Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μπήκα το πρωί να πω μια καλημερα και έπεσα πανω στα νεα της Thokos και τρελάθηκα! !!

Πήγα και της ευχήθηκα.

Τι κάνετε, είναι καμία εδώ?

Μορφάκι μου χαίρομαι που βλέπω να γράφεις..

Αντε μαρή. .. μας έλειψες. :-)

Γεια σου κούκλα !!!!

Yv7Sp2.png

Γεια σου κούκλα !!!!

Γεια σου μανίτσα!

:-)

Καλά είσαι?

Εγώ έβαλα ακομα δυο πλυντήρια σήμερα και άρχισα να μαζεύω τα καλοκαιρινα σιγά σιγά.

Κουράστηκα. ..

Χθες πήραμε και μια πολυθρόνα για το δωμάτιο του μπεμπούλη και πήραμε και μια ντουλάπα για το βοηθητικό δωμάτιο.

Μπαίνουμε σε σειρά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλι ευχαριστώ!!

Γιορτάζει το στεφάνι το Σάββατο και λέω να το φτιάξω, για τα δυό μας.

Αν θες βάλε μεσα μανιτάρια τυρι και πιπεριές.

Ειδικά η πιπεριά ταιριάζει πολύ με το χοιρινό.

Η λιαστή ντομάτα που λέει η σεφ δεν αρέσει πολύ στον Σ Οποτε γι αυτό έκανα αλλαγή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σου μανίτσα!

:-)

Καλά είσαι?

Εγώ έβαλα ακομα δυο πλυντήρια σήμερα και άρχισα να μαζεύω τα καλοκαιρινα σιγά σιγά.

Κουράστηκα. ..

Χθες πήραμε και μια πολυθρόνα για το δωμάτιο του μπεμπούλη και πήραμε και μια ντουλάπα για το βοηθητικό δωμάτιο.

Μπαίνουμε σε σειρά!

Καλά είμαι κοριτσάρα μου ...

Στην αναμονή !!!

Με γεια τα κανούργια σας πραγματάκια !!!

Σιγά σιγά τις δουλειές !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Αν θες βάλε μεσα μανιτάρια τυρι και πιπεριές.

Ειδικά η πιπεριά ταιριάζει πολύ με το χοιρινό.

Η λιαστή ντομάτα που λέει η σεφ δεν αρέσει πολύ στον Σ Οποτε γι αυτό έκανα αλλαγή.

Πείνασα Δημητρούλα μου.. σκέφτομαι τη γραβιέρα και μου τρεχουν τα σάλια..

Και εγώ μανιτάρια και πιπεριές θα βάλω, ούτε και εμένα μου πολυαρέσει η λιαστή ντομάτα. το γλυκαίνει το φαι.

Καλορίζικα και τα πραγματάκια του Δημητράκη!!!

μην κουράζεσαι πολύ κοριτσάκι, σιγά σιγά.

Καλά είμαι κοριτσάρα μου ...

Στην αναμονή !!!

Με γεια τα κανούργια σας πραγματάκια !!!

Σιγά σιγά τις δουλειές !!!

Το ξέρω. ..

Είπαμε, οσο δε χτυπάει το τηλέφωνο, είμαστε καλά! :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πείνασα Δημητρούλα μου.. σκέφτομαι τη γραβιέρα και μου τρεχουν τα σάλια..

Και εγώ μανιτάρια και πιπεριές θα βάλω, ούτε και εμένα μου πολυαρέσει η λιαστή ντομάτα. το γλυκαίνει το φαι.

Καλορίζικα και τα πραγματάκια του Δημητράκη!!!

μην κουράζεσαι πολύ κοριτσάκι, σιγά σιγά.

Εγώ σήμερα θα κάνω φακές.

Ωραίες είναι, ειδικά με φέτα και ψωμί.

Γιαμ γιαμ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσάρες!!

Πώς είστε;;;

Τί ωραία νεάκια ειναι αυτά που διαβασα..... η Θώκος ειναι έγκυος;;;; να πάνε όλα καλά και να εχει μία καλή εγκυμοσύνη...... άντε να περνουμε μία μία σειρά.....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Εφάκι ελπίζω να εισαι καλύτερα...... σε σκεφτομαι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...