Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μορφω στειλε μου και μενα πμ με το μυστικο..ελπιζω να ειναι ευχαριστο και να χει σχεση με τη Ζεττα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλώς το διδυμάκι μου!!!Τι κάνεις ομορφιά μου???Κουρασμένη???

Γεια σου ματαρες μου!

Μου ηρθε περιοδος! Ενιωσα μια συγκινηση 8)8)8):cool: Ποσες θα δω ακομα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εφυγα 6:30 απο το σπιτι και γυρισα στις 19:30.....σημερα ειχα και στο μεσημεριανο σχολειο 3 ωρες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τωρα εκατσα...να ετοιμασω τα αυριανα μαθηματα, να βαλω πλυντηρια, να σιδερωσω κατι του μωρου, να κανω μπανιο...περασε η ωρα....

Ποναει ολο το σωμα μου!

Δεν εχω καθολου διαθεση γενικως...μπαινω και διαβαζω κατα διαστηματα της μερας τα νεα σας απλα δεν προλαβαινω με τιποτα να γραψω!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΖΕΤΤΑ???

Γενικά η διάθεση στο παρεάκι είναι πεσμένη.Στο διπλανό καφέ είναι και άλλη μια κοπέλα έγκυος και αύριο θα κάνει χοριακή.Μακάρι να μας στείλουν και εμάς λίγη μπεμπεδόσκονη!!!!Κορίτσια κουράγιο,θα έρθει και η σειρά μας.

Εσύ κοριτσάρα μου πως νιώθεις???Είσαι λίγο καλύτερα???Θυμισέ μου πότε βγαίνει η ΑΜΗ σου και πότε θα πας και στη δική σου γιατρό???

Γενικά η διάθεση στο παρεάκι είναι πεσμένη.Στο διπλανό καφέ είναι και άλλη μια κοπέλα έγκυος και αύριο θα κάνει χοριακή.Μακάρι να μας στείλουν και εμάς λίγη μπεμπεδόσκονη!!!!Κορίτσια κουράγιο,θα έρθει και η σειρά μας.

Εσύ κοριτσάρα μου πως νιώθεις???Είσαι λίγο καλύτερα???Θυμισέ μου πότε βγαίνει η ΑΜΗ σου και πότε θα πας και στη δική σου γιατρό???

Αυριο απογευμα θα παω σε μια που ειχα ξαναπαει σαλονικα και μου ειχε αρεσει, την παρασκευη πρωι (θα τελειωσουμε νωρις το σχολειο λογω γιορτης) θα παω στη δικη μου και ΤΕΛΟΣ!

Τριτη βγαινει η ΑΜΗ κα αποφασιζουμε...Βαρεθηκα ειλικρινα και κουραστηκα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Στο διπλανό καφέ είναι και άλλη μια κοπέλα έγκυος και αύριο θα κάνει χοριακή.Μακάρι να μας στείλουν και εμάς λίγη μπεμπεδόσκονη!!!!Κορίτσια κουράγιο,θα έρθει και η σειρά μας.

Και η thokos και η αλλη κοπελα φυσικα ή με εξωσω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γεια σου ματαρες μου!

Μου ηρθε περιοδος! Ενιωσα μια συγκινηση 8)8)8):cool: Ποσες θα δω ακομα?

Στο είπα ξανά δεν είμαι γιατρός,αλλά νομίζω ότι συνεκτιμούνται όλα.Και η κλινική εικόνα και οι εξετάσεις.Οι εξετάσεις σου οι ορμονολογικές δεν δείχνουν ακόμα κάτι τέτοιο,άρα θέλω να ελπίζω ότι δεν θα δεις σύντομα άλλες περιόδους,αλλά για άλλον λόγο από αυτόν που εννοείς εσύ.Οι άλλοι γιατροί τι σου είπαν επί του θέματος???Σου είπαν ότι είναι πιο γερασμένες οι ωοθήκες σου.Σου είπαν ότι σύντομα δεν θα έχεις περίοδο???

ΞΑΝΑΡΩΤΩ:

1. Ξεχασα σε καποια να δωσω την Κυριακη δωρακι? Μου περισσεψε ενα...

2. ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αυριο απογευμα θα παω σε μια που ειχα ξαναπαει σαλονικα και μου ειχε αρεσει, την παρασκευη πρωι (θα τελειωσουμε νωρις το σχολειο λογω γιορτης) θα παω στη δικη μου και ΤΕΛΟΣ!

Τριτη βγαινει η ΑΜΗ κα αποφασιζουμε...Βαρεθηκα ειλικρινα και κουραστηκα...

Άρα είσαι κοντά σε μια απόφαση.Αυτό είναι πολύ καλό,γιατί θα ξεκινήσεις και άμεσα,οπότε το θέμα της περιόδου δεν σε βιάζει τόσο για το θέμα του παιδιού.Τα υπόλοιπα αν είναι έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε ένα ένα όταν έρθει η ώρα τους,έτσι αγαπούλα???

