Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Mom_Dad ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!

ΚΡΙΜΑ βρε κορίτσι... είχα διαβάσει στο άλλο φόρουμ ότι περίμενες

απότελεσμα χοριακής. Μην απελπίζεσαι κούκλα μου!!!

Εχε πίστη και δύναμη. Θα γίνει πού θα πάει..

Νελλάκι μου να προσέχεις που τα μικρά έχουν τυλιχτεί.

Μήπως να μην περιμένατε? Δεν ξέρω βέβαια, η γιατρός ξέρει

αλλά τώρα που το διάβασα φοβήθηκα λίγο.

Ναι ρε παιδιά.. νέα έχουμε από Ζέττα, Λιν και Cacao?

Καλημερα! Νταντακι μου τελεια τα νεα με το καλο να το δεχτεις. Αθανασια μου επισης να πανε ολα καλα εγω αν και αυπνη μια χαρα. πολλα φιλια.

Αχ Λαμπρινούλα μου δεν κοιμάσαι καλά κοριτσάρα μου!!!Τι να κάνεις όμως έτσι είναι με τα μωρουδίνια!!!!Θα περάσει ο καιρός και θα μεγαλώσει και το αντράκι σου και θα κοιμάστε καλύτερα.Με την κούκλα σου τι έγινε???Πότε πάτε στον οφθαλμίατρο???

Καλημέρα κι από μενα κορίτσια. Για άλλη μια φορά είμαι πτώμα, δεν κοιμηθηκα καλά, με επιασαν και κατι πόνοι το βράδυ και φοβηθηκα μηπως ξεκιναει τοκετος, αλλά τελικά δεν...

Σημερα δεν εχω πόνους αλλά δεν τα πολύ καταλαβαίνω να κινουνται οπότε πάλι εχω θέμα. Αγχώνομαι γιατί και τα δυο εχουν περιτύλιξη και μάλιστα η κορη διπλη και πρέπει να προσέχω και να μετράω την κάθε κίνηση μηπως κάτι είναι διαφορετικό. Με αγχώνει πολύ αυτό γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι να περιμένω και τρομάζω...!

Ανιτάκι επιτροπη θα περάσεις για πρόκληση; Για φυσικούς δεν πηγαινες;

Αναστασία μου,πως είσαι σήμερα; πως παει ο πεθερός; φαντάζομαι είναι σπίτι ετσι δεν είναι; γκρινιάζει; πάντως μην ανησυχεις και πάρα πολύ εμένα ο πεθερός μου πέφτει παρα πολύ συχνα και όλο ανοιγει κεφάλια και μύτες. Ασε που τον εχει γρατσουνίσει και η γατα κανα 2-3 φορές και τις 2 χρειαστηκε νοσηλεία για αντιβίωση γιατι μολυνθηκε... Ειναι σαν μωρό πραγματικά. Απορώ με το κουράγιο της πεθεράς μου...

Νταντακι μου προτείνω σημερα να το απολαύσεις όσο μπορείς. Αύριο είναι η μέρα σου....

Το Εφάκι δεν μπηκε να μας πει νέα...μάλλον θα ήταν πτώμα, από τα πήγαινε έλα. Ελπίζω σήμερα να μπει να μας πει δυο κουβέντες

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΩΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ (2-3 ΜΗΝΕΣ), ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΥΩ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ..!!!:P:p

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.???

Αχ κορίτσια ζω ένα δράμα!!! Θα μελετήσω και τα δικά σας αλλά κάποια άλλη στιγμή, τώρα κάνω τα γλυκά μάτια στην σελίδα μήπως και εξοικειωθούμε!

Χθες πήρα το 4ο μου μηδενικό στην 5η μου προσπάθεια να γίνω μανούλα!

Και το χειρότερο δεν ειναι το αρνητικό...είναι το ότι δεν ξέρουμε γιατί μας επισκέπτεται τόσο συχνά, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα :D:D:D:D

Εχω και 3 στην κατάψυξη για την 6η προσπάθεια. Αυτά εν συντομία!

Pink Hat αύριο μπαίνεις στον μήνα σου??? Με το καλό κοριτσάκι!!!

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ..!!!!

ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ...!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Mom_Dad ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!

Ξέρει Αθανασία μου η γιατρός τι κάνει.Πολλά μωράκια τυλίγονται.Αν ήταν κάτι θα της το είχε πει.

Τα κορίτσια φαντάζομαι όποτε νιώσουν έτοιμα να μας πουν για το πως πήγε η προσπάθειά τους θα μας το πουν.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε???

Αθανασία μου υπέροχα νεάκια.Σε λίγο θα μας ανακοινώνεις και εσύ τα ευχάριστα!!!!

Νταντάκι μου όλα καλά θα πάνε!!!

