Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΉΤΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΟΙΑ Η ΜΙΚΡΉ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Σημερα αν η μερα εξελιχθει καλα θα παω σε ενα παρτυ μασκει 9 με 11 το βραδυ γιατι μετα θα με παρουν να μου πουν οτι η μικρή με ψαχνει και δεν κοιμάται, θα ντυθώ πειρατίνα ελπίζω να ξεσκάσω λίγο.

Roubies σου εστειλα πμ με το θεμα της επιτροπής αυτα ισχύουν ομως στην Αθηνα απο οτι ειδα στην Θεσσαλονίκη δίνουν πιο ευκολα το οκ.

ΛΙΝ μου μια χαρα οι εξετάσεις σου μπραβο αντε ξεκουράσου και οταν νιώσεις ψυχολογικα ετοιμή προσπάθησε και παλι.

Zabonelaki αυτο με τις υδροσαλπιγγες το εχω περάσει κι εγω μάλιστα ειχα παει σε 4 να δουν την σαλπιγγογραφια και οι δυο μου ελεγαν οτι εχω υδροσαλπιγγες ενω οι αλλοι δυο οτι δεν εχω, δεν ξερουν την τυφλα τους, μερικοι λενε οτι επηρεάζουν την εμφυτευση αλλοι οτι αν κολλήσει το εμβρυο βουλιάζει και δεν μπορουν να το βλαψουν, βεβαια κι εγω ενιωσα πολύ ασχημα οταν τις εκλεισα με λειζερ θα προτιμούσα να μου τις εκλειναν με κλιπ και οταν γεννουσα τα παιδια μου να τις ανοιγα παλι αλλα δεν ηξερα τοτε.

Rodo κι εμενα δεν μου κάνει για εξωμητριο θα ποναγες πιο πολύ βλέπω κακή εξέλιξη του εμβρύου, βεβαια γίνονται και θαυματα καμια φορα, μακάρι να αρχίσει να ανεβαινει στο ξέκοψε αυτο το σενάριο ο γιατρος?

Christine 29 εισαι 6 εβδομάδων και κατι ε αρα ισως άκούσετε και καρδούλα εγω ακουσα ακριβως 6 εβδομάδων και 5ημερών τι υπέροχη στιγμη παναγιτσα μου θα κλαις για καμια ωρα μετα.

Leuta αυριο ειναι η μερα σου αντε μια χοριακαρα να παρεις να χαρουμε ολοι μας. που θα παρεις κι εσυ και το αννιτακι οσο για την 3η προσπαθεια εγω καθε φορα στην 3η εμενα.

Κορίτσια με πήραν χθες απο τον ΑΝΤ1 και με ρωτησαν αν θελω να βγω στην εκπομπη ηρωες να ευχαριστήσω το γιατρο μου γιατι με βοήθησε οικονομικά μιας και μου επερνε λιγότερα χρήματα στις 3 τελευταιες προσπάθειες, εντωμεταξύ εκανε δώρο και 3 εξωσωματικές σε 3 κοπελες και αυτες εμειναν και εκεινες πρότειναν να τον βγάλουν στην εκπομπή, αλλα ο γιατρος μου ειπε αν θελω να βγω κι εγω δεν ξερω ομως αν θελω να μαθουν ολοι οτι εχω κανει εξωσωματική, τους ειπα να βγω οκ αλλα να πω μονο οτι ευχαριστω το γιατρο μου που με βοηθησε οικονομικα και μου εδωσε θεραπεια για την ενισχυση της γονιμοπτητας μου. καλα εκανα? η θα γινω ρεζιλι και θα αρχισουν αν περνουν οι θειτσες απο τα χωρια να ρωτανε?

Φιλακια σε ολες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ....ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ..????? ΣΝΙΦ.....ΣΝΙΦ....!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ.... ΣΝΙΦ...ΣΝΙΦ.....!!!!!!!!!:(:(:(:(

ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..?????? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ..!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

ΠΩ-ΠΩ..!!!!!!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΡ.... ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ....ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΝΕΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ....ΧΑΜΟΣ..!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Ωπ!! Τι έγινε ρε παιδιά??? :confused:

Μας την πέσανε!!!!

