Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα μικες μου Θεές. Πως ειστε σήμερα. Ωραία μερα φαίνεται να έχει με κοβω να πινω το καφεδάκι μου στη Δεξαμενη πάλι. Βασικά δεν το έγραψα σωστα, δεν μας εκαναν παρατηρηση απλως οταν πηγα να πληρώσω μου ρώτησε η κοπέλα στο ταμειο αν γιορτάζουμε κάτι γιατί ήμασταν πολυ ζωηρές. Αυτο...! Δεν το ειπε με κακία, μάλιστα μετά με ρωτησε πότε θα γεννήσω επιτέλους ...Ολη η γειτονια πλεον ρωταει γιατι τους κάνει εντύπωση η κοιλιά μου :wink:

Πρέπει να πάω και για ενα καρδιογράφημα και βαρίεμαι θανασιμα. Βασικά το θέλουμε σε περίπτωση που με πιάσουν οι πόνο στο άσχετο και την άγρια νυχτα και χρειαστεί να με βάλουν χειρουργείο αρον αρον! Θα παω αυριο, σημερα βαριέμαι.

Εφη στον Μαντ..πας το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος. Στον Μακρ. φανταζομαι έχεις πρωινό ραντεβου. Τι ωρα; Μήπως είσαι εκει ήδη; Να μας γράψεις νεα σου αν και με τα ωράριά σου πλέον ούτε κι εγώ ξέρω πως θα μας γραψεις τα νέα σου ..!Εμεις πάντως θα περιμένουμε.

Μορφω εχεις χαθεί τελευταία...λοιπόν εγώ λέω οτι δεν θα χάσεις και πολλά να κανεις μια επίσκεψη στο κέντρο. Πήγαινε να δεις τι θα σου πουνε, μπορεί να βρεις κατι που να σε ξετρελλάνει. Απλως να ρωτήσω, εσύ δεν έχεις στείλει τα φάρμακά σου στον Μαντούδη ήδη; Αν σου αρέσουν αυτές παίζει να τα ζητησεις πίσω;

Δημητρα μιλησα με τη φίλη μου που σου ειπα εχτές ότι μπορεί να εχει λίκνο. Δυστυχώς το εχει ήδη δανεισει αλλά εχω και μια ακόμα κοπέλα στο νου μου που μου το είχε προτείνει. Θα τη ρωτήσω πάλι μπας και το εχει ακόμα διαθέσιμο. Μαλλον θα τη δω σημερα...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάρα!! τί ωραίο που ειναι το Σουνιο.... καλή επιλογή κάνατε!!!

δεν θα κατεβει το αγορι σου για πρωινο;;; οσο για τον αγωνα.... δεν πειραζει βρε Εφακι:P:p:p:p ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑ

πραγματι το Σούνιο είναι υπέροχο. Τα καλοκαίρια πολλές φορές νοικιαζαμε ενα δωματιο στο ξενοδοχείο ακριβώς κάτω απο το ναό, το οποίο ειναι σουπερ. Η θάλασσα ειναι καθαρή, τα νερα διαφανα και να κάνεις μπάνιο βραδυ κάτω απο το ναο ειναι φοβερο. Και το εστιατοριο του ξενοδοχείου είναι πολύ καλό και δεν εινα πολύ ακριβό ακόμα και high season...Βεβαια αλλο στυλ το εστιατοριο του ξενοδοχείου άλλο τα Βλάχικα... εξαρτάται απο τις διαθέσεις.

kOZcp3.png

Καλημέρα μικες μου Θεές. Πως ειστε σήμερα. Ωραία μερα φαίνεται να έχει με κοβω να πινω το καφεδάκι μου στη Δεξαμενη πάλι. Βασικά δεν το έγραψα σωστα, δεν μας εκαναν παρατηρηση απλως οταν πηγα να πληρώσω μου ρώτησε η κοπέλα στο ταμειο αν γιορτάζουμε κάτι γιατί ήμασταν πολυ ζωηρές. Αυτο...! Δεν το ειπε με κακία, μάλιστα μετά με ρωτησε πότε θα γεννήσω επιτέλους ...Ολη η γειτονια πλεον ρωταει γιατι τους κάνει εντύπωση η κοιλιά μου :wink:

Πρέπει να πάω και για ενα καρδιογράφημα και βαρίεμαι θανασιμα. Βασικά το θέλουμε σε περίπτωση που με πιάσουν οι πόνο στο άσχετο και την άγρια νυχτα και χρειαστεί να με βάλουν χειρουργείο αρον αρον! Θα παω αυριο, σημερα βαριέμαι.

Εφη στον Μαντ..πας το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος. Στον Μακρ. φανταζομαι έχεις πρωινό ραντεβου. Τι ωρα; Μήπως είσαι εκει ήδη; Να μας γράψεις νεα σου αν και με τα ωράριά σου πλέον ούτε κι εγώ ξέρω πως θα μας γραψεις τα νέα σου ..!Εμεις πάντως θα περιμένουμε.

Μορφω εχεις χαθεί τελευταία...λοιπόν εγώ λέω οτι δεν θα χάσεις και πολλά να κανεις μια επίσκεψη στο κέντρο. Πήγαινε να δεις τι θα σου πουνε, μπορεί να βρεις κατι που να σε ξετρελλάνει. Απλως να ρωτήσω, εσύ δεν έχεις στείλει τα φάρμακά σου στον Μαντούδη ήδη; Αν σου αρέσουν αυτές παίζει να τα ζητησεις πίσω;

Δημητρα μιλησα με τη φίλη μου που σου ειπα εχτές ότι μπορεί να εχει λίκνο. Δυστυχώς το εχει ήδη δανεισει αλλά εχω και μια ακόμα κοπέλα στο νου μου που μου το είχε προτείνει. Θα τη ρωτήσω πάλι μπας και το εχει ακόμα διαθέσιμο. Μαλλον θα τη δω σημερα...