Πηνελοπάκι έχεις αγωνία και λογικό είναι.Όμως όλα πάνε καλά και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά!!!

Ανιτάκι μου τι κάνεις κούκλα???Ετοιμάζεσαι να γιορτάσεις τον αντρούλη σου αύριο???Με το καλό!!!!

mom dad καλώς ήρθες στο παρεάκι μας.Σωστά ήρθες,όπως στου είπε η Ντάντα.Διάβασα στο άλλο φόρουμ για το ατυχές αποτέλεσμά σου.Βλέπω όμως πως είσαι πολύ δυνατή και σε θαυμάζω γι'αυτό!!!!Κουράγιο κορίτσι θα έρθει η στιγμή που όλες θα κρατήσουμε ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μας.Τώρα θα ξαναπροσπαθήσεις από τη νέα χρονιά αν κατάλαβα καλά.

Καλημερα! Νταντακι μου τελεια τα νεα με το καλο να το δεχτεις. Αθανασια μου επισης να πανε ολα καλα εγω αν και αυπνη μια χαρα. πολλα φιλια.
Mom_Dad ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΜΟΥ..???????:P:p:p

ΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!!:D:D

Σας ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα! Θα σας μάθω κι εγώ σιγά-σιγά!

Αχ δεν το βάζω κάτω, δεν με πειράζει κιόλας. Απολαμβάνουμε την διαδικασία με τον άντρα μου, με υποστηρίζει πολύ και μας αρέσει που έστω και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ελπίζουμε.

Σημασία έχει ότι περνάει ο χρόνος και αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Όταν μας είχαν πει ότι είμαστε εύκολη περίπτωση και ότι τα ποσοστά στην δική μας περίπτωση αγγίζουν το 75%! Νιώθω ότι περνάμε "αδιάφοροι" και κανείς δεν σκύβει στο πρόβλημά μας. Η τελευταία προσπάθεια ήταν σε άλλο κέντρο για αλλαγή του γουριου ας πουμε αλλά και πάλι τζίφος :?

Σχετικά με την επόμενη προσπάθεια, επειδή έχουμε τα κατεψυγμένα αλλά δεν έιμαστε ικανοποιημένοι με το κέντρο το καινούριο, μια ιδέα είναι να πάμε για Δεκέμβριο, στην περίπτωση που καταφέρουν να γίνουν βλαστοκύστες τα κατεψυγμένα και μόνο και αν αποτύχουμε απο το νέο έτος να προσπαθήσουμε σε άλλο κέντρο. Αλλά αυτό θα το δούμε αν καταφέρουμε να μιλήσουμε με τον γιατρό γιατί χθες δεν με πήρε τηλέφωνο (φυσικά, πάντα τον ψάχνω...το έχω συνηθίσει)

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Ξέρει Αθανασία μου η γιατρός τι κάνει.Πολλά μωράκια τυλίγονται.Αν ήταν κάτι θα της το είχε πει.

Τα κορίτσια φαντάζομαι όποτε νιώσουν έτοιμα να μας πουν για το πως πήγε η προσπάθειά τους θα μας το πουν.

ΣΟΦΗ ΜΟΥ ΝΑΝΤΙΑ.....ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ...!!!!!!!!!:P:p;)

Συμφωνω με τη δική σου αριθμητική....με το καλό λοιπόν να γεμίσει η αγκαλίτσα σου, οι μέρες σου και οι νύχτες σου!!!

Όλες οι προσπάθειες που αναφέρω είναι με δότρια, οπότε δεν κάνω διέγερση. Μεταφορά κατεψυγμένων έχω κάνει μόνο μία φορά!Ολα τα άλλα ήταν φρέσκα, του γάλακτος που λένε!:D:D:D:D

οκ κατάλαβα. Κορίτσι γενικά αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά να στο τέλος θα ανταμειφθείς. Βασικά επειδή σου έκατσε με την πρώτη φορά εγκυμοσύνη -ασχετα με την κατάληξη-τωρα εισαι κι εσυ μέσα στο στατιστικό δείγμα που λέει ότι το 75%- 80% των ζευγαριών συλλάμβανει μετά απ 3-4 προσπάθειες. Οπότε θα δεις που η επόμενη θα είναι και τυχερή σου...! Φαντάζομαι οτι κι εσύ εχεις ξετιναχτεί στις εξέτάσεις ε;

kOZcp3.png

Αχ κορίτσια ζω ένα δράμα!!! Θα μελετήσω και τα δικά σας αλλά κάποια άλλη στιγμή, τώρα κάνω τα γλυκά μάτια στην σελίδα μήπως και εξοικειωθούμε!

Χθες πήρα το 4ο μου μηδενικό στην 5η μου προσπάθεια να γίνω μανούλα!