Μέχρι εχθές έδερνα εγώ...

Δεν ξέρω, απλά μου καρφώθηκε οτι είναι αυξημένη,

χώρις να έχω όμως ιδέα , το ξαναλέω.

Μεθαύριο είναι η μεγάλη μέρα.... Θα το κάψουμε...

Φιλάκια μπουμπού μου.

ΣΙΓΟΥΡΑ.... ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΤΑΚΙ ΜΑΣ...!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ "ΒΛΑΧΟ" ΝΑ ΤΟ "ΚΑΨΟΥΜΕ"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ....ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ..????? ΣΝΙΦ.....ΣΝΙΦ....!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ.... ΣΝΙΦ...ΣΝΙΦ.....!!!!!!!!!:(:(:(:(

ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..?????? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ..!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

ΠΩ-ΠΩ..!!!!!!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΡ.... ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ....ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΝΕΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ....ΧΑΜΟΣ..!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ανιτάκι μου γλυκό κανένας δεν λέει ότι θα αποτύχει η προσπάθεια σου, μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να σταματήσει η ταλαιπωρεία σου εδω και η δική σου και για όλες μας, να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλα καλά θα πάνε.

Ο γιατρός μου ζήτησε όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει και εγώ και ο άντρας μου, γιατί ως ενδοκρινολόγος μου μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι που άλλοι γιατροί δεν έχουν εντοπίσει.Το χάπι το συνεχίζω ως έχει, χωρίς κάποια τροποποιήσει για την ώρα και όσο για τα αντισώματα δεν πειράζει που είναι ψηλά, πάντα έτσι θα είναι εφόσων υπάρχει hashimoto αρκει η tsh να κρατιέται γύρω στο 2.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημεεεεεεερα!!!

Γλυκο μου ΑΝΙΤΑΚΙ της εικονιτσες της βρισκω απο το google εγραψα glitter goodmornig κανω κλικ πανω στην εικονα παταω αντιγραφη και μετα επικολληση στο μνμ που γραφω.

οχι δεν εστειλα για νκ μου ειπαι ο γυναικολογος οτι δεν γινετε εδω(Χιο) πρεπει να παω Αθηνα γι'αυτο θα αφησω να περαση και ο απριλιος

μου ειπαι ο γιατρος να μην βιαστω να παω και στον Π@ντο.

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΌΤΙ ΘΕΛΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ.....ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΜΙΤΡΑ....,ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ....ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ.....ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ..!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ....

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ..!!!!!!!

ΟΚ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ..!!!!!!!!

Ανιτάκι μου γλυκό κανένας δεν λέει ότι θα αποτύχει η προσπάθεια σου, μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να σταματήσει η ταλαιπωρεία σου εδω και η δική σου και για όλες μας, να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλα καλά θα πάνε.

Ο γιατρός μου ζήτησε όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει και εγώ και ο άντρας μου, γιατί ως ενδοκρινολόγος μου μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι που άλλοι γιατροί δεν έχουν εντοπίσει.Το χάπι το συνεχίζω ως έχει, χωρίς κάποια τροποποιήσει για την ώρα και όσο για τα αντισώματα δεν πειράζει που είναι ψηλά, πάντα έτσι θα είναι εφόσων υπάρχει hashimoto αρκει η tsh να κρατιέται γύρω στο 2.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ......ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΥΓΧΡΩΝΩΣ...!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΌΤΙ ΘΕΛΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ.....ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΜΙΤΡΑ....,ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ....ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ.....ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ..!!!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου, ουτε εγω θελω...αλλα τι να κανω, ειχα σκοπο τον αλλο μηνα να παω να κανω την εμβρυομεταφορα,αλλα με αυτα που μου ειπαι ο γιατρος δηλ. οτι πρεπει να επισκευτω και τον Π@ντο να μιλησουμε απο κοντα γιατι αυτος ειναι που μου κανει την εξωσωματικη, τηλ. δεν γινετε αλλο ειναι να εχει και μια εικονα να δει και τελευταιες μου εξετασεις και οτι αλλο κρινει οτι πρεπει να κανω.

ρωτησα το γυναικολογο μου αν τα κατεψυγμενα εμβρυα ειναι το ιδιο καλα οπως τα νωπα και μου ειπαι ναι! οντως ειναι κοριτσια???

