Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κάλημερα! Ξεραθηκα στον υπνο νιωθω λίγη κουραση αλλα ειναι η πιο ωραια κούραση της ζωής μου. ο μπεμπης ειναι ενα ονειρο αντε κοριτσια μακαρι να το ζήασετε σύντομα το παρακαλαω καθε μερα με ολη μου την δύναμη!

Αναστασια περαστικα στον πεθερο σου εσύ πως εισαι?

Αθανασια μου ξεκινα να περνεις τα φαρμακα αχρειαστα να ειναι παναγιτσα μου και με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα οπως κι αν ερθουν αρκει να ερθουν.

Dada καλα αποτελεσματα γλυκουλα μου αντε να δουμε το τυχερο μωρακι σου να μπει να στεργιωθει.

Εφακι ξεκινα κι εσυ σιγσ σιγα οπου νιώθεις καλα και φυσικα το καλητερο ειναι στην περιοχη σου οσο για τελος περιοδου δεν πεζει μου το εχουν πει πριν χρονια κι ακομα εχω.

Αννιτουλα μου λολα μου ποτε θα ερθεις?

Εγω εχω αγχωθει παλι με το ματακι της μικρης μου της φευγει πολυ στην εστιαση και δεν θελει πια να το κλεινει να κανει την ασκηση που μας είπαν ετσι εκλεισα ραντεβου στην καλήτερη λενε παιδοοφυαλμιατρο να βαλουμε γυαλια να τελειωνει πια γιατι νομίχω οτι ταλαιπωρειται βεβαια μου κακοφαίνεται πολυ αλλα θα ειναι μονο για 2 χρονια ειπαν μακαρι παναγιτσα μου να διορθωθει.

Πηνελοπακι τι ειπε ο γιατρος ολα καλα? ποτε σε υπολογίζει?

Φιλια σε ολες!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα κορίτσια μου.

Αναστασία μου ελπίζω να ηρέμισαν τα πράγματα.Και πάλι περαστικά κοριτσάκι.

Αθανασία αφού θες να προσπαθήσετε λίγο μόνοι σας να το κάνετε και από τη νέα χρονιά αν δεν.... βλέπεις και κάνεις ανάλογα.Εγώ πιστεύω θα σας κάτσει τελικά.

Νταντάκι μου γλυκό δεν σε έχει ξεχάσει κανείς.Δε γίνεται αυτό.Να δεις που θα σε πάρουν αύριο για να πας να το πάρεις το Σαβ.

Πηνελοπάκι τι νέα από το γιατρό???

Α ρε Δημητρούλα δεν κάθετε καλά ο μπεμπούλης και σε ξυπνά ε???Καλορίζικα τα καινούργια πραγματάκια που πήρατε!!!

Διαφημίσεις

Κάλημερα! Ξεραθηκα στον υπνο νιωθω λίγη κουραση αλλα ειναι η πιο ωραια κούραση της ζωής μου. ο μπεμπης ειναι ενα ονειρο αντε κοριτσια μακαρι να το ζήασετε σύντομα το παρακαλαω καθε μερα με ολη μου την δύναμη!

Αναστασια περαστικα στον πεθερο σου εσύ πως εισαι?

Αθανασια μου ξεκινα να περνεις τα φαρμακα αχρειαστα να ειναι παναγιτσα μου και με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα οπως κι αν ερθουν αρκει να ερθουν.

Dada καλα αποτελεσματα γλυκουλα μου αντε να δουμε το τυχερο μωρακι σου να μπει να στεργιωθει.

Εφακι ξεκινα κι εσυ σιγσ σιγα οπου νιώθεις καλα και φυσικα το καλητερο ειναι στην περιοχη σου οσο για τελος περιοδου δεν πεζει μου το εχουν πει πριν χρονια κι ακομα εχω.

Αννιτουλα μου λολα μου ποτε θα ερθεις?

Εγω εχω αγχωθει παλι με το ματακι της μικρης μου της φευγει πολυ στην εστιαση και δεν θελει πια να το κλεινει να κανει την ασκηση που μας είπαν ετσι εκλεισα ραντεβου στην καλήτερη λενε παιδοοφυαλμιατρο να βαλουμε γυαλια να τελειωνει πια γιατι νομίχω οτι ταλαιπωρειται βεβαια μου κακοφαίνεται πολυ αλλα θα ειναι μονο για 2 χρονια ειπαν μακαρι παναγιτσα μου να διορθωθει.

Πηνελοπακι τι ειπε ο γιατρος ολα καλα? ποτε σε υπολογίζει?

Φιλια σε ολες!!!!