Και το χειρότερο δεν ειναι το αρνητικό...είναι το ότι δεν ξέρουμε γιατί μας επισκέπτεται τόσο συχνά, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα :D:D:D:D

Εχω και 3 στην κατάψυξη για την 6η προσπάθεια. Αυτά εν συντομία!

Pink Hat αύριο μπαίνεις στον μήνα σου??? Με το καλό κοριτσάκι!!!

Πραγματικά κορίτσι μου όταν δεν ξέρουμε το γιατί μας τρώει.Φαντάζομαι έχεις κάνει πολλές εξετάσεις.Τι να πω κοπέλα μου.Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η επόμενη προσπάθειά σου να είναι και η τυχερή σου και να σου χαρίσει ένα γερό μωράκι!!!!

Διαφημίσεις

Mom_Dad ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!

Συμβαίνει πολύ συχνά η περιτύλιξη. Βασικά την Τρίτη ειδαμε οτι ειχε η κόρη, εχτές είδαμε οτι έχει και ο γιος. Τα ντόπλερ όμως ειναι μια χαρά οπότε δεν ανησυχουν και οι γιατροί. Δηλαδη καρδιά, εγκέφαλος και ομφαλικές αρτηρίες λειτουργουν χωρίς στρεσάρισμα οπότε δεν υπάρχει θέμα...προς το παρόν τουλάχιστον.

kOZcp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα! Θα σας μάθω κι εγώ σιγά-σιγά!

Αχ δεν το βάζω κάτω, δεν με πειράζει κιόλας. Απολαμβάνουμε την διαδικασία με τον άντρα μου, με υποστηρίζει πολύ και μας αρέσει που έστω και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ελπίζουμε.

Σημασία έχει ότι περνάει ο χρόνος και αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Όταν μας είχαν πει ότι είμαστε εύκολη περίπτωση και ότι τα ποσοστά στην δική μας περίπτωση αγγίζουν το 75%! Νιώθω ότι περνάμε "αδιάφοροι" και κανείς δεν σκύβει στο πρόβλημά μας. Η τελευταία προσπάθεια ήταν σε άλλο κέντρο για αλλαγή του γουριου ας πουμε αλλά και πάλι τζίφος :?

Σχετικά με την επόμενη προσπάθεια, επειδή έχουμε τα κατεψυγμένα αλλά δεν έιμαστε ικανοποιημένοι με το κέντρο το καινούριο, μια ιδέα είναι να πάμε για Δεκέμβριο, στην περίπτωση που καταφέρουν να γίνουν βλαστοκύστες τα κατεψυγμένα και μόνο και αν αποτύχουμε απο το νέο έτος να προσπαθήσουμε σε άλλο κέντρο. Αλλά αυτό θα το δούμε αν καταφέρουμε να μιλήσουμε με τον γιατρό γιατί χθες δεν με πήρε τηλέφωνο (φυσικά, πάντα τον ψάχνω...το έχω συνηθίσει)

ΧΜΜΜΜΜΜΜΜ.....ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ....ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΜΟΥ..???????:P:p:p

ΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!!:D:D

Πρέπει να έχεις πολύ πλάκα εσύ....ακους εκεί μπουρμπουληθρες μου....:D:D:D:D

Δεν ξέρω ποιο είναι το κέντρο σου το παλιο και φυσικά δεν ξέρω αν πρέπει να το πω εδω....παντως ο γιατρός δεν αποδείχτηκε γατόνι :wink:

οκ κατάλαβα. Κορίτσι γενικά αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά να στο τέλος θα ανταμειφθείς. Βασικά επειδή σου έκατσε με την πρώτη φορά εγκυμοσύνη -ασχετα με την κατάληξη-τωρα εισαι κι εσυ μέσα στο στατιστικό δείγμα που λέει ότι το 75%- 80% των ζευγαριών συλλάμβανει μετά απ 3-4 προσπάθειες. Οπότε θα δεις που η επόμενη θα είναι και τυχερή σου...! Φαντάζομαι οτι κι εσύ εχεις ξετιναχτεί στις εξέτάσεις ε;

Πιο πολύ ο άντρας μου στις εξετάσεις βρε κορίτσι. Το τί του έχουμε κάνει του ανθρώπου σε αυτό το σπέρμα του...τον λυπάμαι. Και κάθε φορά μου λέει: Παλι εμένα κατηγορεί ο γιατρός? Εντάξει...θα το κάνω κι αυτό! Εγώ τί να κάνω? Δεν εχω κάνει πολλά, ανοσολογικό έλεγχο, ενδοκρινολογικό έλεγχο, υστεροσκοπηση. ΑΥΤΑ

χεχεχεχεχε...

Νεο αίμα στην παρέα.

Καλως ήρθες mom-dad.

Καλώς σας βρήκα!:D

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...