψία ενδομητριου την ίδια ακριβώς στιγμή που έλεγε ότι εντάξει....στην επόμενη θα πετύχει! Σχιζοφρενικές καταστάσεις!

Ο νυν ήθελε να βάλω 6 έμβρυα. Θα μου πεις τί κατάλαβες που πήρες την κουλούρα??? Τίποτα, αλλά τουλάχιστον έχω ήσυχη συνείδηση!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Πρέπει να έχεις πολύ πλάκα εσύ....ακους εκεί μπουρμπουληθρες μου....:D:D:D:D

Δεν ξέρω ποιο είναι το κέντρο σου το παλιο και φυσικά δεν ξέρω αν πρέπει να το πω εδω....παντως ο γιατρός δεν αποδείχτηκε γατόνι :wink:

Πιο πολύ ο άντρας μου στις εξετάσεις βρε κορίτσι. Το τί του έχουμε κάνει του ανθρώπου σε αυτό το σπέρμα του...τον λυπάμαι. Και κάθε φορά μου λέει: Παλι εμένα κατηγορεί ο γιατρός? Εντάξει...θα το κάνω κι αυτό! Εγώ τί να κάνω? Δεν εχω κάνει πολλά, ανοσολογικό έλεγχο, ενδοκρινολογικό έλεγχο, υστεροσκοπηση. ΑΥΤΑ

Καλώς σας βρήκα!:D

ΑΜ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΑΜΑΛΑ....!!!!:twisted::twisted::twisted:

ΝΑΙ, ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Η ΑΤΙΜΗ....ΧΑΧΑΧΑ...!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Πρέπει να έχεις πολύ πλάκα εσύ....ακους εκεί μπουρμπουληθρες μου....:D:D:D:D

Δεν ξέρω ποιο είναι το κέντρο σου το παλιο και φυσικά δεν ξέρω αν πρέπει να το πω εδω....παντως ο γιατρός δεν αποδείχτηκε γατόνι :wink:

Πιο πολύ ο άντρας μου στις εξετάσεις βρε κορίτσι. Το τί του έχουμε κάνει του ανθρώπου σε αυτό το σπέρμα του...τον λυπάμαι. Και κάθε φορά μου λέει: Παλι εμένα κατηγορεί ο γιατρός? Εντάξει...θα το κάνω κι αυτό! Εγώ τί να κάνω? Δεν εχω κάνει πολλά, ανοσολογικό έλεγχο, ενδοκρινολογικό έλεγχο, υστεροσκοπηση. ΑΥΤΑ

Καλώς σας βρήκα!:D

Τι να κάνει και ο άντρας σου βρε κορίτσι.Όταν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία αναγκαστικά κάνουμε άπειρες εξετάσεις και ειδικά όταν υπάρχουν αποτυχίες.Το σπέρμα του άντρα σου είναι καλό???Πάντως είναι καλό που είστε ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.Αυτό είναι το σημαντικό γιατί υπάρχουν και ζευγάρια που δεν το αντέχουν.Ευτυχώς εμείς εδώ μάλλον είμαστε από τις τυχερές σε αυτό το θέμα τουλάχιστον.Έχουμε συντρόφους με κατανόηση που μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε.Πολύ σημαντικό!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΜ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΑΜΑΛΑ....!!!!:twisted::twisted::twisted:

ΝΑΙ, ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Η ΑΤΙΜΗ....ΧΑΧΑΧΑ...!!!!!:P:p

Καλά σου έχω και καλύτερο! Του στέλνουν με fax απο την βιοιατρική την τιμή της προγεστερόνης (υποτίθεται), 5η μερα εμβρυομεταφορας. Με παίρνει η μαία, ανεβάστε τα χάπια μου λέει....(σοκ εγω έπαιρνα ήδη 8x200). Παίρνω το χαρτί, βλέπω ειναι μια τιμή πάνω από τα φυσιολογικά όρια....6,7 :-(

Ανησυχώ...πάω αν της το πω, βιαζόταν αυτή, επεμενε να το πάρω. Βλέπω στο χαρτί έγραφε Υδροξυπρογεστερονη...κάτι τέτοιο, το googlaro και βρίσκω είναι άλλο πράγμα. Παίρνει ο αντρας μου στο κινητό τον γιατρό, του το λέει.....ααα αλλο πράγμα αυτό. Να μείνει ως εχει η δοσολογία! :roll::roll::roll::roll:

1116566e3lmaeaw4h.gif

Τι να κάνει και ο άντρας σου βρε κορίτσι.Όταν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία αναγκαστικά κάνουμε άπειρες εξετάσεις και ειδικά όταν υπάρχουν αποτυχίες.Το σπέρμα του άντρα σου είναι καλό???Πάντως είναι καλό που είστε ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.Αυτό είναι το σημαντικό γιατί υπάρχουν και ζευγάρια που δεν το αντέχουν.Ευτυχώς εμείς εδώ μάλλον είμαστε από τις τυχερές σε αυτό το θέμα τουλάχιστον.Έχουμε συντρόφους με κατανόηση που μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε.Πολύ σημαντικό!!!!!