Λαμπρινούλα μου καλημέρα!!!Κουρασμένη ε???Λογικό είναι.Ο μπεμπούλης σου πρέπει να είναι ένας κούκλος σαν την μαμά του.

Κοριτσάκι μου μην ανησυχείς για τα γυαλάκια.Αν χρειάζεται η μικρούλα καλό είναι να τα φορέσει.Μην στεναχωριέσαι μια χαρά ομορφούλα θα είναι και θα κάνει και καλό στο ματάκι της.Όποτε μπορέσεις μπες να μας πεις τι σας είπε η παιδοοφθαλμίατρος.

Kαλημέρα κουκλες!!

Πώς είστε;;

Λαμπρινούλα ο γιόκας σας ειναι ένας κουκλος!! όσο για την Σταυρουλα μην σε στεναχωρεί που θα βάλει γυαλιά αφου θα ειναι για λιγο καιρο....

Δημητρουλα τί εγινε;κλωτσαει ο Δημητρακης;;;; τί ωραία.....

Αναστασακι τί επαθε βρε παιδί μου ο πεθερός σου;;; σιδερενιος να ειναι... μεγαλο σοκ πρεπει να περασατε.....

Νταντακι για να μην σου εχουνε τηλ. ολα καλά λοιπόν..... Σάββατο ολέ!!!!!

Εφάκι ελπιζω καρδια μου να εισαι καλυτερα....

Αθανασία καλη επιτυχία στο γουτσου γουτσου.... αντε να εισαι τυχερη και εσυ οπως και τα κοριτσια στο διπλανο καφε....

Ανιτακι ποτε μας ερχεσαι;;;;

Πενελοπε τί νέα απο το γιατρό;;;

φιλια ..... σορρυ που δεν αναφερθηκα σε ολες

Πήγε κιολας 00:10???? :(

Την κανω σιγα σιγα...

Διδυμακι μου καλο βραδυ!!!!

Μορφω θα σου χω νεα για το νεο κεντρο...εσυ θα πας τελικα?

κοριτσάρα μου μη μου στεναχωριέσαι για την περίοδο....και εμένα μου είχε πει η γιατρός οτι βλέπει γυναίκα σε εμμηνόπαυση....αλλά εγώ έχω κανονικά περίοδο...

να πας να μου πεις πως είναι.....θα πάω και εγώ τον νοέμβριο...

Γεια σας και πάλι. Επιτέλους γύρισα σπίτι. Σήμερα είχε πολλή αναμονη στο νοσοκομείο γιατί της ετυχαν κατι εκτακτα χειρουργεία. Τώρα γυρισα...!

Λοιπόν εκτός απροόπτου, γεννάω στις 4 ή 5 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει στην 38η εβδομάδα! Αν τα καταφέρω θα ειναι τελείως ανέλπιστο και μάλιστα για δίδυμα. Για να δούμε. Βέβαια μπορεί πλέον να συμβεί ανά πάσα στιγμή, μέρα ή νύχτα αλλά η γιατρός θέλει να το παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται για να κερδίσουν βάρος. Το πιθανότερο από ότι μου είπε είναι να πάνε στη μοναδα απλής παρακολούθησης και θερμοκοιτίδα μόνο εαν ειναι κάτω απο 2 κιλά (δηλαδη αν είμαστε στα μειον της απόκλισης ). Αυτά.

kOZcp3.png

Γεια σας και πάλι. Επιτέλους γύρισα σπίτι. Σήμερα είχε πολλή αναμονη στο νοσοκομείο γιατί της ετυχαν κατι εκτακτα χειρουργεία. Τώρα γυρισα...!

Λοιπόν εκτός απροόπτου, γεννάω στις 4 ή 5 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει στην 38η εβδομάδα! Αν τα καταφέρω θα ειναι τελείως ανέλπιστο και μάλιστα για δίδυμα. Για να δούμε. Βέβαια μπορεί πλέον να συμβεί ανά πάσα στιγμή, μέρα ή νύχτα αλλά η γιατρός θέλει να το παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται για να κερδίσουν βάρος. Το πιθανότερο από ότι μου είπε είναι να πάνε στη μοναδα απλής παρακολούθησης και θερμοκοιτίδα μόνο εαν ειναι κάτω απο 2 κιλά (δηλαδη αν είμαστε στα μειον της απόκλισης ). Αυτά.

Τέλεια νέα !!!

Μπράβο κούκλα μου !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ...!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ..ΚΙ ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣ...!!!!!!!!!:P:p:p

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο το γιατρό.

Καλά πάει το αγγελούδι μου.

Θα το αφήσουμε και αύριο και αν είναι θα με πάρει τηλέφωνο Σάββατο

πρωί να πάω το μεσημέρι να το πάρω !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...