Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εδώ είμαι φιλενάδα μου.Τι κάνεις???Ξεμπερδεύτηκες λιγάκι???
Το Μορφάκι και ξεμπερδεμένο....Είναι λίγο δύσκολο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

γειά σας κορίτσια....αρχίσατε πάλι;:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ο μακρ δεν εκανε υπερηχο για να εχω αλλη γνωμη, ο μαστ απο την εικονα των ωοθηκων μου ειπε οτι μαλλον ειμαι σε προωρη εμμηνοπαυση, μου ξαναανε αμη θα βγει την τριτη και μας ειπε αν δεν κανουμε αμεσα εξωσω σε λιγους μηνες ισως δεν εχω καν περιοδο. Κλαιω απο κεινη την ωρα..

Κοριτσάκι μου γλυκό !!!

Μην κλαις και μην αγχώνεσαι !!!

Έτσι και αλλιώς την προσπάθεια σου θα την κανεις τον επόμενο μηνα.

Όμως, πάρε τις αποφάσεις σου γρήγορα !!!

Όλα καλά θα πάνε, αλλα θέλει καλή ψυχολογία !!!

Love u !!!

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Έφη τί λές?? Πρόωρη εμμηνόπαυση??????

Σε τόσους γιατρούς έχεις πάει, δεν στο είπε ποτέ άλλος ????

Και στις ορμονικές δεν φαίνεται??? Η ΑΜΗ σου ???

Κάτσε ρε παιδί μου.

Μην τρελαίνεσαι !!!!

Ηρέμησε,αποφάσισε ποιός σου κάνει και κατέβα άλλη μιά φορά Αθήνα να το εξετασετε το θέμα πιο αναλυτικά με το γιατρό .

Άλλωστε -καλά λένε τα κορίτσια- είχες σκοπό να ξεκινήσεις σε κανά 2 μήνες. Δεν θα σταματήσει η περίοδος σε 2 μήνες,μην αγχώνεσαι.

Θα σου τηλεφωνήσω και το απόγευμα.

Ντανιελάκι, Ναντιάκι καλή δουλειά!!!

ΦΙΛΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΕΣ..!!!!!!!!!:P:p

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..!!!!;);)

ΚΑΛΑ Ο ΜΑΚΡ...ΚΗΣ ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ.??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ...ΑΤΟΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Θελω να ευχαριστησω οσες καταφερατε να ρθειτε την Κυριακη γιατι ξερω οτι αφησατε οικογενειακες και επαγγελματικες υποχρεωσεις. Το εκτιμω πραγματικα!!!Περασα τελεια!!

Οσο αφορα τα κοριτσακια μου που δε μπορεσα να γνωρισω (ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΝΙΤΑ, ΡΙΚΑ, ΑΝΝΑ) (ελπίζω μην ξεχασα καποια :() θελω να πιστευω οτι θα εχουμε γρηγορα την ευκαιρια! Περιμενω πως και πως τη μερα!

Στη συναντηση περασαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! Ειχαμε και επισκεψη απο την κυρια κατσαριδα οπου εγινε πανικος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Θα σας παρω με τη σειρα που καθοσασταν! :tongue::tongue::tongue:

Πηνελοπή μου σε ευχαριστουμε πολυ για το κερασμα αν και επρεπε εγω να κερασω λογω της μεταταξης! Εισαι μια απιστευτη εγκυουλα με αψογο κορμι και εισαι πολυ καλο παιδι! Ο γιος σου ειναι πανεμορφος, τον λατρεψα! Με το καλο να ερθουν και τα αλλα 2 παιδακια σας! Με ρωτουσες για το μαυρισμα..εκτος του οτι ειμαι μελαχροινη, μαυριζω παρα πολυ το καλοκαιρι και το το εχω μεχρι και την Ανοιξη σχεδον..αν με δεις τωρα εχω κανονικα σημαδι απο το μαγιο σα να ειναι ιουλιος :lol::lol::lol:

Δημητρουλα μου εισαι πανεμορφη και πολυ γλυκια! Koυκλίτσα ζωγραφιστη!!!!!!! Σε ειχα δει σε φωτο αλλα απο κοντα εισαι ακομα καλυτερη! Δεν εχεις παρει καθολου κιλα...και συ και η Πηνελοπη μονο απο την κοιλια φαινεστε οτι ειστε εγκυουλες!! Δημητρουλα μου ελπιζω να βρεις ακρη με το καροτσι γλυκια μου, μακαρι να ηξερα να σε βοηθησω...