καλημερα Πενελοπε!! ωραία ητανε στη Δεξαμενή.... να πας για καφεδάκι να χαλαρωσεις....

και εγω δεν ακουσα να μας κανουνε παρατήρηση, μονο οταν φωναξε η Νταντα την Εφη απο μακρια και δυσαρεστήθηκε μία ξινή απο απεναντι....

πραγματι το Σούνιο είναι υπέροχο. Τα καλοκαίρια πολλές φορές νοικιαζαμε ενα δωματιο στο ξενοδοχείο ακριβώς κάτω απο το ναό, το οποίο ειναι σουπερ. Η θάλασσα ειναι καθαρή, τα νερα διαφανα και να κάνεις μπάνιο βραδυ κάτω απο το ναο ειναι φοβερο. Και το εστιατοριο του ξενοδοχείου είναι πολύ καλό και δεν εινα πολύ ακριβό ακόμα και high season...Βεβαια αλλο στυλ το εστιατοριο του ξενοδοχείου άλλο τα Βλάχικα... εξαρτάται απο τις διαθέσεις.

ναι ειναι ωραιο αυτο το ξενοδοχειο.... τέλεια τοποθεσία, εχουμε παει για μπανακι εκεί και για καφέ και ειναι πολύ ομορφα:P

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααααααααααααα....

Τι κάνετε?

Περάσατε ωραία χθες ε?

Δεν σας έλειψα?

Ανίτα που να έρθω?

καλημερα Αναστασώ!!! εννοείται ότι μας έλειψες!!!! πότε θα μας ερθεις και εσυ με το καλό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καλημερα Αναστασώ!!! εννοείται ότι μας έλειψες!!!! πότε θα μας ερθεις και εσυ με το καλό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν ξέρω Νατασάκι μου, είμαι γενικά κάπως στην πίεση τον, λίγο η δουλειά, λίγο το σπίτι, λίγο από όλα...

Περιμένω με αγωνία τα νέα από την Ντάντα σήμερα με αγωνία.

Εσύ θα βγεις για δουλίτσες?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δεν ξέρω Νατασάκι μου, είμαι γενικά κάπως στην πίεση τον, λίγο η δουλειά, λίγο το σπίτι, λίγο από όλα...

Περιμένω με αγωνία τα νέα από την Ντάντα σήμερα με αγωνία.

Εσύ θα βγεις για δουλίτσες?

καλά κουκλα, εσύ ξερεις καλύτερα..... παρε τον χρόνο σου δεν χρειαζονται βιασύνη αυτά τα θέματα....

μολις τελειωσα τον καφε οποτε θα βγω για δουλιτσες τωρα

καλά κουκλα, εσύ ξερεις καλύτερα..... παρε τον χρόνο σου δεν χρειαζονται βιασύνη αυτά τα θέματα....

μολις τελειωσα τον καφε οποτε θα βγω για δουλιτσες τωρα

Αντε μωρό θα σε πάρω κάποια στιγμή να τα πούμε.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααααααααααααα....

Τι κάνετε?

Περάσατε ωραία χθες ε?

Δεν σας έλειψα?

Ανίτα που να έρθω?

εννοείται οτι μας έλλειψες...ελπιζαμε να κάνεις την έκπληξη αλλά δυστυχως.

Που θα παει θα τα πουμε απο κοντα συντομα...ειμαι σίγουρη

kOZcp3.png

εννοείται οτι μας έλλειψες...ελπιζαμε να κάνεις την έκπληξη αλλά δυστυχως.

Που θα παει θα τα πουμε απο κοντα συντομα...ειμαι σίγουρη

Αν δεν είχα άλλα σχέδια δεν θα με κρατούσε τίποτα πίσω...αλλά τι να κάνουμε?

Καλά τα πας Πηνελοπάκι μου .. πότε θα πας στον γιατρό?

I81rp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Αναστασία μου φυσικά και μας έλειψες χθες.Εμένα ειδικά που έχω να σε δω και καιρό μου έλειψες πολύ.Πράγματι λέγαμε μήπως μας κάνεις έκπληξη,αλλά δεν...Δεν πειράζει Αναστασούλα μου θα σε δούμε κάποια στιγμή.Ελπίζω σύντομα να φτιάξει και η ψυχολογία σου και να μην νιώθεις τόσο πιεσμένη.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ης, ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ...ΝΑ "ΞΕΦΥΓΕΤΕ" ΚΑΙ ΛΙΓΟ..!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Αναστασία μου φυσικά και μας έλειψες χθες.Εμένα ειδικά που έχω να σε δω και καιρό μου έλειψες πολύ.Πράγματι λέγαμε μήπως μας κάνεις έκπληξη,αλλά δεν...Δεν πειράζει Αναστασούλα μου θα σε δούμε κάποια στιγμή.Ελπίζω σύντομα να φτιάξει και η ψυχολογία σου και να μην νιώθεις τόσο πιεσμένη.

ΕΓΩ ΔΕ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..?????:-(:-(:-(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...