Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να σου πω ότι το σκεφτόμουν να έρθω μια καθημερινή.

Να με βάλει ο Σ στο τρένο ένα πρωί πριν πάει για δουλειά και τσουπ!

Να έρθω.

Αλλά μετά λέω ασε μη μου τύχει τίποτα στο δρόμο.

Θα πάρεις μια Κυριακή τον Σ. όποτε θέλεις και θα έρθετε...θα φάμε σπίτι μου και θα πάμε και για καφέ και έχω και δωμάτιο να ξεκουραστείτε αν θέλετε...τώρα που το σκέφτομαι μπορείτε να έρθετε από ένα Σάββατο απόγευμα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Θα πάρεις μια Κυριακή τον Σ. όποτε θέλεις και θα έρθετε...θα φάμε σπίτι μου και θα πάμε και για καφέ και έχω και δωμάτιο να ξεκουραστείτε αν θέλετε...τώρα που το σκέφτομαι μπορείτε να έρθετε από ένα Σάββατο απόγευμα.

Πρέπει να το κανονίσουμε γιατί μετά που θα έχει κρύα βροχές κλπ, δε θα είναι το ίδιο εύκολο να έρθουμε.

Βέβαια τώρα έχουμε τις προετοιμασιες, αλλά πιστεύω μέσα Νοεμβρίου θα έχουμε τελειώσει τις αλλαγές εδώ.

Ξέρεις, να έρθει η ντουλάπα να αλλάξουμε εδω τα πράγματα.

Έχουμε πολλά να κάνουμε.

Κυριακή και Δευτέρα έχω κανονίσει να έρθει μια γυναίκα εδώ να καθαρίσει.

Θα είναι και ο Σ και τις δυο μέρες οπότε θα βοηθάει κι εκείνος.

Πιστεύω θα γίνει λαμπικο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πρέπει να το κανονίσουμε γιατί μετά που θα έχει κρύα βροχές κλπ, δε θα είναι το ίδιο εύκολο να έρθουμε.

Βέβαια τώρα έχουμε τις προετοιμασιες, αλλά πιστεύω μέσα Νοεμβρίου θα έχουμε τελειώσει τις αλλαγές εδώ.

Ξέρεις, να έρθει η ντουλάπα να αλλάξουμε εδω τα πράγματα.

Έχουμε πολλά να κάνουμε.

Κυριακή και Δευτέρα έχω κανονίσει να έρθει μια γυναίκα εδώ να καθαρίσει.

Θα είναι και ο Σ και τις δυο μέρες οπότε θα βοηθάει κι εκείνος.

Πιστεύω θα γίνει λαμπικο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όποτε γουστάρετε..δεν το ξαναλέω με παίρνεις και μου λες ερχόμαστε...

Ναι το σπιτάκι σου θα γίνει σίγουρα λαμπίκο.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όποτε γουστάρετε..δεν το ξαναλέω με παίρνεις και μου λες ερχόμαστε...

Ναι το σπιτάκι σου θα γίνει σίγουρα λαμπίκο.

Θενκ γιου αγάπη μου!

Θα σε ενημερώσω δυο μέρες πριν, θα το συζητήσουμε δηλαδή και θα μου πεις κι εσύ.

Θέλω πολύ να έρθω. :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μόρφω διάβασα αυτά που έγραψες χθες, μην είσαι χαζουλι ρε, εσυ θα πας οπου γουστάρεις!

Τι πάει να πει ότι οι άλλες κοπέλες είναι στο Μαντ και μην ενοχληθουν?

Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που πιστεύει ως καλύτερο για τον εαυτό του.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάρες μου τι κάνετε????

Ημούν σίγουρη ότι θα περνούσατε πάλι τέλεια με το παρεάκι μας και την Εφούλα....Μπράβο μας, τέτοιες παρέες σπανίζουν....

Εφάκι πρέπει να κοιτάξεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να κάνεις αυτό που είναι το καλύτερο με αυτόν που σε έκανε να αισθανθείς πιο σίγουρη...Ολα θα πάνε καλά αγαπούλα....

Μορφάκι στο ξαναείπα, να πας και να πάρεις και από εκεί γνώμη, είναι πολύ θετικό που είναι Θεσσαλονίκη....

Πηνελοπάκι θα τη φας και αυτή τη βδομάδα προβλέπω....

Αναστασία πριν καμιά ώρα ξεφούρνισα την πίτσα σου, πολύ νόστιμη αλλά μου άρπαξε ο πάτος...Τι έκανα λάθος??? Σίγουρα δεν χρειαζόνταν λιγότερο χρόνο γιατί από μέσα δεν θα είχε γίνει η ζύμη...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Δημητρούλα μου όλα τέλεια με τις εξετάσεις σου.Μπράβο αγαπούλα!!!Μια χαρά πάνε όλα και ούτε που θα καταλάβεις πότε θα έρθει το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου!!!

Αναστασούλα μου να πας για καφεδάκι αύριο κούκλα να ανέβεις λίγο και να αλλάξεις και παραστάσεις.

Εφάκι μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε ο Μακράκης.Τώρα όσον αφορά στην περίοδο μην κλαίς καρδιά μου για κάτι που ακόμα δεν είναι καν σίγουρο.Διάλεξε τον γιατρό σου και ξεκίνα.Έτσι και αλλιώς κάπου τώρα κοντά δεν θα ξεκινούσες???Μην βάζεις στο μυαλό σου μόνο τα αρνητικά.Όλα θα τα αντιμετωπίσουμε ομορφιά μου!!!

Αχ Ρικάκι μου πράγματι περάσαμε τέλεια χθες και αλήθεια πόσο θα ήθελα να ήσουν μαζί μας!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Δημητρούλα μου όλα τέλεια με τις εξετάσεις σου.Μπράβο αγαπούλα!!!Μια χαρά πάνε όλα και ούτε που θα καταλάβεις πότε θα έρθει το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου!!!

Αναστασούλα μου να πας για καφεδάκι αύριο κούκλα να ανέβεις λίγο και να αλλάξεις και παραστάσεις.

Εφάκι μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε ο Μακράκης.Τώρα όσον αφορά στην περίοδο μην κλαίς καρδιά μου για κάτι που ακόμα δεν είναι καν σίγουρο.Διάλεξε τον γιατρό σου και ξεκίνα.Έτσι και αλλιώς κάπου τώρα κοντά δεν θα ξεκινούσες???Μην βάζεις στο μυαλό σου μόνο τα αρνητικά.Όλα θα τα αντιμετωπίσουμε ομορφιά μου!!!

Αχ Ρικάκι μου πράγματι περάσαμε τέλεια χθες και αλήθεια πόσο θα ήθελα να ήσουν μαζί μας!!!!

Σας σκεφτόμουν όμως Ναντιάκι μου και ας ήμουνα λίγο μακρυά....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...