απο τον αλλο μηνα πρεπει να πληρωσω 160 αν θυμαμαι καλα για συντηρηση των εμβρυων οταν φτασω το 6μηνο.

πρωτα ο θεος ξεκιναω Μαιο μπορει και να εχω το πιο ομορφο δωρο γενεθλιων μου τα μωρακια μου!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

ΑΝΙΤΑΚΙ μου, ουτε εγω θελω...αλλα τι να κανω, ειχα σκοπο τον αλλο μηνα να παω να κανω την εμβρυομεταφορα,αλλα με αυτα που μου ειπαι ο γιατρος δηλ. οτι πρεπει να επισκευτω και τον Π@ντο να μιλησουμε απο κοντα γιατι αυτος ειναι που μου κανει την εξωσωματικη, τηλ. δεν γινετε αλλο ειναι να εχει και μια εικονα να δει και τελευταιες μου εξετασεις και οτι αλλο κρινει οτι πρεπει να κανω.

ρωτησα το γυναικολογο μου αν τα κατεψυγμενα εμβρυα ειναι το ιδιο καλα οπως τα νωπα και μου ειπαι ναι! οντως ειναι κοριτσια???

απο τον αλλο μηνα πρεπει να πληρωσω 160 αν θυμαμαι καλα για συντηρηση των εμβρυων οταν φτασω το 6μηνο.

πρωτα ο θεος ξεκιναω Μαιο μπορει και να εχω το πιο ομορφο δωρο γενεθλιων μου τα μωρακια μου!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ, ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!

Εγώ μια είμαι καλά μια δεν είμαι, μάλλον ακόμα να καταλάβω τι έχει συμβεί. Θα περάσει !!!

Και εγώ είχα και τις 2 υδροσάλπιγγες αλλα δεν το ήξερα.

Δεν πας στα καλά καθούμενα να κανεις σαλπιγγογραφία επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να κανεις.

Ξεκινήσαμε προσπάθειες φυσιολογικά και έμεινα έγκυος στο δεύτερο μηνα. Χαρά απίστευτη, αλλα από την αρχή δεν ένιωθα και πολύ καλά.

Ξεκίνησε πρώτα το καφέ, μετά το ροζ και μετά το κόκκινο αίμα (όπως και τώρα).

Μια μέρα με πιάνουν πόνοι, μιλάμε νόμιζα ότι θα πεθάνω. Πάμε στο Αλεξάνδρα και κάνουμε υπέρηχο και δεν βλέπουμε τίποτα στη μήτρα. Το αίμα έτρεχε, ποταμια.

Μπαίνω στο χειρουργείο, μου αφαιρούν μια σάλπιγγα. Και η άλλη ήταν χαλια αλλα ο γιατρός μου είπε ότι την έφτιαξε και καλά.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τίποτα. Δεν άντεχα άλλο και πάω να κάνω σαλπιγγογραφία. Η άλλη ήταν υδροσάλπιγγα.

Κάνω άλλη μια στο ΙΑΣΩ και δεν λέει ότι είναι υδροσάλπιγγα.

Ο πατέρας του άνδρα μου (δεν θέλω να τον πω πεθερός, δεν τον δέχομαι) είναι γυναικολόγος !!!

Και τότε αυτός μας έστειλε στο Αλεξάνδρα.

Βλέπει την σαλπιγγογραφία και λέει όλα καλά, φτιάχτηκε δεν είναι υδροσάλπιγγα πλέον (ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!!) Μας λέει προχωρήστε φυσιολογικά, όλα καλά.

Προσπαθούμε για ένα ολόκληρο χρόνο και τίποτα. Και εγώ βλαμμένη τον πίστεψα το βλάκα. Λέω, δεν θα πει ψέματα στο γιο του.

Με χίλια ζόρια έπεισα τον άνδρα μου να πάμε στο Μπαθρε .... Τον είχε η κουμπαρα μου τότε. Μόλις βλέπει την σαλπιγγογραφία λέει ότι εννοείτε και είναι υδροσάλπιγγα και ότι πρέπει να μπω χειρουργείο και μετά εξωσωματική.

