Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι έγινε ρε Αναστασία??Χτύπησε πολύ ο άνθρωπος???Παναγία μου όλα να πάνε καλά και να τρόμαξε περισσότερο παρά να χτύπησε.

Προσπάθησε να ηρεμίσεις και φαντάζομαι σε λίγο θα έχεις και νέα από τον άντρα σου.Περαστικά εύχομαι να είναι.

Ρε κορίτσια πολύ συχνά γίνονται τελικά ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Διαφημίσεις

Ο σκύλος τον έριξε ρε γαμώτο..έχει αστάθεια ο πεθερός και πήγε αυτός να παίξει και έγινε...πολύ φοβάμαι πάντως...θα το έχω και τύψεις για όλη μου τη ζωή έτσι και πάθει κάτι....

Γενικά είμαι πολύ ψύχραιμη δεν αντιδρώ έτσι....παραλίγο να πάω από καρδιά σήμερα..

Να είναι όλα καλά και τίποτα άλλο δεν θέλω...

Ρε αγάπη μην έχεις τύψεις.Δεν φταις εσύ σε τίποτα.Δυστυχώς ατυχήματα συμβαίνουν.Είχε τις αισθήσεις του μετά το πέσιμο???

Ο σκύλος τον έριξε ρε γαμώτο..έχει αστάθεια ο πεθερός και πήγε αυτός να παίξει και έγινε...πολύ φοβάμαι πάντως...θα το έχω και τύψεις για όλη μου τη ζωή έτσι και πάθει κάτι....

Γενικά είμαι πολύ ψύχραιμη δεν αντιδρώ έτσι....παραλίγο να πάω από καρδιά σήμερα..

Να είναι όλα καλά και τίποτα άλλο δεν θέλω...

Ε γι' αυτό είναι και μεγαλύτερο το σοκ, γιατί μπερδεύτηκε πάνω στο σκύλο και νιώθεις και ενοχές....Ολα καλά θα πάνε καρδούλα μου....

cOiVp2.png

Ε γι' αυτό είναι και μεγαλύτερο το σοκ, γιατί μπερδεύτηκε πάνω στο σκύλο και νιώθεις και ενοχές....Ολα καλά θα πάνε καρδούλα μου....

Γειά σου Ρικάκι.

Συμφωνώ Αναστασία μου με τη Ρίκα.Αντέδρασες έτσι λόγω ενοχών.Προσπάθησε να ηρεμίσεις.Εσύ άλλωστε δεν φταις σε κάτι.Να δεις που όλα θα είναι καλά κοριτσάκι μου!!!

Ολα καλά θα πάνε .. δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα αλλο..πολύ γκίνια ρε γαμώτο..πολύ γκίνια....πάνω στο σκαλί να χτυπήσει..έλεος...έχει γλυτώσει από του χάρου τα δόντια αυτός ο άνθρωπος και να χτυπήσει σήμερα έτσι???

Τόσο πολύ να μην μας θέλει αυτή η τύχη ρε κορίτσια????

Εχώ σπάσει τον άντρα στα τηλέφωνα θα με βρίσει αλλά δεν με νοιάζει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι έγινε ρε Αναστασία??Χτύπησε πολύ ο άνθρωπος???Παναγία μου όλα να πάνε καλά και να τρόμαξε περισσότερο παρά να χτύπησε.

Προσπάθησε να ηρεμίσεις και φαντάζομαι σε λίγο θα έχεις και νέα από τον άντρα σου.Περαστικά εύχομαι να είναι.

Ρε κορίτσια πολύ συχνά γίνονται τελικά ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Γεια σου Ναντιάκι μου...Σοκαρίστηκε το Αναστασάκι μας αλλά και εγώ εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό....Το κακό έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα και αν προσπαθήσεις να το κάνεις θα τρελαθείς....

cOiVp2.png

Ολα καλά θα πάνε .. δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα αλλο..πολύ γκίνια ρε γαμώτο..πολύ γκίνια....πάνω στο σκαλί να χτυπήσει..έλεος...έχει γλυτώσει από του χάρου τα δόντια αυτός ο άνθρωπος και να χτυπήσει σήμερα έτσι???

Ελα ηρέμησε, αν ήταν κάτι σοβαρό θα σε είχε πάρει ήδη εκείνος....Εσυ να σκεφτεσαι μόνο θετικά....

cOiVp2.png

Ας πω κάτι αλλο γιατί δεν αντέχω...

Τι νέα?

Και εγώ γι' αυτό μπήκα, να βρω καμιά να πούμε τίποτα να χαλαρώσουμε και σε βρηκα αλαφιασμένη....Δεν ετοίμασα και την πίτσα να έχω κάτι να σε πρήξω....

cOiVp2.png

Τι σου λέει ο άντρας σου???'Εχει κανένα νέο???Αν θες την συμβουλή μου μην τον παίρνεις συνέχεια και τον στρεσάρεις και αυτόν.Είμαι απόλυτα σίγουρη πως όταν έχει νέα θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

Όσο για την γκίνια και την ατυχία να θυμάσαι αγαπούλα πως πάντα ύστερα από μια καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.Είναι νόμος της φύσης κοριτσάκι.Να δεις θα περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα και μετά όλα θα πάνε καλύτερα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Ναντιάκι μου...Σοκαρίστηκε το Αναστασάκι μας αλλά και εγώ εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό....Το κακό έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα και αν προσπαθήσεις να το κάνεις θα τρελαθείς....

Λογικό είναι να αναστατωθεί.Δυστυχώς πολλά ατυχήματα συμβαίνουν και δεν είναι εύκολο να τα αποφύγουμε.Είναι η κακιά η ώρα που λέμε.Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...