Να δούμε τι θα σου πουν και οι άλλοι γιατροί επί του θέματος.

Διαφημίσεις

Στο είπα ξανά δεν είμαι γιατρός,αλλά νομίζω ότι συνεκτιμούνται όλα.Και η κλινική εικόνα και οι εξετάσεις.Οι εξετάσεις σου οι ορμονολογικές δεν δείχνουν ακόμα κάτι τέτοιο,άρα θέλω να ελπίζω ότι δεν θα δεις σύντομα άλλες περιόδους,αλλά για άλλον λόγο από αυτόν που εννοείς εσύ.Οι άλλοι γιατροί τι σου είπαν επί του θέματος???Σου είπαν ότι είναι πιο γερασμένες οι ωοθήκες σου.Σου είπαν ότι σύντομα δεν θα έχεις περίοδο???

Οχι κανεις δε μου ειπε κατι για εμμηνοπαυση...ο μαντ μου ειπε ο ανθρωπος για τις ωοηθηκες που το ηξερα αλλα δε ειπε κατι εμμηνοπαυση...

Απο την αλλη ο μαστρ ειναι δυνατον να ελεγε κατι τοσο σοβαρο χωρις να ειναι σιγουρος? Δεν ξερω....Ξερω οτι εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου αυτες τις μερες και θελω να ρεθι η τριτη να μαθω..

Ευτυχως εχω πολύ τρεξιμο στο σχολειο και ξεχνιεμαι...απο την αλλη βλεπω συνεχεια στο σχολειο τα παιδακια, τις εγκυες μανουλες τους, τα μικρα αδερφακια τους και στεναχωριεμαι...Πλεον βλεπω καροτσι στο δρομο και κοιταζω αλλου γιατι μου ρχεται να βαλω τα κλαματα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Άρα είσαι κοντά σε μια απόφαση.Αυτό είναι πολύ καλό,γιατί θα ξεκινήσεις και άμεσα,οπότε το θέμα της περιόδου δεν σε βιάζει τόσο για το θέμα του παιδιού.Τα υπόλοιπα αν είναι έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε ένα ένα όταν έρθει η ώρα τους,έτσι αγαπούλα???

Να δούμε τι θα σου πουν και οι άλλοι γιατροί επί του θέματος.

Δεν ξερω Ναντιακι μου....τι να πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Η cacao που ειναι βρε παιδια?

Η αννα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Πήγε κιολας 00:10???? :(

Την κανω σιγα σιγα...

Διδυμακι μου καλο βραδυ!!!!

Μορφω θα σου χω νεα για το νεο κεντρο...εσυ θα πας τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οχι κανεις δε μου ειπε κατι για εμμηνοπαυση...ο μαντ μου ειπε ο ανθρωπος για τις ωοηθηκες που το ηξερα αλλα δε ειπε κατι εμμηνοπαυση...

Απο την αλλη ο μαστρ ειναι δυνατον να ελεγε κατι τοσο σοβαρο χωρις να ειναι σιγουρος? Δεν ξερω....Ξερω οτι εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου αυτες τις μερες και θελω να ρεθι η τριτη να μαθω..

Ευτυχως εχω πολύ τρεξιμο στο σχολειο και ξεχνιεμαι...απο την αλλη βλεπω συνεχεια στο σχολειο τα παιδακια, τις εγκυες μανουλες τους, τα μικρα αδερφακια τους και στεναχωριεμαι...Πλεον βλεπω καροτσι στο δρομο και κοιταζω αλλου γιατι μου ρχεται να βαλω τα κλαματα....

Άστα ρε Εφάκι.Το σχολείο για μένα ήταν μια παρηγοριά.Έλεγα έχω τα παιδάκια μου και νιώθω γεμάτη.Τώρα δεν νιώθω πια έτσι.Βλέπω τα πρωτάκια και βουρκώνω.Νιώθω ότι δεν με χωράει ο τόπος στο σχολείο.Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό.

Ηρέμισε να δεις τι θα πουν και οι άλλοι γιατροί.Και εγώ πιστεύω ότι είναι σοβαρός γιατρός,αλλά σου έδωσε χρονικό περιθώριο???Πόσο είναι αυτό το σύντομα???Μήπως ο άνθρωπος εννοεί σύντομα με βάση την ηλικία σου και αυτό το σύντομα να είναι π.χ. σε 2-3 χρόνια???Που και πάλι σύντομα είναι με βάση την ηλικία σου,αλλά όχι για να αγχώνεσαι τόσο από τώρα.Δε ξέρω λέω.Σε μια φίλη μου τις είχαν βγει άσχημες οι ορμονολογικές και της είχε πει το ίδιο πράγμα ο γυναικολόγος της όταν τις είδε.Όμως μια χαρά παιδάκι έκανε από τότε και μια χαρά περίοδο έχει ακόμα και έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...