Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σκέφτηκα πριν κάνω την ερώτηση ότι θα λάβω μια τέτοιου είδους απάντηση,αλλά είπα να την κάνω μιας που θα είναι και δικό του παιδί και δεν θα το κάνει μόνο του το Μορφάκι.:tongue::tongue::tongue:

Λογικό είναι να μπερδεύεται.Όταν περνάει ο χρόνος βάζουμε διάφορα με το μυαλό μας και μετά δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε.

Εννοείται αυτό γιατί κανένα δε θα την πείσει ποτέ απόλυτα και πάντα θα έχει αμφιβολίες....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εννοείται αυτό γιατί κανένα δε θα την πείσει ποτέ απόλυτα και πάντα θα έχει αμφιβολίες....

Δεν το συζητώ.Αμφιβολίες έχουμε πάντα ακόμα και για τον ευατό μας δεν θα έχουμε για άλλους.Πάντως ένα ραντεβού εγώ δεν νομίζω πως βλάπτει.Άσχετα που εγώ θα ήθελα να έρχεται Αθήνα για την βλέπω κιόλας.

Ναι ξέρω ότι δεν έχει πολλά περιθώρια ο άνθρωπος,αλλά λέω μήπως τον αφήνεις να εκφράσει και καμία γνώμη και μπορέσει να σε ξεμπλοκάρει λίγο.Λέω εγώ τώρα!!!

συμφωνεί μαζί μου....θα δούμε τι θα κάνουμε...

συμφωνεί μαζί μου....θα δούμε τι θα κάνουμε...

Δεν έχω καταλάβει σε τι συμφωνεί.Στο ότι είναι και αυτός μπερδεμένος ή στο να κάνετε ένα ραντεβού και εκεί και μετά να αποφασίσετε?

Δεν το συζητώ.Αμφιβολίες έχουμε πάντα ακόμα και για τον ευατό μας δεν θα έχουμε για άλλους.Πάντως ένα ραντεβού εγώ δεν νομίζω πως βλάπτει.Άσχετα που εγώ θα ήθελα να έρχεται Αθήνα για την βλέπω κιόλας.

Εχουμε και το λόγο μας, αλλά το οικονομικό είναι μεγάλη υπόθεση πλέον...Κάτσε βέβαια να δούμε και τη τιμή θα της πούνε στο πάνω...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω καταλάβει σε τι συμφωνεί.Στο ότι είναι και αυτός μπερδεμένος ή στο να κάνετε ένα ραντεβού και εκεί και μετά να αποφασίσετε?

χαχαχα...στο δεύτερο....:tongue::tongue::tongue:

Εχουμε και το λόγο μας, αλλά το οικονομικό είναι μεγάλη υπόθεση πλέον...Κάτσε βέβαια να δούμε και τη τιμή θα της πούνε στο πάνω...

συνήθως εδω είναι πιο ακριβά..

Καλά δεν το συζητώ.Το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα,αλλά είναι και η απόσταση.

Καλά δεν το συζητώ.Το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα,αλλά είναι και η απόσταση.

Μπα δε νομίζω ότι τη νοιάζει η απόσταση...Ταξιδάκι θα κάνει να σε βλέπει κιόλας που σου έχει αδυναμία....:(:(:(:(

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά λοιπόν.Άρα η πρώτη απόφαση πάρθηκε σχεδόν.Κάνετε ένα ραντεβού και μετά το ξανασυζητάτε και βλέπετε.

ναι ρε παιδί μου....μέσα στον νοέμβρη...θα παρθεί η απόφαση....

Μπα δε νομίζω ότι τη νοιάζει η απόσταση...Ταξιδάκι θα κάνει να σε βλέπει κιόλας που σου έχει αδυναμία....:(:(:(:(

Λες ε???Και εγώ της έχω μια μικρή αδυναμία η αλήθεια είναι.

Μια χαρά λοιπόν.Άρα η πρώτη απόφαση πάρθηκε σχεδόν.Κάνετε ένα ραντεβού και μετά το ξανασυζητάτε και βλέπετε.

Αααααα δε σας είπα....

Με πήρανε τηλ. από το κέντρο για τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου είπαν να πάρω αντιβίωση και μετα να κάνω πλήρη καλλιέργεια κολπικού γιατί κάτι έδειξε σαν υποψία ενδοτραχηλίτιδας...Από αυριο χαπακώνομαι λοιπόν....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...