Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Όχι δεν είδα τίποτα.Για όνομα του Θεού ρε κορίτσια.Το παιδί θα κάνει παιδί???Γιατί το κάνουν αυτό???Οκ είναι ο πολιτισμός τους,αλλά ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό.

Ουτε εγώ το καταλαβαίνω και το θεωρώ απάνθρωπο...τα λογοδίνουν από 9 χρόνων και αν τις έβλεπες τις κοπέλες που ήταν εκει κούκλες...σαν τα κρύα τα νερά..και φευγουν από το σπίτι και πάνε στην πεθερά και τα παντρεύουν από χαϊβάνια...κρίμα ρε παιδιά ούτε μόρφωση ούτε τίποτα...κανένα σεβασμό στην προσωπικότητα...

Και πως πας ρε φίλε με 12 χρονών παιδί?Τι άνθρωπος είσαι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ουτε εγώ το καταλαβαίνω και το θεωρώ απάνθρωπο...τα λογοδίνουν από 9 χρόνων και αν τις έβλεπες τις κοπέλες που ήταν εκει κούκλες...σαν τα κρύα τα νερά..και φευγουν από το σπίτι και πάνε στην πεθερά και τα παντρεύουν από χαϊβάνια...κρίμα ρε παιδιά ούτε μόρφωση ούτε τίποτα...κανένα σεβασμό στην προσωπικότητα...

Έτσι ακριβώς είναι.Κανένας σεβασμός.Ένα παιδάκι 12 χρονών τι να καταλάβει από τη μητρότητα???Άλλα πράγματα έχει ανάγκη σε αυτή την ηλικία και όχι να είναι φορτωμένο με έναν άντρα που δεν διάλεξε και δεν αγάπησε και να κάνει παιδιά.

Το δε τελευταίο ερώτημά σου είναι το σωστότερο.Τι αναζητάς από ένα 12χρονο???Πώς μπορείς να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με ένα 12χρονο???

Όχι δεν είδα τίποτα.Για όνομα του Θεού ρε κορίτσια.Το παιδί θα κάνει παιδί???Γιατί το κάνουν αυτό???Οκ είναι ο πολιτισμός τους,αλλά ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό.

Αστα να πάνε είναι αυτές οι καταστάσεις, ε πως θα κάνουνε πολλά παιδιά για να παίρνουν τα επιδόματα....οι μ!@$$ες....

Πάντως Αναστασάκι δε νομίζω ότι τα παντρεύουν συνήθως με πολύ μεγαλύτερους, ο άντρας ας πούμε μπορεί να είναι και 15....

cOiVp2.png

Έτσι ακριβώς είναι.Κανένας σεβασμός.Ένα παιδάκι 12 χρονών τι να καταλάβει από τη μητρότητα???Άλλα πράγματα έχει ανάγκη σε αυτή την ηλικία και όχι να είναι φορτωμένο με έναν άντρα που δεν διάλεξε και δεν αγάπησε και να κάνει παιδιά.

Το δε τελευταίο ερώτημά σου είναι το σωστότερο.Τι αναζητάς από ένα 12χρονο???Πώς μπορείς να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με ένα 12χρονο???

Αστα Νάντια έβλεπα την εκπομπή και είχα φρικάρει....

Χαρές έχουμε δίπλα, θα περιμένω να κάνει το κορίτσι την χοριακη της αυριο και θα μπω να της ευχηθώ....

Δόξα το Θεό..ο πεθερός 7 ράμματα και ακτινογραφία καθαρή...θα τον κρατήσουν μια ωρίτσα ακόμα και μετά σπίτι..

I81rp3.png

Αστα να πάνε είναι αυτές οι καταστάσεις, ε πως θα κάνουνε πολλά παιδιά για να παίρνουν τα επιδόματα....οι μ!@$$ες....

Πάντως Αναστασάκι δε νομίζω ότι τα παντρεύουν συνήθως με πολύ μεγαλύτερους, ο άντρας ας πούμε μπορεί να είναι και 15....

