Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ανίτα τι κάνεις?

Ολα καλά????

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΣΥ.???:P:p

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΣ ΑΡΑΧΩΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....:(:(:(

τί κανεις Ανιτα;;;; καλημερα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.??? :P:p

ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ.???;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ο Μακρ δε μας εκανε υπερηχο, ισως επειδη ειχαμε πολλες εξετασεις και πολλους υπερηχους μαζι δε το θεωρησε σημαντικο...Καλυτερα να μου ειχε κανει θα ειχα και μια 2η γνωμη..μας αρεσε σα γιατρος, σωστα υπεθεσε οτι δε θελουμε μια απο τα ιδια, αρα προτεινε να αποκλεισουμε ολους τους πιθανους λογους αποτυχιας αρα να κανουμε υστεροσκοπηση ωστε να σιγουρευτουμε οτι δεν υπαρχουν συμφυσεις, να κανουμε αλλη μια εξεταση που ειναι υπεύθυνη για βιοχημικες και να προχωρησουμε με πρωτοκολλο ανταγωνιστων τον επομενο μηνα...

Ο Μαστ ειδε λιγοτερο τις εξετασεις, πηρε ομως αναλυτικο ιστορικο κι αυτος, μου εκανε υπερηχο, μας προτεινε να ξεκινησουμε ΑΜΕΣΑ με βραχυ πρωτοκολλο..απο οτι καταλαβα με gonal. Ημουν 25η μερα κυκλου με ciclacur, απο τον υπερηχο μου καναμε μου ειπε οτι ειμαι στις περιπτωσιες 1% που κανουν προωρη εμμηνοπαυση και σε λιγους μηνες το πιο πιθανο να μην εχω καν περιοδο :-(:-(:-( Μου ειπε να ξανακανω σε αυτους αλλη μια ΑΜΗ, εδωσα αιμα θα βγει την Τριτη...

Οπως ξερετε εχω 3 ΑΜΗ ολες με αλλες τιμες αλλα καμια δεν ειχε την παρα πολυ χαμηλη τιμη, ουτε οι ορμονες του Σεπτεμβριου που εκανα εδειξαν κατι τετοιο και παιρνω και cyclacur που επηρεαζουν τις ωοθηκες...Του τα ειπα ολα αυτα..ειπε μπορει να ειναι και τα cyclacur και να περιμενουμε την ΑΜΗ.

Οπως καταλαβαινετε φρικαρα γιατι μιλαμε για ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ..και ηταν σιγουρος σχεδον 100% :(. Με προωρη εμμηνοπαυση οχι απλα δεν εχεις ωαρια ουτε με δανεικα δε μπορεις να κυοφορησεις..Αφηστε ποσο επηρεαζει τη γυναικα σε βιολογικο, ορμονικο και σεξουαλικο επιπεδο οταν ερχεται τοσο νωρις...:(:(:( Εκει κρατηθηκα αλλα σε ολο το δρομο εκλαιγα...Στεναχωρεθηκε και ο αντρας μου που με ειδε ετσι...

Ειμαι χαλια γενικως...ηξερα οτι εχω μικρες ωοθηκες (γερασμενες) μου το ειπαν και αλλοι γιατροι αλλα αλλο αυτο και αλλο προωρη εμμηνοπαυση......

Μιλησα με τη γυναικολογο μου σημερα, μου ειπε οτι σιγουρα ο Μαστ εχει αλλο ματι αλλα αυτη δεν πιστευει οτι τα πραγματα ειναι τοσο τραγικα και δεν πρεπει να λεμε κατι τετοιο ετσι ευκολα..

Εγω ομως κοριτσια ειμαι σκατα..Φοβαμαι οτι ετσι ειναι....ΔΕ θα μου λεγε κανεις εξωσω κατι τοσο σοβαρο αν δεν ηταν σιγουρος...εδω με ρωτουσε αν εχω ηδη εφιδρωσεις και ξηροτητα κολπου....

Ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον αλλα θελω λιγο να συνελθω......μη παρεξηγησετε που δε σηκωσα τηλ...ηταν πολυ ξαφνικο ολο αυτο για μενα..

Και ναι...οκ θα κανω τον επομενο μηνα εξωσω αλλα το να σου ρθει εμμηνοπαυση στα 36 ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...:-(:-(:-( ειτε πετυχει αυτη η εξωσω ειτε δε πετυχει. ..Αν δε πετυχει δε νομιζω να εχουμε και αλλη ευκαιρια..