ααα όλα κι όλα! Το παλικαρι μου είναι ντούρο! Και χρωμοσωματα έχουμε ελέγξει και κινητικοτητα και ανώμαλες μορφές!!!

Εγώ του είπα...δεν πας να κάνεις με κάποια άλλη παιδί που δεν θα το θέλει να το μεγαλώσουμε μετά μαζί??? Θα γλυτώσουμε και τα έξοδα και τις αγωνίες! Απλά πράγματα!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Συμφωνώ...φαντάσου ότι ο προηγουμενος ήθελε να κάνουμε βιοψία ενδομητριου την ίδια ακριβώς στιγμή που έλεγε ότι εντάξει....στην επόμενη θα πετύχει! Σχιζοφρενικές καταστάσεις!

Ο νυν ήθελε να βάλω 6 έμβρυα. Θα μου πεις τί κατάλαβες που πήρες την κουλούρα??? Τίποτα, αλλά τουλάχιστον έχω ήσυχη συνείδηση!

6 έμβρυα???Δεν ξέρω ρε κοπέλα ακριβώς την περίπτωσή σου και γιατρός δεν είμαι,αλλά μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο.Νομίζω είσαι και μικρή σε ηλικία.Επιτρέπεται να βάλουν τόσα????Το θέμα δεν είναι απλώς να μείνουμε έγκυες,αλλά να έχουμε και τελειόμηνες εγκυμοσύνες χωρίς σοβαρές επιπλοκές.Μπορεί να πήρες μηδέν,όμως νομίζω και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα είχα αποφασίσει γιατί μετά μπλέκεις σε άλλες περιπέτειες.

Αμέσως κατάλαβε το Ανιτάκι.

Καλά σου έχω και καλύτερο! Του στέλνουν με fax απο την βιοιατρική την τιμή της προγεστερόνης (υποτίθεται), 5η μερα εμβρυομεταφορας. Με παίρνει η μαία, ανεβάστε τα χάπια μου λέει....(σοκ εγω έπαιρνα ήδη 8x200). Παίρνω το χαρτί, βλέπω ειναι μια τιμή πάνω από τα φυσιολογικά όρια....6,7 :-(

Ανησυχώ...πάω αν της το πω, βιαζόταν αυτή, επεμενε να το πάρω. Βλέπω στο χαρτί έγραφε Υδροξυπρογεστερονη...κάτι τέτοιο, το googlaro και βρίσκω είναι άλλο πράγμα. Παίρνει ο αντρας μου στο κινητό τον γιατρό, του το λέει.....ααα αλλο πράγμα αυτό. Να μείνει ως εχει η δοσολογία! :roll::roll::roll::roll:

Μα καλά μιλάς σοβαρά???Δεν το πιστεύω!!!!Κι αν εσύ δεν το είχες ψάξει???Μα τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδί μου.Δηλαδή πρέπει να γίνουμε και εμείς γιατροί???Έλεος πια!!!

Μα καλά μιλάς σοβαρά???Δεν το πιστεύω!!!!Κι αν εσύ δεν το είχες ψάξει???Μα τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδί μου.Δηλαδή πρέπει να γίνουμε και εμείς γιατροί???Έλεος πια!!!

Άστα σου λέω...θα έπαιρνα τσάμπα 12χ8 και αυτοι πια...πώς τα δίνουν έτσι τα χάπια? Καραμέλες είναι???

6 έμβρυα???Δεν ξέρω ρε κοπέλα ακριβώς την περίπτωσή σου και γιατρός δεν είμαι,αλλά μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο.Νομίζω είσαι και μικρή σε ηλικία.Επιτρέπεται να βάλουν τόσα????Το θέμα δεν είναι απλώς να μείνουμε έγκυες,αλλά να έχουμε και τελειόμηνες εγκυμοσύνες χωρίς σοβαρές επιπλοκές.Μπορεί να πήρες μηδέν,όμως νομίζω και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα είχα αποφασίσει γιατί μετά μπλέκεις σε άλλες περιπέτειες.

Αμέσως κατάλαβε το Ανιτάκι.

Ο γιατρός τελικά αποδείχτηκε μπούφος και το Ανιτάκι γάτα με πέταλα!!! ΧΑΧΑΧΑ

Άσχετα με την περίπτωση του καθενός απαγορεύεται πάνω από 4. Η διπλανή μου έβαλε 5 και η διπλανή της διπλανής μου 4....ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι!

Εσύ σε τί φάση είσαι?

Εχετε κανένα πινακάκι που να είναι όλες να διαβάσω να μορφωθώ?

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

ααα όλα κι όλα! Το παλικαρι μου είναι ντούρο! Και χρωμοσωματα έχουμε ελέγξει και κινητικοτητα και ανώμαλες μορφές!!!

Εγώ του είπα...δεν πας να κάνεις με κάποια άλλη παιδί που δεν θα το θέλει να το μεγαλώσουμε μετά μαζί??? Θα γλυτώσουμε και τα έξοδα και τις αγωνίες! Απλά πράγματα!

