Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν ξέρω πως σας σας ακούγετε που ακόμα ψάχνομαι για γιατρό...επειδή είχα αποφασίσει να πάω στον μαντούδη....αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...είμαι μπερδεμένη...και γιαυτό δεν γράφω πολύ...

Siga vre agapoula den einai kako pou den eisai sigourh. Kai na mpeneis na milame k tha nioseis kalitera

Milame gia to paidi sou, prepei na eisai sigoyrh !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξέρω πως σας σας ακούγετε που ακόμα ψάχνομαι για γιατρό...επειδή είχα αποφασίσει να πάω στον μαντούδη....αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...είμαι μπερδεμένη...και γιαυτό δεν γράφω πολύ...

Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ ασφάλεια με το γιατρό σου.Αν νιώθεις ότι ο Μαντούδης δεν σε ακαλύπτει όσο θες,ψάξε να βρεις αυτόν που σε καλύπτει περισσότερο.Ένα ραντεβού δεν είναι και τίποτα.Μην πελαγώνεις.Καλύτερα να το κάνεις το ραντεβού παρά να μην νιώθεις ασφάλεια στην προσπάθειά σου.Και να μπαίνεις να μας λες τις αγωνίες σου.Ρε χαζό τι θα πει πως μας ακούγεται???Εσύ τι νιώθεις.Αυτό είναι το θέμα και όχι εμείς.

Siga vre agapoula den einai kako pou den eisai sigourh. Kai na mpeneis na milame k tha nioseis kalitera

Milame gia to paidi sou, prepei na eisai sigoyrh !!!

μπορεί κάποιες να ενοχλούνται....μιλάω για τα κορίτσια που είναι στον μαντούδη...αλλά δεν είμαι σίγουρη...τι να κάνω!...μόλις αποφασίσω τι θα κάνω θα μπω και θα τα πούμε....

μπορεί κάποιες να ενοχλούνται....μιλάω για τα κορίτσια που είναι στον μαντούδη...αλλά δεν είμαι σίγουρη...τι να κάνω!...μόλις αποφασίσω τι θα κάνω θα μπω και θα τα πούμε....

Ρε μην ακούω μα...ες!!!!Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και η κάθε μια από εμάς επίσης διαφορετική σαν χαρακτήρας και άρα άλλος γιατρός μπορεί να ταιριάζει σε μένα και άλλος σε σένα και πάει λέγοντας.

Διαφημίσεις

Ela vre Morfaki min akou vlakies.

To eipes k meta alakses gnomi kai ????

Den tha pas se kanenan giatro MONO epeidi einai merikes files sou ekei !!!

Tha pas ekei pou tha sou aresei esena pio polu !!!

Yv7Sp2.png

Ela vre Morfaki min akou vlakies.

To eipes k meta alakses gnomi kai ????

Den tha pas se kanenan giatro MONO epeidi einai merikes files sou ekei !!!

Tha pas ekei pou tha sou aresei esena pio polu !!!

Πες ρε Ντανιέλα και εσύ.Είναι δυνατόν να το πάρουμε στραβά???Σιγά τα λάχανα!!!Η κάθε μια πάει όπου νιώθει περισσότερη ασφάλεια.Και τι έγινε αν άλλαξε γνώμη???Δικαίωμά της είναι!!

Διαφημίσεις

Ξέχασα να πω το εξής.Στο σπίτι της Ντανιέλας είδα και διάφορες φωτογραφίες της με κοντό ξανθό μαλλί.Μιλάμε μια κουκλάρα,σέξυ απίστευτα που σου κόβει την ανάσα!!!Θεά Νταντάκι!!!

Ξέχασα να πω το εξής.Στο σπίτι της Ντανιέλας είδα και διάφορες φωτογραφίες της με κοντό ξανθό μαλλί.Μιλάμε μια κουκλάρα,σέξυ απίστευτα που σου κόβει την ανάσα!!!Θεά Νταντάκι!!!

Se euxaristwwww para polu koukla mou !!!

Auto pou den sas eipe oti se autes tis fotografies eimai -20 kg !!!

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου..πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα σήμερα, καλά ήμουν σίγουρη.

Θέλω να ευχηθώ στο Νταντάκι μου για αυριο καλή επιτυχία και να σου πάνε όλα καλά...

Θα περιμένω αυριο να δω μήνυμα με πολύ ευχάριστα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και για τη συναντηση και για τους γιατρους θα γραψω αναλυτικα απο το σπιτι. ;)ΜΟΡΦΩ ΚΑΚΟΥΡΓΑ περασα τελεια και μιλησα οσο ηθελα! :tongue:Εσυ λες ψευτιες για την εφουλα! Οσο για το κεντρο ποια εμβρυολογο εχουν? ΝΕΛΑΚΙ ευχαριστουμε για το κερασμα αν και κανονικα εγω επρεπε λογω μεταταξης! Ο γιος σου ειναι γλυκας και πανεμορφος και ειστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι με το αντρακι σου! ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ καλη επιτυχια αυριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...