Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΓΩ ΔΕ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..?????:-(:-(:-(

Φυσικά και μας έλειψες Ανιτάκι.Άλλωστε στο είχα γράψει και πριν τη συνάντηση αυτό που ήξερα ότι δεν θα έρθεις.

Πάντα όταν λείπει κάποια από εμάς νομίζω λείπει στις άλλες.Θα είχε πολλή πλάκα και θα ήταν τέλεια να μπορούσαμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή όλες μαζί!!!

Διαφημίσεις

Φυσικά και μας έλειψες Ανιτάκι.Άλλωστε στο είχα γράψει και πριν τη συνάντηση αυτό που ήξερα ότι δεν θα έρθεις.

Πάντα όταν λείπει κάποια από εμάς νομίζω λείπει στις άλλες.Θα είχε πολλή πλάκα και θα ήταν τέλεια να μπορούσαμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή όλες μαζί!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ..!!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Αν δεν είχα άλλα σχέδια δεν θα με κρατούσε τίποτα πίσω...αλλά τι να κάνουμε?

Καλά τα πας Πηνελοπάκι μου .. πότε θα πας στον γιατρό?

Κορίτσι εχω αυριο πάλι ντόπλερ να δουμε αν τρεφονται σωστά. Αν ειναι οκ τότε θα με αφήσει και αυτη την εβδομάδα. Αν οχι θα μπω να γεννησω εντος της εβδομάδας. Ολα αυτά βέβαια εκτός απροόπτου..!

kOZcp3.png

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ..!!!!!!!!!!:P:p:p

αν ποτέ καταφέρουμε κάτι τέτοιο θα πρεπει να παμε σε καμια εξοχή για πικνικ να μην ενοχλούμε και κανενα...!Ωρε τι έχει να γινει

kOZcp3.png

Ρε κορίτσια βλέπω πάλι στην τηλεόραση για το κοριτσάκι αυτό που βρέθηκε σε καταυλισμό και ψάχνουν τους γονείς του.Ρε γαμώτο πως μπορούν και το κάνουν αυτό σε παιδάκια???Τι άνθρωποι είναι αυτοί που τα κλέβουν από τις οικογένειές τους???

Διαφημίσεις

αν ποτέ καταφέρουμε κάτι τέτοιο θα πρεπει να παμε σε καμια εξοχή για πικνικ να μην ενοχλούμε και κανενα...!Ωρε τι έχει να γινει

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.Όπου και αλλού να πάμε θα μας διώξουν με τις κλωτσιές!!!!:lol::lol::lol:

Κορίτσι εχω αυριο πάλι ντόπλερ να δουμε αν τρεφονται σωστά. Αν ειναι οκ τότε θα με αφήσει και αυτη την εβδομάδα. Αν οχι θα μπω να γεννησω εντος της εβδομάδας. Ολα αυτά βέβαια εκτός απροόπτου..!

Εγώ λέω θα την φας και αυτή την εβδομάδα.Υπομονή κούκλα!!!Σε λίγο θα κρατάς αγκαλιά τα δύο υπέροχα μωράκια σου!!!

Ρε κορίτσια βλέπω πάλι στην τηλεόραση για το κοριτσάκι αυτό που βρέθηκε σε καταυλισμό και ψάχνουν τους γονείς του.Ρε γαμώτο πως μπορούν και το κάνουν αυτό σε παιδάκια???Τι άνθρωποι είναι αυτοί που τα κλέβουν από τις οικογένειές τους???

Περίεργη ιστορία αυτη ρε κορίτσια. Δεν είχε δηλωθεί πότε η εξαφάνισή του!! Αυτο δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδη είσαι μάνα, σου αρπάζουν το παιδί και δεν δηλώνεις εξαφάνιση; Λένε οτι μάλλον προκειται για παράνομες υιοθεσιες. Δηλαδη κάποια το γέννησε, το έδωσε για παράνομη υιοθεσία, ισως έναντι αμοιβής και το ζευγαρι που θα το έπερνε μπορει να το μετάνοιωσε ή να μη το ήθελε κλπ...Πολυ περίεργα πραγματα πάντως ...δεν καταλαβαίνω

kOZcp3.png

Πηνελοπάκι μου σαν σήμερα θυμάμαι τις ημέρες που ήταν να μάθουμε τα αποτελέσματα της χοριακής σου και ήσουν κάπως απογοητευμένη και έλεγες θα είναι αρνητική και πως ξέρεις το σώμα σου.Αχ τι καλά που έκανες λάθος!!!Τι καλά!!!!Και τώρα περιμένουμε τα 2 κουκλιά σου να έρθουν να κάνουν παρεούλα στο όμορφο αγόρι σου!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..!!!!:P:p

ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΝΑΝΤΙ ΜΟΥ..????

ΚΙ ΕΓΩ ΦΑΡΜΑΚΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...!!!!:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Περίεργη ιστορία αυτη ρε κορίτσια. Δεν είχε δηλωθεί πότε η εξαφάνισή του!! Αυτο δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδη είσαι μάνα, σου αρπάζουν το παιδί και δεν δηλώνεις εξαφάνιση; Λένε οτι μάλλον προκειται για παράνομες υιοθεσιες. Δηλαδη κάποια το γέννησε, το έδωσε για παράνομη υιοθεσία, ισως έναντι αμοιβής και το ζευγαρι που θα το έπερνε μπορει να το μετάνοιωσε ή να μη το ήθελε κλπ...Πολυ περίεργα πραγματα πάντως ...δεν καταλαβαίνω

ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ "ΛΑΚΚΟ" Η ΙΣΤΟΡΙΑ..!!!:rolleyes::rolleyes:

Πολύ πιθανό να είναι έτσι όπως το λες.Επίσης απ'ότι άκουσα ίσως είναι κάποιο παιδάκι που έχει δηλωθεί η εξαφάνισή του όταν ήταν πολύ μικρότερο από εξωτερικό ή ακόμα και από Ελλάδα.Δεν ξέρω πολύ περίεργη υπόθεση.Απλά ό,τι και να είναι αναρωτιέμαι τι σκ@τα έχουν αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα στην ψυχή και στο μυαλό τους!!!

Πηνελοπάκι μου σαν σήμερα θυμάμαι τις ημέρες που ήταν να μάθουμε τα αποτελέσματα της χοριακής σου και ήσουν κάπως απογοητευμένη και έλεγες θα είναι αρνητική και πως ξέρεις το σώμα σου.Αχ τι καλά που έκανες λάθος!!!Τι καλά!!!!Και τώρα περιμένουμε τα 2 κουκλιά σου να έρθουν να κάνουν παρεούλα στο όμορφο αγόρι σου!!!

περνάει γρήγορα ο καιρός από την μια και από την άλλη μου φαίνεται βουνό πλέον ακόμα και το 24ωρο που πρέπει να περιμένω να παω για το ντόπλερ. Σχετικά ειναι όλα! Αυτο ελεγα εχτές και στη Δημητρα. Βλεπω το τικεράκι της, ειναι στην 29η εβδομάδα...απιστευτο μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρος.

kOZcp3.png

Ανιτάκι δεν θα μπορέσω να έρθω Ζάκυνθο...όσο πολύ και να το θέλω, γίνεται το παζάρι εκείνη την εποχή στην πόλη μου και θα μου το επιτρέψει η δουλειά να φύγω.

Ναντιούλα μου διάβασα ότι ήσουν πεσμένη από την καθυστέρηση της περιόδου...μην τα σκέφτεσαι ρε μπέμπα ας τα πίσω όλα...θα έρθει θα το δεις...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάκια μου φεύγω για δουλειά.

Αναστασία μου πιέστηκα είναι η αλήθεια και μου ξύπνησε διάφορα αυτό.Αλλά πιο πολύ φοβόμουν μήπως αυτό σήμαινε καμία βιοχημική και μετά έμπαινα σε άλλη διαδικασία ψαξίματος,πράγμα που δεν έχω το κουράγιο να κάνω αυτή τη στιγμή.Ευτυχώς με καθησύχασαν τα κορίτσια χθες και προσπαθώ να πάρω τα πάνω μου πάλι!!!!

Φιλάκια κούκλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...