Μπράβο καλό είναι αυτό.Τι να πω τότε ρε κορίτσι.Είναι από τις φορές που παρακαλάς να σου βρουν κάτι για να το φτιάξουν και μετά να πάνε όλα καλά.Καταλαβαίνω πως το να μην βρίσκουν τίποτα,αλλά και πάλι να μην έχουμε αποτέλεσμα είναι ψυχοφθόρο.

Πάρε το χρόνο σου να χαλαρώσεις λίγο,να ηρεμίσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και μετά ξανά στον αγώνα.Θα έρθει κουκλα μου,θα δεις.

Ωραία τα λες στον άντρα σου!!!!Χαχαχαχαχαχα!!!!:P:p:p

ΑΣΤΑ....ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΑΣΤΑ....ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εκανες πολλες???

Εγώ πήγα γιατί έχουμε στον κύκλο μας 4 επιτυχίες με δίδυμα που γεννήθηκαν δηλαδή κι όλα καλά! Είπα να δοκιμάσουμε αλλά ... ουτε στον εχθρό μου!

1116566e3lmaeaw4h.gif

Μπράβο καλό είναι αυτό.Τι να πω τότε ρε κορίτσι.Είναι από τις φορές που παρακαλάς να σου βρουν κάτι για να το φτιάξουν και μετά να πάνε όλα καλά.Καταλαβαίνω πως το να μην βρίσκουν τίποτα,αλλά και πάλι να μην έχουμε αποτέλεσμα είναι ψυχοφθόρο.

Πάρε το χρόνο σου να χαλαρώσεις λίγο,να ηρεμίσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και μετά ξανά στον αγώνα.Θα έρθει κουκλα μου,θα δεις.

Ωραία τα λες στον άντρα σου!!!!Χαχαχαχαχαχα!!!!:P:p:p

Εγώ πάντα χαλαρή είμαι. Εντάξει με πνίγει η αδικία κάποιες φορές αλλά το ξεπερνάω σχετικά γρήγορα!

Τον χρόνο που θα αφήσω έτσι είναι για να ξεκουραστεί ο οργανισμός μου. Εχω αποδείξει (ναι ναι εγω...όχι οι γιατροί) ότι αν αφήσω τον οργανισμό χωρίς φάρμακα, αντιδρά μετά καλύτερα στην αγωγή προετοιμασίας του ενδομητρίου. Διαφορετικά, από ψυχολογικής δηλαδή άποψης, είμαι έτοιμη! Δεν υποχωρώ αν δεν δικαιωθω ένα πράγμα!

Τί να του πω κι αυτουνου...αν θέλει, δεν τον καταπιέζω κιόλας!Αλλά του δίνω εναλλακτικές :-D:-D:-D:-D

1116566e3lmaeaw4h.gif

Άστα σου λέω...θα έπαιρνα τσάμπα 12χ8 και αυτοι πια...πώς τα δίνουν έτσι τα χάπια? Καραμέλες είναι???

Ο γιατρός τελικά αποδείχτηκε μπούφος και το Ανιτάκι γάτα με πέταλα!!! ΧΑΧΑΧΑ

Άσχετα με την περίπτωση του καθενός απαγορεύεται πάνω από 4. Η διπλανή μου έβαλε 5 και η διπλανή της διπλανής μου 4....ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι!

Εσύ σε τί φάση είσαι?

Εχετε κανένα πινακάκι που να είναι όλες να διαβάσω να μορφωθώ?

Είχα την αίσθηση ότι μέχρι 3 επιτρέπεται και από 40 και πάνω μέχρι 4.Μάλλον όμως κάνω λάθος.

Δυστυχώς δεν έχουμε πρόσφατο πινακάκι.Θα κάνουμε όμως για να ενημερωθείς και εσύ.Εγώ προσπαθώ με τον άντρα μου 2,5 χρόνια.Έχουμε ολιγοασθενοσπερμία.Τον Ιούνιο που μας πέρασε θα ξεκινούσα εξωσωματική για πρώτη φορά,είχα ήδη όλα τα φάρμακα,είχα περάσει επιτροπή και έπαιρνα τα cyclacur για να ξεκινήσω.Όταν ήταν να τα σταματήσω και να ξεκινήσω ενέσεις είχα καθυστέρηση και ήμουν τελικά ήδη έγκυος.Στην 7η εβδομάδα ακούσαμε καρδούλα,αλλά δυστυχώς στην 8η τίποτα.Παλλινδρόμισε.Τώρα ο γιατρός μου είπε ότι αφού έμεινα μια φορά μπορεί να ξαναμείνω,οπότε θέλει να προσπαθήσω μόνη μου μέχρι το τέλος του χρόνου και αν δεν γίνει τίποτα πάω από Γενάρη για προσπάθεια.Εγώ βασικά πήγα τον Σεπτέμβρη να με δει και του είπα να ξεκινήσουμε,αλλά εκείνος ήταν κάθετος να προσπαθήσουμε λίγο μόνοι μας.Αυτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...