Την κοπέλα που είχε ήταν 12 και ο άντρας της 20 νομίζω....

Ελεος πάντως...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μπορεί να είναι και εκείνος μικρός και είναι το ίδιο άσχημο και για το αγόρι,αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις που είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερος.

Χαρές έχουμε δίπλα, θα περιμένω να κάνει το κορίτσι την χοριακη της αυριο και θα μπω να της ευχηθώ....

Δόξα το Θεό..ο πεθερός 7 ράμματα και ακτινογραφία καθαρή...θα τον κρατήσουν μια ωρίτσα ακόμα και μετά σπίτι..

Ναι όντως το δίπλα καφέ έχει χαρές!!!Και εγώ θα περιμένω τη χοριακή της και θα της ευχηθώ ξανά.Το έκανα ήδη μιας και είμαι σίγουρη πως έχει έρθει η ώρα της κοπέλας να γίνει μανούλα.

Μια χαρά ο άνθρωπος.Να ηρεμίσετε λίγο.Ευτυχώς όλα καλά.

Αντε Παναγία μου όλα καλά....

cOiVp2.png

Την κοπέλα που είχε ήταν 12 και ο άντρας της 20 νομίζω....

Ελεος πάντως...

Ναι μπορεί να είναι και εκείνος μικρός και είναι το ίδιο άσχημο και για το αγόρι,αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις που είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερος.

Τώρα δεν ξέρω αν συμφωνείτε με αυτό που θα πω, αλλά σε τέτοιες ηλικίες ξεκινάνε πλέον και τα δικά μας τις σεξουαλικές επαφές...Τα βλέπω που είναι στην ηλικία της ανηψιάς μου και είναι κάποια που ψάχνονται....Φανταστείτε σε αυτούς που μεγαλώνουν με αυτή τη νοοτροπία και το θεωρούν φυσιολογικό....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια θέλω και εγώ χαρές στον καφενέ μας...ελάτε κάντε σεξ κάθε μέρα να ακούσουμε και εμείς κανα ευχάριστο...

Και εγώ θέλω χαρές.Εγώ προς το παρόν έχω την Αλέκα.Μόλις τελειώσει ξεκινάω ξανά το σπόρ και βλέπουμε.Μου θύμισες το "γ....ε γιατί χανόμαστε"!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε κορίτσια θέλω και εγώ χαρές στον καφενέ μας...ελάτε κάντε σεξ κάθε μέρα να ακούσουμε και εμείς κανα ευχάριστο...

Μέρα παρά μέρα στρατηγέ να παίρνει και λίγο τα πάνω του....

cOiVp2.png

από σήμερα θα αρχίσω εγώ...και τον επόμενο μήνα θα είμαι έγκυος......εεεε...καλό εεεεεεεεεεε;

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

....γελάσατε καθόλου;:P:p:p

Τώρα δεν ξέρω αν συμφωνείτε με αυτό που θα πω, αλλά σε τέτοιες ηλικίες ξεκινάνε πλέον και τα δικά μας τις σεξουαλικές επαφές...Τα βλέπω που είναι στην ηλικία της ανηψιάς μου και είναι κάποια που ψάχνονται....Φανταστείτε σε αυτούς που μεγαλώνουν με αυτή τη νοοτροπία και το θεωρούν φυσιολογικό....

Αυτό που λες σωστό είναι.Τα παιδιά αρχίζουν από πολύ μικρά πλέον τις σεξουαλικές επαφές και όσο περνάνε τα χρόνια η ηλικία συνεχώς πέφτει.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.Και βασικά υπάρχουν πολλοί που "φταίνε" γι'αυτό.Από τους γονείς ως το σχολείο ή την απίστευτη έκθεση του σεξ σε τηλεοράσεις και ίντερνετ.Το χειρότερο για μένα όμως είναι ότι το κάνουν για να το κάνουν και όχι επειδή είναι ερωτευμένα με κάποιον/α.Τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...