Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Και για τη συναντηση και για τους γιατρους θα γραψω αναλυτικα απο το σπιτι. ;)ΜΟΡΦΩ ΚΑΚΟΥΡΓΑ περασα τελεια και μιλησα οσο ηθελα! :tongue:Εσυ λες ψευτιες για την εφουλα! Οσο για το κεντρο ποια εμβρυολογο εχουν? ΝΕΛΑΚΙ ευχαριστουμε για το κερασμα αν και κανονικα εγω επρεπε λογω μεταταξης! Ο γιος σου ειναι γλυκας και πανεμορφος και ειστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι με το αντρακι σου! ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ καλη επιτυχια αυριο!

σε πρόλαβα;

Διαφημίσεις

Se euxaristwwww para polu koukla mou !!!

Auto pou den sas eipe oti se autes tis fotografies eimai -20 kg !!!

Δεν ξέρω πόσα κιλά ήσουν μείον,αλλά το θέμα είναι ότι το κοντό μαλλί πάει μόνο σε όμορφες γυναίκες Ντανιελάκι μου!!!!Με πιάνεις έτσι????

Καλή επιτυχία αύριο ομορφιά μου!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ...!!!:P:p

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!;):P

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ Μ@ΝΤΟΥΔΗ.!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 2 ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:

1) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ..!!!:P:p

2) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΤΙΑΞΕΙ" ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ..!!!!!;);)

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...!!!!;);)

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ ΜΟΥ..!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΔΩΡΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ..!!!;);)

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ....ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!:P:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ..!!!!:tongue::tongue:

ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ..!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ....ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!:P:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΒΡΕ..??????????;):P

ΑΘΑΝΑΣΙΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ..!!;);)

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑ!!!ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!

Η Νέλλη κουκλίτσα!!! Ετοιμόγεννη μεν , υπέροχη σίγουρα!!

Οι εγκυούλες μας είναι όλες μοντέλα.

Πρώτα η Λαμπρινή, που έλαμπε 2 μέρες πριν γεννήσει,

τώρα η Νέλλη, μόνο μιά κοιλιά μαρτυρούσε την εγκυμοσύνη.

Και τέλος το ΔΗμητρούλινι μας, γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα.

Το αποφάσισα! πρέπει να μείνω έγκυος μήπως ομορφήνω λίγο..:P:p:p

Νελλάκι ευχαριστώ για το κέρασμα!!! Με το καλό κοριτσάκι μου!!!

Η Έφη, το πιο όμορφο και γλυκό ντουγανάκι που έχω γνωρίσει!!!!

Τόσο αστέρι που είσαι κοπελιά, τί να κάνει ο χριστιανός στο πρωινό, να μην στην πέσει???:wink::wink: Ευχαριστώ για το δωράκι σου!!!

Ειρήνη, Ναστάζια,Ντανιέλα και Νάντια καταπληκτικά παιδιά με πολύ χιούμορ!!!!!

Αλήθεια μας έκαναν παρατήρηση? Δεν το κατάλαβα. Θα ηταν τοτε που γέλαγα :D:D:D:D

Δημητρούλι ευχαριστώ για τις φωτό.

ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ...!!!:P:p

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!;):P

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ Μ@ΝΤΟΥΔΗ.!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 2 ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:

1) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ..!!!:P:p

2) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΤΙΑΞΕΙ" ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ..!!!!!;);)

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...!!!!;);)

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ ΜΟΥ..!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΔΩΡΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ..!!!;);)

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ....ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!:P:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ..!!!!:tongue::tongue:

ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ..!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ....ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!:P:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΒΡΕ..??????????;):P

ΑΘΑΝΑΣΙΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ..!!;);)

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!:P:p

Καλημέρα Ανιτάκι μου!! πώς εισαι κουκλα;;;;;

βρε καλό μου εγω δεν θελω γλυκά εγω εσένα θελω να γνωρισω..... σ'ευχαριστώ πολύ που μας σκεφτεσαι όλες αλλά η συναντησή μας θα ειναι το καλυτερο δώρο!!!

Σε παρακαλώ πολυ τα γλυκάκια πες οτι τα εχω φάει ήδη;) και μην φερεις άλλα!!!!

Ελα πες μας πότε θα έρθεις με το καλό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νατασάκο.

Καλά είμαι αλλά λίγο βαριέμαι.

Πέρασα τέλεια χθες.

Εσύ τί κάνεις?

Οντως περασαμε τέλεια!!!

Καλά ειμαι... πινω καφεδάκι και σε λιγο θα βγω για δουλιτσες..

Ανιτάκι μου πότε θα μας έρθεις??
Καλημέρα Ανιτάκι μου!! πώς εισαι κουκλα;;;;;

βρε καλό μου εγω δεν θελω γλυκά εγω εσένα θελω να γνωρισω..... σ'ευχαριστώ πολύ που μας σκεφτεσαι όλες αλλά η συναντησή μας θα ειναι το καλυτερο δώρο!!!

Σε παρακαλώ πολυ τα γλυκάκια πες οτι τα εχω φάει ήδη;) και μην φερεις άλλα!!!!

Ελα πες μας πότε θα έρθεις με το καλό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΜΟΥ....ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑΤΑΣΑ.....ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΑΝΑΣΑ..!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημερα! Ξυπνησα με τελεια διαθεση και οφειλεται στη χθεσινη μας συναντηση! Στις 1 εχουμε το 1ο ραντεβου! Εχθες το μωρο μου με πηγε Σουνιο και στο γυρισμο φαγαμε στα βλαχικα. Τρελαινομαι για αρνι! Μετα πηγαμε στον αγωνα , φαγαμε την πικρα και ησυχασαμε, μονο που δεν εκλαιγα. Χτυπησαμε ενα hοt dοg στις 2 :tongue: και τωρα ειμαι στο πρωινο, μονη παλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημερα! Ξυπνησα με τελεια διαθεση και οφειλεται στη χθεσινη μας συναντηση! Στις 1 εχουμε το 1ο ραντεβου! Εχθες το μωρο μου με πηγε Σουνιο και στο γυρισμο φαγαμε στα βλαχικα. Τρελαινομαι για αρνι! Μετα πηγαμε στον αγωνα , φαγαμε την πικρα και ησυχασαμε, μονο που δεν εκλαιγα. Χτυπησαμε ενα hοt dοg στις 2 :tongue: και τωρα ειμαι στο πρωινο, μονη παλι.

Kαλημέρα κοριτσάρα!! τί ωραίο που ειναι το Σουνιο.... καλή επιλογή κάνατε!!!

δεν θα κατεβει το αγορι σου για πρωινο;;; οσο για τον αγωνα.... δεν πειραζει βρε Εφακι:P:p:p:p ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...