Α...και οσο για το ποιο γιατρο θα διαλεγα...αν δεν γινοταν ολο αυτο απο Αθηνα θα διαλεγα μακρ...αν ομως ισχυει η προωρη εμμηνοπαυση θα παω μαλλον σε μαστρ γιατι μου ειπε οτι αυτος μπορει να το αντιμετωποισει επιτυχως με συνδυασμο φαρμακων και ενεσων....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ε τότε μη κάθεσαι σε περιμένω το τριήμερο να σε φιλοξενήσω εγώ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ο Μακρ δε μας εκανε υπερηχο, ισως επειδη ειχαμε πολλες εξετασεις και πολλους υπερηχους μαζι δε το θεωρησε σημαντικο...Καλυτερα να μου ειχε κανει θα ειχα και μια 2η γνωμη..μας αρεσε σα γιατρος, σωστα υπεθεσε οτι δε θελουμε μια απο τα ιδια, αρα προτεινε να αποκλεισουμε ολους τους πιθανους λογους αποτυχιας αρα να κανουμε υστεροσκοπηση ωστε να σιγουρευτουμε οτι δεν υπαρχουν συμφυσεις, να κανουμε αλλη μια εξεταση που ειναι υπεύθυνη για βιοχημικες και να προχωρησουμε με πρωτοκολλο ανταγωνιστων τον επομενο μηνα...

Ο Μαστ ειδε λιγοτερο τις εξετασεις, πηρε ομως αναλυτικο ιστορικο κι αυτος, μου εκανε υπερηχο, μας προτεινε να ξεκινησουμε ΑΜΕΣΑ με βραχυ πρωτοκολλο..απο οτι καταλαβα με gonal. Ημουν 25η μερα κυκλου με ciclacur, απο τον υπερηχο μου καναμε μου ειπε οτι ειμαι στις περιπτωσιες 1% που κανουν προωρη εμμηνοπαυση και σε λιγους μηνες το πιο πιθανο να μην εχω καν περιοδο :-(:-(:-( Μου ειπε να ξανακανω σε αυτους αλλη μια ΑΜΗ, εδωσα αιμα θα βγει την Τριτη...

Οπως ξερετε εχω 3 ΑΜΗ ολες με αλλες τιμες αλλα καμια δεν ειχε την παρα πολυ χαμηλη τιμη, ουτε οι ορμονες του Σεπτεμβριου που εκανα εδειξαν κατι τετοιο και παιρνω και cyclacur που επηρεαζουν τις ωοθηκες...Του τα ειπα ολα αυτα..ειπε μπορει να ειναι και τα cyclacur και να περιμενουμε την ΑΜΗ.

Οπως καταλαβαινετε φρικαρα γιατι μιλαμε για ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ..και ηταν σιγουρος σχεδον 100% :(. Με προωρη εμμηνοπαυση οχι απλα δεν εχεις ωαρια ουτε με δανεικα δε μπορεις να κυοφορησεις..Αφηστε ποσο επηρεαζει τη γυναικα σε βιολογικο, ορμονικο και σεξουαλικο επιπεδο οταν ερχεται τοσο νωρις...:(:(:( Εκει κρατηθηκα αλλα σε ολο το δρομο εκλαιγα...Στεναχωρεθηκε και ο αντρας μου που με ειδε ετσι...

Ειμαι χαλια γενικως...ηξερα οτι εχω μικρες ωοθηκες (γερασμενες) μου το ειπαν και αλλοι γιατροι αλλα αλλο αυτο και αλλο προωρη εμμηνοπαυση......

Μιλησα με τη γυναικολογο μου σημερα, μου ειπε οτι σιγουρα ο Μαστ εχει αλλο ματι αλλα αυτη δεν πιστευει οτι τα πραγματα ειναι τοσο τραγικα και δεν πρεπει να λεμε κατι τετοιο ετσι ευκολα..

Εγω ομως κοριτσια ειμαι σκατα..Φοβαμαι οτι ετσι ειναι....ΔΕ θα μου λεγε κανεις εξωσω κατι τοσο σοβαρο αν δεν ηταν σιγουρος...εδω με ρωτουσε αν εχω ηδη εφιδρωσεις και ξηροτητα κολπου....

Ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον αλλα θελω λιγο να συνελθω......μη παρεξηγησετε που δε σηκωσα τηλ...ηταν πολυ ξαφνικο ολο αυτο για μενα..

Και ναι...οκ θα κανω τον επομενο μηνα εξωσω αλλα το να σου ρθει εμμηνοπαυση στα 36 ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...:-(:-(:-( ειτε πετυχει αυτη η εξωσω ειτε δε πετυχει. ..Αν δε πετυχει δε νομιζω να εχουμε και αλλη ευκαιρια..

Α...και οσο για το ποιο γιατρο θα διαλεγα...αν δεν γινοταν ολο αυτο απο Αθηνα θα διαλεγα μακρ...αν ομως ισχυει η προωρη εμμηνοπαυση θα παω μαλλον σε μαστρ γιατι μου ειπε οτι αυτος μπορει να το αντιμετωποισει επιτυχως με συνδυασμο φαρμακων και ενεσων....

Εφούλα μου ότι θέλω να σου πω θα σου το στέλνω σε πμ.

Δεν θέλω να σου απαντήσω δημόσια σε όλα αυτά.

Σε αγαπώ και σε σκέφτομαι....

I81rp3.png

μπα δεν το βλεπω αμεσα.... δεν ξερω.... θα σας πω οταν ερθει η ωρα!

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΔΩΡΟ??????