Νατασα μου εισαι η ηρεμη δυναμη!Ηρεμη, γλυκιά αλλα και με δυναμισμο οταν πρεπει. Χαρηκα πολυ που ηρθες και σε γνωρισα και σου ευχομαι τα καλυτερα γιατι εισαι ψυχουλα!!! Για οτι χρειαστεις να ξερεις οτι ειμαι εδω!!!!!Σε ευχαριστω πολυ για το πμ και για ολη τη βοηθεια!!!!!

Ντανιελα μου σεξυ, hot και δυναμικη!!! Εισαι μια γυναικα με τα ολα της!!! Να μη το ξεχασεις ποτε αυτο! Δυνατη προσωπικοτητα και με χιουμορ!!! Σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου εχθες αλλα δεν ημουν σε θεση να μιλησω....Σου ευχομαι τα καλυτερα! ξερεις εσυ ;)..στο εχω ξαναπει "τα πολλα λογια ειναι φτωχεια..." Make my week!!!

Διδυμακι μου!!Εισαι ομορφο και καλο οπως σε περιμενα! Με χιουμορ, και δυναμισμο.Τι ματαρες ειναι αυτες...ζεστες, αληθινες και πανεμορφες! Εγω ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι ελεγες για τη μαμα σου που σου λεει για τα κιλα..Δεν καταλαβα να χρειαζεσαι να χασεις και το λεω με ειλικρινεια 100%.

Ειρηνη μου εισαι μια μελαχροινη θεα! Χιουμορ, τσαχπινια και γλύκα! Σε πήγα πολυ!! ;) Ολα αυτα εισαι! Σε ευχαριστω που ηρθες να με παρεις! Σε ευχαριστω και το πμ σου...σου απαντησα...Σου ευχομαι η επομενη φορα να ειναι για σενα η τυχερη και να κρατας γρηγορα ενα μωρακι στην αγκαλια σου!!!

Αθανασια μου για σενα οτι και να πω ειναι λιγο!!!Εισαι μια γλυκα και ενα ΠΟΛΥ καλο παιδι! Μικροδειχνεις παρα πολυ...εισαι κοριτσακι...ειλικρινα στο λεω μοιαζεις να εισαι 30-32 ετων!!!σε ευχαριστω για οσα εχεις κανει για μενα και σου ευχομαι αυτα τα Χριστουγεννα να ειναι τα καλυτερα της ζωης σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Τί κανετε;;;;;;

Εφακι μου και εγω χαρηκα πολυ που σε γνωρισα απο κοντα.... περάσαμε τέλεια...

Οσο για τον γιατρο μην αγχωνεσαι, ουτως ή αλλως εξωσωματικη θα κανατε..... απλα και εγω απορω με τον Μακρ..... που δεν σου εκανε υπερηχο.... μονο απο τις εξετασεις;;;; τί να πω..... ενας υπερηχος δειχνει καλυτερα νομιζω και απο τις εξετασεις.... την εικονα των ωοθηκών..... τεσπα ηρεμησε.... και επελεξε το γιατρο που σε ενεπνευσε περισσοτερο..... αλλα καλο θα ηταν να μην χανεις και πολυ χρονο....

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια

Κοριτσάκι μου γλυκό !!!

Μην κλαις και μην αγχώνεσαι !!!

Έτσι και αλλιώς την προσπάθεια σου θα την κανεις τον επόμενο μηνα.

Όμως, πάρε τις αποφάσεις σου γρήγορα !!!

Όλα καλά θα πάνε, αλλα θέλει καλή ψυχολογία !!!

Love u !!!

τί κανεις κοριτσι;;;;;; ολα καλά;;;;;;;;;;;;;;;;; ;);););)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΕΣ..!!!!!!!!!:P:p

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..!!!!;);)

ΚΑΛΑ Ο ΜΑΚΡ...ΚΗΣ ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ.??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ...ΑΤΟΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τί κανεις Ανιτα;;;; καλημερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...