Έτσι ξεκίνησε ο δρόμος μας για εξωσωματική.

Κορίτσια συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλα είχα ανάγκη να σας το πω.

Πρέπει να προσέχετε πολύ με τους γιατρούς που διαλέγετε.

Βλέπετε τι έπαθα εγώ μονο επειδή ο πατέρας του άνδρα μου δεν με θέλει. Δεν φέρθηκε σαν γιατρός. Το λόγο δεν το ξέρω. Αλλα αν δεν με θέλει αυτός μια εγώ δεν τον θέλω δέκα.

Φιλάκια σε όλες και προσοχή !!!

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!

Εγώ μια είμαι καλά μια δεν είμαι, μάλλον ακόμα να καταλάβω τι έχει συμβεί. Θα περάσει !!!

Και εγώ είχα και τις 2 υδροσάλπιγγες αλλα δεν το ήξερα.

Δεν πας στα καλά καθούμενα να κανεις σαλπιγγογραφία επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να κανεις.

Ξεκινήσαμε προσπάθειες φυσιολογικά και έμεινα έγκυος στο δεύτερο μηνα. Χαρά απίστευτη, αλλα από την αρχή δεν ένιωθα και πολύ καλά.

Ξεκίνησε πρώτα το καφέ, μετά το ροζ και μετά το κόκκινο αίμα (όπως και τώρα).

Μια μέρα με πιάνουν πόνοι, μιλάμε νόμιζα ότι θα πεθάνω. Πάμε στο Αλεξάνδρα και κάνουμε υπέρηχο και δεν βλέπουμε τίποτα στη μήτρα. Το αίμα έτρεχε, ποταμια.

Μπαίνω στο χειρουργείο, μου αφαιρούν μια σάλπιγγα. Και η άλλη ήταν χαλια αλλα ο γιατρός μου είπε ότι την έφτιαξε και καλά.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τίποτα. Δεν άντεχα άλλο και πάω να κάνω σαλπιγγογραφία. Η άλλη ήταν υδροσάλπιγγα.

Κάνω άλλη μια στο ΙΑΣΩ και δεν λέει ότι είναι υδροσάλπιγγα.

Ο πατέρας του άνδρα μου (δεν θέλω να τον πω πεθερός, δεν τον δέχομαι) είναι γυναικολόγος !!!

Και τότε αυτός μας έστειλε στο Αλεξάνδρα.

Βλέπει την σαλπιγγογραφία και λέει όλα καλά, φτιάχτηκε δεν είναι υδροσάλπιγγα πλέον (ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!!)

Προσπαθούμε για ένα ολόκληρο χρόνο και τίποτα. Και εγώ βλαμμένη τον πίστεψα το βλάκα. Λέω, δεν θα πει ψέματα στο γιο του.

Με χίλια ζόρια έπεισα τον άνδρα μου να πάμε στο Μπαθρε .... Τον είχε η κουμπαρα μου τότε. Μόλις βλέπει την σαλπιγγογραφία λέει ότι εννοείτε και είναι υδροσάλπιγγα και ότι πρέπει να μπω χειρουργείο και μετά εξωσωματική.

Έτσι ξεκίνησε ο δρόμος μας για εξωσωματική.

Κορίτσια συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλα είχα ανάγκη να σας το πω.

Πρέπει να προσέχετε πολύ με τους γιατρούς μπλέκεται.

Βλέπετε τι έπαθα εγώ μονο επειδή επειδή ο πατέρας του άνδρα μου δεν με θέλει. Δεν φέρθηκε σαν γιατρός. Το λόγο δεν το ξέρω. Αλλα αν δεν με θέλει αυτός μια εγώ δεν τον θέλω δέκα.

Φιλάκια σε όλες και προσοχή !!!

Κοριτσάκι μου γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε άμα γουστάρεις, εμείς γι'αυτό είμαστε εδώ για να σε ακούμε!!!Γιατί όλες τα έχουμε φάει τα χαστούκια μας, όλες έχουμε πιστέψει σε καθάρματα με την ελπίδα ότι θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το θαύμα.Μη σκας μωρό μου, όλα θα περάσουν και θα γίνουμε πιο δυνατές.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...