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΝΑ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ε τότε μη κάθεσαι σε περιμένω το τριήμερο να σε φιλοξενήσω εγώ...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.!:-(:-(

ΟΜΩΣ, ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..!!!!!!!:P:p:p

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΑΥΤΟ....:-(:-(:-(

ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΜΗ, ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΜΑΣΤΡΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ....

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ....:-(:sad:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κορίτσια μου ξανά.

Εφάκι μου πραγματικά αντιλαμβάνομαι ότι υπέστεις σοκ όταν άκουσες αυτά που σου είπε ο γιατρός.Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο τόσο νωρίς ακόμα κι αν είχες κάνει και τα παιδάκια σου.Εγώ δεν είμαι γιατρός και δεν ξέρω τι συμβαίνει στον οργανισμό σου,αλλά θα σου πω το εξής.Μια τέτοια κατάσταση φαίνεται βέβαια από την κλινική εικόνα,αλλά και από τις εξετάσεις σου τις ορμονολογικές,οι οποίες όμως δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.Άρα λοιπόν λογικά θα πρέπει να γίνει μια συνεκτίμηση της κλινικής σου εικόνας και των εξετάσεών σου.Πράγματι ίσως οι ωοθήκες σου να έχουν μεγαλύτερη βιολογική ηλικία από την δική σου.Ίσως να είναι κάπως πιο γερασμένες όπως σου είπαν και οι άλλοι γιατροί,αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τόσο σύντομα δεν θα έχεις περίοδο.Νομίζω χρειάζεται λίγο να χαλαρώσεις και να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου στο μυαλό σου και να ξεκινήσεις,αφού τελικά θα πας ή στον Μακράκη ή στον Μαστρομηνά.Νομίζω και οι δύο είναι πολύ καλοί γιατροί.Ξεκίνα με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.Και όταν με το καλό έχεις τα παιδάκια σου θα δούμε πως θα αντιμετωπίσεις και το άλλο ζήτημα αν και όταν προκύψει.Είμαι εδώ για σένα ό,τι θες και να ξέρεις πως σ'αγαπώ πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλα.Καλά είμαι κορίτσι.Εσύ πως πας???Όντως καιρό έχουμε να μιλήσουμε!!!

Εδώ τρώγομαι με τα ρούχα μου για το οικονομικό...μας ήρθε η εφορία και έχω φρικάρει...

I81rp3.png

Εδώ τρώγομαι με τα ρούχα μου για το οικονομικό...μας ήρθε η εφορία και έχω φρικάρει...

Ωχ κατάλαβα.Μπορείς απ'ότι ξέρω να τα βάλεις σε κάρτα και έτσι η εφορία αποπληρώνεται αμέσως και εσύ μετά πληρώνεις τις δόσεις στην τράπεζα.Έτσι το είχα κάνει εγώ πέρυσι που μας είχε έρθει πολύ.Θα μου πεις και πάλι πληρώνεις.Το ξέρω,αλλά τουλάχιστον σε μικρότερες και περισσότερες δόσεις απ'ότι στην εφορία.

Ωχ κατάλαβα.Μπορείς απ'ότι ξέρω να τα βάλεις σε κάρτα και έτσι η εφορία αποπληρώνεται αμέσως και εσύ μετά πληρώνεις τις δόσεις στην τράπεζα.Έτσι το είχα κάνει εγώ πέρυσι που μας είχε έρθει πολύ.Θα μου πεις και πάλι πληρώνεις.Το ξέρω,αλλά τουλάχιστον σε μικρότερες και περισσότερες δόσεις απ'ότι στην εφορία.

Μπα σιγά μην το πληρώσω με τόκους θα τα αφήσω να λήξουν και θα μπω σε ρύθμιση...να πανε να μαμηθούνε και αυτοί δεν θα πεθάνω γι'αυτούς.

Κατα τα άλλα είμαι πολύ καλά χθες και σήμερα...

I81rp3.png

Εφούλα μου ότι θέλω να σου πω θα σου το στέλνω σε πμ.

Δεν θέλω να σου απαντήσω δημόσια σε όλα αυτά.

Σε αγαπώ και σε σκέφτομαι....

καλημέρα κορίτσια μου

ειχα γραψει σχεδόν το ιδιο ποστ κανοντας quote την Εφη...για να μη γεμισω αδικα τη σελιδα Εφάκι λέω κι εγώ μια απο τα ίδια..

Καλημέρα Αναστασω...! Τι μου κάνεις;

kOZcp3.png

καλημέρα κορίτσια μου

ειχα γραψει σχεδόν το ιδιο ποστ κανοντας quote την Εφη...για να μη γεμισω αδικα τη σελιδα Εφάκι λέω κι εγώ μια απο τα ίδια..

Καλημέρα Αναστασω...! Τι μου κάνεις;

Καλά είμαι..εδώ στη δουλειά σήμερα...αλλά καθισιό από ότι κατάλαβες..

Λέω να πάω μια λογιστή και εφορία γιατί με αγριοκοιτάει το στεφάνι..ούτεκους κους δεν μπορούμε να κάνουμε....

Εσύ μωρό μου πως είσαι?????????????

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...